citroen xm wrote:Što se tiče trajne registracije, ta stavka fol postoji u zakonu ali se od opštine do opštine različito primjenjuje. Negdje nikada nisu čuli za to, negdje ide bez problema, opet na trećem mjestu može ali uz gomilu dokumentacije u koju spada i potvrda od oldtajmer kluba da vozilo ispunjava uslove za oldtajmer kategoriju.
Što se tiče tjuninga, žašto to raditi na oldtajmeru???? Takve stvari obično stoje kao piletu sise.
Koliko sam upućena svi dijelovi su originalni i to ej glavni uslov. Auto sam prevela na sebe, imam kupoprodajni ugovor itd...
Šta je zapravo oldtimer klub? Neću da se brukam, jesam čula ali ne znam ni da li imaju sjedište u gradu i kako se može doći do toga?
Hvala na odgovoru!
Što se tiče tuninga, naravno da neću pretjerivati! Hoću samo da osvježim auto, jer sam u inostranstvu vidjela par super detalja (sitnica) koje su ga mnogo uljepšale. Ja sam stvarno ljubitelj oldtimera i žao mi je kvariti njihov smisao "dotjerivanjem", ako imate neku vintage "neprimjetnu" ideju predložite

Ovakva kakva jeste, meni je lijepa, bijela i jednostavna ali mi je želja da uradim nešto na njoj.
Hvala puno još jednom!