liliputanac velli sretno vidimo se akobogda inšallah

Nadam se da dobro čitate taj govor tijela, razna "čitanja" na ovom forumu ovih 15 dana, neslavno prođoše. Lijepo je čuti da imamo ljude sa nadljudskim moćima na forumu. Apsolutno.daddy-kool wrote:Ako dobro čitam govor tijela, Dodik će otkazati 'feredum.ze kalanga wrote:
Ja želim vjerovati da će se ruske investicije povećati.A to bi u ovom momentu bio daleko najbolji epilog.
Pici, odveži onog lavapici wrote:
liliputanac velli sretno vidimo se akobogda inšallah![]()
zar jopet ustaše jebu srbsko nebo...ccccUSTAŠKA PROVOKACIJA: Hrvatski avioni u brisanom letu iznad Srpske!
Dva borbena aviona vojske Hrvatske su danas u 11.20 časova preletela iznad mesta Dobrljin kod Novog Grada u Republici Srpskoj i uputili se u pravcu Kostajnice, javila je ATV
OTVORENA PRETNJA: Hrvatski avioni iznad Srpske
Lava ??? Misliš na lavove ?? Kada oh pici pusti na srpsku nejac ko ondaSaraFina wrote:Pici, odveži onog lavapici wrote:
Ako je puno gladan imam ideju ko bi mu mogao biti predjelo
a moram ih navikavat na sibirsku čeljad... e jebigaSaraFina wrote:Pici, odveži onog lavapici wrote:
Ako je puno gladan imam ideju ko bi mu mogao biti predjelo
To NATO naredio neko izvidjanje. ...ako bude sranja da lakše potuku metepici wrote:zar jopet ustaše jebu srbsko nebo...ccccUSTAŠKA PROVOKACIJA: Hrvatski avioni u brisanom letu iznad Srpske!
Dva borbena aviona vojske Hrvatske su danas u 11.20 časova preletela iznad mesta Dobrljin kod Novog Grada u Republici Srpskoj i uputili se u pravcu Kostajnice, javila je ATV
OTVORENA PRETNJA: Hrvatski avioni iznad Srpske
ja mislim da su svi na bolovanju na VMA... nećem nafatat nikog za moje maceSaraFina wrote:Bacićemo im predjelo Moke :)dok Rusi dodju)))
mO k3 wrote:Jok BRE ne treba da otkazuje referendum ako ide neka ide do kraja da ne ispadne pizdulja
Je l' ovo negdje u hodniku organizovan prijem?oldtajmer wrote:
pa kakav je ovo sastanak u pm![]()
![]()
veci kod mene sto na balkonu,a hebo me svak ako ga je putin i slusao,bas se vidi da je preko qurca totalno
A kad budeš laktaškog zmaja ubacivao macama, zovi me da gledam.pici wrote:ja mislim da su svi na bolovanju na VMA... nećem nafatat nikog za moje maceSaraFina wrote:Bacićemo im predjelo Moke :)dok Rusi dodju)))
Putko krenuo u WC, pa ulovio lika na hodniku. ...Kikibombona wrote:Je l' ovo negdje u hodniku organizovan prijem?oldtajmer wrote:
pa kakav je ovo sastanak u pm![]()
![]()
veci kod mene sto na balkonu,a hebo me svak ako ga je putin i slusao,bas se vidi da je preko qurca totalno
![]()
Koji ljaks Dodole, nemam rijeci!
@ pici hrani ih samo jogurtom da izgladnuSaraFina wrote:A kad budeš laktaškog zmaja ubacivao macama, zovi me da gledam.pici wrote:ja mislim da su svi na bolovanju na VMA... nećem nafatat nikog za moje maceSaraFina wrote:Bacićemo im predjelo Moke :)dok Rusi dodju)))
Jes' zadrigao ali valjda ga svare))
Izšpekuliše špekulaciju i onda sa njome manipuliše.arzuhal wrote:"Nakon ovog sastanka, ali i jučerašnjeg sa rukovodstvom Zarubežnjefta, mislim da su sve spekulacije da Zarubežnjeft namjerava da obustavi svoju proizvodnju demantovane." - kazao je Dodik.
MoRe u jogurt malo hljeba, jerbo izgubiće snagumO k3 wrote:@ pici hrani ih samo jogurtom da izgladnuSaraFina wrote:
A kad budeš laktaškog zmaja ubacivao macama, zovi me da gledam.
stroga dijeta
Ma tada su najopasniji čim ogladnu i nemoj Sve odjednomSaraFina wrote:MoRe u jogurt malo hljeba, jerbo izgubiće snagumO k3 wrote:@ pici hrani ih samo jogurtom da izgladnuSaraFina wrote:
A kad budeš laktaškog zmaja ubacivao macama, zovi me da gledam.
stroga dijeta
za obračune.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1179927
Izetbegović je ponovio da razume nervozu onih koji su Bosnu i Hercegovinu, "kada im neko faktički stavlja prst u oko i kaže da će sam odlučiti o nečemu što pripada svima - da će pocepati Bosnu i Hercegovinu, uzeti deo sebi, onaj deo gde su mesta patnje - Srebrenica, Tomašica, Luka Brčko, Manjača, da će to izvući iz BiH".
"Ja ću to kazati na ovakav način - to se sigurno desiti neće", rekao je Izetbegović za Aldžaziru Balkans.
Dodao je i da će braniti ustavnopravni sistem u Bosni i Hercegovini, teritorijalni integritet, ono što je potpisano u Dejtonu 1995.
"Nikada Srebrenica, Tomašica (…) neće biti ništa do Bosna i Hercegovina. Oni koji misle da mogu tako jednostrano odlučivati u ime svih - neka ne tri puta, nego 33 puta, razmisle u kojem su smeru krenuli", kazao je bošnjački član Predsedništva BiH"
Referendum je slepa ulica, iz koje će se posle valjati vraćati. To je politička avantura koja nam nije trebala", kazao je Izetbegović, koji je podnosilac apelacije o ukidanju 9. januara kao Dana Republike u RS.
Nada se, kaže, da će splasnuti tenzije i da je referendum u velikoj meri bio u funkciji lokalnih izbora, koji će biti održani 2. oktobra.
Upitan o referendumu o mogućem otcepljenju RS od BiH, koji je predsednik RS Milorad Dodik najavio za 2018, Izetbegović je rekao da je time on sebi uzeo pravo koje, kako je rekao, pripada svima.
"Time bi se srušio Dejtonski mirovni sporazum i time bi se srušio mir, hteli mi to ili ne. I ne bih nikome preporučio da ide u tom smeru", kazao je.
Izetbegović je i večeras izbegao da komentariše izjavu ratnog komandanta Armije Bosne i Hercegovine, penzionisanog generala Sefera Halilovića, koji je ranije rekao da održavanje referenduma znači “raspakivanje” Dejtonskog mirovnog sporazuma i da, ako referendum o Danu Republike u RS bude održan onda to znači da na snagu stupa Ustav Republike BiH.
Izetbegović je kazao da razume "nervozu kod patriota Bosne i Hercegovine kada im neko ovako direktno unese u jednu deklaraciju stranačku da će u 2018. pocepati Bosnu i Hercegovinu".