Ako ima tema...nema veze...
Nazovem danas da pitam za registraciju auta i sokiram se, opet je poskupila...Zbog cega,kako,zasto,na osnovu cega?????Putevi katastrofa, rijeke zagadjene, policija katastrofa...? Za sta?
Imam pitanje, za sta se sve to placa,gdje te pare idu i kako to sto sam platio i gdje najbolje da iskoristim (u kojim situacijama)???
Katastrofa, preko 700KM registracija...
Jos me neku vece zaustavi policja, kazu prosao kroz crveno, ja na finjak,nisam, a fakat nisam...ma nece ni da prica samnom, odmah pise i kraj i onako je kako on kaze-nikako drugacije...kad kroz par dana iza toga, eto kazne, on je kaznu napisao, on mi presudio po clanu tom i tom, on odredio 100KM i vozacka mjesec dana i sve on...Pa jel ovo drzava jednog covjeka i njegovog neraspolozenja ili nekog zakona?
Ma nije se ni pitao gdje radim, jel mi treba auto, kako cu zaraditi PDV iz kojeg se njegova placa isplacuje...ma jok...
Registracija - katastrofa
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- motachjointa
#2 Re: Registracija - katastrofa
Istresi se bit ce ti lakse. Surova realnost, sto se prije naviknes rahatnije ces zivjeti.
- Optimist
-
simens1
#4 Re: Registracija - katastrofa
e drug ako ce ti biti lakse i mene taj infrakt ocekuje krajem mjeseca...amam mora se dici dadzbine vidis kako je nasa vlada siromasna,pa vidi ima voznog parka,sramota ziva kako losa auta imaju 
- iceman ze
#5 Re: Registracija - katastrofa
Moj prijatelj nije htio potpisati nalog o prihvatanju odgovornosti, isto takodjer, navodno za prolayak kroz crveno svjetlo. Bio je na sudu, na sudskom odlucivanju, doveo je svjedoke, koji su bili sa njim u vozilu. Uglavnom, ceka presudu uskoro, vidjecemo hoce li sta piti vode.....Pozz 
-
fapmasina
#6 Re: Registracija - katastrofa
ja registrujem tamo gdje mogu platit na rate