a AMX te vjerovatno pogodio u ammo rack
Regrutacija za WORLD OF TANKS
Moderator: Benq
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#701 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
sad ce i njemci dobiti auto load na novoj TD liniji ...
- sema911s
#702 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
ma neznam koliko se sjecam na e75 je u kupoli municija,. al ko ce znat gdje je puco,.,evo sinoc dvaputa,.,al sam zato jednog nasadio na 12,8 cm precnika granatlu,., misllim da se jos uvjek dimi ko sto sam se ja dimio,.,
nego jestel primjetili sada ako igras sa teskim tenkom vecinom u mecu su sve teskasi, 1max scout i 1medium ponekad 1 td,.,
koja je milina igrat se sa ovim 12,8 topom i koji slucajno napunis zlatnom municijom
,.,.prije sam od is7 i is8 vecinom rikverc dok sada ostanem ukopan nakosen i udri misko jos ako se koji zahebe pa pridje blize, zaboravi da ga mogu izmanevrisat pa dobije u auspuh,., milina,.,samo sam morao sa njim promjenit stil igre nema vise pucanja sa 300m i vise,., fula mnogo,.,.,
a koji ce to njemacki td dobit auto loader,. u stvarnosti nisu imali, nesto eksprementalno,.al slabo,., bio bi ferdi dobar sa ovom 12,8 i autoloaderom hhahahahha
nego jestel primjetili sada ako igras sa teskim tenkom vecinom u mecu su sve teskasi, 1max scout i 1medium ponekad 1 td,.,
koja je milina igrat se sa ovim 12,8 topom i koji slucajno napunis zlatnom municijom
a koji ce to njemacki td dobit auto loader,. u stvarnosti nisu imali, nesto eksprementalno,.al slabo,., bio bi ferdi dobar sa ovom 12,8 i autoloaderom hhahahahha
-
_Belaj_Bager_
#703 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Izlazi u sljedećem patchu nova grana njemačkih td-a. Waffentrager-i, ili kako se već zovu, otvoreni. Neki su postojali u stvarnosti (Nashornhttp://en.wikipedia.org/wiki/Nashorn, Marder IIIhttp://en.wikipedia.org/wiki/Marder_III, Sturer Emil http://en.wikipedia.org/wiki/Sturer_Emil). Mislim da će samo visoki tier-ovi imati autoloader.sema911s wrote:a koji ce to njemacki td dobit auto loader,. u stvarnosti nisu imali, nesto eksprementalno,.al slabo,., bio bi ferdi dobar sa ovom 12,8 i autoloaderom hhahahahha
- Filter
- c0rE
#705 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
samo da se nadovezem
francuzi, lahka linija, od AMX 12t (tier 6) imaju auto-loadere, sve do bat chata, a teskasi, od AMX 50 100 (tier
Sent from my X1 using Tapatalk 2
- sema911s
#706 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
neznam kakvi su vama francuzi sa pocetka al ja se napti sa b1 hajd sto me buse, nemogu da se sakrijem pomali sam, ona bubuljica sa dlakastom izraslinom sto sluzi ko top nemoze nista da probije odabijo me i su85b,.
a tek ova mrcina ono razumjem igrao njemacke td sa otvorenom kupolom,. stani nemrdaj ako sta zveknes zveknes, dok ovaj zvekne al ako me fuli i granatla eksplodira u blizini gotov sam,. oklop ma nema ga,. a top hocel svi ruski td bit onoliko precizni,. dok se smiri na metu ono u njemackom tenku znaci fula serera dok ruski nemoram nekad ni cekat da se smiri opalim i pogadjam gledam preciznost 0,50nesto tako na 300m pogadjam nema fule dok 8,8 ima ,36 i svaka 8-9 fula,. ruskitenkici su bas ono sa svim pomocima mogucim uljkucenim,.,
zato svi novi igraci jure na rusku granu,. i seru o svabskim ,.,.,
a tek ova mrcina ono razumjem igrao njemacke td sa otvorenom kupolom,. stani nemrdaj ako sta zveknes zveknes, dok ovaj zvekne al ako me fuli i granatla eksplodira u blizini gotov sam,. oklop ma nema ga,. a top hocel svi ruski td bit onoliko precizni,. dok se smiri na metu ono u njemackom tenku znaci fula serera dok ruski nemoram nekad ni cekat da se smiri opalim i pogadjam gledam preciznost 0,50nesto tako na 300m pogadjam nema fule dok 8,8 ima ,36 i svaka 8-9 fula,. ruskitenkici su bas ono sa svim pomocima mogucim uljkucenim,.,
zato svi novi igraci jure na rusku granu,. i seru o svabskim ,.,.,
-
djuzepee
#707 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
raja sva posada na kv1s mi je na 98%.. šta je najbolje uzeti kao ono dodatni skill sad kad napuni na 100%? je li za čitavu posadu uzeti jedan skill ili..??
-
Naslovnica
#708 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Idi redom skil po skill, perk po perk, kako ti daje opcije, i tako treniraj posadu. Bar sam ja tako radio. Pogotovu što će ti se KV-1S toliko svidjeti da ga nećeš htjeti prodati, nikada.djuzepee wrote:raja sva posada na kv1s mi je na 98%.. šta je najbolje uzeti kao ono dodatni skill sad kad napuni na 100%? je li za čitavu posadu uzeti jedan skill ili..??
- sema911s
#709 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
neznam ja svima isto,.,idem po redu nesto se ne patim sta je najbolje,.,, trebace ti repair(gusjenice stradaju cesto) i oci(jer je tenk slijep) zna mi se tigar 2 privuc u ekran i nevidim ga,.,djuzepee wrote:raja sva posada na kv1s mi je na 98%.. šta je najbolje uzeti kao ono dodatni skill sad kad napuni na 100%? je li za čitavu posadu uzeti jedan skill ili..??
ps,. bez brzog punjenja(ramer medium ) ne igraj ovaj tenkic
- Creasy
#710 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
djuzepee wrote:raja sva posada na kv1s mi je na 98%.. šta je najbolje uzeti kao ono dodatni skill sad kad napuni na 100%? je li za čitavu posadu uzeti jedan skill ili..??
Za komandira - lampica (šesto čulo)
vozač - vožnja van puteva
punilac - bezbjedno skladištenje
nišandžija - birana meta
za radio-operatera (ako ga ima), ne znam napamet...
-
zdruzdjo
#711 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Prvi skil za svu posadu uvijek ide braca po oruzju. A onda redas dalje. Ovaj skil se fakat osjeti kod svega, brzine tenka, brzine nisanjenja, punjenja....djuzepee wrote:raja sva posada na kv1s mi je na 98%.. šta je najbolje uzeti kao ono dodatni skill sad kad napuni na 100%? je li za čitavu posadu uzeti jedan skill ili..??
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
- Filter
#712 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
dok se dogura do punog skila.... osijedis... al ostali onda idu brzezdruzdjo wrote:Prvi skil za svu posadu uvijek ide braca po oruzju. A onda redas dalje. Ovaj skil se fakat osjeti kod svega, brzine tenka, brzine nisanjenja, punjenja....djuzepee wrote:raja sva posada na kv1s mi je na 98%.. šta je najbolje uzeti kao ono dodatni skill sad kad napuni na 100%? je li za čitavu posadu uzeti jedan skill ili..??
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
-
djuzepee
#713 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
može li tačan naziv ovih modula? i je li se oni kupuju ili treba gold ?sema911s wrote:
neznam ja svima isto,.,idem po redu nesto se ne patim sta je najbolje,.,, trebace ti repair(gusjenice stradaju cesto) i oci(jer je tenk slijep) zna mi se tigar 2 privuc u ekran i nevidim ga,.,
ps,. bez brzog punjenja(ramer medium ) ne igraj ovaj tenkic
i da, ovim redoslijedom sam obučio posadu, i napredovanje ide jako brzo..Creasy wrote: Za komandira - lampica (šesto čulo)
vozač - vožnja van puteva
punilac - bezbjedno skladištenje
nišandžija - birana meta
za radio-operatera (ako ga ima), ne znam napamet...
- sema911s
#714 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
ja sam od modula stavio brze punjnje granatla(Large-Caliber Tank Gun Rammer), brze smirivanje nisana(Enhanced Gun Laying Drive) i ovoVertical Stabilizer mada nisam siguran il je dvogled,.,
nego kada ce xvm proradit na win8,., il znatel neki bolji nisan ,.,oni fabricki mi beze,., jimbo zahebava nekada nece i ugasi igru,.,
ja spremio 5milionceka za ove nove njemacke TD,., pa da ih po izlasku oprobam jel ih ko probao na test serveru,.,(nisam upalio tenkove ima dana i dana)
nego kada ce xvm proradit na win8,., il znatel neki bolji nisan ,.,oni fabricki mi beze,., jimbo zahebava nekada nece i ugasi igru,.,
ja spremio 5milionceka za ove nove njemacke TD,., pa da ih po izlasku oprobam jel ih ko probao na test serveru,.,(nisam upalio tenkove ima dana i dana)
-
djuzepee
#715 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
hvala na odgovoru..
kod mene je jimbo i nikad mi nije zaštekalo ili izbacilo iz igre...
i da, još jedno pitanje,hehe neću više..
da li ići na is-a, ili spiliti svu lovu na kv1s pa tek onda is?
- sema911s
#716 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
samo pitaj bolje to nego da lutas,.,
a ja najvolim ugledat is posto imam tigrica pa is bude spicen prije no sto me i vidi,.,
a is sa zadnjim topom je dobar, oruzje za bliske borbe mada ne fula ko mnogo precizniji tigric valjda zbog tvorca igre,.
a ako imas srebra uzmi oba kv1s je dobar i kada mu nabacis brzo punjenje i posada kada je na 100% tada budes masina za skidanje po 463 hp,.,
meni jimbo to radi od kada sam snimio vin 8
a ja najvolim ugledat is posto imam tigrica pa is bude spicen prije no sto me i vidi,.,
a is sa zadnjim topom je dobar, oruzje za bliske borbe mada ne fula ko mnogo precizniji tigric valjda zbog tvorca igre,.
a ako imas srebra uzmi oba kv1s je dobar i kada mu nabacis brzo punjenje i posada kada je na 100% tada budes masina za skidanje po 463 hp,.,
meni jimbo to radi od kada sam snimio vin 8
-
_Belaj_Bager_
#717 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
xvm radi, skini s ove stranice http://www.modxvm.com/en/download-xvm/ verzija 5.0.0.test ili tako nešto...sema911s wrote:ja sam od modula stavio brze punjnje granatla(Large-Caliber Tank Gun Rammer), brze smirivanje nisana(Enhanced Gun Laying Drive) i ovoVertical Stabilizer mada nisam siguran il je dvogled,.,
na stranici imaš i editor, uštimaš ga kako ti volja, spasiš i onda čupaš kosu kad vidiš kako ti se tim crveni
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#718 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
imam preko 1000 borbi sa KV1sdjuzepee wrote:hvala na odgovoru..
davno mogao kupiti IS, ali ovako je bolje... sa 122mm 90% protivnika sto ces imati su tvoj ili nizi level...
top je isti kao na IS, tako da ako te nekad stavi sa tier 8 mozes i njima nanijeti stetu normalno
-
djuzepee
#719 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Ne znam kako kod vas, ali kod mene sinoc od 8 skida ovaj novi update, (8,8 gb) i jos nije gotovo..
Sent from my WT19i
Sent from my WT19i
- Warashii
#720 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Update nije toliki nego tebi skida cijelu igru. Da nisi skidao neke modove i ubacivao? Zna zbog njih da se desi da kada bude update nanovo instalira igru .djuzepee wrote:Ne znam kako kod vas, ali kod mene sinoc od 8 skida ovaj novi update, (8,8 gb) i jos nije gotovo..
Sent from my WT19i
- c0rE
#721 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
oko 420 MB je update, ti si se posteno za*ebao
-
djuzepee
#722 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Update nije toliki nego tebi skida cijelu igru. Da nisi skidao neke modove i ubacivao? Zna zbog njih da se desi da kada bude update nanovo instalira igru .[/quoteWarashii wrote:djuzepee wrote:Ne znam kako kod vas, ali kod mene sinoc od 8 skida ovaj novi update, (8,8 gb) i jos nije gotovo..
Sent from my WT19i
E pa to je to.. Skinuo sam update, i nestao mi jimbo,i da ga ponovo instaliram i pri sljedećem pokretanju počne mi skidati ovaj od 8.8gb..
Sent from my WT19i
-
iceman2010
#723 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Ja na kv-1S imam 4 perka i 20% petogdjuzepee wrote:raja sva posada na kv1s mi je na 98%.. šta je najbolje uzeti kao ono dodatni skill sad kad napuni na 100%? je li za čitavu posadu uzeti jedan skill ili..??
- sema911s
- Filter
#725 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
je li samo do mene, ili su smanjili kolicinu experienca koji se dobija po partiji sa ovim novim updateom?