Referendum(i) u RS-u

Locked
julisiz es grant

#4601 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by julisiz es grant »

U Srba nema "šuti nek ne puca"...ono će jesti korijenje, ali će ratovat, samo ako ih se dobro potpali :) A pale ih evo već koliko dugo.
dobojlija81

#4602 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by dobojlija81 »

freeme1 wrote:
LBVIEW wrote:
bh.tornjak wrote:eee...kad se sjetim da kolega @Skijas duze vrijeme pise sta treba i kako se treba ponasati i da postoji velika mogucnost da dodje do ovog scenarija koje je tu...pred nama...na pragu.
....taj isti @Skijas je bio ismijavan
Skijasa je ismijavala salonska ekipa na celu sa Radosnim te pokoji "antitoras".Kad smo vec kod ove potonje skupine,sta bi sa Batom,Bodkinom i inim,gdje su osude ove otvorene srpske prijetnje?
Ma sto se ti oni, eno @dozer i @tomahawk na drugoj temi skroz ozbiljno tvrde da ni srbi a ni hrvati ne prijete sukobima i da je sve ovo samo ujdurma politicara da bi krali na miru.
Ne vjeruj covjeku koji vjeruje u ljude gustere
edo_79

#4603 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by edo_79 »

julisiz es grant wrote:U Srba nema "šuti nek ne puca"...ono će jesti korijenje, ali će ratovat, samo ako ih se dobro potpali :) A pale ih evo već koliko dugo.
Vjerujem da će ratovati, ali sumnjam da će biti u tolikoj mjeri kao u prethodnom ratu, narodu je dopizdilo više belaja, svako bi najviše volio stat na zelenu granu i da okusi malo i rahatluka od života a ne samo rata kredita, dugova, akciza, reformi i ostalih sranja .....
artime

#4604 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by artime »

Pa zato i kazeem hajmo rasplet situacijee jarane bas kao indijska sapunica. Neka se natezu izmedju sebe do sutra, mene zanima sta nam Murika i Dojcland ima za reci. Konstantno neke teorije.
julisiz es grant

#4605 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by julisiz es grant »

edo_79 wrote:
julisiz es grant wrote:U Srba nema "šuti nek ne puca"...ono će jesti korijenje, ali će ratovat, samo ako ih se dobro potpali :) A pale ih evo već koliko dugo.
Vjerujem da će ratovati, ali sumnjam da će biti u tolikoj mjeri kao u prethodnom ratu, narodu je dopizdilo više belaja, svako bi najviše volio stat na zelenu granu i da okusi malo i rahatluka od života a ne samo rata kredita, dugova, akciza, reformi i ostalih sranja .....
Pa i ja se u to uzdam...i kontam da nema artiljerije, tenkova i aviona kao onda. Jebiga, bar da civili što manje stradaju.
freeme1

#4606 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by freeme1 »

edo_79 wrote:
Pa nemoj se zaklet da i ta nije na mjestu od neka doba ....... Jer narod je najlakše zaplašiti ratom.... onda se ide po principu, šuti samo nek ne puca .....
Malo orginalnosti gospodine, takve stvari ste pricali vec 1991, apsolutne iste i barem ja i vecina svijeta zna kako je zavrsilo. Zato ili promjenite plocu ili se informiste malo bolje jer ovako ne ide.
edo_79

#4607 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by edo_79 »

freeme1 wrote:
edo_79 wrote:
Pa nemoj se zaklet da i ta nije na mjestu od neka doba ....... Jer narod je najlakše zaplašiti ratom.... onda se ide po principu, šuti samo nek ne puca .....
Malo orginalnosti gospodine, takve stvari ste pricali vec 1991, apsolutne iste i barem ja i vecina svijeta zna kako je zavrsilo. Zato ili promjenite plocu ili se informiste malo bolje jer ovako ne ide.
Ti to meni nešto?
freeme1

#4608 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by freeme1 »

edo_79 wrote:
freeme1 wrote:
edo_79 wrote:
Ti to meni nešto?
Ma jok, gdje cu tebi koji ponavlja isto ono sto se ponavljalo 1991.
edo_79

#4609 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by edo_79 »

julisiz es grant wrote:
edo_79 wrote:
Pa i ja se u to uzdam...i kontam da nema artiljerije, tenkova i aviona kao onda. Jebiga, bar da civili što manje stradaju.
Da smo svi pametni, pa svako lijepo očistiti u svojoj avliji, i onda počet lijepo k'o ljudi od nule, pomest ova ratnohuškačka profiterska govna, i onda zajedno, ako je reforma reforma je svima, ako je dobro dobro je svima, ako je stegnut kaiš svi ćemo pa šta nam Bog da.......
155_mm

#4610 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 155_mm »

freeme1 wrote:
LBVIEW wrote:
bh.tornjak wrote:eee...kad se sjetim da kolega @Skijas duze vrijeme pise sta treba i kako se treba ponasati i da postoji velika mogucnost da dodje do ovog scenarija koje je tu...pred nama...na pragu.
....taj isti @Skijas je bio ismijavan
Skijasa je ismijavala salonska ekipa na celu sa Radosnim te pokoji "antitoras".Kad smo vec kod ove potonje skupine,sta bi sa Batom,Bodkinom i inim,gdje su osude ove otvorene srpske prijetnje?
Ma sto se ti oni, eno @dozer i @tomahawk na drugoj temi skroz ozbiljno tvrde da ni srbi a ni hrvati ne prijete sukobima i da je sve ovo samo ujdurma politicara da bi krali na miru.
problem je sto neki nemaju sta vise ni krasti. a u takvim slucajevima je za iste politicare najpovoljnije zaratiti jer tad ko pita za ukradeno je narodni izdajnik i pojede ga noc. a u ratu se nema vremena istrazivati kako ga je pojelo.
edo_79

#4611 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by edo_79 »

freeme1 wrote: Ma jok, gdje cu tebi koji ponavlja isto ono sto se ponavljalo 1991.
Drug zakačio si se na pogrešnog..... jel ti vidiš da te množim s nulom. Bitan si mi k'o lanjski snijeg ;-)
daddy-kool

#4612 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by daddy-kool »

http://www.nezavisne.com/novosti/drustv ... nju/385125

Auto-put Banjaluka-Doboj će se zvati 9. januar, Vučić na otvaranju

:D
edo_79

#4613 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by edo_79 »

daddy-kool wrote:http://www.nezavisne.com/novosti/drustv ... nju/385125

Auto-put Banjaluka-Doboj će se zvati 9. januar, Vučić na otvaranju

:D
I putarina će bit 47.99KM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
155_mm

#4614 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 155_mm »

edo_79 wrote:
freeme1 wrote:
edo_79 wrote:
Ti to meni nešto?
jest "edine" on to bas tebi! a da ti je prica ista ko onomad devedesetih, jeste!
edo_79

#4615 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by edo_79 »

155_mm wrote: jest "edine" on to bas tebi! a da ti je prica ista ko onomad devedesetih, jeste!
I sad kao ja bih se trebao nešto ono zbuniti il tako nešto?
Alfons Kauders

#4616 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Alfons Kauders »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-saraje ... /160830074

Skupili se mazlumi, samo ne znam kako ce upakovati izjavu, s obzirom da su trenutno podijeljeni na tri bloka i da se vise ne mogu dogovoriti ni oko dnevnog reda.

Nakon 20 godina, konacno su postali isti kao mi. :thumbup: A i rezultati ce im biti isti kao nasi. :D

Kako bilo, uzivajte u posljednjim satima mira na ovim prostorima. :napoleon:
Ripicipi

#4617 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Ripicipi »

moa wrote:
kowalski1 wrote:
rodjeni_95 wrote:Sve i kad bi počeo rat zamislite samo koliko bi naših a i njihovih poginulo od zaostalih mina iz prošlog rata...
ti koji bi se odazvali na mobilizaciju i treba da poginu.

koji je ovo cirkus za naivne.
Zajebi tu pricu, Na današnjoj sjednici poslanica SNSD-a Milica Marković kazala je kako se "Bošnjaci trebaju prepasti vježbe koju su izveli MUP-ovi Srbije i RS-a jer je ona pokazala njihovu snagu", što je zaprepastilo mnoge poslanike. (kopirano sa klixa)
Zaboravio si kako je Karadzic prijetio isto ovako, pa je bilo 200 000 mrtvih kojima ni danas nisu nadjene kosti.
Nije bilo 200 hiljada mrtvih, nego 100 hiljada.
Ljudi ne znaju ni koliko je ljudi izgubilo zivot u proteklom ratu, a pametovali bi nesto...
155_mm

#4618 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 155_mm »

edo_79 wrote:
155_mm wrote: jest "edine" on to bas tebi! a da ti je prica ista ko onomad devedesetih, jeste!
ma jok bolan, nastavi kao i do sada.
mO k3

#4619 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mO k3 »

Rata nece biti , Srbi još rakije nisu ispekli :mrgreen:

Oni bez dopinga i anestezije da bi strah savladali ne smiju
BHCluster

#4620 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by BHCluster »

Image
U Sarajevu počela sjednica Vijeća za sprovedbu mira o referendumu u RS-u
U sjedištu Ureda visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini počela je sjednica Vijeća za sprovedbu mira (PIC) na kojoj će se članovi Upravnog odbora izjasniti o referendumu u Republici Srpskoj...
:zzzz:
freeme1

#4621 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by freeme1 »

edo_79 wrote:
freeme1 wrote: Ma jok, gdje cu tebi koji ponavlja isto ono sto se ponavljalo 1991.
Drug zakačio si se na pogrešnog..... jel ti vidiš da te množim s nulom. Bitan si mi k'o lanjski snijeg ;-)
I ti meni , pogotovo kada se ponavljas sa parolama koje su se vec 1992 pokazale kao lazne, zato ti kazem promjeni plocu , ne samo da je netacna vec je i dosadna. A ti nastavi da guslas , to je tebi bitno kada vec nisam ja .
edo_79

#4622 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by edo_79 »

155_mm wrote:
edo_79 wrote:
ma jok bolan, nastavi kao i do sada.
Hvala :mrgreen:
155_mm

#4623 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 155_mm »

Alfons Kauders wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-saraje ... /160830074

Skupili se mazlumi, samo ne znam kako ce upakovati izjavu, s obzirom da su trenutno podijeljeni na tri bloka i da se vise ne mogu dogovoriti ni oko dnevnog reda.

Nakon 20 godina, konacno su postali isti kao mi. :thumbup: A i rezultati ce im biti isti kao nasi. :D

Kako bilo, uzivajte u posljednjim satima mira na ovim prostorima. :napoleon:
ako nista ti i vucko se u jednom slazete u potpunosti.
Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić je naveo da je regionalna stabilnost ozbiljno ugrožena i da su vitalni interesi srpskog naroda mir i stabilnost.

IZVOR: TANJUG PONEDELJAK, 29.08.2016. | 12:33 -> 13:56
Pismonosa

#4624 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Pismonosa »

Dobar ovaj jedan komentar na članku, kae nešto kao Vijeće za provedbu mira će savjetovat Valentinu Inzku da izrazi ozbiljnu zabrinutost :lol: :lol:
zenit dozic

#4625 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by zenit dozic »

Koji jebeni rat.
Ginut za ove profitere na sve 3 strane.
Ako bi moro ratovat prvo bi gledo kako cu roknut ovog nekog "naseg" profitera.
Ko mi god dođe blizu kuce roknut ga pa ko je god.
Mrs u pizdu materinu i rat i ko ga izmisli.
Ratovat da bi oni sacuvali svoje pozicije i bogatstvo.
Evo im kurac svima.
Locked