Zajeb'o si se ti nešto.Patriotska_Liga wrote:RS, RSK, sve je to isto, krmetnjak pa haj
Referendum(i) u RS-u
-
junior3
#476 Re: Referendum(i) u RS-u
-
Patriotska_Liga
#477 Re: Referendum(i) u RS-u
Kako idu pripreme za referendum, čuo sam u toku je akcija doniraj kutiju za glasanje.
- BarbaDue
#478 Re: Referendum(i) u RS-u
Molim!? Halloooo blesimetar...odjebi k brdima!!!Rostiljdzija wrote: Pa ti ne znas ni sta hoces.
-
almir90
#479 Re: Referendum(i) u RS-u
Sjoo šta je boraca na forumu.

- Rostiljdzija
#480 Re: Referendum(i) u RS-u
Ti bi da Bakir reaguje a ne znas ni sam kako. Pa to je smijesno.BarbaDue wrote:Molim!? Halloooo blesimetar...odjebi k brdima!!!Rostiljdzija wrote: Pa ti ne znas ni sta hoces.
- BarbaDue
#481 Re: Referendum(i) u RS-u
ja bi znao kako da reagujem, on možda ne razmišlja kao ja tako da neće ni reagovati kako bi ja htio.
međutim, ostaje da vidimo gdje nas ovo vodi. najprije u rat. miriše!
- Danguba
#482 Re: Referendum(i) u RS-u
Mentalna Higijena wrote:i kaće taj referenDOOM?
za naivne ubrzo za pametne NIKADA
- muha_sa
#483 Re: Referendum(i) u RS-u
.
provokator
provokator
- muha_sa
#484 Re: Referendum(i) u RS-u
valjda moderacija pajki
- BarbaDue
#485 Re: Referendum(i) u RS-u
to sada nije toliko ni bitno, a saznat ćeš kad bude vrijeme. za sad očekujemo zajednički stav bošnjačkih lidera.Mentalna Higijena wrote:kako bi ti reagovao, deder nam pojasni i s čime?jesu to arapi donjeli one istrenirane sokolove pa da srbima bacaju otrovne hurme u niskom letu, ili napad kamilama s otrovnom pljuvačkom, a tu je bratska turska zaboravih, nema ništa dok se turci ne uključe onda je prpa.BarbaDue wrote:ja bi znao kako da reagujem, on možda ne razmišlja kao ja tako da neće ni reagovati kako bi ja htio.
-
almir90
#486 Re: Referendum(i) u RS-u
Ma nema, budućnost nam je garantovana s ovakvim patriotama.Mentalna Higijena wrote: leglo patriJota, čak i nove ratove prozivaju, biće brže bolje pod bakirove skute pa u trezor i podrume a sirotinja nek gine.
-
L u c i f e r
#487 Re: Referendum(i) u RS-u
Američka ambasadorica u BiH Morin Kormak (Maureen Cormack) u videoporuci objavljenoj jučer na Twitter profilu Ambasade SAD u Sarajevu dodatno je naglasila oštru reakciju Ambasade na čijem je čelu na poteze vlasti u RS da provedu odluku o referendumu o danu RS.
S tim u vezi, Kormak je potcrtala da ovaj stav predstavlja aktuelnu politiku američke vlade, a ne njen stav! Milorad Dodik jučer je ponovo u svojoj reakciji osuo verbalnu paljbu po Ambasadi, tvrdeći da je to samo njihov stav.
No, Kormak je ponovila da je OHR jasno stavio do znanja da bi održavanje referenduma zakazanog za 25. septembar "na kojem se postavlja pitanje na koje je odgovor već dao Ustavni sud BiH, bio suprotan Ustavu BiH".
Kormak je ukazala na činjenicu da su odluke Ustavnog suda BiH konačne i obavezujuće te da se moraju poštovati.
- Bez funkcionalnog zakonskog okvira nemoguće je rješavati ekonomske i političke izazove s kojima se zemlja suočava. Umjesto što nastavljaju s neustavnim referendumom, lideri bi trebali raditi na rješavanju nesporazuma u interesu svih građana, inače neće biti napretka - izjavila je Kormak.
S tim u vezi, Kormak je potcrtala da ovaj stav predstavlja aktuelnu politiku američke vlade, a ne njen stav! Milorad Dodik jučer je ponovo u svojoj reakciji osuo verbalnu paljbu po Ambasadi, tvrdeći da je to samo njihov stav.
No, Kormak je ponovila da je OHR jasno stavio do znanja da bi održavanje referenduma zakazanog za 25. septembar "na kojem se postavlja pitanje na koje je odgovor već dao Ustavni sud BiH, bio suprotan Ustavu BiH".
Kormak je ukazala na činjenicu da su odluke Ustavnog suda BiH konačne i obavezujuće te da se moraju poštovati.
- Bez funkcionalnog zakonskog okvira nemoguće je rješavati ekonomske i političke izazove s kojima se zemlja suočava. Umjesto što nastavljaju s neustavnim referendumom, lideri bi trebali raditi na rješavanju nesporazuma u interesu svih građana, inače neće biti napretka - izjavila je Kormak.
- bingov buraz
#488 Re: Referendum(i) u RS-u
Ne vozi traktore ko ima nego ko je nauciojunior3 wrote:Samo mi još reci, ko će ići sa tim traktorima?Patriotska_Liga wrote:Ma samo traktorijada vol 2, u narodu poznata kao konačna traktorijada.
-
junior3
#489 Re: Referendum(i) u RS-u
Aha, pa dobro, sreća da mi u RS i nismo nešto naučili sa njima.
Dok danguba čini mi se napisa da su bošnje traktorima skidali auspuh pa da takvi glume tenkove, eno njega pitaj.

Dok danguba čini mi se napisa da su bošnje traktorima skidali auspuh pa da takvi glume tenkove, eno njega pitaj.
- bingov buraz
#490 Re: Referendum(i) u RS-u
Kako bolan niste a glavni baja se hvali da je razvaljiivao na traktorijadama u mladosti,ako bude nedaj boze samo prati sta on radijunior3 wrote:Aha, pa dobro, sreća da mi u RS i nismo nešto naučili sa njima.
Dok danguba čini mi se napisa da su bošnje traktorima skidali auspuh pa da takvi glume tenkove, eno njega pitaj.![]()
- Rostiljdzija
#491 Re: Referendum(i) u RS-u
Da li se zatvaranjem kafana u Starom Gradu uvodi šerijat na suptilan način? Nema smisla da opstins ogranicava ionako izrazito oskudan prostor za nocni zivot u jednom gradu kojem je turizam prijeka potreba a ponuda skoro nikakva za turiste koji su tu i koji su navikli da po Evropskim gradovima slobodno hodaju sa krglom pive u ruci. Jedino objasnjenje moze biti uvođenje religijskih pravila ponasanja i koristenja institucija u te svrhe pod izgovorm... tacno cega? Da li ce alkohol u ovoj lokalnoj zajednici uskoro biti potpuno zabranjen u kafanama?
http://www.klix.ba/vijesti/bih/uklonjen ... /160813052
Last edited by Rostiljdzija on 13/08/2016 23:09, edited 1 time in total.
-
junior3
#492 Re: Referendum(i) u RS-u
Ma no sikiranje, nema od toga ništa.bingov buraz wrote: Kako bolan niste a glavni baja se hvali da je razvaljiivao na traktorijadama u mladosti,ako bude nedaj boze samo prati sta on radi
- BarbaDue
#493 Re: Referendum(i) u RS-u
Prvo iscrpiti sve zakonske modele za samoodbranu.
Prilika za bonske ovlasti!OHR poručio vlastima u RS-u: Ispoštujte i provedite odluku Ustavnog suda BiH
- bingov buraz
#494 Re: Referendum(i) u RS-u
AkoBogdaRostiljdzija wrote:Da li se zatvaranjem kafana u Starom Gradu uvodi šerijat na suptilan način? Nema smisla da opstins ogranicava ionako izrazito oskudan prostor za nocni zivot u jednom gradu kojem je turizam prijeka potreba a ponuda skoro nikakva za turiste koji su tu i koji su navikli da po Evropskim gradovima slobodno hodaju sa krglom pive u ruci. Jedino objasnjenje moze biti uvođenje religijskih pravila ponasanja i koristenja institucija u te svrhe pod izgovorm... tacno cega? Da li ce alkohol u ovoj lokalnoj zajednici uskoro biti potpuno zabranjen u kafanama?
Strpljen spasen.
- SkyLimit
#495 Re: Referendum(i) u RS-u
Ja sebe već zamišljam:
- Zelena traka oko glave
- Maskirne boje na licu(crna)
- Jurišni prsluk(onaj što ima i futrolu za nož, i to naopaku)
Da mi je jednom proći takav da me raja vidi pa nek ide glava.
- Zelena traka oko glave
- BarbaDue
#496 Re: Referendum(i) u RS-u
neka ih za sada oni rješavaju, kada oni odustanu narod će uze stvari u svoje rukeMentalna Higijena wrote:jel kontaš da vas OHR loži?neko drugi da rješava tvoje problemeBarbaDue wrote:Prvo iscrpiti sve zakonske modele za samoodbranu.Prilika za bonske ovlasti!OHR poručio vlastima u RS-u: Ispoštujte i provedite odluku Ustavnog suda BiH
-
almir90
#497 Re: Referendum(i) u RS-u
Preš'o sve nivoe na Call of Duty, pa mu sad dosadno.Mentalna Higijena wrote:koliko ti je godinaSkyLimit wrote:Ja sebe već zamišljam:
- Zelena traka oko glave
- Rostiljdzija
#498 Re: Referendum(i) u RS-u
Pa đe to ima da jedna ambasada upravlja drzavom.L u c i f e r wrote:Američka ambasadorica u BiH Morin Kormak (Maureen Cormack) u videoporuci objavljenoj jučer na Twitter profilu Ambasade SAD u Sarajevu dodatno je naglasila oštru reakciju Ambasade na čijem je čelu na poteze vlasti u RS da provedu odluku o referendumu o danu RS.
-
Patriotska_Liga
#499 Re: Referendum(i) u RS-u
Ne znam za ostale, ali kod mene je svaki video = debela crna vertikalna linija.
- undefined007
#500 Re: Referendum(i) u RS-u
Jeste vam vuna, a znate da se ne bojimo.