Realnost Velike Albanije

Post Reply
Walther

#101 Re: Realnost Velike Albanije

Post by Walther »

_BataZiv_0809 wrote:
Walther wrote: Fatamo se za dlaku jel? kako je postignuto "staged" zadnjih 20+ godina? Bombardovanjem i pritiscima

Kad nema toga nema ni progresa i BiH se pocne daviti zbog ...
Care, meni je jasno da ja tebi govorim kineskim jezikom. Takvi ko ti i ne mogu razumjeti ovo. Posto vas je vecina takvih u ovoj drzavi, toplo vam zelim da vam velika Albanija dodje na granice
Znaci jos uvijek nisi skontao? Znam ja da vas salonce ova prica boli ali hebiga... Sve se vraca sve se placa. Albanci niso merhametli kao Bosnjaci :D
ronnie

#102 Re: Realnost Velike Albanije

Post by ronnie »

Kako stvari stoje bit će još državica :mrgreen:

Image
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#103 Re: Realnost Velike Albanije

Post by _BataZiv_0809 »

Walther wrote:
Znaci jos uvijek nisi skontao? Znam ja da vas salonce ova prica boli ali hebiga... Sve se vraca sve se placa. Albanci niso merhametli kao Bosnjaci :D
Da, ali u tom potkusurivanju ce ponovo nahebati merhametlije :D
stafi

#104 Re: Realnost Velike Albanije

Post by stafi »

_BataZiv_0809 wrote:
Walther wrote: Fatamo se za dlaku jel? kako je postignuto "staged" zadnjih 20+ godina? Bombardovanjem i pritiscima

Kad nema toga nema ni progresa i BiH se pocne daviti zbog ...
Care, meni je jasno da ja tebi govorim kineskim jezikom. Takvi ko ti i ne mogu razumjeti ovo. Posto vas je vecina takvih u ovoj drzavi, toplo vam zelim da vam velika Albanija dodje na granice
direktore, kvaka i jeste što albanije nije na našim granicama. :D

uostalom, od srbije ne može gore.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#105 Re: Realnost Velike Albanije

Post by _BataZiv_0809 »

stafi wrote: direktore, kvaka i jeste što albanije nije na našim granicama. :D

Belaj bilo gdje, opasnost je za sve ;-)
Stjui

#106 Re: Realnost Velike Albanije

Post by Stjui »

_BataZiv_0809 wrote: Da, ali u tom potkusurivanju ce ponovo nahebati merhametlije :D
neće više nikad,g.bata.đaba se radujete.
Walther

#107 Re: Realnost Velike Albanije

Post by Walther »

_BataZiv_0809 wrote:
Walther wrote:
Da, ali u tom potkusurivanju ce ponovo nahebati merhametlije :D
Mozda... al u duelu komsija sa istoka i Albanaca tipujem na Albance :thumbup: a sta ce biti poslije toga mozemo nakon sto prvi duel zavrsi...

Albanci dosad jos nisu klali po BiH kao neki tako losije nego sto je bilo nece biti.
stafi

#108 Re: Realnost Velike Albanije

Post by stafi »

_BataZiv_0809 wrote:

aaaaahhhahaaahahaha, al si ga izvalio momački
Walther

#109 Re: Realnost Velike Albanije

Post by Walther »

_BataZiv_0809 wrote:

Ipak je opasnost od Albaniju za Srbiju malo veca nego za BiH :D
Fudo387

#110 Re: Realnost Velike Albanije

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:Drazi su mi Srbi sto puta nego Albanci.
Mislis da si rekao nesto sto vec ne znamo?

Lijepo je vidjeti lafo multikulti ekipu na braniku srpstva, nedajte se braco. Sad ce i nosara. :mrgreen:
stafi

#111 Re: Realnost Velike Albanije

Post by stafi »

Fudo387 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Drazi su mi Srbi sto puta nego Albanci.
Mislis da si rekao nesto sto vec ne znamo?

Lijepo je vidjeti lafo multikulti ekipu na braniku srpstva, nedajte se braco. Sad ce i nosara. :mrgreen:
baš se nešto pitam dal bi u slučau sukoba sa albancima potrčali da brane manastire i nejač na kosovu?

Inače, albanci su se pokazali kao najbolji stratezi na balkanu, tako da....
cyprus

#112 Re: Realnost Velike Albanije

Post by cyprus »

Walther wrote:
cyprus wrote:
Walther wrote:Mjah... Jaka muda... Nakon agresije na HR, BIH i Kosovo treba slusati zalopojke o granicima, drzavnosti i bla bla bla ... Kakva patetika. Sto su trazili, dobilu su. Karma je zajebana stvar. Da nisu prckali Albance decenijama mozda bio Kosovo danas bilo u granicima Srbije. Ovako sipak.
Ne govorim o Kosovu, govorim o velikoj Albaniji...
Ako nisi upratio pricu... Kosovo je dio Velike Albanije (vidi zadnje komentare Rame)...
Možda, ali uprati ti mene... Ja ne govorim o dijelu velike Albanije, nego o tom fenomenu u cjelini...

A Srbiji je vjerovatno svejedno... Ako Kosovo mora otić, onda im i nema neke razlike između ''dvije albanske države'' i velike Albanije... Tako da zaista ne mogu razumjeti oduševljenje tom idejom, čak ni sa aspekta pakošćenja Srbiji... Jednostavno nema smisla...
ronnie

#113 Re: Realnost Velike Albanije

Post by ronnie »

Ne radi se na žalost samo o Srbiji, nego i o zapadnoj Makedoniji.... :roll:
Fudo387

#114 Re: Realnost Velike Albanije

Post by Fudo387 »

To sajpruse..."ako Kosovo mora otic..." :mrgreen: :lol:

Otislo davnih dana.
Danguba

#115 Re: Realnost Velike Albanije

Post by Danguba »

Image
Walther

#116 Re: Realnost Velike Albanije

Post by Walther »

cyprus wrote:A Srbiji je vjerovatno svejedno... Ako Kosovo mora otić, onda im i nema neke razlike između ''dvije albanske države'' i velike Albanije... Tako da zaista ne mogu razumjeti oduševljenje tom idejom, čak ni sa aspekta pakošćenja Srbiji... Jednostavno nema smisla...
Kosovo je za BiH citava prica jer sa ostalom dijelom BiH nema veze. Da je Srbiji svejedno, sigurno nije. Kosovo je zadnja karta za igranje sa EU jer je ocigledno da rade na trampi za "RS". Ako Albanija stvar zavrsi prije toga onda ode argument Srbiji. Sto je manja (i ne samo geografski) Srbija, BiH ce biti lakse.
ronnie

#117 Re: Realnost Velike Albanije

Post by ronnie »

Danguba wrote:Image
srpski zrakomlat? :D
stafi

#118 Re: Realnost Velike Albanije

Post by stafi »

cyprus wrote:
Walther wrote:
cyprus wrote:
Ne govorim o Kosovu, govorim o velikoj Albaniji...
Ako nisi upratio pricu... Kosovo je dio Velike Albanije (vidi zadnje komentare Rame)...
Možda, ali uprati ti mene... Ja ne govorim o dijelu velike Albanije, nego o tom fenomenu u cjelini...

A Srbiji je vjerovatno svejedno... Ako Kosovo mora otić, onda im i nema neke razlike između ''dvije albanske države'' i velike Albanije... Tako da zaista ne mogu razumjeti oduševljenje tom idejom, čak ni sa aspekta pakošćenja Srbiji... Jednostavno nema smisla...
nije baš da nema. Velika država je jača od dvije mala. Pogotovo u slučaju kosova, ono samo ne može, al ako se udruži sa albanijom može...

Znaš kako vele, zajedno smo jači.
stafi

#119 Re: Realnost Velike Albanije

Post by stafi »

ronnie wrote:Ne radi se na žalost samo o Srbiji, nego i o zapadnoj Makedoniji.... :roll:
i dijelovima crne gore i sadašnje srbije. Mogao bi nato opet imati posla iznad srbije :D
Danguba

#120 Re: Realnost Velike Albanije

Post by Danguba »

Rama Pencilin u akciji. :D
cyprus

#121 Re: Realnost Velike Albanije

Post by cyprus »

Walther wrote:
cyprus wrote:A Srbiji je vjerovatno svejedno... Ako Kosovo mora otić, onda im i nema neke razlike između ''dvije albanske države'' i velike Albanije... Tako da zaista ne mogu razumjeti oduševljenje tom idejom, čak ni sa aspekta pakošćenja Srbiji... Jednostavno nema smisla...
Kosovo je za BiH citava prica jer sa ostalom dijelom BiH nema veze. Da je Srbiji svejedno, sigurno nije. Kosovo je zadnja karta za igranje sa EU jer je ocigledno da rade na trampi za "RS". Ako Albanija stvar zavrsi prije toga onda ode argument Srbiji. Sto je manja (i ne samo geografski) Srbija, BiH ce biti lakse.
Ama kako jebem ga? :-) Ako se Albanija proširi na Kosovo, zar to ne bi bio argument više za Srbiju i RS? :-) :-) Svašta...

PS Đes @Fudo legendo, šta ima?
cyprus

#122 Re: Realnost Velike Albanije

Post by cyprus »

stafi wrote:
cyprus wrote:
Walther wrote:Ako nisi upratio pricu... Kosovo je dio Velike Albanije (vidi zadnje komentare Rame)...

nije baš da nema. Velika država je jača od dvije mala. Pogotovo u slučaju kosova, ono samo ne može, al ako se udruži sa albanijom može...

Znaš kako vele, zajedno smo jači.
Dobro i šta velika Albanija dalje može napakostiti Srbiji? Uzet joj Preševsku dolinu? Hajd dobro - prihvatam... Kakva je korist tu (u novom crtanju etno-političkih linija na Balkanu) za BiH? :-)
Walther

#123 Re: Realnost Velike Albanije

Post by Walther »

cyprus wrote:
Walther wrote:
Ama kako jebem ga? :-) Ako se Albanija proširi na Kosovo, zar to ne bi bio argument više za Srbiju i RS? :-) :-) Svašta...

PS Đes @Fudo legendo, šta ima?
Nema. Sad je Kosovo Srbima predmet trgovine. Kao dio Velike Albanije sigurno nece biti. Onda u obzir dolaze samo solo akcije koje su proslosti dovele do bombardovanja (3x).
Fudo387

#124 Re: Realnost Velike Albanije

Post by Fudo387 »

Prvo neka oni njima uzmu presevsku dolinu i Nis, a ako tu dobiju po usima smirice se i dodik. Jebo te led sta sve covjek dozivi, od raseljavanja Arbanasa, mlacenja kao neke iredente, punjenja hladnjaca i bacanja ljudi u Dunav do dronova iznad beograda i Raminog pisanja po njima. :lol:

Ko bi rek'o...Beljuljiji, svaka vam cast!
stafi

#125 Re: Realnost Velike Albanije

Post by stafi »

već sam rekao, što se srbija više svojim jadom zabavi manje belaja u bosni.

Ovo je i tebi u korist, iako ti to sada ne vidiš.
Post Reply