Regrutacija za WORLD OF TANKS
Moderator: Benq
- Don Zivconi
#926 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Koji su vam nikovi da pogledam hoce li vas ovi nasi primiti, a razvijat ce te se polako
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
- Israphel
#927 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Meni je nick Frajer_iz_komsiluka , a MrTheamiru MrTheamirDon Zivconi wrote:Koji su vam nikovi da pogledam hoce li vas ovi nasi primiti, a razvijat ce te se polako
- Israphel
#928 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Jesi li ti karbo 71? Invitovao me je u team pa nmg random battle, ako nisi reci da izađem 
---
Riješen problem.
---
Riješen problem.
- Israphel
#929 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Da se pohvalim

- A1fa
#930 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Don Zivconi wrote:Koji su vam nikovi da pogledam hoce li vas ovi nasi primiti, a razvijat ce te se polako
Neko me je poznao u sred slucajne bitke, sjevnu poruka ,,jesil ti onaj sa klix-a''
Ovim putem pozdravljam doticnog Campera
- A1fa
#931 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Samo mi je tek sad jasno koliko istrenirana posada doprinosi opcem dojmu. Na TigarI sam imao po 2 istrenirane vjestine, imao sam omjer pobjeda preko 60%, evo dvije sedmice kako mi je ta posada na E75, jos malo sam iznad 50%.
- sema911s
#932 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
kada istrazis popravke,. brze oni porpave nego sto ti pritisnes instant popravku,., sesto culo,.,jbte ko je kamper ko ja koliko me to puta spasilo,., pa ako ti je gunner na 110+ kako bolje nisani ili punioci na tigru su mi na116% i granate lete svakih 5,60sekundi,., pa onda oni sa IS pocnu da kukaju kako zlato koristim,.,A1fa wrote:Samo mi je tek sad jasno koliko istrenirana posada doprinosi opcem dojmu. Na TigarI sam imao po 2 istrenirane vjestine, imao sam omjer pobjeda preko 60%, evo dvije sedmice kako mi je ta posada na E75, jos malo sam iznad 50%.
- Israphel
#933 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Nego, da li ćemo biti primljeni?
Nabavio sam Wolverine i Njemačku arty Pz.Sfl.lVb (uglavnom to je ona prije Grille).
I A1fa pozdravljam i ja tebe
- Don Zivconi
#934 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Za A1fa bio je poziv al se covjek nije javljao, a za vas morat ce te pricekat jos malo kazu da nemate dovoljno borbi
ja sam pokusao al nije do mene
i mene su pokupili sa ovog foruma 
ja sam pokusao al nije do mene
- A1fa
#935 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Jbg ne znam kad su me zvali, ja igram samo navecer radnim danima, gledao sam stalmno na ono gdje pozivi dodju, uvijek mi je prazno bilo. Al nema veze, da se i ja malo pohvalim, ovo mi je najjaca bitka od kad igram, cak dvije medalje, pascucijeva i radly-waltersova, plus ovo standardno sa kv-1, celicni zid, veliki kalibar i najbolji tenkistaDon Zivconi wrote:Za A1fa bio je poziv al se covjek nije javljao, a za vas morat ce te pricekat jos malo kazu da nemate dovoljno borbi
ja sam pokusao al nije do menei mene su pokupili sa ovog foruma

- A1fa
#936 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Kad ti obicno budes tu i ovaj Mrthemir, mogli smo u kakav vod zajednoIsraphel wrote:Nego, da li ćemo biti primljeni?Nabavio sam Wolverine i Njemačku arty Pz.Sfl.lVb (uglavnom to je ona prije Grille).
- Israphel
#937 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Nemamo neki uobičajeni raspored, ali evo ti naši skype nickovi Moj- amarcuturic , a njemu- MrTheamirA1fa wrote:Kad ti obicno budes tu i ovaj Mrthemir, mogli smo u kakav vod zajednoIsraphel wrote:Nego, da li ćemo biti primljeni?Nabavio sam Wolverine i Njemačku arty Pz.Sfl.lVb (uglavnom to je ona prije Grille).
I A1fa pozdravljam i ja tebeIamju ovi neki bonusi za vod
- Israphel
#938 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Nego šta nama treba da bi ušli u klan? Ono konkretno da znamo kada bi otprilike ušli, ja sam u zadnje vrijeme dosta tenkova nabavio, mada si rekao da je problem u broju bitaka?
- Don Zivconi
#939 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Trebalo bi da istrazite bar po jednu osmicu tipa isu-152, is-3, ili neki drugi dobar tenk za klanske, pa onda polako prema XIsraphel wrote:Nego šta nama treba da bi ušli u klan? Ono konkretno da znamo kada bi otprilike ušli, ja sam u zadnje vrijeme dosta tenkova nabavio, mada si rekao da je problem u broju bitaka?
a ja cu se potruditi da vas ubacim
- Israphel
#940 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Ok, hvalaDon Zivconi wrote:Trebalo bi da istrazite bar po jednu osmicu tipa isu-152, is-3, ili neki drugi dobar tenk za klanske, pa onda polako prema XIsraphel wrote:Nego šta nama treba da bi ušli u klan? Ono konkretno da znamo kada bi otprilike ušli, ja sam u zadnje vrijeme dosta tenkova nabavio, mada si rekao da je problem u broju bitaka?
a ja cu se potruditi da vas ubacimi kolega madTV
- mirsek
#941 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Imam ISU-152, elite status.
- sva posada na maximumu,110%-121%
- skillovi i perkovi:
. BIA na citavoj posadi,
. camo na 4 clana i mentor na comanderu,
. repair trenutno na citavoj posadi na 56%,
- upaljen ACT na elite statusu,
- imam teleskop,ventilaciju i ramer kao dodatke,
- standardne konzumacije prva pomoc, popravka i gasenje pozara.
- kupljena sva 3 camo patterna
Sta mi predlazete dalje za skillove i perkove posade?,da nesto dropam, mijenjam?
Inace mi xp na posadi ide solidno brzo.Za 1 dan premiuma sam uspio drugi skill na posadi povecati za 8% ali sam igrao udarnicki.Sad ce to ici sporije jer razvijam 3 skill.
- sva posada na maximumu,110%-121%
- skillovi i perkovi:
. BIA na citavoj posadi,
. camo na 4 clana i mentor na comanderu,
. repair trenutno na citavoj posadi na 56%,
- upaljen ACT na elite statusu,
- imam teleskop,ventilaciju i ramer kao dodatke,
- standardne konzumacije prva pomoc, popravka i gasenje pozara.
- kupljena sva 3 camo patterna
Sta mi predlazete dalje za skillove i perkove posade?,da nesto dropam, mijenjam?
Inace mi xp na posadi ide solidno brzo.Za 1 dan premiuma sam uspio drugi skill na posadi povecati za 8% ali sam igrao udarnicki.Sad ce to ici sporije jer razvijam 3 skill.
Last edited by mirsek on 11/03/2014 00:27, edited 2 times in total.
- mirsek
#942 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Btw. zna li neko kakav je klan _SBS_ ilitiga steel brothers ?
Kazu da su sa balkana raja i pozvali me u klan .Imaju oko 60 clanova.
- Warashii
#943 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Bio nekad u tom klanu, tacnije mi iz JOD-a smo ga osnovali, sad nije nesto aman za aman jer se opet bruka raje rasula sto u STUG sto u PXA sto pojedinacno u raznorazne druge klanove .mirsek wrote:Btw. zna li neko kakav je klan _SBS_ ilitiga steel brothers ?
- Creasy
#944 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Warashii wrote:Bio nekad u tom klanu, tacnije mi iz JOD-a smo ga osnovali, sad nije nesto aman za aman jer se opet bruka raje rasula sto u STUG sto u PXA sto pojedinacno u raznorazne druge klanove .mirsek wrote:Btw. zna li neko kakav je klan _SBS_ ilitiga steel brothers ?
Jugoslovenska oklopna divizija? Nešto mi brzo nestajete sa mape...
- Creasy
#945 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Zavisi šta očekuješ od klana, samo da se družiš ili da osvajaš i zarađuješ zlato? Što se ovog drugog tiče, teško da će ovi preživiti 1 dan na mapi...mirsek wrote:Btw. zna li neko kakav je klan _SBS_ ilitiga steel brothers ?
- Warashii
#946 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Creasy wrote:Warashii wrote:Bio nekad u tom klanu, tacnije mi iz JOD-a smo ga osnovali, sad nije nesto aman za aman jer se opet bruka raje rasula sto u STUG sto u PXA sto pojedinacno u raznorazne druge klanove .mirsek wrote:Btw. zna li neko kakav je klan _SBS_ ilitiga steel brothers ?
Jugoslovenska oklopna divizija? Nešto mi brzo nestajete sa mape...
Tako da sam sad U BYN-u onako reda radi
- Creasy
#947 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
mirsek wrote:Btw. zna li neko kakav je klan _SBS_ ilitiga steel brothers ?
Evo upravo smo pobucali ove tvoje _SBS_ u klanskoj 15:3.
- Filter
#948 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
e drustvo, kako nekome poslati npr 100 goldica sa svog acc?
skontao sam da imas opciju da kupis i posaljes direktno kao gift, ali ovo drugo nisam.
ima li ta mogucnost uopste?
skontao sam da imas opciju da kupis i posaljes direktno kao gift, ali ovo drugo nisam.
- Don Zivconi
#949 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
nema jedino 1KFilter wrote:e drustvo, kako nekome poslati npr 100 goldica sa svog acc?
- triconja
#950 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Sta je najnovije izaslo na tenkovima?
Jesu li ista popravili fizicki aspekt igre i artiljerije?
Jesu li ista popravili fizicki aspekt igre i artiljerije?