Real Madrid ŠAMPION

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ahmed&nedzad

#1 Real Madrid ŠAMPION

Post by ahmed&nedzad »

Nakon 4 godine, Real Madrid ima veeeeeelike šanse da osvoji titulu, treba samo u zadnjem kolu da pobijedi Majorku na Santijago Bernabeu. (Isto k'o Sarajevo protiv Radnika :D )
:) :) :)
prleitihi

Post by prleitihi »

sram te bilo za takvo poređenje.. :x :x :x :x :x

čuj radnik i majorka.. :x :x :x :x :x :x :D
vatana

Post by vatana »

Hajd sto poredi Radnika sa Majorkom, al tip poredi Sarajevo i Real.

Jos gore :D

Nazalost, Real ce izgleda biti prvak...
everybody hurts

Post by everybody hurts »

Joj ja konto ovo posljednje kolo, vidim barca zajebala, pa rekoh sto nigdje ne pise da je real osvojiio titulu, a lol... :roll: :D
bengin

Post by bengin »

everybody hurts wrote:Joj ja konto ovo posljednje kolo, vidim barca zajebala, pa rekoh sto nigdje ne pise da je real osvojiio titulu, a lol... :roll: :D
I kad i osvoje titulu (što je vrlo izvjesno), Rykarda u čelo treba da poljube. :x
ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

vatana wrote:Hajd sto poredi Radnika sa Majorkom, al tip poredi Sarajevo i Real.

Šta fali malo zajebancije na račun pitara. :D :D :D
To sam napisao da se ne bi neki od njih javio i rekao da nije još gotovo, a oni su davno prije Radnika počeli slaviti. :D
Zavatoni

Post by Zavatoni »

ahmed&nedzad wrote: Šta fali malo zajebancije na račun pitara. :D :D :D
To sam napisao da se ne bi neki od njih javio i rekao da nije još gotovo, a oni su davno prije Radnika počeli slaviti. :D
Nama (pitarima) je u principu draza Barsa, zbog svega sto je taj grad uradio za MOJ GRAD.

Zbog toga navijaci MOG KLUBA veceras osjecaju dvostruku tugu - zbog toga sto u MOJ GRAD nije stigla treca bordo titula, te zbog toga sto Barsa najvjerovatnije nije uspjela da odbrani titulu.

Ipak cu se na kraju (reda radi) i nasmijati: :-D
Skoro

Post by Skoro »

Bas steta za Barcu, krivo mi je pravo. Ne mogu da vjerujem da ce onaj sugavi real osvojiti titulu... Nekada sam cak gajio simpatije i prema Realu, prije 5-6 godina kada su IGRALI, medjutim ovo sto su demonstrirali ove sezone bila je antipropaganda fudbala, sramota
Nekada su ih zvali i galaktikosima, zar ne?
Skoro

Post by Skoro »

Bas steta za Barcu, krivo mi je pravo. Ne mogu da vjerujem da ce onaj sugavi real osvojiti titulu... Nekada sam cak gajio simpatije i prema Realu, prije 5-6 godina kada su IGRALI, medjutim ovo sto su demonstrirali ove sezone bila je antipropaganda fudbala, sramota
Nekada su ih zvali i galaktikosima, zar ne?
vatana

Post by vatana »

Sta ces moj Škorke :)

Nije ni Barca zasluzila titulu iako navijam za nju...

Po meni Sevilja je trebala bit prvak, al u fudbalu nema pravde, isto ko u politici :D
van Basten

Post by van Basten »

Situacija u Španiji ove sezone ista je kao i u Njemačkoj... od tri kandidata za prvaka pobijediće onaj koji najmanje kiksa, pred kraj sezone pogotovo. Sevilla je imala svoje prilike, nije ih iskoristila, Barca isto tako... Real svoje jeste, osobito pred kraj sezone gdje su zaredali sa pobjedama u 90im minutama... pretposljednje kolo je samo preslik stanja zadnjih 2 mjeseca. Doduše ima još jedno kolo ali ne treba sumnjati u trijumf Reala... neće se birati sredstva da do toga dođe.
Raul Gonzales Blanco

Post by Raul Gonzales Blanco »

da je sevilla dobila sada u proslom kolu bili bi prvi,a i oNi odigrali nerijeseno....

...a trebaju sagraditi spomenih tamudu sto zavali 2 komada barci, i nistelroyu monstrumu :D ,bas ga krenulo,svaka cast !!!
a gol za izjednacenje na nou campu je pao dok se jos slavio izjednacujuci go nistelroya na la romaredi.stvarno je drama bila tu noc !!!

JOS JEDNA POBJEDA I SAMPIONI SMOOO !!!!! HALA MADRIDD !!!

Hala Madrid!
Hala Madrid!
Campo de estrellas
Donde crecí
Hala Madrid!
Juegas en verso
Que sepa el universo
Cómo juega en Madrid
Sale el Madrid a luchar
Sale el Madrid a ganar
Hala Madrid!
Hala Madrid!
mr.nice

Post by mr.nice »

van Basten wrote:Situacija u Španiji ove sezone ista je kao i u Njemačkoj... od tri kandidata za prvaka pobijediće onaj koji najmanje kiksa, pred kraj sezone pogotovo. Sevilla je imala svoje prilike, nije ih iskoristila, Barca isto tako... Real svoje jeste, osobito pred kraj sezone gdje su zaredali sa pobjedama u 90im minutama... pretposljednje kolo je samo preslik stanja zadnjih 2 mjeseca. Doduše ima još jedno kolo ali ne treba sumnjati u trijumf Reala... neće se birati sredstva da do toga dođe.
garant ce stimati sudije i potkupljivati protivnicke tabore da puste ko u nasoj ligi...
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Kako sada stvari stoje ... Barca šampion :D
from_dust

Post by from_dust »

ma ovi su smetljari sretni,zabice dva gola garant il ce barsa opet zajebati :roll:
Fayko

#16 Barca sampion

Post by Fayko »

Bome, neko Realu sihre bacio, s obzirom na trenutne rezultate. Neka je vala, nece im dva Capella Pomoc!
zloglas

Post by zloglas »

Barsa je šampion, Real će drugi put!
Image
Image
Image
TheWatcher

Post by TheWatcher »

vatana wrote:Hajd sto poredi Radnika sa Majorkom, al tip poredi Sarajevo i Real.

mescini nece :lol: :lol: :lol: gubi 0:1 :-) :-) :-)
barsa vodi 3:0 8-) 8-) 8-)
TheWatcher

#19 Re: Barca sampion

Post by TheWatcher »

Fayko wrote:Bome, neko Realu sihre bacio, s obzirom na trenutne rezultate. Neka je vala, nece im dva Capella Pomoc!
nisu sihre neg 2 miliona eura koje barca daje majorci za pobjedu :roll: :roll:
Fayko

Post by Fayko »

glupi Reyes!!!
from_dust

Post by from_dust »

Jao,sretnih gadova,nevidjeno :roll:

Doduse,Barsa im je pomogla u tome :roll:
zloglas

Post by zloglas »

Jebo klub za kojeg navija Tom Cruise. Image
mawkish

Post by mawkish »

E MOJ FAYKO PSUJEŠ REYESA A JOSE ANTONIO JE DONIO 30 TITULU KRALJEVSKOM KLUBU, TITULA SE VRATILA KUĆI NA BERNABEU GDJE ĆE OPET OSTATI JOŠ GODINAMA, REAL JE PRVAK ŠPANIJE A SAD VI LJUBITELJI BARCE PSUJTE I PLJUJTE PO GALAKTIKOSIMA ALI TO NEMOŽETE PROMJENITI, KOJA SAMO ATMOSFERA U MADRIDU
Guevara

Post by Guevara »

mawkish wrote:E MOJ FAYKO PSUJEŠ REYESA A JOSE ANTONIO JE DONIO 30 TITULU KRALJEVSKOM KLUBU, TITULA SE VRATILA KUĆI NA BERNABEU GDJE ĆE OPET OSTATI JOŠ GODINAMA, REAL JE PRVAK ŠPANIJE A SAD VI LJUBITELJI BARCE PSUJTE I PLJUJTE PO GALAKTIKOSIMA ALI TO NEMOŽETE PROMJENITI, KOJA SAMO ATMOSFERA U MADRIDU
eto nek ti znas kako je sada u Madridu, pa ne bi ga na atlasu znao pokazat :D
edin van der Saray

Post by edin van der Saray »

divna noc :-D :-D

Barca, nemoj plakat' ba :( :D :lol:

..i da li je Madrid u atlasu ili na atlasu :-) ..u karti :D ili na karti nije ni bitno.. bitno je da je u Madridu veceras perverzija 8-) :lol:
Post Reply