Referendum(i) u RS-u

Locked
seln

#10626 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by seln »

Ja nisam baba gatara, pa ne znam hoce li biti reagovanja.
Ako ne bude, onda je vakat da zatezni, PM i ostali iz let it sunshine grupe hvataju autobus za inostranstvo.
apsidejzi

#10627 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by apsidejzi »

Prpa.ba wrote:
volta dzontra wrote:kao sto sam i rekao....jadna je utjeha los humor. ajmo malo kim jong un, koreja, laktasenko, sumska i ostale fore iz "60 minuta"
To je to otprilike.

Dok se ustavnopravni poredak urusava i finalizira mirni razlaz od veceras takozvane BiH, politicko rukovodstvo prica o "saburu" i nastavljaju sa predizbornom kampanjom, a forumasi redaju smjehuljke ismijavajuci cinjenicu da je preko 650 hiljada ljudi bez ikakvih posljedica reklo da im se jebe za dejtonski mirovni sporazum.

Hajmo sad red :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:(
Shvatas li ti da je taj broj od 650 hiljada neprovjeren jer ova anketa nije imala neovisne institucije koje nadgledaju. MOzes komotno napisati i 950 hiljada kada se isti ne moze provjeriti. RS je Sjeverna Koreja i to je jedina tuzna cinjenica u svemu ovome. Sve ostalo je prdimahovina. Sutra ce opet Dodik morati u Sarajevo da trazi transu od MMF-a kako bi podijelio plate i penzije a dobice karinu. Strpi se koji mjesec...
LSD

#10628 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by LSD »

bh.tornjak wrote:
LSD wrote:Eno Dodik upravo prozvao portal KLIX.ba kao glavne proizvođače neistina na ovim prostorima :mrgreen: :lol:

Doduše, pomenuo je i Avaz.

Uživam gledati srbe kako se ni u 2016 ne umraju od sveopšteg srbovanja :nargila:

dje to...???
link

sad treba ocekivati da policija rs-a upadne u prostorije Klix-a.....ahahaahhaha
Ma kakav crni link :-) maloprije bilo emocionalni govor prepun nacionalnog naboja direktno iz Dodikovog brloga, gdje proziva KLIX i Avaz kao glave proizvođače neistina :lol: :lol: imaš i sad tu emisiju koja upravo traje na onoj primitivnoj ATV ili kako se vec zove.

Koja gotiva gledati njihovo neumorno srbovanje i lošu glumu lažne sloge :nargila:
Last edited by LSD on 25/09/2016 22:37, edited 1 time in total.
JThomas

#10629 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by JThomas »

seln wrote:Ja nisam baba gatara, pa ne znam hoce li biti reagovanja.
Ako ne bude, onda je vakat da zatezni, PM i ostali iz let it sunshine grupe hvataju autobus za inostranstvo.
pa nije njihovo hoće li biti reagovanja ili neće, al' eto...
Fox_Fox

#10630 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Fox_Fox »

ulinsky wrote:Ako uzmemo da su izlazili samo Srbi, tih 60% izlaznosti je dio srpskog "kolača" od 80%, dakle 6/8 = 75% izlaznost Srba, što je nezapamćeno visoko ako se posmatraju izbori kao nekakav etalon izlaznosti, kad su već referendumi rijetki.

Problem vas iz Sarajeva je što vi mislite da je Dodik neki diktator, da njega narod obožava, da je atmosfera kao u Sjevernoj Koreji, da smo mi gluplji od vas, da ste vi uzvišeniji, bla bla...Dodik je danas tu, sutra nije. Potpuno je nebitan. Lopov kao i svaki drugi političar. Ima par pozitivnih strana.

Jebe mi se za Dodikom, jebe mi se za SNSD i SDS. Jebe mi se za svakom partijom. Sve što je bitno je da je led probijen i da je narod (80% naroda) nacionalno svjesno. Ova rečenica je sve što je bitno.

Sviđa mi se što to narod jako lijepo može rastaviti. Dakle sa jedne strane Dodik, Bosić ili ko već hoće na vlast, odgovorni, zaslužni za dobro/loše stanje u ekonomiji, njih hvaliti, kuditi, kažnjavati bla bla, dakle taj prvi spektar.

A drugi spektar, nešto što nema veze sa političarima je ono naše, naša državnost, najveća ikada koju smo imali. I to se ne dira. To se njeguje, pazi, ako bude kakvih nasrtaja, demokratski se pokaže da svoje ne damo.

Sad bih ja, kao Banjalučanin, u vašem maniru trebao da se sprdam sa bošnjačkim vukojebinama a itekako ih ima. Konkretno ono što sam vidio u Bužimu... pa meni nije bilo dobro 10 dana. Ono je jebote Saudijska Arabija na tlu evropskog kontitenta. I stariji mi rekoše, da to uopšte nije odskora, to je oduvijek bilo tako.
Svaki dan nam dajete po jedan novi dokaz da živite u Sjevernoj Koreji. Imate 1 televiziju koja piše svoje vijesti i ima svoju istinu slično televiziji Sjeverne Koreje. Stanovnicima se servira priča da je Kim Un izmislio hamburger i da je Sjeverna Koreja sletila na Mars. Narod u Sjevernoj Koreji vjeruje toj priči jer imaju samo 1 TV kanal kao izvor informacija. To je jako slično RS gdje 70% stanovništva nema kablovske televizije i jedini kanal koji je dostupan je RTRS, riblja kost toliko može da uhvati.

Nakon toga prelazimo na donošenje odluka; ako cijeli svijet, ali mislim bukvalno cijeli svijet, od Rusije do Amerike kaže otkažite referendum, a Vi ne odustajete od svoga, opet potvrđujete tezu da živite u Sjevernoj Koreji. Sada će usljediti sankcija od EU i USA pa kada ne bude za penzija bit će krivi Bošnjaci.

Sada prelazimo na vrijednosti donesenih odluka; prvo je bio popis; cijeli svijet prihvatio rezultate popisa u BiH i rekli da su urađeni po međunarodnim pravilima, samo RS ne prihvata i RS će uraditi svoje rezultate koje opet niko neće priznavati. I ovo je isto kao u Sjevernoj Koreji.

Ovu anketu što ste danas popunjavali NIKO ne priznaje, a Mile je potrošio 2.000.000KM koje su mogle ići za penzionere. 2.000.000KM i ništa niste postigli jer je Cvijanovića večeras rekla da će u toku sedmice ispoštovati odluku Suda BiH.

Ako krenemo da pišemo u vukojebinama, moglo bi potrajati jako dugo ali u cijeloj RS imaš 3 grada/naselja koja ne spadaju u kategoriju vukojebine; Banja Luka, Bijeljina i Laktaši.

I za kraj poslušajmo voditeljicu RTRS-a kako saopštava rezultate ankete:

Pozdrav iz New York-a; uh pardon iz Sarajeva al za Sjevernu Koreju Sarajevo i jeste New York.
lokalni_razdjevičar

#10631 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by lokalni_razdjevičar »

Image
seln

#10632 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by seln »

JThomas wrote:
seln wrote:Ja nisam baba gatara, pa ne znam hoce li biti reagovanja.
pa nije njihovo hoće li biti reagovanja ili neće, al' eto...
Kazu da ce u slucaju rata uhvatiti nogu, pa et... da ne zakasne.
seln

#10633 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by seln »

LSD wrote:
bh.tornjak wrote:
LSD wrote:Eno Dodik upravo prozvao portal KLIX.ba kao glavne proizvođače neistina na ovim prostorima :mrgreen: :lol:

Doduše, pomenuo je i Avaz.

Uživam gledati srbe kako se ni u 2016 ne umraju od sveopšteg srbovanja :nargila:

dje to...???
link

sad treba ocekivati da policija rs-a upadne u prostorije Klix-a.....ahahaahhaha
Ma kakav crni link :-) maloprije bilo emocionalni govor prepun nacionalnog naboja direktno iz Dodikovog brloga, gdje proziva KLIX i Avaz kao glave proizvođače neistina :lol: :lol: imaš i sad tu emisiju koja upravo traje na onoj primitivnoj ATV ili kako se vec zove.

Koja gotiva gledati njihovo neumorno srbovanje i lošu glumu lažne sloge :nargila:
Ne znam, pogledao sam video sa obracanjem Kim Il Milorada... pobjednici izgledaju drugacije.
saim_adka

#10634 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by saim_adka »

Da zaključimo!
1992-1995 Srbi stvaraju paradržavu u državi i krše Ustav BiH, tuku, čine zločine i genocid, bošnjaci kukaju a Svijet govori ''to nije u redu''.
2016 Srbi opet paradržavno djeluju i krše Daytonski sporazum, bošnjaci kukaju a Svijet govori ''to nije u redu''.
Moraš biti budala SDAovska i 24 godine se nadati u spoljnu politiku i njenu principijelnost i korektnost. Čestitke bh političarima. Što je sa babom počelo, sa sinom će završiti.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#10635 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by pici »

dajte sad novu aketu :mrgreen:

Ukidaju se table "Dobrodošli u Republiku Srpsku"?
Image
Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Uk ... sku/389019

udarišHe turci, hoče do beograda e valla neče... 100% POBEEDAAAAAAAA
mO k3

#10636 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mO k3 »

@ fox fox nemoj biti licemjeran i uzimati penzionere usta i zaliti ih kako im je vodžd potrošio 2 miliona km , iskreno mene zaboli i neka pocrkaju od gladi zaboli me od danas kada vidim da su na TV najžešći bili penzioneri sa svojim izjavama
apsidejzi

#10637 Zašto se Dodikova anketa naziva referendumom

Post by apsidejzi »

Ja fakat ne kontam da mediji u Federaciji ovu Dodikovu danasnju anketu nazivaju referendumom. To nije i ne moze biti referendum. Nit je bilo objektivnih i neprestrasnih institucija koje bi nadgledale glasanje i prebrojavanje nit je u skladu sa bilo kakvim medjunarodnim standardima. Ovo je klasicna propaganda na nivou Sjeverne Koreje i Irana gdje vladajuca partija osvaja 99,8%. Mogli su komotno napisati i 99,8 a vala i 100%.

Fakat me vise nervira zelja za klikovima federacijskih novinarcica i njihova nezrelost nego ova Dodikova anketa. Ljudi, ovo je bila i ostala ANKETA a ne referendum. BIce referendum samo ako je vi budete tako zvali.
mO k3

#10638 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mO k3 »

pici wrote:dajte sad novu aketu :mrgreen:

Ukidaju se table "Dobrodošli u Republiku Srpsku"?
Image
Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Uk ... sku/389019

udarišHe turci, hoče do beograda e valla neče... 100% POBEEDAAAAAAAA
Pushtaj lavove :mrgreen:

Ps: jesi ih jos poručio , neke izgladnjele ?? :mrgreen:
L u c i f e r

#10639 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by L u c i f e r »

mO k3 wrote:@ fox fox nemoj biti licemjeran i uzimati penzionere usta i zaliti ih kako im je vodžd potrošio 2 miliona km , iskreno mene zaboli i neka pocrkaju od gladi zaboli me od danas kada vidim da su na TV najžešći bili penzioneri sa svojim izjavama
ma bili bi i mladi garant
nego se nadaju radu u pederalnim firmama
i državnim institucijama
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#10640 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Velkoski »

kako prođe historijski dan, može l' neko u kratkim crtama :mrgreen:
smijesni_ste

#10641 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by smijesni_ste »

Velkoski wrote:kako prođe historijski dan, može l' neko u kratkim crtama :mrgreen:
Posr*** se po nama...volume xyz :roll:
mO k3

#10642 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mO k3 »

Evo vozda spominje bakira :mrgreen:istorijski dan spominje
Last edited by mO k3 on 25/09/2016 22:48, edited 1 time in total.
mario001

#10643 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mario001 »

Sarajevski kanton je u zadnje 4 godine uplatio 2.6 milijardi vise PDV-a nego cijela RS-a, to bi trebalo svaki dan ponavljati u medijima , pustati djeci u skoli umjesto himne
Maharadza

#10644 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Maharadza »

ulinsky wrote:@Maharadza, često čitam klix forum, od tebe nikad ništa pametno. Samo gomila seljačkih upadica i nekih sitnih vrijeđanja.

1. Fora sa pasošem vam je glupa. Svaki Srbin iz RS bez ikakvih komplikacija u roku od 2 mjeseca može dobiti pasoš Srbije, kao što su mnogi uradili i sa njim imati sva prava. Dakle i po tom osnovu eliminacija svega sa BH prefiksom.

2. Srbi su na ove prostore došli prije 1300 godina u seobi južnih Slovena. Da li si ti, ali i ostali Muslimani sa foruma svjesni, da u CIJELOJ ISTORIJI SRPSKOG NARODA ZAPADNO OD DRINE nikada... nikada kao danas nismo imali više državnosti? Nikada, ali nikada nismo imali više prava, više privilegija... NIKADA nam u geopolitičkom smislu nije bilo bolje nego danas.

To su ogromne stvari. To nam je dala jedina ratna pobjeda koju je srpski narod ostvario 90tih, a to je pobjeda u bosanskom građanskom ratu i stvaranje Republike Srpske.

Sve druge ratove smo mi izgubili. Imamo pravo proslaviti svoju ratnu pobjedu, stvaranje svoga parčeta zemlje.
Opa, što se laki unervozi jer mu ni na pasošu ni na ličnoj nigdje nema te "državetine" o kojoj gusla! :lol: :lol: :lol:
dobojlija81

#10645 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by dobojlija81 »

eno nemanja ozbiljno popizdio sto mu je film trecerazredne ocjene dobio :D
krivi zapadni centri moći sto je zvao dodika na crveni ćilim
L u c i f e r

#10646 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by L u c i f e r »

Velkoski wrote:kako prođe historijski dan, može l' neko u kratkim crtama :mrgreen:
http://vukajlija.com/politicka-istorija-srbije/576659
LSD

#10647 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by LSD »

Sjano je prošao. Kao kad pustiš vodu iz vodokotlića

Image

Još jedna veličanstvena pobjeda golorukog nebeskog naroda nad neviđenom zapadnom silom i bjelosvjetskim hohštaplerima.... Kim Il Milorad je zadovoljan :nargila:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#10648 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by pici »

Image

ode i matica na doboš :(
Fox_Fox

#10649 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Fox_Fox »

mario001 wrote:Sarajevski kanton je u zadnje 4 godine uplatio 2.6 milijardi vise PDV-a nego cijela RS-a, to bi trebalo svaki dan ponavljati u medijima , pustati djeci u skoli umjesto himne
Mislim da treba uraditi anketu kao što su oni danas sa ovim pitanjem.

Ja glasam sa DA!
mO k3

#10650 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mO k3 »

L u c i f e r wrote:
http://vukajlija.com/politicka-istorija-srbije/576659
:thumbup: bas sa na taj tekst mislio malo prije :mrgreen:
Locked