Mimimimimimimimimimidezurni_ucenik wrote:House wrote:večeras ne propuštam dnevnik PTPC-aizdajaaaaa
Kmeeeeeee
Mimimimimimimimimimidezurni_ucenik wrote:House wrote:večeras ne propuštam dnevnik PTPC-aizdajaaaaa
House wrote:
![]()

arzuhal wrote:Dodik: Aleksandar Vučić je produžena ruka Bakira Izetbegovića
HahahhahajabbaBHCluster wrote:arzuhal wrote:Dodik: Aleksandar Vučić je produžena ruka Bakira Izetbegovića![]()
Bravo...neki konkretan doprinosforum_selektor wrote:evo ja poslo mailove na ruski i turski kabinet. Napiso, hoce da vas zavade, reko jedan anonimni forumas sa kljiksa, koji je plaho upucen u rad zapadnih kontraobavjestanih sluzbi.kamen spoticanja wrote:Ono sto je problem je to da Bosna uz Siriju ima najveci potencijal da napravi konflikt izmedju turaka i rusa ponovo...u siriji za sada med i mlijekobenjen wrote:Da li je ovo Biden zapovjedio prije neki dan kad je dolazio da se ovako odradi?
I sta bi sa Covica,docekal ko coeka u Bg,barem se ne moze izgubit zna cirilicu
dakle u igru ulazi zagreb...i tako
Četalji skontali s kim bi (opet) imali posla...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Nikolić i Vučić nisu podržali referendum u Republici Srpskoj
Kakav fijasko...
http://www.klix.ba/vijesti/bih/nikolic- ... /160901092
Mali_Vuk wrote:Super je da se mi smijemo i veselimo, to je pozitivno. Samo se nadam da smo ujedno i svjesni igranke koja nam se sprema
Maharadza wrote:Četalji skontali s kim bi (opet) imali posla...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Nikolić i Vučić nisu podržali referendum u Republici Srpskoj
Kakav fijasko...
http://www.klix.ba/vijesti/bih/nikolic- ... /160901092
https://www.youtube.com/watch?v=ozhKdiF ... tu.be&t=15
BHCluster wrote:Promuko Dodik od feshtanja a vidi se da su ga nategli jos im se mora zahvaliti i u dupe da poljubi. Pitaju Dodika hoce li biti referenduma on odgovara ja sam ponosan na Srbiju.MikroBelaj wrote:![]()
![]()
![]()
dezurni_ucenik wrote:Mali_Vuk wrote:Super je da se mi smijemo i veselimo, to je pozitivno. Samo se nadam da smo ujedno i svjesni igranke koja nam se sprema
A koja igranka nam se sprema? Rat je li?

Ma kakav rat, đe će to. Za rat je potrebno dvoje. Ili troje, kako ono bijaše?dezurni_ucenik wrote:Mali_Vuk wrote:Super je da se mi smijemo i veselimo, to je pozitivno. Samo se nadam da smo ujedno i svjesni igranke koja nam se sprema
arzuhal wrote:dezurni_ucenik wrote:Mali_Vuk wrote:Super je da se mi smijemo i veselimo, to je pozitivno. Samo se nadam da smo ujedno i svjesni igranke koja nam se sprema
arzuhal wrote:dezurni_ucenik wrote:Mali_Vuk wrote:Super je da se mi smijemo i veselimo, to je pozitivno. Samo se nadam da smo ujedno i svjesni igranke koja nam se sprema
Mali_Vuk wrote:Ma kakav rat, đe će to. Za rat je potrebno dvoje. Ili troje, kako ono bijaše?dezurni_ucenik wrote:Mali_Vuk wrote:Super je da se mi smijemo i veselimo, to je pozitivno. Samo se nadam da smo ujedno i svjesni igranke koja nam se sprema
Čim ti Vučić kaže da ne podržava Dodika to je znak da možemo biti opušteni![]()
![]()
Dotle ćemo se moliti bogu da nam se ne dese neke prljave igre na fonu islamofobije i terorizma ili boga pitaj kakvih sve ne scenarija. Referendum će se izvjesno održati, a nakon referenduma je Pandorina kutija otvorena
I kad sam rekao"nam" mislio sam na sve narode u najljepšoj našoj. Svi smo u istim govnima
Ne vjeruje niko, ali postji razlika izmedju otvorene podrske, i tajne podrske.hAZNADAR wrote:Ne mogu da vjerujem da poslije svih godina zaheba i navkalusa neko jos vjeruje u patke poput ogradjivanja Srbije od RS, i da je Vucic iskren u ovom slucaju.
Halo dragi moji Bosanci i Hercegovci koji slavite, ukljucite malo vijuge. Diplomatija i javno obracanje je jedno a iza zatvorenih vrata drugo.
Vucic je lijepo odglumio trezvenom prema EU i na pravom putu,.. a Dodika nezvanicno ohrabrio i podrzao.
Nebi me iznenadilo i da Rusija zna za ovaj manevar ili cak pomogla svojim savjetnicima. A iskusni diplomati i u samoj EU znaju da Vucic glumi, ali ne mogu mu to dokazati i po starom dobrom obicaju se diplomatija i dalje vodi dvostruko.
Pa ko normalan danas vjeruje srpskoj politici.
Mnogi su zaboravili kako je Milosevic za rata javno osudjivao Karadjica i lafo uveo i sankcije, ogradio se,..![]()
Na sastanku u Beogradu su se samo sastali da dogovore nastup. Vucic nije smio ni pod koju cijenu podrzati referendum zbog EU, i nastavak price znate i sami.
Pa ono jeste. Defetiistički djeluje i na "građane" RS-a. Valja im sada nekako objasniti da je nepodržavanje fingirano i da borbeni duh ne sme da splasneTheMule wrote:
To je tacno, ali ovo sto se desilo miletu je fakat smijesno, ne smiju da ih otvoreno podrze, sto znaci da bi pomoc rs-u bila znatno manja u slucaju konflikta. to je velika izdaja![]()
![]()
![]()
Mali_Vuk wrote:Pa ono jeste. Defetiistički djeluje i na "građane" RS-a. Valja im sada nekako objasniti da je nepodržavanje fingirano i da borbeni duh ne sme da splasneTheMule wrote:
To je tacno, ali ovo sto se desilo miletu je fakat smijesno, ne smiju da ih otvoreno podrze, sto znaci da bi pomoc rs-u bila znatno manja u slucaju konflikta. to je velika izdaja![]()
![]()
![]()