sWeeT_Companion wrote:
Što Bošnjaci ne brane svoju zemlju time što će konačno i sami osuditi nerad Tužilaštva i Suda? Šta čekaju? Čekamo 20 godina da vidimo hoćete li jednom reći ovo ne valja... Međutim ništa... Savršeno vam odgovara da stranci rade u korist samo jednog naroda, vašeg... A ostali nek pocrkaju, e jbg dojadi to.
20 godina trpimo.... i stanci su valjda svjesni da sila nije rješenje, provode je 20 godina... prirodni put je najbolji... međutim nekima se žuri i neki bi sve samo za sebe, e neće da može.... - odgovor prosječnog stanovnika Srpske na ovu tvoju izjavu, a ja karikiram.
kako vas nije sramota, pa vi u sebi nosite gen mrznje prema bosnjacima, otvoreno nas mrzite, a ponekad i hinjski. Cuj stranci rade u korist naseg naroda. Pa halo nebeski narode prestanite sa tim mitovima, dobili ste RS kao legalan entitet iako je nastala na genocidu, cijeli svijet zna da je nastala na genocidu ali je legalna, kako onda u nasu koristi objasni mi?
I cak i da jeste tako kako to da stranci tako vole nas narod koji je muslimanski u vrijeme kad je islamofobija rasirena kao nikad, mi smo haman jedini muslimani kojeg strani faktori vole. Sto to vas srbe niko ne voli jesi se zapitao, kako to da su svi protiv vas, uvijek neka urota, zasto mislite da ste toliko bitni u svijetu da bi se nego okretao bas protiv vas. Imate nesto sto drugi nemaju, naftu, nuklearke pa vas mrze? Objasni mi