Real Pit Bull problem!?
Moderator: anex
- Baby
#1 Real Pit Bull problem!?
Svi kažemo da su pit bullovi agresivni...A niko ne razmišlja o uzroku njiohve agesivnosti...Pogledajte ovaj video!
- Pasiflora
#2 Re: Real Pit Bull problem!?
Nema ti videa...
Vidi ovo:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Zadar/t ... fault.aspx
U nasem komsiluku zivi pitica, vrlo slatka i dobrocudna. Kada je bila mladja igrala se sa nasim psom (muzjak), ali kao je odrasla, igra je postala strasno agresivan. Zalijece se i udara ga sa strane u rebra... Nas pas jednostavno vise nece da je vidja. Kad ih slucajno sretnemo, on pocne "cijukati" i pokusava se zakloniti.
Napominjem, pitica zivi u stanu, dobrocudna je i socijalizirana. Nemam pojma u cemu je problem.
Genetski kod
Vidi ovo:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Zadar/t ... fault.aspx
U nasem komsiluku zivi pitica, vrlo slatka i dobrocudna. Kada je bila mladja igrala se sa nasim psom (muzjak), ali kao je odrasla, igra je postala strasno agresivan. Zalijece se i udara ga sa strane u rebra... Nas pas jednostavno vise nece da je vidja. Kad ih slucajno sretnemo, on pocne "cijukati" i pokusava se zakloniti.
Napominjem, pitica zivi u stanu, dobrocudna je i socijalizirana. Nemam pojma u cemu je problem.
Genetski kod
- Qler
#3 Re: Real Pit Bull problem!?
ja uvijek kazem, nema loseg psa, samo los gazda.
nam par pitova koji su vece maze od pola retrivera i sl.
- Pasiflora
#4 Re: Real Pit Bull problem!?
Ne diraj mi retrivereQler wrote:ja uvijek kazem, nema loseg psa, samo los gazda.
Potpuno si u pravu za boldirano
- Baby
#5 Re: Real Pit Bull problem!?
Ako nema videa onda evo link:
http://www.youtube.com/watch?v=xeuy_PBlqz8
http://www.youtube.com/watch?v=xeuy_PBlqz8
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#6 Re: Real Pit Bull problem!?
Video je tu. Nego...
prije 2 godine smo isli davat krv za jednog naseg forumasha...i meni nece da uzmu, ja na antibioticima, i ja izadjem ispred zavoda za transf....i tako histerisem na trotoaru, nekom sam na telefon drobila, kad naidje lik odvaljen od brda, sa crnim pitom na lancu...ja se usrala ko grlica...kaze lik DJE JE ZAPELO BA...ja mu objasnim kako drugu nece mamu operisat dok 8 ljudi ne da krv.
On ni 5 ni 6, meni uvali lanac sa pitom u ruku i rece SAD CU JA DOC...
ja bila i prosla...ne smijem disat...kaze on SLOBODNO JE POMAZI VOLI ONA DA JE CESKAJU...i tako, dok je on za uho skupljao ljude po komsiluku da daju krv za skroz nepoznatu osobu, ja sjedim i mazim pita...i onda najgori scenario...macka...na 2 metra od nas...a ova pitulja je pogleda, i okrenu glavu od nje...a macka pogleda pitulju i odseta polako...a ja u cudu ... lik izgleda opasno, vodi pitbula.. nit zna mene, nit zna mog druga i njegovu mamu...a trci i saziva komsiluk...jos liku koji mu duguje uslugu sa ulice galami "idi daj krv reci da je za tu i tu zenu ODMAH"...a pitulja i dalje meni pored noge...i ceskim je...
Kad se sve zavrsilo, uze on lanac, ja mu rekoh HVALA a pitulja me gleda kao kakva macka ko biva ja bih se jos mazila...
Tad sam izgubila sve predrasude koje sam imala prema bilderima i naoko opasnim momcima.
Damiru i Lady veliki pozdrav od mene.
prije 2 godine smo isli davat krv za jednog naseg forumasha...i meni nece da uzmu, ja na antibioticima, i ja izadjem ispred zavoda za transf....i tako histerisem na trotoaru, nekom sam na telefon drobila, kad naidje lik odvaljen od brda, sa crnim pitom na lancu...ja se usrala ko grlica...kaze lik DJE JE ZAPELO BA...ja mu objasnim kako drugu nece mamu operisat dok 8 ljudi ne da krv.
On ni 5 ni 6, meni uvali lanac sa pitom u ruku i rece SAD CU JA DOC...
Kad se sve zavrsilo, uze on lanac, ja mu rekoh HVALA a pitulja me gleda kao kakva macka ko biva ja bih se jos mazila...
Tad sam izgubila sve predrasude koje sam imala prema bilderima i naoko opasnim momcima.
Damiru i Lady veliki pozdrav od mene.
- djulba
#7 Re: Real Pit Bull problem!?
hehe dobra priča, ali ja ću opet kad vidim pit bulla otići na drugu stranu nešto mi ne ulijevaju povjerenje 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#8 Re: Real Pit Bull problem!?
ama i ja skacem u stranu kad ih vidim, i dan danas se trudim da ih ignorisem kad se mimoilazimo...al ovo je bilo...uhdjulba wrote:hehe dobra priča, ali ja ću opet kad vidim pit bulla otići na drugu stranu nešto mi ne ulijevaju povjerenje
- Baby
#9 Re: Real Pit Bull problem!?
Mirci nemogu ni zamislit kako si se osjećala tad...Lik opasan,voda crnog pitta 
Tebi koljena klecaju
:D
Tebi koljena klecaju