Lijepi strah.Mentalna Higijena wrote:undefined007 wrote:Jeste vam vuna, a znate da se ne bojimo.
Referendum(i) u RS-u
- undefined007
#501 Re: Referendum(i) u RS-u
-
almir90
#502 Re: Referendum(i) u RS-u
Pa oni su nam stvorili ovaj protektorat, i oni se najviše i pitaju za sve. Ovo što mi kao imamo neke poluge vlasti i biramo sami vlast, je samo zato što oni dozvoljavaju. Ukratko, svi smo na kraju rata dobili kašiku šećera, a za ostatak nam je servirano govno, da ga lakše pojedemo.Rostiljdzija wrote:
Pa đe to ima da jedna ambasada upravlja drzavom.
Last edited by almir90 on 13/08/2016 23:31, edited 1 time in total.
- bingov buraz
#503 Re: Referendum(i) u RS-u
Cekaju Tuku pa da im prodje vrijemeundefined007 wrote:Jeste vam vuna, a znate da se ne bojimo.
- undefined007
#504 Re: Referendum(i) u RS-u
Treba definitivno uvesti test inteligencije prije registracije na ovaj forum.Mentalna Higijena wrote:sve je u allahovim rukamabingov buraz wrote:Cekaju Tuku pa da im prodje vrijemeundefined007 wrote:Jeste vam vuna, a znate da se ne bojimo.
- undefined007
#506 Re: Referendum(i) u RS-u
Polako internet ratnik izlizat ćeš slova na tastaturi. 
- Rostiljdzija
#507 Re: Referendum(i) u RS-u
Kontam. Ima uvijek neko kome oni obecaju da ce ga podrzat i obicno je taj koji zasere sve.almir90 wrote:Pa oni su nam stvorili ovaj protektorat, i oni se najviše i pitaju za sve. Ovo što mi kao imamo neke poluge vlasti i biramo sami vlast, je samo zato što oni dozvoljavaju. Ukratko, svi smo na kraju rata dobili kašiku šećera, a za ostatak nam je servirano govno, da ga lakše pojedemo.Rostiljdzija wrote:
Pa đe to ima da jedna ambasada upravlja drzavom.
- BarbaDue
#508 Re: Referendum(i) u RS-u
Ima raznih politika, neke od njih i nisu dobre...no o tom potom.Mentalna Higijena wrote:prava džamijska politika, vallahi, billahi, tallahi pa smotaj jednu uz minder i čekaj da te neko tamo pogleda.BarbaDue wrote: neka ih za sada oni rješavaju, kada oni odustanu narod će uze stvari u svoje ruke
Nego da ti akžem i ovo, kad zagusti biće kolektivno karanje pa kako te zadesi.
Čuvaj se legendo!
- bingov buraz
#509 Re: Referendum(i) u RS-u
Bice od tebe dobar muminMentalna Higijena wrote:sve je u allahovim rukamabingov buraz wrote:Cekaju Tuku pa da im prodje vrijemeundefined007 wrote:Jeste vam vuna, a znate da se ne bojimo.
- BarbaDue
#510 Re: Referendum(i) u RS-u
karaćemo vas, akobogda inšallahMentalna Higijena wrote:što se mene tiče samo se karajteBarbaDue wrote:
Nego da ti akžem i ovo, kad zagusti biće kolektivno karanje pa kako te zadesi.
Čuvaj se legendo!
-
almir90
#511 Re: Referendum(i) u RS-u
Ovo je kranje ispiranje zdravog razuma, drže nas sve na uzicama, a malo više hrane dobija najveći šljam u državi. Ja ne znam šta se dešava s narodima u ovoj državi, al' ovo je sve otišlo u kurac. Balavurdija hoda okolo k'o rendžeri i pozivaju se na ratove, pa jebemu majku ima l' neko da ga je proživio i da kaže da bi volio opet?Rostiljdzija wrote:
Kontam. Ima uvijek neko kome oni obecaju da ce ga podrzat i obicno je taj koji zasere sve.
Što se Amerikanaca tiče, a koliko vidim svrhu njihove amasade da sve ono što valja ljudi u džavi im je cilj prebaciti u Ameriku, pa će tamo doprinositi razvoju Amerike, a nas ko jebe. A, vala i ko nas jebe kad smo većinom glupi, primitivni, zatucani, živimo u vremenu od prije hiljadu godina.
- undefined007
#512 Re: Referendum(i) u RS-u
Brojiš li posljedne sekunde na forumu? 
Skockaj nam još koji post.
-
prog321
#513 Re: Referendum(i) u RS-u
Ako ti je taj 90 na nicku godina rođenja onda se ti pogotovo ne možeš sjetiti rata.almir90 wrote:
Ovo je kranje ispiranje zdravog razuma, drže nas sve na uzicama, a malo više hrane dobija najveći šljam u državi. Ja ne znam šta se dešava s narodima u ovoj državi, al' ovo je sve otišlo u kurac. Balavurdija hoda okolo k'o rendžeri i pozivaju se na ratove, pa jebemu majku ima l' neko da ga je proživio i da kaže da bi volio opet?
Što se Amerikanaca tiče, a koliko vidim svrhu njihove amasade da sve ono što valja ljudi u džavi im je cilj prebaciti u Ameriku, pa će tamo doprinositi razvoju Amerike, a nas ko jebe. A, vala i ko nas jebe kad smo većinom glupi, primitivni, zatucani, živimo u vremenu od prije hiljadu godina.
Velikosrpski element čačka mečku.
Niko normalan ne želi rat, ali on je realna opcija ako se referendum provede.
To mora svima biti jasno.
- undefined007
#514 Re: Referendum(i) u RS-u
Ma vidim da si se previše uživio, post na post, samo čekam kad ćeš citirati samog sebe.Mentalna Higijena wrote:uh život mi zavisi od foruma, gargameleundefined007 wrote:Brojiš li posljedne sekunde na forumu?
- BarbaDue
#515 Re: Referendum(i) u RS-u
I ja sam budala sa kim kominiciram. adio!
...a ti se mentalni vrati u šumu i pusti nas da lagodno živimo i patimo se ko i svi normalni insani.
...a ti se mentalni vrati u šumu i pusti nas da lagodno živimo i patimo se ko i svi normalni insani.
- undefined007
#516 Re: Referendum(i) u RS-u
Mentalna devijacija ti bolje stoji. 
- Danguba
#517 Re: Referendum(i) u RS-u

Kako ga primise ovi se raspojasali sa referendumom.
Vrijeme da se zove Čak Noris nista ovaj De Niro.
- Rostiljdzija
#518 Re: Referendum(i) u RS-u
Generalno im je cilj svakog ko ista zna smuntat da radi za njih. Kad mozes platit svakoga da radi za tebe, sto ne bi? Tako su i atomsku napravili. Ono sto je smijesno, je sto ima i budala koji dobrovoljno rade za njih. Bez da ih ovi zovu i bez da ih plate. Cak na svoju stetu. Teorija tih glupih je prikloniti se najjacem jer ako to uradis najjaci ce biti na tvojoj strani.almir90 wrote:Ovo je kranje ispiranje zdravog razuma, drže nas sve na uzicama, a malo više hrane dobija najveći šljam u državi. Ja ne znam šta se dešava s narodima u ovoj državi, al' ovo je sve otišlo u kurac. Balavurdija hoda okolo k'o rendžeri i pozivaju se na ratove, pa jebemu majku ima l' neko da ga je proživio i da kaže da bi volio opet?Rostiljdzija wrote:
Kontam. Ima uvijek neko kome oni obecaju da ce ga podrzat i obicno je taj koji zasere sve.
-
almir90
#519 Re: Referendum(i) u RS-u
[/quote]prog321 wrote:
Ako ti je taj 90 na nicku godina rođenja onda se ti pogotovo ne možeš sjetiti rata.
Velikosrpski element čačka mečku.
Niko normalan ne želi rat, ali on je realna opcija ako se referendum provede.
To mora svima biti jasno.
Ne sjećam se početka, ali znam pred kraj kad se nije imalo šta da se jede. Znam itekako poslije rata kako je bilo, kad si imao opciju da radiš samo za one što se obogatiše u ratu. Naravno, moji roditelji su morali za takve da rade. Kuća otišla, život se vratio, ne na nulu, nego na minus.
I ko će da sprovede rat ako prođe referendum? Shvaćaš ti da će neko morati prvi da potegne oružje, a to sigurno neće Srbi biti, jer imaju sada teritorij koji 92. nisu imali na papiru. Hoće li neko iz Federacije da krene sa napadom? Jedino takva opcija postoji.
Ja neću sigurno ići da trunem rovu za one što neće metka ispaliti, a sve će imati, gledam ih svaki dan, i muka mi je od njih. Al' eto imate vi forum da naprđujute gluposti, i pričate da će rat biti ako prođe referendum.
-
almir90
#520 Re: Referendum(i) u RS-u
Ne vjerujem da neko nešto će čaba raditi, priklanjanje Amerikancima je našim konjima na vlasti omogučilo da troše pare koje nisu zaradili, preko leđa građana, tu je MMF i tako bliže, i tako dalje.Rostiljdzija wrote:
Generalno im je cilj svakog ko ista zna smuntat da radi za njih. Kad mozes platit svakoga da radi za tebe, sto ne bi? Tako su i atomsku napravili. Ono sto je smijesno, je sto ima i budala koji dobrovoljno rade za njih. Bez da ih ovi zovu i bez da ih plate. Cak na svoju stetu. Teorija tih glupih je prikloniti se najjacem jer ako to uradis najjaci ce biti na tvojoj strani.
- Rostiljdzija
#521 Re: Referendum(i) u RS-u
Da zaista, e, kako se osjecate vi koji hocete da krenete u rat, a znate da onaj neki Bakirov sin, ili kojeg politicara, nebitno, nece ici, nego vozi audi i guzi pored bazena? Dok vi idete u akciju?
Vama to nimalo ne smeta jer ste tolike patriote? Zamislite, poslje rata, vi u kolicima, protestujete jer nedaju socijalu, a ovaj sto je vozao porse i sjedio u trezoru i dalje guzi pored bazena?
Vama to nimalo ne smeta jer ste tolike patriote? Zamislite, poslje rata, vi u kolicima, protestujete jer nedaju socijalu, a ovaj sto je vozao porse i sjedio u trezoru i dalje guzi pored bazena?
-
prog321
#523 Re: Referendum(i) u RS-u
@Almir.
Niko od tebe ne očekuje bilo šta.
Postoje ljudi koji žele i mogu braniti ovu zemlju.
Ti se ne moraš sprdati ako ne želiš vidjeti ovu ozbiljnu prijetnju.
-
L u c i f e r
#524 Re: Referendum(i) u RS-u
od takvih smo 93 pravili najbolje borceprog321 wrote:@Almir.
kad ih uhvatimo
-
almir90
#525 Re: Referendum(i) u RS-u
Kakva ozbiljna prijetnja? Kakva zemlja? Ova zemlja leglo nepravde, kriminala i smeća kakvog je se sve nakotilo i zaslužuje da se raspadne, pa nek' svaka strana jede svoja govna. Neće Srbi da žive sa nama, boli me tuki, neću ja nikoga natjerati.prog321 wrote:@Almir.
I reci mi koliko si ti mjesta obišao u RS pa ti je toliko bitno? Ja u centar Modriče od kuće dođem za deset minuta autom, pa tu postoje kafići gdje izlaze Srbiu jedne, a u druge Bošnjaci, u jebenoj 2016. godini. I oni normalni, koji izlaze na ista mjesta.
Neko gore napisa, ići će opet sirotinja a gine, nećeš ti sigurno koji si svakom prilikom koristio da se hvališ svojim bogastvom na forumu.