Referendum(i) u RS-u

Locked
mO k3

#5601 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mO k3 »

dezurni_ucenik wrote:
House wrote:večeras ne propuštam dnevnik PTPC-a :lol: izdajaaaaa :lol:

Image

:lol:
Mimimimimimimimimimi

Kmeeeeeee
arzuhal

#5602 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by arzuhal »

House wrote:Image

8) :D
Image

Ja sam Bakir, nisam Mile
ja sam agent tajne sile...
BHCluster

#5603 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by BHCluster »

arzuhal wrote:Dodik: Aleksandar Vučić je produžena ruka Bakira Izetbegovića
:thumbup: :lol:
General War

#5604 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by General War »

House wrote:Image

8) :D
Image

:mrgreen:
mO k3

#5605 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mO k3 »

BHCluster wrote:
arzuhal wrote:Dodik: Aleksandar Vučić je produžena ruka Bakira Izetbegovića
:thumbup: :lol:
Hahahhahajabba
kamen spoticanja

#5606 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by kamen spoticanja »

forum_selektor wrote:
kamen spoticanja wrote:
benjen wrote:Da li je ovo Biden zapovjedio prije neki dan kad je dolazio da se ovako odradi?
I sta bi sa Covica,docekal ko coeka u Bg,barem se ne moze izgubit zna cirilicu :mrgreen:
Ono sto je problem je to da Bosna uz Siriju ima najveci potencijal da napravi konflikt izmedju turaka i rusa ponovo...u siriji za sada med i mlijeko
dakle u igru ulazi zagreb...i tako
evo ja poslo mailove na ruski i turski kabinet. Napiso, hoce da vas zavade, reko jedan anonimni forumas sa kljiksa, koji je plaho upucen u rad zapadnih kontraobavjestanih sluzbi.
Bravo...neki konkretan doprinos :hajmooo:
Mali_Vuk

#5607 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Mali_Vuk »

Super je da se mi smijemo i veselimo, to je pozitivno. Samo se nadam da smo ujedno i svjesni igranke koja nam se sprema :thumbup:
Maharadza

#5608 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Maharadza »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Nikolić i Vučić nisu podržali referendum u Republici Srpskoj

Kakav fijasko... :oops:

http://www.klix.ba/vijesti/bih/nikolic- ... /160901092
Četalji skontali s kim bi (opet) imali posla...

https://www.youtube.com/watch?v=ozhKdiF ... tu.be&t=15

:P
benjen

#5609 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by benjen »

Prosvijetli nas vuce :thumbup:
dezurni_ucenik

#5610 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by dezurni_ucenik »

Mali_Vuk wrote:Super je da se mi smijemo i veselimo, to je pozitivno. Samo se nadam da smo ujedno i svjesni igranke koja nam se sprema :thumbup:

A koja igranka nam se sprema? Rat je li?
artime

#5611 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by artime »

Sta kazu tri konsitutivna naroda?
bjelave

#5612 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bjelave »

Ttr Milojka :D
BHCluster

#5613 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by BHCluster »

Maharadza wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Nikolić i Vučić nisu podržali referendum u Republici Srpskoj

Kakav fijasko... :oops:

http://www.klix.ba/vijesti/bih/nikolic- ... /160901092
Četalji skontali s kim bi (opet) imali posla...

https://www.youtube.com/watch?v=ozhKdiF ... tu.be&t=15

:P
Krokodajl

#5614 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Krokodajl »

Jes jes sprema nam se rat, Evropa ne zna kud će sa ovim Sirijicima, samo im fali 3 miliona izbjeglica iz Bosne i još 3 miliona lažnih iz Srbije, Kosova, CG i Hr koji imaju naše državljanstvo ili porijeklo i koji će se vaditi na ugroženost :lol: :lol:
julisiz es grant

#5615 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by julisiz es grant »

...jer ćeš opet dobiti po p...leđa :D

Gojeni H

#5616 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Gojeni H »

BHCluster wrote:
MikroBelaj wrote:
Promuko Dodik od feshtanja a vidi se da su ga nategli jos im se mora zahvaliti i u dupe da poljubi. Pitaju Dodika hoce li biti referenduma on odgovara ja sam ponosan na Srbiju. :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :thumbup:

Jest' da je prvi u njihA anam, al' kmet je kmet. Knjazu supcinu ljubi i kad ga samara.
arzuhal

#5617 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by arzuhal »

dezurni_ucenik wrote:
Mali_Vuk wrote:Super je da se mi smijemo i veselimo, to je pozitivno. Samo se nadam da smo ujedno i svjesni igranke koja nam se sprema :thumbup:

Image
Mali_Vuk

#5618 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Mali_Vuk »

dezurni_ucenik wrote:

Ma kakav rat, đe će to. Za rat je potrebno dvoje. Ili troje, kako ono bijaše?

Čim ti Vučić kaže da ne podržava Dodika to je znak da možemo biti opušteni :thumbup: :thumbup:

Dotle ćemo se moliti bogu da nam se ne dese neke prljave igre na fonu islamofobije i terorizma ili boga pitaj kakvih sve ne scenarija. Referendum će se izvjesno održati, a nakon referenduma je Pandorina kutija otvorena :izet:

I kad sam rekao"nam" mislio sam na sve narode u najljepšoj našoj. Svi smo u istim govnima :izet:
Last edited by Mali_Vuk on 01/09/2016 18:06, edited 1 time in total.
Mali_Vuk

#5619 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Mali_Vuk »

arzuhal wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Image
:lol: :lol: Milojka
dezurni_ucenik

#5620 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by dezurni_ucenik »

arzuhal wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Image

Neka znaju Meka i Medina, neka znade Nato i Pristina niko ne sme Srbina da bije, zivot bice lep na globusu Srbije
hAZNADAR

#5621 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by hAZNADAR »

Ne mogu da vjerujem da poslije svih godina zaheba i navkalusa neko jos vjeruje u patke poput ogradjivanja Srbije od RS, i da je Vucic iskren u ovom slucaju.

Halo dragi moji Bosanci i Hercegovci koji slavite, ukljucite malo vijuge. Diplomatija i javno obracanje je jedno a iza zatvorenih vrata drugo.

Vucic je lijepo odglumio trezvenom prema EU i na pravom putu,.. a Dodika nezvanicno ohrabrio i podrzao.
Nebi me iznenadilo i da Rusija zna za ovaj manevar ili cak pomogla svojim savjetnicima. A iskusni diplomati i u samoj EU znaju da Vucic glumi, ali ne mogu mu to dokazati i po starom dobrom obicaju se diplomatija i dalje vodi dvostruko.

Pa ko normalan danas vjeruje srpskoj politici.

Mnogi su zaboravili kako je Milosevic za rata javno osudjivao Karadjica i lafo uveo i sankcije, ogradio se,.. :lol:

Na sastanku u Beogradu su se samo sastali da dogovore nastup. Vucic nije smio ni pod koju cijenu podrzati referendum zbog EU, i nastavak price znate i sami.
TheMule

#5622 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by TheMule »

Mali_Vuk wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Ma kakav rat, đe će to. Za rat je potrebno dvoje. Ili troje, kako ono bijaše?

Čim ti Vučić kaže da ne podržava Dodika to je znak da možemo biti opušteni :thumbup: :thumbup:

Dotle ćemo se moliti bogu da nam se ne dese neke prljave igre na fonu islamofobije i terorizma ili boga pitaj kakvih sve ne scenarija. Referendum će se izvjesno održati, a nakon referenduma je Pandorina kutija otvorena :izet:

I kad sam rekao"nam" mislio sam na sve narode u najljepšoj našoj. Svi smo u istim govnima :izet:

To je tacno, ali ovo sto se desilo miletu je fakat smijesno, ne smiju da ih otvoreno podrze, sto znaci da bi pomoc rs-u bila znatno manja u slucaju konflikta. to je velika izdaja :lol: :lol: :lol: :lol:
TheMule

#5623 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by TheMule »

hAZNADAR wrote:Ne mogu da vjerujem da poslije svih godina zaheba i navkalusa neko jos vjeruje u patke poput ogradjivanja Srbije od RS, i da je Vucic iskren u ovom slucaju.

Halo dragi moji Bosanci i Hercegovci koji slavite, ukljucite malo vijuge. Diplomatija i javno obracanje je jedno a iza zatvorenih vrata drugo.

Vucic je lijepo odglumio trezvenom prema EU i na pravom putu,.. a Dodika nezvanicno ohrabrio i podrzao.
Nebi me iznenadilo i da Rusija zna za ovaj manevar ili cak pomogla svojim savjetnicima. A iskusni diplomati i u samoj EU znaju da Vucic glumi, ali ne mogu mu to dokazati i po starom dobrom obicaju se diplomatija i dalje vodi dvostruko.

Pa ko normalan danas vjeruje srpskoj politici.

Mnogi su zaboravili kako je Milosevic za rata javno osudjivao Karadjica i lafo uveo i sankcije, ogradio se,.. :lol:

Na sastanku u Beogradu su se samo sastali da dogovore nastup. Vucic nije smio ni pod koju cijenu podrzati referendum zbog EU, i nastavak price znate i sami.
Ne vjeruje niko, ali postji razlika izmedju otvorene podrske, i tajne podrske.
Mali_Vuk

#5624 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Mali_Vuk »

TheMule wrote:

To je tacno, ali ovo sto se desilo miletu je fakat smijesno, ne smiju da ih otvoreno podrze, sto znaci da bi pomoc rs-u bila znatno manja u slucaju konflikta. to je velika izdaja :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa ono jeste. Defetiistički djeluje i na "građane" RS-a. Valja im sada nekako objasniti da je nepodržavanje fingirano i da borbeni duh ne sme da splasne :D
dezurni_ucenik

#5625 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by dezurni_ucenik »

Mali_Vuk wrote:
TheMule wrote:

Pa ono jeste. Defetiistički djeluje i na "građane" RS-a. Valja im sada nekako objasniti da je nepodržavanje fingirano i da borbeni duh ne sme da splasne :D

Sad moze igrat na kartu mucenika, svi protiv njega, cak i majcica Srbija.
Locked