Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dezurni_ucenik wrote:Cak se i Svabe usrale zbog posljedica referenduma. Zbog Micuna ce izgleda pola Svabije stravu da saljeva.
kakav Micun kakvi referendumi i bakraci....
frka ce da krene u Ukrajini i to malo zesca....Micunov referendum i sve ono oko i poslije njega je (ce da bude) skretanje paznje sa Ukrajinskog zarista....
bh.tornjak wrote:izgleda da se iza brda neki veci belaj valja....nasi prostori ce da budu samo predigra
austrijski mediji pozivaju stanovnistvo na pripremanje zaliha hrane,vode itd....a nijemci su vec (poodavno) svoje gradjane pozvali
Njemac bi se usro ko grlica da mu nestane struje na 3 sata, mavikla govna kapitalisticka da im je sve potamam. Kod njih je kriza ako zena i muz nemaju po jedno auto i jos jedno zajednocko.
Uglavnom ne razumijem kako se niko ne oglasi i ne proglasi pvog rusa nepozeljnim jer i on ucestvuje drzavnom udaru.
bh.tornjak wrote:izgleda da se iza brda neki veci belaj valja....nasi prostori ce da budu samo predigra
austrijski mediji pozivaju stanovnistvo na pripremanje zaliha hrane,vode itd....a nijemci su vec (poodavno) svoje gradjane pozvali
Njemac bi se usro ko grlica da mu nestane struje na 3 sata, mavikla govna kapitalisticka da im je sve potamam. Kod njih je kriza ako zena i muz nemaju po jedno auto i jos jedno zajednocko.
Uglavnom ne razumijem kako se niko ne oglasi i ne proglasi pvog rusa nepozeljnim jer i on ucestvuje drzavnom udaru.
onda ti nemas pojma sta je sve u stanju nijemac da izdrzi....
dezurni_ucenik wrote:Cak se i Svabe usrale zbog posljedica referenduma. Zbog Micuna ce izgleda pola Svabije stravu da saljeva.
frka ce da krene u Ukrajini i to malo zesca....Micunov referendum i sve ono oko i poslije njega je (ce da bude) skretanje paznje sa Ukrajinskog zarista....
Cije paznje? Nije bas da citava Evropa strepi sta ce Dodik da uradi.
Last edited by dezurni_ucenik on 19/09/2016 12:25, edited 1 time in total.
Nema to veze sa nama. Na globalnom nivou jača desnica i samim time sukob u samoj EU nije nerealna opcija. Najveća opasnost u regionu je Makedonija i tu bi vrlo brzo moglo doći do obračuna.
Što se Austrije tiče, ne isključujem mogućnost sukoba dvije strane. Njemačka je rekla šta misli o naseljavanju izbjeglica, Merkelova ispušila. Slično će vjerovatno na narednim izborima proći i austrijski kolega. Zato, svi u Švajcarsku.
Nema to veze sa nama. Na globalnom nivou jača desnica i samim time sukob u samoj EU nije nerealna opcija. Najveća opasnost u regionu je Makedonija i tu bi vrlo brzo moglo doći do obračuna.
Što se Austrije tiče, ne isključujem mogućnost sukoba dvije strane. Njemačka je rekla šta misli o naseljavanju izbjeglica, Merkelova ispušila. Slično će vjerovatno na narednim izborima proći i austrijski kolega. Zato, svi u Švajcarsku.
ma...potpuno si u pravu.....samo sto NATO tenkovi i druga sredstva ne idu od njemackih desnicara austrijskim i obratno....nego vozovi pice preko austrije ka istoku Europe preko Madjarske...a i Makedonija je skroz juznije....tako da odrediste nije tesko skontat
prog321 wrote:Pa anti-imigraciona stranka je u Njemackoj dobila manje od 12 % glasova.
Sto znaci da su pro imigrantske stranke dobile preko 88% .
Koliko su ti sa 12% prošli put dobili?
Kako gospodja Angela prodje, najgore ikada ili sam ja loše informisan? (kao ključni zagovornik primanja migranata)
Poslije svakog vala imigranata rasisticke stranke od Italije do Svedske dobiju petsest procenata.
Poslije par godina sve se vrati u normalu.
Tako je bilo i kad su Jugovici dolazili u 90-im.
i svako malo Vucko ima potrebu da se pravda....
zapadnjaci su skuzili njegovu igru i on to zna:
Komentarišući izjavu generala NATO-a Petra Pavela da je Balkan i dalje potencijalni izvor ratnih sukoba, premijer je rekao da je razočaran takvom izjavom, dodajući da nije njegovo da uzvraća. "Ne bi trebalo da nam prijete, jer mi nikome nijesmo prijetili. Ja želim da što prije razgovaram sa šefom NATO-a Jensom Stoltenbergom i mislim da je to ljekovito, jer ne želimo tuče i sukobe. Ne brinite, građani Srbije, spreman sam da odgovorim na pravom mjestu. Građani ne treba da se brinu, jer imaju odgovorno i ozbiljno rukovodstvo, koje razmišlja o budućnosti", naglasio je Vučić u intervjuu za RTS.
Tadić je to rekao komentarišući jučerašnju Dodikovu tvrdnju da je predsjednik SDS-a Mladen Bosić „neuračunljiv“.
"Dodik ima običaj da vrijeđa poličke partnere i suparnike. Kada je već otvorio temu o neuračunljivosti, nedavno je Dodikov advokat zbog sudskog procesa donio ljekarski nalaz da Dodik ima duševne poremećaje" ustvrdio je Tadić danas u izjavi novinarima u Banjoj Luci.
Naveo je da „to dosta objašnjava Dodikovu politiku i stanje u kojem se Republika Srpska nalazi, posebno u svjetlu posljednjih događaja“.
bh.tornjak wrote:i svako malo Vucko ima potrebu da se pravda....
zapadnjaci su skuzili njegovu igru i on to zna:
Komentarišući izjavu generala NATO-a Petra Pavela da je Balkan i dalje potencijalni izvor ratnih sukoba, premijer je rekao da je razočaran takvom izjavom, dodajući da nije njegovo da uzvraća. "Ne bi trebalo da nam prijete, jer mi nikome nijesmo prijetili. Ja želim da što prije razgovaram sa šefom NATO-a Jensom Stoltenbergom i mislim da je to ljekovito, jer ne želimo tuče i sukobe. Ne brinite, građani Srbije, spreman sam da odgovorim na pravom mjestu. Građani ne treba da se brinu, jer imaju odgovorno i ozbiljno rukovodstvo, koje razmišlja o budućnosti", naglasio je Vučić u intervjuu za RTS.
Srbi idu u direktan sukob sa stvaraocima Daytona, Amerikom, sto je jako dobra stvar.
Pa vrijeme je da neko istinski pokaže Americi gdje joj je mjesto, previše je ona furseta uzela... Ako je božanska promisao, što bi rek'o patrijarh Irinej, da to bude Milorad Dodik, Mile se ne bi trebao ustručavati da USA otrese k'o slinu, nek' se koituišu...
prog321 wrote:Pa anti-imigraciona stranka je u Njemackoj dobila manje od 12 % glasova.
Sto znaci da su pro imigrantske stranke dobile preko 88% .
Koliko su ti sa 12% prošli put dobili?
Kako gospodja Angela prodje, najgore ikada ili sam ja loše informisan? (kao ključni zagovornik primanja migranata)
Znaci kao sto je kolega @prog321 vec napiso da su dobile "pro imigrantske stranke dobile preko 88%".
Додик: Амбасадори да се не мијешају у унутрашња питања БиХ
Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да је крајње вријеме да се амбасадори западних земаља престану мијешати у унутрашња питања земље у којој се налазе, ма како она изгледала и макар била БиХ.
Он је оцијенио да је Уставни суд БиХ укључио све елементе политичког одлучивања и да ради по налогу предсједавајућег Предсједништва БиХ Бакира Изетбеговића, под притиском одређених амбасада у Сарајеву.
Он је рекао да ће на данашњем састанку са амбасадором Иванцовим, који је дио редовних консултација, разговарати о општој ситуацији насталој након, како је истакао срамне одлуке Уставног суда БиХ, који је политички суд БиХ.
Ali je ovaj brat rus dobrodošao da se miješa u sve.
moa wrote:
Bar da neko sa strane ospe po miješanju u untrašnje stvari BiH i podrivanje ustavnog poretka.
Da i onoj cetnikusi sto kaze da se Bosnjaci trebaju plasiti, kao i poslije njena izjava da ce referendum biti odrzan. Zabraniti rad u politici za zivota.
Pa ovo nema vise smisla.
Иванцов је у разговору са предсједником Српске поновио већ познате ставове да је Русија уз Републику Српску.
- Српски народ има право да изрази своји вољу путем референдума, рекао је Иванцов.
Разговарано је и о предстојећој посјети предсједника Српске Русији. Најављено је да ће Додик са Путином раговарати и о свим акуелним политичким питањим али и о подршци Русије Српској.
Srpski narod ima pravo, a ne građani RS.
Haman da ipak Rusima odgovara raspakivanje Dejtona, ko bi rekao poslije svih ovih godina pokušaja reforme i pravljenja države da će odlučujući impuls doći iz Rusije.