Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
debela wrote:joj tek me sad zadevera. ovo ime mi ne pali lampice. moracu traziti ljude sa kojima sam to pila da provjerim
ima dosta ovih "shots" koji se pale i piju sa slamkom, ali ovaj mi je prvi pao na pamet jer je sladak i pravo ukusan....a to ti sve zavisi od kafane do kafane, ovako su ih zvali u kanadi sto ne znaci da je to isto to u americi ili negdje drugo
evo jos jedan dobar jednostavan recept:
BLOW JOB
1/4 oz Bailey's Irish cream
1/2 oz amaretto almond liqueur
pomjesas ovo dvoje u malu casu od tekile i stavis na vrh slag...pije se sa rukama iza ledja, casu uhvatis zubima i treba je odmah nageti pozadi i eksirati bez koristenja ruku
kod mene vamo se to zove "Orgazmus"
ja sranja majko
Zna li neko kako se mixa "zemljotres" ? to sam prije dvije godine popila i bila 7 dana u transu
debela wrote:vraga mu ne mogu da se sjetim imena koktela. jako ukusno, slatkasto naravno, sluzi se u malim casama (tipa onih za tekilu), zapaljen, slamka i pije se naiskap. udara odmah.
zna li neko o cemu pricam?
mislm da se taj zove B52 tako sam i ja to pila to je shots zapalis i popijes ukusno pravo....ubija ima malo okusa cokolade zatim rum i mozda jos nesto
slican tome je knock out ali tu se nista ne pali samo trznes
_galaksija wrote:Jel ima neki koktel koji lici na sok???Zgrazavam se alkoholnih pica pa dajte mi neku preporuku koji je koktel extra a da lici na sok ...ono da se mozes od njega napiti al` da je ukusan kao sok
uhhhhhhhhh..sinoc sam eksperimentisao..sipao svasta nesto.ali je super ispalo..evo recept..sve je naravno odokativno...
koktel se zove..sex with edu..
liker (meni se cini da pise irish cream..ali nisam siguran..)
pa onda nekakav southern comfort
pa malo ruma
cola
i nalupate cekicem leda..i ubacite prvo led u casu..ono prethodno pomijesate i onda sipate preko leda...