Real Madrid ŠAMPION
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Majstorinho
Cijelu sezonu barcelona je bila na 1 mjestu.Ponekad je znala i sevillla bit,ali real da bude na kraju...Pa to nema nigdje.Cijelu sezonu su igrali odvratan fudbal,najvise golova su dali iz nekih prekida,ili kad Ruud zabije gol na odbicu.apsolutno nezasluzeno real dolazi do titule.Sta bi bilo da se nisu Messi i Eto povrijedili?Sipak bi veceras real bio prvak.
-
kilam
i mi smo mogli malo zraknut tu atmosferu, ali neeee... bitnije je teftedarijino palamudjenje....edin van der Saray wrote:divna noc![]()
![]()
Barca, nemoj plakat' ba![]()
![]()
..i da li je Madrid u atlasu ili na atlasu..u karti
ili na karti nije ni bitno.. bitno je da je u Madridu veceras perverzija
![]()
-
edin van der Saray
kilam, sto se to sjeb'o
- Better Man
Pričaj šta hočeš, ali Real je zasluženo prvak! Pobijedili su Barcu na svom sxtadionu i uzeli bod na Nou Campu, mada su i tu trebali pobijediti! Da Real nije kikso kući silne utakmice, titula bi najmanje 5 kola prije kraja bila sigurna! Drago mi je što Barca nije prvak, a naročito zbog Messijevog gola rukom, koji je trebao biti poništen i Messi je trebao dobiti crveni karton!Majstorinho wrote:Cijelu sezonu barcelona je bila na 1 mjestu.Ponekad je znala i sevillla bit,ali real da bude na kraju...Pa to nema nigdje.Cijelu sezonu su igrali odvratan fudbal,najvise golova su dali iz nekih prekida,ili kad Ruud zabije gol na odbicu.apsolutno nezasluzeno real dolazi do titule.Sta bi bilo da se nisu Messi i Eto povrijedili?Sipak bi veceras real bio prvak.
-
Majstorinho
Vidit cemo iducu sezonu.Kad se vrati u formu Ronaldinho.Better Man wrote:Pričaj šta hočeš, ali Real je zasluženo prvak! Pobijedili su Barcu na svom sxtadionu i uzeli bod na Nou Campu, mada su i tu trebali pobijediti! Da Real nije kikso kući silne utakmice, titula bi najmanje 5 kola prije kraja bila sigurna! Drago mi je što Barca nije prvak, a naročito zbog Messijevog gola rukom, koji je trebao biti poništen i Messi je trebao dobiti crveni karton!Majstorinho wrote:Cijelu sezonu barcelona je bila na 1 mjestu.Ponekad je znala i sevillla bit,ali real da bude na kraju...Pa to nema nigdje.Cijelu sezonu su igrali odvratan fudbal,najvise golova su dali iz nekih prekida,ili kad Ruud zabije gol na odbicu.apsolutno nezasluzeno real dolazi do titule.Sta bi bilo da se nisu Messi i Eto povrijedili?Sipak bi veceras real bio prvak.
-
mawkish
e sine moj za tebe sam profesor geografije a kakva je atmosfera u madridu sam vidio jer sam cijelo vrijeme gledao na tv(možda si nekad čuo za taj aparat). a sad fino kad se isplačete rasprodajte te igračiće, skupite neke dječake po barceloni i neka treniraju pa možda za nekih stotinjak godina i barca bude imala 30 titula
-
Raul Gonzales Blanco
ne znam sto je navijacima barce krivoo!!!pomirite se da smo boljii,kako vas nije stid pricati gluposti a mitom pokusavate doci do titule,i zaragosi ste platili da dobro odigrala protiv reala(bilo je 2:2 ),a za mallorcu ste i javno priznali da cete im dati 2 miliona eura da uzmu bodove realu.
dosta smo bodova izgubili kuci kao sto neko rece,uzeli ste nam bod na nou campu jedvaaaaa na kraju utakmice,to je trebaal bit nasa pobjeda al zamalo,razvalili smo vas na bernabeu sa 2:0,protiv epanjola ste dali go rukom,odnoso messi,go koji je trebao biti ponisten i jos crveni karton mesiju,da ne govorim za onu utakmicu kad su dosudjeni penali protiv reala,bilo je par utakmica gdje smo bili osteceni od strane sudijaaa.ZATOOO SUTITEEEEE I NE BRUKAJTEEE SE DALJEEE,NE MOZEEE TITULA NAGUZOVEEEE ,NEGO CESTITAJTE BOLJIMAAA !!!
SINOCCC JE BILAAA NEVJEROVATNAAA PROSLAVA TITULE NA ULICAMA MADRIDAA,SAMO TAKVAAAA,DAO BI 20 GODINA ZIVOTA DA SAM MOGAO BITI TAMO SINOCC,GLEDAOO SAM KLIPOVEEE,NEVJEROVATNO SLAVLJEEE !!!! HALAA MADRIDD !!!
Hala Madrid!
Hala Madrid!
Campo de estrellas
Donde crecí
Hala Madrid!
Juegas en verso
Que sepa el universo
Cómo juega en Madrid
Sale el Madrid a luchar
Sale el Madrid a ganar
Hala Madrid!
Hala Madrid!
dosta smo bodova izgubili kuci kao sto neko rece,uzeli ste nam bod na nou campu jedvaaaaa na kraju utakmice,to je trebaal bit nasa pobjeda al zamalo,razvalili smo vas na bernabeu sa 2:0,protiv epanjola ste dali go rukom,odnoso messi,go koji je trebao biti ponisten i jos crveni karton mesiju,da ne govorim za onu utakmicu kad su dosudjeni penali protiv reala,bilo je par utakmica gdje smo bili osteceni od strane sudijaaa.ZATOOO SUTITEEEEE I NE BRUKAJTEEE SE DALJEEE,NE MOZEEE TITULA NAGUZOVEEEE ,NEGO CESTITAJTE BOLJIMAAA !!!
SINOCCC JE BILAAA NEVJEROVATNAAA PROSLAVA TITULE NA ULICAMA MADRIDAA,SAMO TAKVAAAA,DAO BI 20 GODINA ZIVOTA DA SAM MOGAO BITI TAMO SINOCC,GLEDAOO SAM KLIPOVEEE,NEVJEROVATNO SLAVLJEEE !!!! HALAA MADRIDD !!!
Hala Madrid!
Hala Madrid!
Campo de estrellas
Donde crecí
Hala Madrid!
Juegas en verso
Que sepa el universo
Cómo juega en Madrid
Sale el Madrid a luchar
Sale el Madrid a ganar
Hala Madrid!
Hala Madrid!
-
bengin
Nema smisla stvarno. Sinoć onako lijepa proslava titule a niste pozvali najzaslužniju osobu za to- Rykard-a.Raul Gonzales Blanco wrote:ne znam sto je navijacima barce krivoo!!!pomirite se da smo boljii,kako vas nije stid pricati gluposti a mitom pokusavate doci do titule,i zaragosi ste platili da dobro odigrala protiv reala(bilo je 2:2 ),a za mallorcu ste i javno priznali da cete im dati 2 miliona eura da uzmu bodove realu.
Hala Madrid!
Hala Madrid!
Campo de estrellas
Donde crecí
Hala Madrid!
Juegas en verso
Que sepa el universo
Cómo juega en Madrid
Sale el Madrid a luchar
Sale el Madrid a ganar
Hala Madrid!
Hala Madrid!
Mislim da titulu treba njemu da zahvalite. Njemu i njegovom preseravanju koje se ogledalo u bolesnom holandsko-šupačkom preseravanju s Gudjonsenom (tipa "ma ko vam svima j..e mater, ja znam najbolje") i konstantnim zanemarivanjem i ignorisanjem Saviole koji je za prethodno spomenutog izmislio fudbal. Pored Gudjonsena tu su bili još i Ezquero, Turam i Oleguer (ovaj zadnji nas je i koštao titule svojim ulaskom u igru protiv Espanola).
I na kraju, i pored toga što sam zakleti navijač Barce, mislim da pored Real-a ove godine titulu nije zaslužila ni Barca. Doipustiti sebi luxuz i izgubiti 4 boda na svom terenu protiv ekipa kao što su Betis ili Espanol je neoprostivo. Ili izgubiti protiv Sevile sa igračem više.....
ANTIMADRIDISTA i alergičan na šupke tipa Gutti.
-
from_dust
Ne volim,niti cu ikada voljeti klub koji je imao fasistu na celu.Taj fasista se zvao Franco(1939-1975 mu je trajala diktatura)
Samo jednu titulu su imali prije Franca...1933.........ostale su dosle POSLIJE Franca,druga titula je dosla 1954,oda idu 55,57,58...od 61-80 Real je osvojio titule jos 14 puta)...........
Nista cudno,cccccc............
Reala ne bi bilo,niti bi osvojio ovoliko titula da im ne bi FASISTE,koji je dosta para ulozio u "galakticko-fasisticki" klub.
Barselona je za njih gospodski klub,ali to u fudbalu ne pije vode..........
Edit: Kup sampiona su osvojili 5 puta za redom od 56-60,zanimljiv period........
Nakon tih "USPJEHA" nije im bilo tesko da odrze galakticki status........nepravda,ali takav je svijet.NEPOSTEN
Samo jednu titulu su imali prije Franca...1933.........ostale su dosle POSLIJE Franca,druga titula je dosla 1954,oda idu 55,57,58...od 61-80 Real je osvojio titule jos 14 puta)...........
Nista cudno,cccccc............
Reala ne bi bilo,niti bi osvojio ovoliko titula da im ne bi FASISTE,koji je dosta para ulozio u "galakticko-fasisticki" klub.
Barselona je za njih gospodski klub,ali to u fudbalu ne pije vode..........
Edit: Kup sampiona su osvojili 5 puta za redom od 56-60,zanimljiv period........
Nakon tih "USPJEHA" nije im bilo tesko da odrze galakticki status........nepravda,ali takav je svijet.NEPOSTEN
-
Raul Gonzales Blanco
stvarno je znam sto vam je toliko krivo
:D:D
nije mi jasna stvar kad napadate rajkarda,harali ste 2-3 sezone prije ove covjek je toliko ucinio za vas klub i jedna godina prodje bez titulee i odma je on najveci supak,debil idiot,on je kriv za ovakvu situaciju,fakat ste vi navijaci barse supci ,umjesto da budete zahvalni covjekus to ste osvojili par trofeja(sampioni spanije 2 puta zaredom,liga prvaka,jos te nesto osvojili)
covjek proslavi klub ,niste bili ni upola ovako popularni i jaki dok covjek nije dosao na klupu barcelone i fakat ste tad poceli harati i ne znam sto njega smatrate krivim,jednu utakmicu covjek zijani ,odma je on kriv ,pa da mi nismo toliko kiksali na bernabeu titula bi nama bila osigurana vec davnoo.normalno je da se dogadjaju takve stvari,nekad dobijas - nekad gubis,ne mozes uvijek biti naj bolji!!!!
real je definitivno zasluzio titulu ove sezone , vidjeli smo izmedju medjusobnog derbija reala i barce ko je bio bolji,jedva ste nam bod uzeli za nou campu !!!! rajkard je toliko ucinio za vas,a jednu sezonu ne osvojite nesto pljujete ga,e ne znam kakvi ste vi navijaci.
slicna situacija je bila sa del bosqeom,covjek toliko ucinio za klub,kad su bili u najvecoj krizi osvoji titula bruku,jedne sezone nije osvojio sve sto se moglo osvojiti i ljudu ga otjerali(a od tada nisi nista uspjeli osvojiti do sinoc) ,ali za to su krivi celnici kluba i predsjedik reala a ne navijaci.definitivno je bio jedan od najomiljnijih trenera ako en i najomiljeniji trener igracima reala kao i navijacima,mnogima je bilo krivo i ostalo nejasno zasto je on otisao i mnogi zale za tim.mnogi ga i dan danas zele vidjeti na klupi reala i mnoge su kampanje pokrenute da bi se on vratio u klub !!!!
evo npr. i ako je real osvojio titulu meni se capelo ne svidja nikao,njegov nacin vodjenja kluba i igra vise nema tu ljepotu kao nekada,jest da je njegov rezim ucinkovit i donosi rezultat ali ja bi vise volio vidjeti del bosqea u realu nego njega ali sta cess,o tome ne odlucujem ja!!!
REAL JE KLUB KOJI JE ODIGRAO NAJBOLJE U DRUGOM DJELU SEZONE,TACNIJE FENOMENALNO,ODLICNO- DOK SU SE SNASLI POD VODSTVOM NOVOG TRENERA I NOVIH IGRACA,NISI GUBILI NADU I AKO SU IH SVI OTPISALI I EVO DOKLE SU DOSLI,TAKO DA JE TITULA ZASLUZENAA USLIJED FENOMENALINIH PARTIJA,POGOTOVO U DRUGOM DIJELU SEZONE !!!!
nije mi jasna stvar kad napadate rajkarda,harali ste 2-3 sezone prije ove covjek je toliko ucinio za vas klub i jedna godina prodje bez titulee i odma je on najveci supak,debil idiot,on je kriv za ovakvu situaciju,fakat ste vi navijaci barse supci ,umjesto da budete zahvalni covjekus to ste osvojili par trofeja(sampioni spanije 2 puta zaredom,liga prvaka,jos te nesto osvojili)
covjek proslavi klub ,niste bili ni upola ovako popularni i jaki dok covjek nije dosao na klupu barcelone i fakat ste tad poceli harati i ne znam sto njega smatrate krivim,jednu utakmicu covjek zijani ,odma je on kriv ,pa da mi nismo toliko kiksali na bernabeu titula bi nama bila osigurana vec davnoo.normalno je da se dogadjaju takve stvari,nekad dobijas - nekad gubis,ne mozes uvijek biti naj bolji!!!!
real je definitivno zasluzio titulu ove sezone , vidjeli smo izmedju medjusobnog derbija reala i barce ko je bio bolji,jedva ste nam bod uzeli za nou campu !!!! rajkard je toliko ucinio za vas,a jednu sezonu ne osvojite nesto pljujete ga,e ne znam kakvi ste vi navijaci.
slicna situacija je bila sa del bosqeom,covjek toliko ucinio za klub,kad su bili u najvecoj krizi osvoji titula bruku,jedne sezone nije osvojio sve sto se moglo osvojiti i ljudu ga otjerali(a od tada nisi nista uspjeli osvojiti do sinoc) ,ali za to su krivi celnici kluba i predsjedik reala a ne navijaci.definitivno je bio jedan od najomiljnijih trenera ako en i najomiljeniji trener igracima reala kao i navijacima,mnogima je bilo krivo i ostalo nejasno zasto je on otisao i mnogi zale za tim.mnogi ga i dan danas zele vidjeti na klupi reala i mnoge su kampanje pokrenute da bi se on vratio u klub !!!!
evo npr. i ako je real osvojio titulu meni se capelo ne svidja nikao,njegov nacin vodjenja kluba i igra vise nema tu ljepotu kao nekada,jest da je njegov rezim ucinkovit i donosi rezultat ali ja bi vise volio vidjeti del bosqea u realu nego njega ali sta cess,o tome ne odlucujem ja!!!
REAL JE KLUB KOJI JE ODIGRAO NAJBOLJE U DRUGOM DJELU SEZONE,TACNIJE FENOMENALNO,ODLICNO- DOK SU SE SNASLI POD VODSTVOM NOVOG TRENERA I NOVIH IGRACA,NISI GUBILI NADU I AKO SU IH SVI OTPISALI I EVO DOKLE SU DOSLI,TAKO DA JE TITULA ZASLUZENAA USLIJED FENOMENALINIH PARTIJA,POGOTOVO U DRUGOM DIJELU SEZONE !!!!
-
Skoro
E ako je maestralno gubiti svaku boziju utakmicu do 70-80 min a onda na silu uvaliti iz kornera u peterac dva-tri gola, onda bi svi normalni trebali prestati pratiti fudbal i vise paznje posvetiti...
Mislim, stvarno Barca je osvojila MAESTRALNO dvije titule, trecu je sama zijanila. ali one dvije su bile fenomenalne. Ne sjecam se kada je Real na takav nacin osvojio zadnju titulu. Ustvari, bilo je to za vakta kada su udarni dvojac cinili Raul i Morientes a Figo iza njih.
Ovi sad - Diara, Robinjo, Bekam, Iguain, S.Ramos... - i to su galaktikosi??? Ma to su debili zbog njih i njihove igre real mi se totalno zgadio
Mislim, stvarno Barca je osvojila MAESTRALNO dvije titule, trecu je sama zijanila. ali one dvije su bile fenomenalne. Ne sjecam se kada je Real na takav nacin osvojio zadnju titulu. Ustvari, bilo je to za vakta kada su udarni dvojac cinili Raul i Morientes a Figo iza njih.
Ovi sad - Diara, Robinjo, Bekam, Iguain, S.Ramos... - i to su galaktikosi??? Ma to su debili zbog njih i njihove igre real mi se totalno zgadio
-
Raul Gonzales Blanco
slazem se da je udarni dvojac bio raul-morientes ,tada su njih dvojica satirali i tada su i osvajali,tada je real igrao najljepsi fudbal na svijetu,ali tada je real vodio del bosque (dok je on vodio real od 1999 do 2003 dva puta su osvojili ligu prvaka 2000 i 2002 godine,2 puta ligu 2001 i 2003,igrali u finalu copa de la rey 2002,osvoji inter kontinental cup 2003 a u finalu igrali 2000),mozda sam nesto i preskocio ,ne mogu se sad sjetiti ali to je otprilike to,pored ovog svega oni dovedu novog trenera i ne osvoje nista do sinoc,zato su se mnogi angazovali,bojkotovali da se del bosque vrati !!!
od kako je real poceo dovoditi zvijezde tipa ronalda i sl. raula su poceli gurati preka nazad daleko od gola,a morientesa su posudili monacu pa ga prodali(a morientes ih svojim golovima izbaci iz lige prvaka)!!! makelele otisao sto je bila jedan od naj vecih gresaka reala.owen se takodjer dobrim pokazao,odnos provedenog vremena na terenu i golova govori da je bio naj bolji stijelac,da je na vise golova davao,uvijek ulazio sa klupe i davao golove.
hocu da kazem da je uprava kluba bila kretenska,floretino perez je obecao da ce svake sezone dovesti po jednu zvijezdu sto je i uspio,od kako su poceli dovoditi zvijezde real nije osvojio titule,u zadnje vrijeme su se opametili i poceli dovoditi korisne igrace(koliko toliko),nadam se da ce tako i nastaviti i da ce prestati samo sa dovodjenjem zvijezda i napadaca!!!
takva im je politika bila i mnogi klubovi su se okrenuli tome, umjesto da uce na greskama,sta cu ja s tim sad ja volim klub :REAL MADRID ,a ne par debila koji donose smijesne odluke,doovode smijense igrace(nepotrebne), ali i to ce doci na svoje s vremenom kada samo neko pametan bude vodio real,ne kazem da nije bilo pametnih transfera ali bilo je i katasrofalnih ,eto samo da imaju zvijezdu u svojim redovima,ali opet ko to ne radi od klubova koji imaju vise nego dovoljno sredstava za dovodjenje igraca pa cak i koji im ne trebaju...
u zandnje vrijeme se popravljaju,spomenuo je neko ramosa,diarru,higuaina-mislim da ti je smijesan komentar pogotovo sto se tice ramosa i higuaina(koji imaju po 20 i 21 godinu) fenomenalno igraju,sta hoces sinoc higuain usao na teren i 2 puta asistirao a 3 gol je natracao reyes na njegovu odbijenu loptu !!!a za ramosa ,to je igrac samo takav koji moze igrati na vise pozicija,fenomenalan je trudi se ,trci ,spasava,zabija jako bitne golove glavom,sjajan u skok igri,jedan od naj boljih igraca ove sezone definitivno !!! za beckama takodjer nemoj da pricas preporodio je real ,a pogotovo englesku reprezentaciju,covjek pod velikm pristiskom kao sto je on mislim da niko nije, ne moze ni igrati onda kako treba,od 4 gola koja je engleska kako on igra,beckham je 3 puta asisitao a da ne goovrim za njegov trud i nevjerovatno zalaganje svaku utakmicu!!!kada budes pratio real redovno komentarisi igrace,jer gluposti pricas !!
A PA KO JE TREBAO OSVOJITI TITULU U SPANIJI,SEVILLA ZAOSTALA 5 BODOVA,VALENICA NEKIH 10 I VISE,REAL SATRO BARCU U OBA DERBIJA(NA SRECU NAM BOD SAMO UZELI NA NOU CAMPU U ZADNJOJ MINUTI),PA KO JE TREBA OSVOJITI PRIMERU,MANCHESTER UNITED MOZDA!!!
od kako je real poceo dovoditi zvijezde tipa ronalda i sl. raula su poceli gurati preka nazad daleko od gola,a morientesa su posudili monacu pa ga prodali(a morientes ih svojim golovima izbaci iz lige prvaka)!!! makelele otisao sto je bila jedan od naj vecih gresaka reala.owen se takodjer dobrim pokazao,odnos provedenog vremena na terenu i golova govori da je bio naj bolji stijelac,da je na vise golova davao,uvijek ulazio sa klupe i davao golove.
hocu da kazem da je uprava kluba bila kretenska,floretino perez je obecao da ce svake sezone dovesti po jednu zvijezdu sto je i uspio,od kako su poceli dovoditi zvijezde real nije osvojio titule,u zadnje vrijeme su se opametili i poceli dovoditi korisne igrace(koliko toliko),nadam se da ce tako i nastaviti i da ce prestati samo sa dovodjenjem zvijezda i napadaca!!!
takva im je politika bila i mnogi klubovi su se okrenuli tome, umjesto da uce na greskama,sta cu ja s tim sad ja volim klub :REAL MADRID ,a ne par debila koji donose smijesne odluke,doovode smijense igrace(nepotrebne), ali i to ce doci na svoje s vremenom kada samo neko pametan bude vodio real,ne kazem da nije bilo pametnih transfera ali bilo je i katasrofalnih ,eto samo da imaju zvijezdu u svojim redovima,ali opet ko to ne radi od klubova koji imaju vise nego dovoljno sredstava za dovodjenje igraca pa cak i koji im ne trebaju...
u zandnje vrijeme se popravljaju,spomenuo je neko ramosa,diarru,higuaina-mislim da ti je smijesan komentar pogotovo sto se tice ramosa i higuaina(koji imaju po 20 i 21 godinu) fenomenalno igraju,sta hoces sinoc higuain usao na teren i 2 puta asistirao a 3 gol je natracao reyes na njegovu odbijenu loptu !!!a za ramosa ,to je igrac samo takav koji moze igrati na vise pozicija,fenomenalan je trudi se ,trci ,spasava,zabija jako bitne golove glavom,sjajan u skok igri,jedan od naj boljih igraca ove sezone definitivno !!! za beckama takodjer nemoj da pricas preporodio je real ,a pogotovo englesku reprezentaciju,covjek pod velikm pristiskom kao sto je on mislim da niko nije, ne moze ni igrati onda kako treba,od 4 gola koja je engleska kako on igra,beckham je 3 puta asisitao a da ne goovrim za njegov trud i nevjerovatno zalaganje svaku utakmicu!!!kada budes pratio real redovno komentarisi igrace,jer gluposti pricas !!
A PA KO JE TREBAO OSVOJITI TITULU U SPANIJI,SEVILLA ZAOSTALA 5 BODOVA,VALENICA NEKIH 10 I VISE,REAL SATRO BARCU U OBA DERBIJA(NA SRECU NAM BOD SAMO UZELI NA NOU CAMPU U ZADNJOJ MINUTI),PA KO JE TREBA OSVOJITI PRIMERU,MANCHESTER UNITED MOZDA!!!
-
edin van der Saray
..izmedju ostalog, najvise volim ove megastrucnjake u fudbalu, koji bi po svojoj prici, i sami najvjerovatnije mogli vodit' jednu barcu sa klupe:-)
..jok, najlakse je okrenuti rezultat, tu nema nikakvog pritiska, boli te za sve, znas da ces zabit' gol vise i sve ce biti udure, to ba svak'moze, ha ja..SAMO ZABIJES GOL VISE OD PROTIVNIKA
..pogotovo jos kad se radi o zadnjem kolu, cascu prema klubu i ljudima koji su tu decenijama na tribinama i recimo jos ponekom milionu, pa jos i ono malo minuta sto je ostalo za igru, prolaze k'o lude, ..da skratim, kad je TITULA u pitanju, i to ne bilo koja, n'o jubilarna na kubik

ma samo opusteno, to je ba maciji kasalj..
..sto se ba ljutite, cestitajte SAMPIONIMA, nadjete za sledecu sezonu boljeg rajkarda ha ha, ako mislite da je do njega i rijesen problem
zivili!
..jok, najlakse je okrenuti rezultat, tu nema nikakvog pritiska, boli te za sve, znas da ces zabit' gol vise i sve ce biti udure, to ba svak'moze, ha ja..SAMO ZABIJES GOL VISE OD PROTIVNIKA
..pogotovo jos kad se radi o zadnjem kolu, cascu prema klubu i ljudima koji su tu decenijama na tribinama i recimo jos ponekom milionu, pa jos i ono malo minuta sto je ostalo za igru, prolaze k'o lude, ..da skratim, kad je TITULA u pitanju, i to ne bilo koja, n'o jubilarna na kubik
ma samo opusteno, to je ba maciji kasalj..
..sto se ba ljutite, cestitajte SAMPIONIMA, nadjete za sledecu sezonu boljeg rajkarda ha ha, ako mislite da je do njega i rijesen problem
zivili!
-
Bosanski_Amerikanac
Svaka cast...edin van der Saray wrote:..izmedju ostalog, najvise volim ove megastrucnjake u fudbalu, koji bi po svojoj prici, i sami najvjerovatnije mogli vodit' jednu barcu sa klupe:-)
-
Raul Gonzales Blanco
ma pusti vidis da ne znaju sta pricaju ......HALA MADRID !!!
-
Skoro
Nekad se pratilo sada se ne prati. Razlog - Real Madrid postao prava 'HALA'.
Volio bih cuti misljenje nekoga ko je bio ove sezone na bernabeu, a ne nekog tv-kladionicarskog pacenika, kako se osjecao sa 'sampionskom ekipom' ciji ishod utakmice se nikada nije znao do 90 min, pa cak ni protiv majorke. Vjerovatno sampionski
Volio bih cuti misljenje nekoga ko je bio ove sezone na bernabeu, a ne nekog tv-kladionicarskog pacenika, kako se osjecao sa 'sampionskom ekipom' ciji ishod utakmice se nikada nije znao do 90 min, pa cak ni protiv majorke. Vjerovatno sampionski
-
Raul Gonzales Blanco
CAMPEONEE CAMPEONEEE OLEEEE OLEEEEE OLEEEEEESkoro wrote:Nekad se pratilo sada se ne prati. Razlog - Real Madrid postao prava 'HALA'.
CAMPEONEE CAMPEONEEE OLEEEE OLEEEEE OLEEEEEE
ZATO POGLEDAJ DOLE DA VIDIS STA TI RAUL IMA RECI:

-
Majstorinho
Veliki sam navijac Barcelone,i mrzim real.Normalno.Ali vazda sam cijenio Raula...Jer je to gospodin.Prvi je on iz reala cestitao Barceloni proslogidisnje osvajanje lige prvaka.
-
Raul Gonzales Blanco

veliki gospodin i veliki covjek,sportista i profesionalac od glave do pete,ne znam ni ima li ih vise ovakvih.ne znam postoji li osoba na svijetu,ili bilo ko iz kluba,igrac ili bilo ko drugi ,bilo koji navijac reala na svijetu kome je bilo vise drago nego njemu kada je real neku noc osvojio titulu,on jednostavno zivi za svoj klub i ne bi mogao zamisliti r.madrid bez raula, koji je ikona ovog kluba !! i pored svega toga sam je izjavio ako nekada dodje do situacije da bude predstavljao teret klubu sam ce napustiti klub bez bilo kakvog razgovora !!!Majstorinho wrote:Veliki sam navijac Barcelone,i mrzim real.Normalno.Ali vazda sam cijenio Raula...Jer je to gospodin.Prvi je on iz reala cestitao Barceloni proslogidisnje osvajanje lige prvaka.
...a ne ovi novokomponovani tipa lamparda,drogbe,adriana(ima ih jos puno puno)..non stop neke afere,opijanja,svadje sa trenerima,igracima,upravom.evo lampard i jos neki igraci izgleda se takmice ko ce imati najveca primanja, i kukaju samo da zele biti naj placeniji igraci lige, onda drogba prijeti abramovicu da dovede jaka pojacanja sljedece sezone ili ce napustiti klub jer kako kaze:"ne mislim gubiti vrijeme u chelseu"....e sad ne znam kako neki navijac npr.u ovom slucaju chelsea moze da voli takvog igraca kojeg briga za taj klub i koji daju ovakve izjaveee.
al mi je drago sto je onaj debeli otisao(ronaldo),evo samo sto ode real osvoji titulu,od kako je on dosao sve nizbrdo krenulo po real.dok su raul-morientes bili u napadu harali su,nije bilo jacih.ali onaj floretino perez se zakleo da ce svake sezone dovesti po zvijezdu,tacnije da ce dovodite nepotrebe igrace i to ih je kostalo titula.ja mislim da su i del bosquea otjerali jer je c.queiroz onako bio veci sminker i elegantniji,a del bosque onako debeljuca
ne mrzim ni ja barcelonu kao klub mada vas bas ni ne volim pogotovo kad pocnete pljuvati real(za to su pojedinci krivi),samo mrzim pojedince unutra kluba(ima ih vise),dovoljna je izjava etoo-a kad je barca osvojila titulu,mislim da znas o cemu se radi da ne budem nekulturan ovdje na forumu i da psujem