Uuuuh, oznojih se dok pregledah Sefera

.
Sve kontam, da neće lanut šta što ne treba

, al dobar je, samo je opća mjesta spominjao . Sve kontam da nije mahnuo, pa da ne otkrije adute prije vremena
Mile, samo je ostalo da ne ispadneš pizda i da goniš do kraja. Od tvog profila se ne očekuje ništa manje.
U suštini, i nemaš nekog izbora, a sam si odabrao (neka ostane iluzija da jesi, a da te nisu navukli

). Ili referendum, pa da neko veći uleti i spasi te, kad te krenu hapsiti, ili da ko pizda klepiš ušima i otkažeš referendum, pa te opozicija odere sa merakom na izborima.
Iskreno, najviše bih volio da vidim spašavanje precednika Mile od strane Srbije, to bi tek bio spektakl. Da Dačić mora dokazati da radi ono što i kaže. Koji bi tek to reset bio

. Otužno je gledati kako se on i Vučić trude da budu ono što nisu, ko zatvorenici u postavci Šekspira, a zapravo sanjaju da se raspojasaju i srbuju ko ljudi, bre

.
Uglavnom, realna opcija je da Mile razmišlja o karti u jednom pravcu za Moskvu

.
Ostaje nam da mu zahvalimo što nas je ponovo izgurao pod svijetla međunarodne politike, pa nas i EU prihvati ko kandidata iako zadovoljavamo ko Bangladeš, a Klinton opet priča o nama, taman da ženu podsjeti gdje se stalo. God bless America. Doduše, obrazli kakvi nekad i znamo biti, EU smo obećali puno većeg i debljeg kurbana od Sanadera, nije beg cicija

.
Mile, hvala što si dokazao da ideja Velike Srbije najveću štetu donosi onima koji je provode. Da je toliko opijajuća, pa pragmatici, kakav si i sam, nastradaju od opijata i na kraju obavezno ugroze svoju poziciju. Ko diler koji krene da troši svoju robu. Jebiga, teško se oduprijeti navali adrenalina kada pjevaš pod šatorom za svadbe, a masa ti kliče, teško je to...
A najveću zahvalnost ti duguju probosanski političari, jer su, zahvaljujući tebi, otkrili da imaju kičmu. Da si bio pametan, još bi postojao argument da se ne talasa i ne navodi voda na tvoj mlin (moj omiljeni argument), a sve u potrebi relaksacije (lažem, ovo mi je omiljena floskula

). Ovako, primorao si ih da se malo presaberu, pa Ustavni Sud podeblja svoju odluku. Da je bilo po starom, kumilo bi se i molilo za političkom odlukom, a ovako, svaka čast na jačanju institucija BiH.
Nažalost, opet se pokazalo po ko zna koji put, no guts, no glory. Popuštanjem i besmislenim kompromisima se država dovela da je sve moguće, pa i Dodik kao pojava. Zauzme se stav i onda Radikali pozivaju na neizlazak na referendum, a OHR odjednom nije višak a Vulin, Dževdo i kompanija ga pozivaju
duradi nešto 
.
Nadam se da naši ova novootkrivena muda neće vratiti u tegle, nego da će nastaviti sa uređivanjem države u korist svih.