Referendum(i) u RS-u

Locked
House

#3301 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by House »

bh.tornjak wrote:izgleda da ce doci do nekih smjena:

"OHR razmatra smjenu Nedeljka Čubrilovića"

OHR ozbiljno razmatra smjenu predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića, zbog toga što nije sazvao sjednicu na kojoj bi se raspravljalo o izmjeni Zakona o praznicima, tvrdi predsjednik SRS "9. januar" Mirko Blagojević.

Dodo ce ostati za kraj....za desert

kreće lavina smjena,sankcija,ukidanja... :wink:
Last edited by House on 24/08/2016 23:17, edited 1 time in total.
zenit dozic

#3302 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by zenit dozic »

Kakav rat ljudi pored ovoliko zena voditi rat :run:
To samo derpasi i nejebi mogu :zzzz:
MikroBelaj

#3303 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by MikroBelaj »

Goldenhand wrote:
delllboy79 wrote:
Ko ce u prve redove ? Bakir ?
To je pitanje svih pitanja.
Mislim da bi svako za sebe, i svi Bosnjaci kao narod, trebali razmisliti o mogucim opcijama i shodno tome
1. naci drzave spremne da prihvate 2 miliona Bosnjaka
2.mirno prihvatiti secesiju komsija i susjeda i ostati u Bosnjakiji na potezu Tuzla-Zenica-Sarajevo (ako nam i toliko ostave)
3. prouciti istoriju i vojnu strategiju Izraela
1: ne postoji takva drzava ili drzave
2:mirno ne stojim ni za sankom,a kamoli kad hoce drzavu da mi parchaju !!!
3:slab sa skolom a lak na obarachu ko i 98% pravih Bosnjaka muslimana!
4: crko ko mislio zlo Bosni i Bosnjacima
5: bujrum[/quote]
A šta s Bošnjacima druge vjere ili Bošnjacima ateistima? Priznaješ li postojanje takvih?[/quote]

Nebih da im namecem nesto sto mrze....
MikroBelaj

#3304 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by MikroBelaj »

zenit dozic wrote:Kakav rat ljudi pored ovoliko zena voditi rat :run:
Sreco moja,kad sam najpotentniji bio a ja odoh u rat,sad kad je omlohavila i sluzi heftanom,kud cu sta cu neg u kakav transe,a komsija sa brojem cipela 45 nek zadovoljava ako mu nije mrsko :D :D :bih:
Goldenhand

#3305 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Goldenhand »

MikroBelaj wrote:
Ja volim Bosnu, a ne vjerujem u boga. Na popisu me čudno pogledao kad sam se izjasnio ko Bošnjak ateista. Sve dok nam bude tako ne trebaju nam ni četnici ni ustaše pored nas samih.
tandmand

#3306 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by tandmand »

Danguba wrote:
megaman4 wrote:On nije normalan majke mi moje. :-) :( :roll:

Napravit će belaj samo da ostane gdje je i sada tj. na vlasti. Jedino ako ga zapad ne ukloni prije toga, jer uvlači Ruse opasno u unutrašnje stvari u BiH. :twisted:
Ja to nazivam bubnjanje. Pojacavat ce sve dotle dok se silom ne ukloni jer jedino tako moci ce da zadrzi opljackano i sa oreolom zrtve napustiti ove prostore.

Pitanje je samo kada ce sa dugim cijevima na entitetsku granicu(naravno, pod koje kakvim izgovorima).

Djikan vise i ne koristi naziv ''Bosnjaci'' nego ''muslimani iz Sarajeva''.
Ako ste primjetili, u zadnje vrijeme ne samo ON nego svi oni koriste izraz "muslimani" umjesto Bošnjak. To je povratak retorike iz vremena Miloševića i vrlo loš znak, jer se više ne prave da uvažavaju Bošnjake kao narod.
delllboy79

#3307 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by delllboy79 »

House wrote:

OHR ozbiljno razmatra smjenu predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića, zbog toga što nije sazvao sjednicu na kojoj bi se raspravljalo o izmjeni Zakona o praznicima, tvrdi predsjednik SRS "9. januar" Mirko Blagojević.

kreće lavina smijena,sankcija,ukidanja... :wink:
Cisto sumnjam .
Kad se nepostuju i neprovode odluke ustavnog suda zasto bi ocekivali da ce se postovati odluke OHR a koje se odnose licno na njih.
Dali ce Cubrilovic prihvatiti smjenu ili sta ce OHR uraditi ako Cubrilovic neprihvati smjenu odnosno sta moze OHR uciniti u tom slucaju ?
MikroBelaj

#3308 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by MikroBelaj »

Goldenhand wrote:
MikroBelaj wrote:
Ja volim Bosnu, a ne vjerujem u boga. Na popisu me čudno pogledao kad sam se izjasnio ko Bošnjak ateista. Sve dok nam bude tako ne trebaju nam ni četnici ni ustaše pored nas samih.

Pa tebi koji si ateista netrebaju,al oni dodju nemoras ih zvat,vec su tu blizu,kucaju na vrata,al ti haman trebas slusni haparat?
General War

#3309 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by General War »

KatarinaKosaca wrote:Navodno je i za Srbiju rekao da je «saka jada», pa ce upravo komsije o tome imati specijalnu emisiju. Kako god. Branitelji su zajebali Milanovica koji ih je u strahu od novih prosvjeda u Savskoj htio odobrovoljiti, a oni ga snimali i objavili. Sutra ce Zoka svima redom slati isprike i obrazlagati vadjenjem stvari iz konteksta :mrgreen:
Sjooo jesu se susedi upeli ko Cocin "jarac"...nego, hoce li ambasador BiH u Zg traziti kakvo objasnjenje...notu, violinski kljuc makar?
Goldenhand

#3310 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Goldenhand »

tandmand wrote:
Danguba wrote: Ja to nazivam bubnjanje. Pojacavat ce sve dotle dok se silom ne ukloni jer jedino tako moci ce da zadrzi opljackano i sa oreolom zrtve napustiti ove prostore.

Pitanje je samo kada ce sa dugim cijevima na entitetsku granicu(naravno, pod koje kakvim izgovorima).

Ako ste primjetili, u zadnje vrijeme ne samo ON nego svi oni koriste izraz "muslimani" umjesto Bošnjak. To je povratak retorike iz vremena Miloševića i vrlo loš znak, jer se više ne prave da uvažavaju Bošnjake kao narod.
Veći je problem što nas naš tzv vođa Bakir ne uvažava kao narod nego misli da smo Turci. S Dodikom i sličnim ćemo se izboriti već nekakko.
MikroBelaj wrote:
Goldenhand wrote:
MikroBelaj wrote:

Pa tebi koji si ateista netrebaju,al oni dodju nemoras ih zvat,vec su tu blizu,kucaju na vrata,al ti haman trebas slusni haparat?
Šta želiš reći?
House

#3311 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by House »

delllboy79 wrote:
House wrote:

Cisto sumnjam .
Kad se nepostuju i neprovode odluke ustavnog suda zasto bi ocekivali da ce se postovati odluke OHR a koje se odnose licno na njih.
Dali ce Cubrilovic prihvatiti smjenu ili sta ce OHR uraditi ako Cubrilovic neprihvati smjenu odnosno sta moze OHR uciniti u tom slucaju ?
sjeti se paddy ashdown-a :D
155_mm

#3312 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 155_mm »

MikroBelaj wrote:
Goldenhand wrote:
MikroBelaj wrote:

:lol:
Ripicipi

#3313 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Ripicipi »

MikroBelaj wrote: 1: ne postoji takva drzava ili drzave
2:mirno ne stojim ni za sankom,a kamoli kad hoce drzavu da mi parchaju !!!
3:slab sa skolom a lak na obarachu ko i 98% pravih Bosnjaka muslimana!
4: crko ko mislio zlo Bosni i Bosnjacima
5: bujrum
Cuj ti ovog bildea...
Ti si ocigledno glup i neskolovan, ali smanji dozivljaje.
MikroBelaj

#3314 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by MikroBelaj »

tandmand wrote:
Danguba wrote:

Napravit će belaj samo da ostane gdje je i sada tj. na vlasti. Jedino ako ga zapad ne ukloni prije toga, jer uvlači Ruse opasno u unutrašnje stvari u BiH. :twisted:
Ja to nazivam bubnjanje. Pojacavat ce sve dotle dok se silom ne ukloni jer jedino tako moci ce da zadrzi opljackano i sa oreolom zrtve napustiti ove prostore.

Ih,pa i mi cemo lahko prec na vlahe umjesto srbe,cas posla....
MikroBelaj

#3315 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by MikroBelaj »

tandmand wrote:
Danguba wrote:

Ih,pa i mi cemo lahko prec na vlahe umjesto srbe,cas posla....
delllboy79

#3316 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by delllboy79 »

House wrote:
delllboy79 wrote:
House wrote:

Cisto sumnjam .
sjeti se paddy ashdown-a :D[/quote]

Nekontam
Poslace EUFOR da ih zatvore ili ?
MikroBelaj

#3317 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by MikroBelaj »

Goldenhand wrote:
Danguba wrote: Ja to nazivam bubnjanje. Pojacavat ce sve dotle dok se silom ne ukloni jer jedino tako moci ce da zadrzi opljackano i sa oreolom zrtve napustiti ove prostore.

Veći je problem što nas naš tzv vođa Bakir ne uvažava kao narod nego misli da smo Turci. S Dodikom i sličnim ćemo se izboriti već nekakko.
MikroBelaj wrote:
Goldenhand wrote:
MikroBelaj wrote:

Šta želiš reći?[/quote]

Ono sto ne zelis cuti...
zenit dozic

#3318 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by zenit dozic »

MikroBelaj wrote:
Sreco moja,kad sam najpotentniji bio a ja odoh u rat,sad kad je omlohavila i sluzi heftanom,kud cu sta cu neg u kakav transe,a komsija sa brojem cipela 45 nek zadovoljava ako mu nije mrsko :D :D :bih:
Druze stari :mrgreen:
Image
Danguba

#3319 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Danguba »

delllboy79 wrote: Nekontam
Poslace EUFOR da ih zatvore ili ?
Ma sta se sikiras. MZ uvijek ima cime djikane tuci...i jos sumnjas? :D
155_mm

#3320 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 155_mm »

General War wrote:
155_mm wrote:
Bivši hrvatski premijer i šef SDP-a je na kraju poručio da Hrvatska neće ostaviti Hrvate u BiH same sa Bošnjacima ako se desi da se RS otcijepi.
nema potrebe da mnogo brine o hrvatima u bosni. na prvi ozbiljniji znak koji upucije na novi sukob u BiH vecina tih hrvata koji zoki ne planira ostaviti sa bosnjacima ce se naci u zagrebu. neki da ostanu a neki samo na proputovanju do minhena. to je jos i manji problem za zokija. problem je kad stigne kolona bosnjaka predvodjena kolegom forumasom PM72. kud sa njima?! nadam se da ce kolegi PM72 kredit biti dovoljan za gorivo do erdoganovih izbjeglickih satora.

:lol:
Cini mi se da si ti na vrijeme vec odradio odstupnicu.
pa djenerale cini se mnogima mnogo cega.
nego nije valjda da je to sve sto su imao reci na moj post?
House

#3321 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by House »

VISOKI predstavnik za Bosnu i Hercegovinu Paddy Ashdown smijenio je u utorak Dragana Čovića s dužnosti hrvatskog člana Predsjedništva BiH
Paddy Ashdown smijenio direktora Elektroprivrede RS Svetozara Aćimovića
Paddy Ashdown smijenio devet dužnosnika Republike Srpske

kralj. :D OHR nije zajebancija kao što neki misle
Last edited by House on 24/08/2016 23:29, edited 1 time in total.
TheMule

#3322 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by TheMule »

Vidite ovaj plan na 3 minute do 3 i 45s. oni uopste nisu mislili da ce sud odluciti da je referendum povredjenje ustava

MikroBelaj

#3323 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by MikroBelaj »

zenit dozic wrote:
MikroBelaj wrote:
Druze stari :mrgreen:
Image
Nije ba do njega,vec do mene,draze mi cumurat do sabaha sa par ahbaba nego zadat dvije ture u po sahata,znas kad ostaris zenite :D
zenit dozic

#3324 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by zenit dozic »

MikroBelaj wrote:
Nije ba do njega,vec do mene,draze mi cumurat do sabaha sa par ahbaba nego zadat dvije ture u po sahata,znas kad ostaris zenite :D
Suti :mrgreen: ne znam jos :mrgreen: a nadam se da necu ni saznat :mrgreen:
General War

#3325 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by General War »

155_mm wrote:
General War wrote:
Cini mi se da si ti na vrijeme vec odradio odstupnicu.
pa djenerale cini se mnogima mnogo cega.
nego nije valjda da je to sve sto su imao reci na moj post?
Sta da kazem, slazem se sa PM-om...sto se forumasa tice ja bih odma ujuto da pocne gruhat, ali ne radi naroda.
I jos nesto, ja godinama govorim da je trebalo i Zokija i ove blentovine iz srbije nauciti pameti sa masnim tuzbama za agresiju na BiH...ali ovdje pola forumasa zagreb gleda kao prijateljsko okruzenje, i sad kad su svi rokovi prosli a fasisti svih fela izlaze iz ormara...opet PM i ja i ko jos vec...treba opet da se zajebavamo sa njima, ma daj ba. :-)
Last edited by General War on 24/08/2016 23:39, edited 1 time in total.
Locked