ne mogu da vjerujem da si toliko naivan ...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Opa vidi ovo...
http://www.klix.ba/vijesti/regija/vucic ... /160901031Premijer Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas, pred sastanka s političkim liderima Srba iz BiH i RS, žaljenje što su oni odluke donijeli unaprijed, a stavove, suprotno dogovorenom, iznijeli u javnost i dodao da je sastanak, s obzirom na to, mogao biti i preskočen.
Ne idu baš tako glat stvari ni kod Srba kako se činilo na prvu.
Referendum(i) u RS-u
- mO k3
#5426 Re: Referendum(i) u RS-u
-
daddy-kool
#5427 Re: Referendum(i) u RS-u
Providni su i smiješni.
Eto se Vučić naljutio. Nego se pere pred zapadnjacima kao neće moći obuzdati Dodika.
Kao da nismo gledali slične predstave.
Eto se Vučić naljutio. Nego se pere pred zapadnjacima kao neće moći obuzdati Dodika.
Kao da nismo gledali slične predstave.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5428 Re: Referendum(i) u RS-u
Ne znaju ba ljudiKvaziExpert wrote:Njuz.net![]()
![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#5429 Re: Referendum(i) u RS-u
Ok moguće da je patka ali nije toliko ni bitno, bitnija je odluka CIK BiH da ne dostavi spiskove za referendum. Izgledi za održavanje referenduma, barem u zakazanom terminu, su sve manji. Da vidimo šta ce PIC reći na drugom zasjedanju i da li će zabraniti održavanje.mO k3 wrote:ne mogu da vjerujem da si toliko naivan ...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Opa vidi ovo...
http://www.klix.ba/vijesti/regija/vucic ... /160901031Premijer Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas, pred sastanka s političkim liderima Srba iz BiH i RS, žaljenje što su oni odluke donijeli unaprijed, a stavove, suprotno dogovorenom, iznijeli u javnost i dodao da je sastanak, s obzirom na to, mogao biti i preskočen.
-
daddy-kool
#5430 Re: Referendum(i) u RS-u
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
[quote]BIH
CIK neće dostaviti birački spisak Komisiji za sprovođenje referenduma u RS-u
http://www.klix.ba/vijesti/bih/cik-nece ... /160901038[/quote]
Neka pomjere referendum iza izbora, pa će imati i spiskove.
-
julisiz es grant
#5431 Re: Referendum(i) u RS-u
Mogul oni to i bez tih spiskova izvesti?Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Ok moguće da je patka ali nije toliko ni bitno, bitnija je odluka CIK BiH da ne dostavi spiskove za referendum. Izgledi za održavanje referenduma, barem u zakazanom terminu, su sve manji. Da vidimo šta ce PIC reći na drugom zasjedanju i da li će zabraniti održavanje.
Ono, po seljački, svako ko dođe nek glasa a mi ćemo to sabrat i na osnovu broja stanovnika na popisu reći "glasalo je toliko i toliko posto"?
-
llull
#5432 Re: Referendum(i) u RS-u
Da mi je da prodju ovi izbori da se smire strasti u pm... doduse iskreno samo na netu i u medijima je halabuka oko ovog dana RS i referenduma... U manjem entitetu obicni ljudi se uopste ne opterecuju time... Evo upravo sam jutros u BN bio... pricao sa nekim saradnicima , ljude boli cosak.
Jedan kolega mi je rekao bas realno misljenje, kaze " Ukinuli ili ne ukinuli taj praznik, u RS ce ga slaviti kao i do sada ... obiljezice ga i nista posebno... jedan u nizu neradnih dana u januaru i to je to "
Jedan kolega mi je rekao bas realno misljenje, kaze " Ukinuli ili ne ukinuli taj praznik, u RS ce ga slaviti kao i do sada ... obiljezice ga i nista posebno... jedan u nizu neradnih dana u januaru i to je to "
-
emmir1
#5433 Re: Referendum(i) u RS-u
Rekao je sinoć da mu ne trebaju spiskovi CIKa
-
Hadzi Lojo
#5434 Re: Referendum(i) u RS-u
https://www.youtube.com/watch?v=sTjC1VoTHWM
Camil Durakovic je fino sve objasnio, sad je red na Bakira da poduzme sve da zastiti BiH i narod, pogotovo narod na teritoriji Srebrenice i ostalim okupiranim podrucjima.
Camil Durakovic je fino sve objasnio, sad je red na Bakira da poduzme sve da zastiti BiH i narod, pogotovo narod na teritoriji Srebrenice i ostalim okupiranim podrucjima.
- Bradafilozof
#5435 Re: Referendum(i) u RS-u
Ko je ova Irena?
"Protiv ove odluke glasali su članovi CIK-a Irena Hadžiabdić, Novak Božičković i Branko Petrić, a "za" su bili Ahmet Šantić, Suad Arnautović, Stjepan Mikić i Vlado Rogić."
"Protiv ove odluke glasali su članovi CIK-a Irena Hadžiabdić, Novak Božičković i Branko Petrić, a "za" su bili Ahmet Šantić, Suad Arnautović, Stjepan Mikić i Vlado Rogić."
- dobojlija81
#5436 Re: Referendum(i) u RS-u
Novak je moj komšija,koji je vrag ovoj IreniBradafilozof wrote:Ko je ova Irena?
- Bradafilozof
#5437 Re: Referendum(i) u RS-u
garant neka udata za srbina pa se i ona vradila vjeri pradjedovskoj.dobojlija81 wrote:Novak je moj komšija,koji je vrag ovoj IreniBradafilozof wrote:Ko je ova Irena?
- dobojlija81
#5439 Re: Referendum(i) u RS-u
doduše sad ce doci 2. smjena pa reci kako je Hadziabdić vekovno srpsko prezime 
- Drvosjeca iz Dejcica
#5440 Re: Referendum(i) u RS-u
Neka pomjere referendum iza izbora, pa će imati i spiskove.[/quote]daddy-kool wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:
[quote]BIH
http://www.klix.ba/vijesti/bih/cik-nece ... /160901038
Čak i da to urade, a mogu komotno, bitno je da jedna državna institucija kao CIK nije dala legitimitet referendumu dostavljanjem spiskova. Oni mogu čak i ilegalno da dostave spiskove, da ukradu, ali to referendumu ne daje legitimitet i to je najvažnije. Sljedeća stvar je da vidimo šta će reći Ustavni sud BiH o referendumu a po zahtjevu Izetbegovića. Bitno je iskoristiti sve pravne mogućnosti, dobiti pozitivno mišljenje tih institucija o zabrani i anti ustavnom djelovanju aktivnosti oko referenduma da bi sve naredne aktivnosti bile pravno utemeljene, imale legalnost i legitimnost. Izetbegović možda može uraditi mnogo više ali ovo su logični potezi ako želimo poštovati pravni sistem i zakon. Dodik može na horuk sprovesti referendum ali to će biti izvan pravnog sistema BiH pa čak i RS-a. Dodik može doslovno reći ko jebe Ustavni sud BiH i CIK, mi ćemo sporvesti referendum a Bošnjaci u ovoj situaciji ne moraju ni prstom mrdnuti. Taj referendum je politički i pravno mrtav a Dodik se samo obrukao. Praktično i de fakto niti jedna državna institucija tom referendumu nije dala legalnost i to je po meni pobjeda ma kako ona sada izgledala mala. Dodik na svojoj strani ima samo Rusiju i to uslovno jer i ona preko svog ambasadora niej osporila odluku suda, Srbiju koja hoće-neće referendum, odnosno Srbija bi odmah poslala tenkove preko Drine ali zna da ta batina ima dva kraja.
Po meni, ostavljam mogućnost da griješim, probosanske snage ovim su ipak, a djelovanjem u okviru pravnog sistema, izvojevale pobjedu. Jedina greška koju mogu napraviti je da odu Dodiku na noge i da s njim razgovaraju "od nule", kako je on to tobože pozvao Bošnjake i Hrvate. To bi bilo od gotovine napraviti veresiju.
-
daddy-kool
#5441 Re: Referendum(i) u RS-u
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Čak i da to urade, a mogu komotno, bitno je da jedna državna institucija kao CIK nije dala legitimitet referendumu dostavljanjem spiskova. Oni mogu čak i ilegalno da dostave spiskove, da ukradu, ali to referendumu ne daje legitimitet i to je najvažnije. Sljedeća stvar je da vidimo šta će reći Ustavni sud BiH o referendumu a po zahtjevu Izetbegovića. Bitno je iskoristiti sve pravne mogućnosti, dobiti pozitivno mišljenje tih institucija o zabrani i anti ustavnom djelovanju aktivnosti oko referenduma da bi sve naredne aktivnosti bile pravno utemeljene, imale legalnost i legitimnost. Izetbegović možda može uraditi mnogo više ali ovo su logični potezi ako želimo poštovati pravni sistem i zakon. Dodik može na horuk sprovesti referendum ali to će biti izvan pravnog sistema BiH pa čak i RS-a. Dodik može doslovno reći ko jebe Ustavni sud BiH i CIK, mi ćemo sporvesti referendum a Bošnjaci u ovoj situaciji ne moraju ni prstom mrdnuti. Taj referendum je politički i pravno mrtav a Dodik se samo obrukao. Praktično i de fakto niti jedna državna institucija tom referendumu nije dala legalnost i to je po meni pobjeda ma kako ona sada izgledala mala. Dodik na svojoj strani ima samo Rusiju i to uslovno jer i ona preko svog ambasadora niej osporila odluku suda, Srbiju koja hoće-neće referendum, odnosno Srbija bi odmah poslala tenkove preko Drine ali zna da ta batina ima dva kraja.daddy-kool wrote:
Neka pomjere referendum iza izbora, pa će imati i spiskove.
Po meni, ostavljam mogućnost da griješim, probosanske snage ovim su ipak, a djelovanjem u okviru pravnog sistema, izvojevale pobjedu. Jedina greška koju mogu napraviti je da odu Dodiku na noge i da s njim razgovaraju "od nule", kako je on to tobože pozvao Bošnjake i Hrvate. To bi bilo od gotovine napraviti veresiju.
- ultima_palabra
#5442 Re: Referendum(i) u RS-u
Ta Irena je nesto jela govna i kad je bila ona zajebancija Platforma-HDZ.
- Danguba
#5443 Re: Referendum(i) u RS-u
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Opa vidi ovo...
I možda najvažnije od svega je ova vijest o kojoj sam pisao par stranica ranije prijed dva-tri dana.
[quote]BIH
http://www.klix.ba/vijesti/bih/cik-nece ... /160901038[/quote]
Sta sam rekao kada je Baja izjavio da ga danas ne interesuje odluka PIC-a jer je dobio unuku? Nije smio iznositi svoje misljenje dok mu BG ne dopusti ali nije izdrzao ni 24 saHata.
Vucic ljut sto su to oni(Dodik, Ivanic) vec iznijeli u javnost a trebao je on to po uobicaju i dramaticno na konferenciji za novinare.
Hamali je'ni.
Ote amo sluge moje.
- mO k3
#5444 Re: Referendum(i) u RS-u
Dodik je Bg-biatch 
- Gojeni H
#5445 Re: Referendum(i) u RS-u
Cuj sta mu Vucic kaze:mO k3 wrote:Dodik je Bg-biatch
"Primi me, DodiKe, primi me!"

- madner
#5446 Re: Referendum(i) u RS-u
Nele je sve rekao o Vucicu:
- Drvosjeca iz Dejcica
#5447 Re: Referendum(i) u RS-u
Nako vala, humor nazor...nema više one spontanosti kao iz orginalnih TLN.madner wrote:Nele je sve rekao o Vucicu:
- madner
#5448 Re: Referendum(i) u RS-u
Prodaje isti fol, poenta je u patetici ovog mamlaza.
- BHCluster
#5449 Re: Referendum(i) u RS-u
madner wrote:Nele je sve rekao o Vucicu:
S obzirom da je bio ATENTAT nisam lose...
- mO k3
#5450 Re: Referendum(i) u RS-u
madner wrote:Nele je sve rekao o Vucicu: