Recimo da ne treba viza ni za jednu zemlju svijeta i....
- sebilj
#1 Recimo da ne treba viza ni za jednu zemlju svijeta i....
.... sta onda, odakle da se pocne, sta prvo, na koji nacin?
Gdje bi prvo otisli?
Da li bi ostali "tamo" duze vremena?
A mozda nebi izasli iz BiH?
Gdje bi prvo otisli?
Da li bi ostali "tamo" duze vremena?
A mozda nebi izasli iz BiH?
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Ne znam koliko je karta i kako bi se islo iz Europe, znam da ne treba viza, koliko sam informiran s nasim pasosem.
Zemlja se zove Kuba.
Skupa nije. Cigani su kao i mi. I imaju ono "malo duse".
A put - je povratak u proslost, 1950-60 tih godina.
Odlicna muzika, dobra hrana.
I rahat komunizam, do balcaka. Jeftino je u poredenju sa svim, mnogim drugim, slicnim destinacijama.
Zemlja se zove Kuba.
I rahat komunizam, do balcaka. Jeftino je u poredenju sa svim, mnogim drugim, slicnim destinacijama.
-
Majstorinho
Haj ne seri.Nosferatu wrote:Ne znam koliko je karta i kako bi se islo iz Europe, znam da ne treba viza, koliko sam informiran s nasim pasosem.
Zemlja se zove Kuba.
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Sta je?Majstorinho wrote:Haj ne seri.Nosferatu wrote:Ne znam koliko je karta i kako bi se islo iz Europe, znam da ne treba viza, koliko sam informiran s nasim pasosem.
Zemlja se zove Kuba.
Znam ja da su Laktasi ljepsi, od Kube. Ali sta mogu, nisam nikad bio u Laktasima.
- dalmatinka
Ovako, glavna prepreka je ipak lova. Ne treba mi viza, ali mi treba lova za putovanje. To što ti ne treba viza ipak dobro dođe kad odlučiš ići negdje na vikend ili na kraju krajeva đačka ekskurzija. Kad mi je sin prošle godine putovao u Prag šokirala sam se samo na roditeljskom sastanku kad su onaku usput rekli da ako neki učenik ima BiH pasoš da mora prije putovanja nabaviti vize Mađarske, Slovačke, Češke Austrije i Slovenije
Onda mi je tek do svijesti doprlo što je to. U svakom slučaju nadam se da ćete se brzo osloboditi istih, a i dalje će putovati samo onaj tko ima novaca, da se nitko ne zavarava.
- ja_cura_
nisu dobro bili informisani, nazalost - ako imas cesku vizu, ne treba ti tranzitna ni kroz ijednu od navedenih drzava. mozda je jos uvijek od koristi ova informacija, nadam se....dalmatinka wrote:Ovako, glavna prepreka je ipak lova. Ne treba mi viza, ali mi treba lova za putovanje. To što ti ne treba viza ipak dobro dođe kad odlučiš ići negdje na vikend ili na kraju krajeva đačka ekskurzija. Kad mi je sin prošle godine putovao u Prag šokirala sam se samo na roditeljskom sastanku kad su onaku usput rekli da ako neki učenik ima BiH pasoš da mora prije putovanja nabaviti vize Mađarske, Slovačke, Češke Austrije i SlovenijeOnda mi je tek do svijesti doprlo što je to. U svakom slučaju nadam se da ćete se brzo osloboditi istih, a i dalje će putovati samo onaj tko ima novaca, da se nitko ne zavarava.
- Bambi_na_kofeinu
Petra, Jordan.
Maroko.
Francuska- cijela....svako malo selce...sve. Ostala bih dugo...o duuuugo.
Škotska.
Maroko.
Francuska- cijela....svako malo selce...sve. Ostala bih dugo...o duuuugo.
Škotska.
-
Sogan
Joj meraka kad bi ukinulo vize
Hem bi vi mogli putovati ili emigrirati a i mi iz dijaspore bi se mogli ljeti raskomotiti u matici a ne da svake sekunde gledam kad ce neki golf dvica okrznuti mog bmw-a peticu 
- Prozor
Iako zivim u BiH bio sam u mnogim zapadnim zemljama, i moram reci da mi se najvise Amerika dopala. Jeste da su velika prostranstva i cesto se mora za sve upotrebljavati auto ali opet je puno ljepse nego npr. u Danskoj.
Bio sam u Californiji i pravo mi se dopalo
Bio sam u Californiji i pravo mi se dopalo
- Bambi_na_kofeinu
Btw...a vi baš morate dolaziti svake godine?Sogan wrote:Joj meraka kad bi ukinulo vizeHem bi vi mogli putovati ili emigrirati a i mi iz dijaspore bi se mogli ljeti raskomotiti u matici a ne da svake sekunde gledam kad ce neki golf dvica okrznuti mog bmw-a peticu
(Očajnica kojoj svake godine kuću i svaki raspoloživi ležaj zauzmu oni koji se pozdravljaju riječima "A kod nas u Švedskoj to je..." )
-
Sogan
U sustini ne moramoBambi_na_kofeinu wrote:Btw...a vi baš morate dolaziti svake godine?Sogan wrote:Joj meraka kad bi ukinulo vizeHem bi vi mogli putovati ili emigrirati a i mi iz dijaspore bi se mogli ljeti raskomotiti u matici a ne da svake sekunde gledam kad ce neki golf dvica okrznuti mog bmw-a peticu
![]()
(Očajnica kojoj svake godine kuću i svaki raspoloživi ležaj zauzmu oni koji se pozdravljaju riječima "A kod nas u Švedskoj to je..." )
- Bambi_na_kofeinu
Vidiš, kada stvari tako postaviš...odoh vratiti na ulaz onaj otirač na kojem piše wellcome, kad je dernek nek' je maskenbal 
( mada ovo oko otimanja para...ahh, dileme, dileme...)
( mada ovo oko otimanja para...ahh, dileme, dileme...)