Prodanović Lazar i Nedžad Branković.sahara1428 wrote:mO k3 wrote:Kažem ja njega će njegovi da skinu , istorija se ponavlja
Ko je Lazar, a ko Branković![]()
![]()
Referendum(i) u RS-u
-
PM72
#11176 Re: Referendum(i) u RS-u
-
sahara1428
#11177 Re: Referendum(i) u RS-u
PM72 wrote:
Prodanović Lazar i Nedžad Branković.
- dale cooper
#11178 Re: Referendum(i) u RS-u
Kao što jučer rekoh, samo strpljenja i pustiti državne institucije da rade svoj posao.
Drago mi je takođe što sa naše strane nema nepotrebnih reakcija, svi pametno šute i legalizmom
i pravnom državom se suprostavljaju političkom vandalizmu i anti državnom djelovanju.
I reakcije međunarodne zajednice a posebice Amerike govore da je to smjer kojim treba ići u ovom trenutku.
Drago mi je takođe što sa naše strane nema nepotrebnih reakcija, svi pametno šute i legalizmom
i pravnom državom se suprostavljaju političkom vandalizmu i anti državnom djelovanju.
I reakcije međunarodne zajednice a posebice Amerike govore da je to smjer kojim treba ići u ovom trenutku.
-
benjen
#11179 Re: Referendum(i) u RS-u
Apsolutno,primitivizam treba kulturno poslati gdje mu je mjesto.Jedino legalnim sredstvima se ima puna podrska medjunarodne zajednice u stvari SAD ostali su nebitni,kao i toliko puta do sada.
- animus
#11180 Re: RE: Re: Referendum(i) u RS-u
Potpisujem sve. Samo primjeniti zakon i nista frka. Stranci su zaduzeni za ekonomske sankcije entitetu jer sad imaju opravdanje da kazne i narod. Glasali su nek osjete sada kaznu. Ove odgovorne ce sud i tuzilastvo zavrsiti. Nikad sila nije pobijedila i u ovom slucaju ce se to potvrditi. Pohvala za ove politicare iz pederacije. Ne gube vrijeme na gluposti nego se radi na eu integracijama dok Dodil pjeni ko kakav ludjak. Covjek prije dvije godine izbacen iz vlasti i cijelo vrijeme od tada pravi probleme ali sad je upao u vlastitu rupu.dale cooper wrote:Kao što jučer rekoh, samo strpljenja i pustiti državne institucije da rade svoj posao. [emoji106]
-
PM72
#11181 Re: Referendum(i) u RS-u
Nek mu ne daju drugu tranšu para MMF-a i on je trofać do proljeća.Para vrti gdje "metak" neće.
-
costacurta
#11182 Re: Referendum(i) u RS-u
A jelte, izvinte ako se ponavljam, ali me znaima kako to da se guardijanu šalje poziv za sud a Fahru, Lijanoviće, Čoviće 'apsi SIPA?
- dale cooper
#11183 Re: Referendum(i) u RS-u
Vrlo je moguće da ako se ovo završi onako kako treba i na izborima u Americi pobijedi Hillary Clinton,
da bi se već sljedeće godine moglo krenuti u razgovore oko preustrojstva Daytona. Mislim da je došlo
krajnje vrijeme za to. Da se pošteno i otvoreno sjedne za sto i dogovori ustrojstvo države koje će
biti funkcionalno i koje će onemogućiti pizdarije i svojevoljne interpretacije kao do sada. To nam
svakako treba i zbog puta prema EU, i to je po meni najvažnija stvar koju treba uraditi. To je ono
čemu se ja nadam.
da bi se već sljedeće godine moglo krenuti u razgovore oko preustrojstva Daytona. Mislim da je došlo
krajnje vrijeme za to. Da se pošteno i otvoreno sjedne za sto i dogovori ustrojstvo države koje će
biti funkcionalno i koje će onemogućiti pizdarije i svojevoljne interpretacije kao do sada. To nam
svakako treba i zbog puta prema EU, i to je po meni najvažnija stvar koju treba uraditi. To je ono
čemu se ja nadam.
Last edited by dale cooper on 26/09/2016 20:45, edited 1 time in total.
-
L u c i f e r
#11184 Re: Referendum(i) u RS-u
bogme ljudi zahladnilo
jesen ide
valjalo bi organizovati kakav referendum da umjesto jeseni dođe proljeće
de ako ko ima kaku štelu kod milojice
nek mu prišane ideju
jesen ide
valjalo bi organizovati kakav referendum da umjesto jeseni dođe proljeće
de ako ko ima kaku štelu kod milojice
nek mu prišane ideju
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#11185 Re: Referendum(i) u RS-u
Evo Dodik BIH zove «teritorij BIH»
-
emmir1
#11186 Re: Referendum(i) u RS-u
Gledam ga na N1
Pun poštovanja za sve.
Nema problem sa BIH.
BIH je moguća
Dobro, dobro spustio loptu.
Bit će da mu je Putin i rekao da spusti loptu
Pun poštovanja za sve.
Nema problem sa BIH.
BIH je moguća
-
llull
#11187 Re: Referendum(i) u RS-u
Smatras dakle da su svi srbi takvi, da svi slave ubice i monstrume ... Znaci mozda je najbolje po tvome sve ih protjerati ili likvidirati? Kad vec generalizujes onda da se prema svima kao prema zlocincima odnosimo zar ne ?oakville wrote:Moramo dodati (nažalostFrankyee wrote:pozivati Dodika na razgovor u Tuzilastvu nakon kada je vec referendum zavrsen je pogresan potez jer samo povecava Dodikov rejting.
Zar neko ocekuje da narod koji slavi , cuva i ponosi se najvecim ubicama i monstrumima, i to tako ver radi kroz generacije od srednjeg vijeka do Gavrila Principa, ce sada da se odrekne od Dodika zbog optuzbe.
Sada ce Dodik da bude jos jedna slika na majici pored Mladica, Draze, Karadzica , Milosevica, ,,,,,
Dodik je pokazao koliko je nesposobna drzavna vlast i nemocni Bosnjacki politicari.) da si sasvim u pravu (nažalost
).
Što se tiče srpskog naroda za kojeg kako kažeš slavi ubice i monstrume, to nije ništa novo. Kako si sam rekao, to je sastavni dio srpske tradicije i kulture (nažalost). Ali svi su se već navikli na to - takav narod, pa šta ćeš. Oni sebe vode iz pobjede u pobjedu - i ovaj put će ostvariti još jednu veliku pobjedu.
Nažalost
-
artime
#11188 Re: Referendum(i) u RS-u
Ako njega sada pomiluju (kacavenda mi pade naum
) onda treba sve razj.. Ja hocu da vidim njegovu njusku po sudovima i na kraju zatvoru. Toliko.
-
artime
#11189 Re: Referendum(i) u RS-u
Moze li mi neko postaviti jednu org. jednog covjeka itd. U rsu koji je protiv dicka otvoreno pricao ili pisao?
-
DonieBrasco
#11190 Re: Referendum(i) u RS-u
Ja mislim da je ovo oko tuzilastva kratkog vijeka, odradit ce Dodika, a onda ce sve da se zataska za Bakira, Fahru, Covica, Ivanica ...itd.
-
statixx
#11191 Re: Referendum(i) u RS-u
Prvo antiteroristicke vjezbe, a potom referendum, uz standardnu pricu o muslimanskim teroristima iz Federacije. Taj plan polako propada, a pritisak se vrsi na institucije. To je ono sto najvise boli Dodu, a vjerujem i Vucica.dale cooper wrote:Kao što jučer rekoh, samo strpljenja i pustiti državne institucije da rade svoj posao.![]()
S druge strane imamo pricu o urusavanju Dejtona i Ustava, ali taj test je morao doci na red i bolje je da se ucini na najbalnijem pitanju u historiji referenduma, nego da ispitujemo puls MZ, OHR-a, pravne drzave i drugih na mnogo ozbiljnijem pitanju.
- jao_situacije
#11192 Re: Referendum(i) u RS-u
vidiš da nije u bih, nije sipa interpol pa da hapsi po svijetucostacurta wrote:A jelte, izvinte ako se ponavljam, ali me znaima kako to da se guardijanu šalje poziv za sud a Fahru, Lijanoviće, Čoviće 'apsi SIPA?
- bh.tornjak
#11193 Re: Referendum(i) u RS-u
mozda bi i pomilovali.....al nedaju drugi....jaci igraci.....njima je isto dozlogrdio...artime wrote:Ako njega sada pomiluju (kacavenda mi pade naum) onda treba sve razj.. Ja hocu da vidim njegovu njusku po sudovima i na kraju zatvoru. Toliko.
- mO k3
#11194 Re: Referendum(i) u RS-u
Nista nisi naučio iz prošlih godinaemmir1 wrote:Gledam ga na N1
Pun poštovanja za sve.
Nema problem sa BIH.
BIH je moguća
-
L u c i f e r
#11195 Re: Referendum(i) u RS-u
nisam znao da su bakir, fahro i čović organizovali antidejtonski i protivustavni referendumDonieBrasco wrote:Ja mislim da je ovo oko tuzilastva kratkog vijeka, odradit ce Dodika, a onda ce sve da se zataska za Bakira, Fahru, Covica, Ivanica ...itd.
- bh.tornjak
#11196 Re: Referendum(i) u RS-u
jel´ovo znaci da je i od njih dobio odjeb....???
Kao da ne postoji: Vučić i Nikolić ignorisali Dodika u Beogradu
Milorad Dodik je dan nakon referenduma proveo u srbijanskoj prijestolnici Beogradu. Od ranog je jutra Dodik u Beogradu ali tamo nije uspio da se sretne niti sa jednim srbijanskim političarem. Iako su obojica danas bili u Srbiji, ni srbijanski premijer Aleksandar Vučić niti čak predsjednik Tomislav Nikolić nisu našli vremena da se sretnu sa Dodikom.
Milorad Dodik je dan nakon referenduma proveo u srbijanskoj prijestolnici Beogradu. Od ranog je jutra Dodik u Beogradu ali tamo nije uspio da se sretne niti sa jednim srbijanskim političarem. Iako su obojica danas bili u Srbiji, ni srbijanski premijer Aleksandar Vučić niti čak predsjednik Tomislav Nikolić nisu našli vremena da se sretnu sa Dodikom.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- mO k3
#11198 Re: Referendum(i) u RS-u
Lažu !!! Ili ljubomorabh.tornjak wrote:jel´ovo znaci da je i od njih dobio odjeb....???
- bh.tornjak
#11199 Re: Referendum(i) u RS-u
Velkoski wrote:
pisam.......ahahahhahahhahahhah
-
zavrzlama
#11200 Re: Referendum(i) u RS-u
.
Last edited by zavrzlama on 26/09/2016 21:08, edited 1 time in total.