NediM17 wrote:
dakle, tehnicki ispravno, osigurano, s placenim dadzbinama, mogu me povuci za q.
Jos jedan vid prepotentnosti bosnje. Interpretira zakon kako njemu odgovara i prijeti tuzbama, jer je vidio da to mogu razne kabadahije. Ukoliko ti registracija nije istekla, a vozis sa potvrdom, prekrsaj koji vrsis je nenosenje dokuemnata, kako napisah, policajac lakse moze progledati kroz prste.
Ukoliko vozis automobil bez dokumenata i registracijom koja je iako placena, nije provedena kroz sistem, tvoja registracija nije vazeca, te ces pored kazne za nenosenje dokumenata dobiti kaznu za voznju automobila bez registracije, kao i iskljucenje iz saobracaja.
Ne moras cekati na ovu situaciju. Nadji zakon koji kaze drugacije.
NediM17 wrote:ja ti opet kazem, nek probaju, pa cemo se cerat.
ne znam jesam li propustio napisati da je fotokopija ovjerena u opstini.
Opet ti o ceranju. Na osnovu cega, mozes li napisati pa da i mi ne budemo glupi i placmo kazne? Mislim ako ti nije do poducavanja nas (sto svakako nije tvoja obaveza), radi uljudnog forumanja, mozes li navesti zakon na koji se pozivas?
Niko ne govori o dokumentima, prica se o registraciji koja nije provedena, zavedena, sa urednim pecatom. Niti jedan ugovor nije validan dok se ne popuni ispravna dokumentacija.