Regrutacija za WORLD OF TANKS

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Co0l

#801 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Co0l »

Jel igro neko ovim E50 M njemackim mediumum T10?Posto vidim da su ga ubacili a ja dok sam igro na tom stablu je bio E50 zadnji,imam na njemu preko 215 hilada exp. viska i hocu istrazit tog E50 M pa ako ga je neko igro da mi ukratko kaze u cemu je bolji od E50...
Isto pitanje imam za JgPz E 100,ovaj njemacki td T10.
Creasy

#802 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Creasy »

Nisam igrao nijedan od ta 2, ali koliko čujem od drugih taj E50M je zvijer, dosta se koristi u klnaskim... dok ovaj TD i nije čemu, jer dugo puni, a vidi se sa Marsa. :D
Don Zivconi

#803 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Don Zivconi »

Creasy wrote: AMX 13 90 da odguli IS-3? :lol:

Što se ammo racka tiče, postoji skill safe storage... :wink:
cim nahvatam liniju sa ovim amx 13 90 ima da te zovnem na kakav trening da te razgulim ;-) :D trenutno idem linijom ELC AMX
Co0l

#804 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Co0l »

Creasy wrote:Nisam igrao nijedan od ta 2, ali koliko čujem od drugih taj E50M je zvijer, dosta se koristi u klnaskim... dok ovaj TD i nije čemu, jer dugo puni, a vidi se sa Marsa. :D
Ma istrazicu ih oba,ionako imam dovoljno exp-a za to pa cemo vidjet.
Co0l

#805 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Co0l »

Don Zivconi wrote:

cim nahvatam liniju sa ovim amx 13 90 ima da te zovnem na kakav trening da te razgulim ;-) :D trenutno idem linijom ELC AMX
A da vidis sta tek bat chat radi :) al zato kad me trakuju u punoj brzini zamanta mi se :lol:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#806 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by mk ultra »

Co0l wrote:Jel igro neko ovim E50 M njemackim mediumum T10?Posto vidim da su ga ubacili a ja dok sam igro na tom stablu je bio E50 zadnji,imam na njemu preko 215 hilada exp. viska i hocu istrazit tog E50 M pa ako ga je neko igro da mi ukratko kaze u cemu je bolji od E50...
igram sad E50, dobar je samo malo spor
oklop naprijed predobar

E50M je haos tenk, standardna APCR granata (samo 1200 silvera) najbrza u igri, najprecizniji top u igri, brzi od E50 ... pored T62A najbolji medium T10
Co0l

#807 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Co0l »

mk ultra wrote:
Co0l wrote:Jel igro neko ovim E50 M njemackim mediumum T10?Posto vidim da su ga ubacili a ja dok sam igro na tom stablu je bio E50 zadnji,imam na njemu preko 215 hilada exp. viska i hocu istrazit tog E50 M pa ako ga je neko igro da mi ukratko kaze u cemu je bolji od E50...
oklop naprijed predobar

E50M je haos tenk, standardna APCR granata (samo 1200 silvera) najbrza u igri, najprecizniji top u igri, brzi od E50 ... pored T62A najbolji medium T10
Znam kakav je E 50,imam sa njim 780 bitaka,interesovalo me je kakav je E 50M,hvala ;)
c0rE

#808 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by c0rE »

mk ultra wrote:
oklop naprijed predobar

cek cek, a gdje je Bat.Chat ovdje od najboljih xd
Creasy

#809 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Creasy »

Co0l wrote:
Don Zivconi wrote:

A da vidis sta tek bat chat radi :) al zato kad me trakuju u punoj brzini zamanta mi se :lol:

Imam ja Bat chata, dobar je. A što se AMX 13 90 tiče, može pobijediti IS-3 kad su 1vs1, ali tako nešto se rijetko sreće u igri. Kad se napucavaju, što je dosta češća situacija, 13 90 nema nikakve šanse.
Don Zivconi

#810 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Don Zivconi »

Creasy wrote:

Imam ja Bat chata, dobar je. A što se AMX 13 90 tiče, može pobijediti IS-3 kad su 1vs1, ali tako nešto se rijetko sreće u igri. Kad se napucavaju, što je dosta češća situacija, 13 90 nema nikakve šanse.

Vjeruj mi igramo ove timske bitke ne klanske i kad naletimo na ovem amx sarzere :) mi sa is-3 skoro uvijek ispusimo foru :lol: jednostavno dok mi punimo i oni nas pune pa su jos brzi odu u hlad ponovo napune i eto ih opet :mrgreen:
Creasy

#811 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Creasy »

Don Zivconi wrote:
Creasy wrote:

Vjeruj mi igramo ove timske bitke ne klanske i kad naletimo na ovem amx sarzere :) mi sa is-3 skoro uvijek ispusimo foru :lol: jednostavno dok mi punimo i oni nas pune pa su jos brzi odu u hlad ponovo napune i eto ih opet :mrgreen:

Pa kad ne znate da igrate. :D
Kad vam ulete amxovi, trebate da gađate svi jednog istog, a ne svako svog. I obično onog kojeg trekujete, tog više nema. Iz 3 metka, on je gotov. A oni ne mogu vas tek tako da probiju u brzini, ako niste bočno okrenuti, dok vi njih gdje god pogodite probijate. Ipak mislim da je do vas. :D
djuzepee

#812 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by djuzepee »

Zivconi jeste li u nekom klanu ili..?
I postoje li kakve prednosti klana da se priključim?

Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Don Zivconi

#813 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Don Zivconi »

Creasy wrote:
Don Zivconi wrote:
Creasy wrote:

Kad vam ulete amxovi, trebate da gađate svi jednog istog, a ne svako svog. I obično onog kojeg trekujete, tog više nema. Iz 3 metka, on je gotov. A oni ne mogu vas tek tako da probiju u brzini, ako niste bočno okrenuti, dok vi njih gdje god pogodite probijate. Ipak mislim da je do vas. :D
znamo mi sta radimo ove timske se igraju sa po 5 osmica i dva keca :) tako da ako se razdvojimo kad igramo protiv njih nigdje nas nema vrlo su brzi dodju sa ledja ispucaju bjeze itd. dosta se puta dogodi da uzmemo cap sa tier 1 ali kad igramo protiv sporih ali sa AMX nema zezancije :mrgreen: . imam ovoga WZ-132 i samo kazem da je sreca pa nije autoloder inace bi bilo svega kad igram sa njim :D. mislim da je velika prednost na strani ovih autolodera. Primjer jucer igram sa obj.268 i prepolovim onoga WT aus nesto E100 :) ali ciko dodje i ubi me iz tri suta nisam se mogao okrenuti a meni treba 15 sec da napunim da mu uzmem novih 950HP-a :sad:
Don Zivconi

#814 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Don Zivconi »

djuzepee wrote:Zivconi jeste li u nekom klanu ili..?

Jesmo u klanu a o prednostima ti ne bih znao reci puno osim sto se druzis sa ekipom i nerviras :lol: pitaj madtv zna on :) on me i pozvao u klan. Uglavnom imaju te klanske bitke gdje se vrse iskrcavanja pa se igraju partije protiv drugih klanova imaju ove timske u kojima se dobro moze zaradjivati i napucavati druga vrsta statistike ova timska ;-)

koji ti je nick da vidim mozda te ovi nasi i zovnu :-D
Creasy

#815 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Creasy »

Don Zivconi wrote:
Creasy wrote:
Don Zivconi wrote:

znamo mi sta radimo ove timske se igraju sa po 5 osmica i dva keca :) tako da ako se razdvojimo kad igramo protiv njih nigdje nas nema vrlo su brzi dodju sa ledja ispucaju bjeze itd. dosta se puta dogodi da uzmemo cap sa tier 1 ali kad igramo protiv sporih ali sa AMX nema zezancije :mrgreen: . imam ovoga WZ-132 i samo kazem da je sreca pa nije autoloder inace bi bilo svega kad igram sa njim :D. mislim da je velika prednost na strani ovih autolodera. Primjer jucer igram sa obj.268 i prepolovim onoga WT aus nesto E100 :) ali ciko dodje i ubi me iz tri suta nisam se mogao okrenuti a meni treba 15 sec da napunim da mu uzmem novih 950HP-a :sad:

Svaki tenk ima svoje prednosti i mane na određenim mapama i u određenim okolnostima... recimo taj novi njemački TD jeste zlo, kad izađeš pred njega pozdravi se sa ekipom... ali poenta je da pred njega ne izlaziš, već samo da ga spotaš. Njemu je oklop smiješan i samo ga pogledaj, praviš mu dmg. :D A zamisli kad ga arty sastavi sa HE granatom... :lol:
djuzepee

#816 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by djuzepee »

Don Zivconi wrote:
djuzepee wrote:Zivconi jeste li u nekom klanu ili..?

Jesmo u klanu a o prednostima ti ne bih znao reci puno osim sto se druzis sa ekipom i nerviras :lol: pitaj madtv zna on :) on me i pozvao u klan. Uglavnom imaju te klanske bitke gdje se vrse iskrcavanja pa se igraju partije protiv drugih klanova imaju ove timske u kojima se dobro moze zaradjivati i napucavati druga vrsta statistike ova timska ;-)

koji ti je nick da vidim mozda te ovi nasi i zovnu :-D
Ja sam ti novopečeni kolačić i odgovaralo bi mi savjeta.. :grin:

Djuzepee je i na wot-u, ako zadovoljavam uslove zovi..:mrgreen:
c0rE

#817 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by c0rE »

jeste vi u BYN ?
madtv

#818 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by madtv »

c0rE wrote:jeste vi u BYN ?
jesmo :D
c0rE

#819 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by c0rE »

ma bjaaaz :P koliko sam vas puta pozdravljao na chatu, ne sjecam se tacno koje igrace, uvijek me iskulirate hahahaha
Co0l

#820 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Co0l »

Solidna zaradica od maloprije,polako se vracam u fazon ;)

Image
Warashii

#821 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Warashii »

c0rE wrote:ma bjaaaz :P koliko sam vas puta pozdravljao na chatu, ne sjecam se tacno koje igrace, uvijek me iskulirate hahahaha
hehehe daj ne zezaj :) . JA sam nekad u tolikim belajima sa igrom da ne stignem pisati, sinoc bas meni meni jedan, haman ZmajOdBosne nick, veli da sam papak ( zayebancija ) a mene igra pritisce, ne da mi pobjede da si pita, a tu me partiju krenulo, napravio ja jedno 5 kilova pa zujim trazim jos krvi i ne da mi se bas pisati :) da mi je x3 sto bolji ostvariti :) .
madtv

#822 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by madtv »

c0rE wrote:ma bjaaaz :P koliko sam vas puta pozdravljao na chatu, ne sjecam se tacno koje igrace, uvijek me iskulirate hahahaha
ne znam, ja uvijek pozdravim nase igrace, pogotovo kad ih ima u mojoj ekipi :D :D
kad vidim ono siemka, kdo pl...mrak na oci :)
Co0l

#823 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Co0l »

Koji vam je seno1954 il tako nekako?Sad je igro arty protiv mene...
djuzepee

#824 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by djuzepee »

Dragi premium, halal mu svaki fening..:mrgreen:

madtv

#825 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by madtv »

lakse se dise :)
Post Reply