Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post Reply
PM72

#251 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by PM72 »

Dobio si odgovor, druga je stvar što ti odgovor ne paše. Što podaci govore suprotno tvojim tvrdnjama. Jbg nisam ja kriv što su podaci takvi kakvi su. Niti zaslužan za neke od njih.

Što se molbe tiče, interesantno, samo ne znam je li ona dokaz nemoći ili ipak bojazan od daljih diskusija i neuspjeha u obaranja činjenica.... Kako god, možda i usvoje tvoju molbu, ali to neće uticati na podatke koje sam naveo. Oni ostaju
.
Koji sam odgovor dobio? O čemu to ti? Ti nekome nešto dokazao? :-)

Ja ti nudio dobru opkladu,da se opariš na brzinu a ti kao pravi hinjaus,samo pređeš preko toga kao auto preko kamenčića.I sad ti nešto dokazao? Ja sam zamolio da te odstrane da ne prosipaš dalje svoju šovinističku farsu.Ti nemaš kapacitet ni pamet da nekome oboriš činjenicu ili da učestvuješ u normalnoj diskusiji.
mirzadelibasic

#252 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by mirzadelibasic »

sWeeT_Companion wrote:pemanapemani

Srbi bi ti odgovorili sledećim podacima....

Na području Zvornika živi više Bošnjaka nego Srba na području Sarajeva.
Na području Bijeljine živi više Bošnjaka nego Srba u Zenici.
Na području Prijedora živi više Bošnjaka nego Srba u Tuzli.
Na području Doboja živi više Bošnjaka nego Srba u Mostaru.
.
Otkud tebi ovi podaci ? Ovo su potpune nebuloze što ti pises i nemoj više da se brukas pisenjem pausalnih podataka. Popis stanovništva se krije i upravo iz razloga što to ne odgovara tvojim Srbima jer će te se samo ujesti za jezik zbog svoje retorike i gnusnih laži koje tvoj predstavnik iznosi.
Mr.Sojic

#253 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by Mr.Sojic »

Zanimljivo je da ovaj genocidas smije replicirati samo pojednim forumasima, ali kada mu se cinjenice poture pod nos usuti se ko kuja :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#254 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by Chmoljo »

Banned user for reason “kršenje pravila foruma, patološko laganje, trolanje”
» sWeeT_Companion

ovo je rasprava: ti se zoveš sWeeT_Companion.

ne, ne zovem se tako.

ali tako piše.

ali to jednostavno nije istina.

dobro, hajmo argumentovano, po Vuku Karadžiću bi...

ti si patološki lažov, to nije istina. tebi ako se ne sviđaju moji argumenti, to nije moj problem.

--------------------------------------

:lol:

koji lik :D
Mr Majestic

#255 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by Mr Majestic »

sWeeT_Companion wrote:pemanapemani

Srbi bi ti odgovorili sledećim podacima....

Na području Zvornika živi više Bošnjaka nego Srba na području Sarajeva.
Na području Bijeljine živi više Bošnjaka nego Srba u Zenici.
Na području Prijedora živi više Bošnjaka nego Srba u Tuzli.
Na području Doboja živi više Bošnjaka nego Srba u Mostaru.

Banjaluku kao najveći grad Srpske izostavljam, jer i u njoj je više Bošnjaka nego Srba i u jednom gradu Federacije.

Što se tiče zaposlenosti, to je podatak zasnovan na tome da je Sarajevo glavni grad i da su u njemu sve institucije, pa je i razumljivo da mnogo ljudi iz druga dva naroda radi.
Na podrucju citave BiH zivi 10 puta vise Srba nego sto zivi Bosnjaka na podrucju Srbije koja je nastala na genocidu pa vam ni to nije bilo dosta pa ste htjeli pa nas istrjebite 92-ge i iz BiH .
Mr.Sojic

#256 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by Mr.Sojic »

Da se vratimo temi :wink:

Ima li sta od ovoga sranja od referenduma?

Mozda se i usuti nakon premijerkinih (Zeljko) rijeci da mali moze dobiti i drugi oblik, a da veliki ostaje veliki :oops:
Naravno misli se na kredit :mrgreen:

Smije li to "glavni" Baja sumske uraditi?

Jel pocela navala na izdavanju pasosa :lol:
PM72

#257 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by PM72 »

Ma kakav njihov referendum,ni oni sami ne znaju ni šta bi ni kako bi.Ovaj početnik iz Zvornika kad je postavljao temu nije ni pogledao vijesti inače bi malo sačekao.Fino reče onaj njihov ministar Kasipović da neće biti 15 novembra i da ne zna odakle novinarima taj podatak.Onda su izašli drugi pa tumačili hoćel u januaru (ali ih handri puno dana se slavi :lol: ) pa bi u martu a možda i u junu.Dovoljno vremena da narod zaboravi šta je ono Mile srao krajem septembra i za šta u stvari on hoće referendum.A da ne pominjem to što moraju uzeti kredit ako hoće da to sprovedu...
spreca

#258 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by spreca »

PM72 wrote:Ma kakav njihov referendum,ni oni sami ne znaju ni šta bi ni kako bi.Ovaj početnik iz Zvornika kad je postavljao temu nije ni pogledao vijesti inače bi malo sačekao.Fino reče onaj njihov ministar Kasipović da neće biti 15 novembra i da ne zna odakle novinarima taj podatak.Onda su izašli drugi pa tumačili hoćel u januaru (ali ih handri puno dana se slavi :lol: ) pa bi u martu a možda i u junu.Dovoljno vremena da narod zaboravi šta je ono Mile srao krajem septembra i za šta u stvari on hoće referendum.A da ne pominjem to što moraju uzeti kredit ako hoće da to sprovedu...
Nemoraju uzimati kredit.....prodat ce haerodrom u trebinju...sad radi punom parom :mrgreen:
Danguba

#259 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by Danguba »

spreca wrote: Nemoraju uzimati kredit.....prodat ce haerodrom u trebinju...sad radi punom parom :mrgreen:
a zasto da ne uzmu mali koji ce biti k'o veliki ili odmah veliki koji ce takav i ostati.

premijer zeljko to razumije za razliku od vas dzihatlija. :D
Mr.Sojic

#260 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by Mr.Sojic »

Kilica zlata je dosta za stampanje glasackih listiTja :D

A sta onda ostane za papke i paponjke :lol: :D
RIZVA

#261 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by RIZVA »

Ali ljudi Cvijanovicka je cista kao bebin prdac
U-zap

#262 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by U-zap »

Malo po malo i RS postaje sve vise nezavisna. Samo je pitanje vremena kada ce glasati za odvajanje. Prije toga ce se stvoriti i treci kanton. Na kraju ce Bosna da iscezne. To je samo pitanje vremena dok u medjuvremenu bosanci glasaju za SDA, ne salju djecu u skolu radi svadje oko jezika i stavljaju ove smajlije kad im se kaze da ce doci do referenduma u RS-u: :lol: :lol: :lol: uz komentar mile zvani referendum ili nesto slicno. I onda se pozivaju na Izinka a onda kliks objavi clanak kako izinko je svjestan situacije ili nabroji sluzbene jezike Bosne i Hercegovine.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/ohr-o-re ... /150921107
http://www.klix.ba/vijesti/bih/inzko-sl ... /150921079

Nakon toga Izinko ili kako vec otvori slajpek i stavi 20k eura u njega i pravac u Sloveniju ili odakle je vec privatnim avionom da stigne na veceru. Onda zeni isprica pricu kako zajebaje budale i jos ubire platu. Zena ga upita onda jel joj sta donio a on joj kaze nema se tamo nista uzeti, samo Zara i ostala jeftina roba nego da ce oni u Milano po bundu.
hizo ramidovic

#263 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by hizo ramidovic »

kamen spoticanja wrote:
hizo ramidovic wrote:
kamen spoticanja wrote: Nece mile docekati reformu pravosudja :wink:
Kazem ti bos nije ukinut niti ce biti...a sto opet govori da mile nema ideju ni u stvarima u kojima ima naizgled apsolutnu kontrolu
ako ti tako kazes onda ok...
sta nas briga, ovo svakako nije nas referendum
Sta kaze ambasador BiH u Rusiji?
ne znam,nisam upratio. sta kaze?
hizo ramidovic

#264 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by hizo ramidovic »

U-zap wrote:Malo po malo i RS postaje sve vise nezavisna. Samo je pitanje vremena kada ce glasati za odvajanje. Prije toga ce se stvoriti i treci kanton. Na kraju ce Bosna da iscezne. To je samo pitanje vremena dok u medjuvremenu bosanci glasaju za SDA, ne salju djecu u skolu radi svadje oko jezika i stavljaju ove smajlije kad im se kaze da ce doci do referenduma u RS-u: :lol: :lol: :lol: uz komentar mile zvani referendum ili nesto slicno. I onda se pozivaju na Izinka a onda kliks objavi clanak kako izinko je svjestan situacije ili nabroji sluzbene jezike Bosne i Hercegovine.

Nakon toga Izinko ili kako vec otvori slajpek i stavi 20k eura u njega i pravac u Sloveniju ili odakle je vec privatnim avionom da stigne na veceru. Onda zeni isprica pricu kako zajebaje budale i jos ubire platu. Zena ga upita onda jel joj sta donio a on joj kaze nema se tamo nista uzeti, samo Zara i ostala jeftina roba nego da ce oni u Milano po bundu.
i sta je bilo kad si se probudio?
Android Knego

#265 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by Android Knego »

PM72 wrote:
Android Knego wrote:
PM72 wrote:10 novembra 1991 održan je "plebiscit srpskog naroda u BiH".Na sve strane visile su zastave Jugoslavije.Na stolu na kojem su se uzimali referendumski " listići,bile su dvije kamare.Crvena je bila ćirilićna a plava latinična.Ko fol,da bude ravnopravno. ;-)

Helem,moja malenkost uzme bezbeli plavi latinični.Na njemu je pisalo : Jeste li za očuvanje Jugoslavije kao zajednice naroda i narodnosti?" I veliko DA ili PROTIV.

Uzmem crveno ćirilićno kad tamo " Jeste li za ujedinjenje SAO Romanije,SAO Semberije,SAO Birča,SAO Hercegovine,SAO Krajine,RSK Krajine sa ostatkom Jugoslavije u jedinstvenu državu srpskog naroda" :evil: :evil: :evil: I veliko ZA ili PROTIV.
bas si 100% siguran da su bile dvije varijante sadrzaja na listicima?
Čuj jesam li 100% siguran? Pa bio na licu mjesta,čitao oba listića.Još sam se zakačio sa jednim kretenom kad je rekao da smo došli (jaran i ja) da provociramo.
ne sjecam se detalja oko toga... znam da je tad vec pocela anrhija, ali ne sjecam se jesu li novinari potezali to pitanje? Slobodna Bosna je vec pocela izlaziti...

zar je uopste moglo po pravilima plebiscita/referenduma postaviti dva razlicita pitanja?
sinuhe

#266 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by sinuhe »

..
VCorp

#267 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by VCorp »

U-zap wrote:Malo po malo i RS postaje sve vise nezavisna. Samo je pitanje vremena kada ce glasati za odvajanje. Prije toga ce se stvoriti i treci kanton. Na kraju ce Bosna da iscezne. To je samo pitanje vremena dok u medjuvremenu bosanci glasaju za SDA, ne salju djecu u skolu radi svadje oko jezika i stavljaju ove smajlije kad im se kaze da ce doci do referenduma u RS-u: :lol: :lol: :lol: uz komentar mile zvani referendum ili nesto slicno. I onda se pozivaju na Izinka a onda kliks objavi clanak kako izinko je svjestan situacije ili nabroji sluzbene jezike Bosne i Hercegovine.

Je li ti shvataš da je NATO, sa Amerikom garant MEĐUNARODNOG sporazuma iz Dejtona ? Mi se moramo složiti, i Hrvati da se oni odvoje a bar što se tiče nas, od toga nema ništa. Šta god budu radili na svoju ruku odmah NATO (Republika Hrvatska + ostali ) upada sa koridorom preko Brčkog kao i naša vojska, i Srbija je dužna reagovati protiv onoga ko prekrši Dejtonski mirovni sporazum. Da li misliš da će Srbija sebi zajebati sama EU, jer su i sami svjestni da od Rusije nema ništa, godinama već podrška Srba prema EU raste ? Oni se mogu kurčiti sa Dejtonom, dok su granici Bosne i Hercegovine a slučaju ostamostaljena oni ostaju SAMI, imamo ih pravo iznabijati kao švicarski sir. I ko će im pomoći ?
almir90

#268 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by almir90 »

Nemoj bolan, njih je ipak 8 miliJona. :lol:

A, ima i ona o "muslimanskoj državi u Evropi", valjda Kosovari i Albanci nisu muslimani. :zzzz: :lol:
PM72

#269 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by PM72 »

Knego,

Sjećao se ti ili ne,ja napisah kako je bilo.To si mogao saznati jedino ako si bio na tom plebiscitu.Ne bih ni ja otišao da me nisu naljutile komšije,izađu kao u šetnju,odu iza škole i onda ulete na brzinu pa zaokruže ZA.Bilo nam sumnjivo što samo Srbi iz ulaza idu.Ja sam ,zajedno sa jaranom,otišao "drito" i nisam se krio.Glasao sa PROTIV i to više puta zaokružio.Bar sam im smanjio procenat za 0,01 :D
sumirprimus

#270 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by sumirprimus »

PM72 wrote:Knego,

Sjećao se ti ili ne,ja napisah kako je bilo.To si mogao saznati jedino ako si bio na tom plebiscitu.Ne bih ni ja otišao da me nisu naljutile komšije,izađu kao u šetnju,odu iza škole i onda ulete na brzinu pa zaokruže ZA.Bilo nam sumnjivo što samo Srbi iz ulaza idu.Ja sam ,zajedno sa jaranom,otišao "drito" i nisam se krio.Glasao sa PROTIV i to više puta zaokružio.Bar sam im smanjio procenat za 0,01 :D
a ti si taj sto je bio protiv... :lol: :lol:
bio je jedan glas nevazeci... :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#271 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by _BataZiv_0809 »

Mokri snovi su na podforumu ljubav i sex.

Kakve ti odvratne stvari pises na konto ove zemlje i nas koji zivimo ovdje, to je strasno.
PM72

#272 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by PM72 »

Ja sam dao svoj "doprinos" :D a da je narod bio pametan pa svi odreda izašli i zaokružili PROTIV,morali bi poništiti to sranje zvano plebiscit srpskog naroda u BiH novembra 1991.Ovako lažu kako je to bilo glasanje za očuvanje Jugoslavije a ja sam živi svjedok te prevare i šovinističkog lopovluka.
sumirprimus

#273 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by sumirprimus »

PM72 wrote:Ja sam dao svoj "doprinos" :D a da je narod bio pametan pa svi odreda izašli i zaokružili PROTIV,morali bi poništiti to sranje zvano plebiscit srpskog naroda u BiH novembra 1991.Ovako lažu kako je to bilo glasanje za očuvanje Jugoslavije a ja sam živi svjedok te prevare i šovinističkog lopovluka.
istom bi ti se oni povukli dzabalesku,ko bi vratio oZgo onu silnu zeljezariju , i zatrpo rupcage...
Mr.Sojic

#274 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by Mr.Sojic »

Jel istina da preCednik dijeli sumstere da glasanje ide brze i efikasnije :D

Sumster gratis za zaokruzivanje ZA :D
U-zap

#275 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by U-zap »

hizo ramidovic wrote:

i sta je bilo kad si se probudio?
Kad se probudim odem na posao. Sta ti radis osim sto sanjaris po citav dan o nepostojecoj drzavi?
Post Reply