Real Madrid ŠAMPION
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ahmed&nedzad
#1 Real Madrid ŠAMPION
Nakon 4 godine, Real Madrid ima veeeeeelike šanse da osvoji titulu, treba samo u zadnjem kolu da pobijedi Majorku na Santijago Bernabeu. (Isto k'o Sarajevo protiv Radnika
)

-
everybody hurts
Joj ja konto ovo posljednje kolo, vidim barca zajebala, pa rekoh sto nigdje ne pise da je real osvojiio titulu, a lol...

- ahmed&nedzad
Šta fali malo zajebancije na račun pitara.vatana wrote:Hajd sto poredi Radnika sa Majorkom, al tip poredi Sarajevo i Real.
Jos gore
Nazalost, Real ce izgleda biti prvak...
To sam napisao da se ne bi neki od njih javio i rekao da nije još gotovo, a oni su davno prije Radnika počeli slaviti.
- Zavatoni
Nama (pitarima) je u principu draza Barsa, zbog svega sto je taj grad uradio za MOJ GRAD.ahmed&nedzad wrote: Šta fali malo zajebancije na račun pitara.![]()
![]()
![]()
To sam napisao da se ne bi neki od njih javio i rekao da nije još gotovo, a oni su davno prije Radnika počeli slaviti.
Zbog toga navijaci MOG KLUBA veceras osjecaju dvostruku tugu - zbog toga sto u MOJ GRAD nije stigla treca bordo titula, te zbog toga sto Barsa najvjerovatnije nije uspjela da odbrani titulu.
Ipak cu se na kraju (reda radi) i nasmijati:
-
Skoro
Bas steta za Barcu, krivo mi je pravo. Ne mogu da vjerujem da ce onaj sugavi real osvojiti titulu... Nekada sam cak gajio simpatije i prema Realu, prije 5-6 godina kada su IGRALI, medjutim ovo sto su demonstrirali ove sezone bila je antipropaganda fudbala, sramota
Nekada su ih zvali i galaktikosima, zar ne?
-
Skoro
Bas steta za Barcu, krivo mi je pravo. Ne mogu da vjerujem da ce onaj sugavi real osvojiti titulu... Nekada sam cak gajio simpatije i prema Realu, prije 5-6 godina kada su IGRALI, medjutim ovo sto su demonstrirali ove sezone bila je antipropaganda fudbala, sramota
- van Basten
Situacija u Španiji ove sezone ista je kao i u Njemačkoj... od tri kandidata za prvaka pobijediće onaj koji najmanje kiksa, pred kraj sezone pogotovo. Sevilla je imala svoje prilike, nije ih iskoristila, Barca isto tako... Real svoje jeste, osobito pred kraj sezone gdje su zaredali sa pobjedama u 90im minutama... pretposljednje kolo je samo preslik stanja zadnjih 2 mjeseca. Doduše ima još jedno kolo ali ne treba sumnjati u trijumf Reala... neće se birati sredstva da do toga dođe.
-
Raul Gonzales Blanco
da je sevilla dobila sada u proslom kolu bili bi prvi,a i oNi odigrali nerijeseno....
...a trebaju sagraditi spomenih tamudu sto zavali 2 komada barci, i nistelroyu monstrumu
,bas ga krenulo,svaka cast !!!
a gol za izjednacenje na nou campu je pao dok se jos slavio izjednacujuci go nistelroya na la romaredi.stvarno je drama bila tu noc !!!
JOS JEDNA POBJEDA I SAMPIONI SMOOO !!!!! HALA MADRIDD !!!
Hala Madrid!
Hala Madrid!
Campo de estrellas
Donde crecí
Hala Madrid!
Juegas en verso
Que sepa el universo
Cómo juega en Madrid
Sale el Madrid a luchar
Sale el Madrid a ganar
Hala Madrid!
Hala Madrid!
...a trebaju sagraditi spomenih tamudu sto zavali 2 komada barci, i nistelroyu monstrumu
a gol za izjednacenje na nou campu je pao dok se jos slavio izjednacujuci go nistelroya na la romaredi.stvarno je drama bila tu noc !!!
JOS JEDNA POBJEDA I SAMPIONI SMOOO !!!!! HALA MADRIDD !!!
Hala Madrid!
Hala Madrid!
Campo de estrellas
Donde crecí
Hala Madrid!
Juegas en verso
Que sepa el universo
Cómo juega en Madrid
Sale el Madrid a luchar
Sale el Madrid a ganar
Hala Madrid!
Hala Madrid!
-
mr.nice
garant ce stimati sudije i potkupljivati protivnicke tabore da puste ko u nasoj ligi...van Basten wrote:Situacija u Španiji ove sezone ista je kao i u Njemačkoj... od tri kandidata za prvaka pobijediće onaj koji najmanje kiksa, pred kraj sezone pogotovo. Sevilla je imala svoje prilike, nije ih iskoristila, Barca isto tako... Real svoje jeste, osobito pred kraj sezone gdje su zaredali sa pobjedama u 90im minutama... pretposljednje kolo je samo preslik stanja zadnjih 2 mjeseca. Doduše ima još jedno kolo ali ne treba sumnjati u trijumf Reala... neće se birati sredstva da do toga dođe.
-
Fayko
#16 Barca sampion
Bome, neko Realu sihre bacio, s obzirom na trenutne rezultate. Neka je vala, nece im dva Capella Pomoc!
- TheWatcher
mescini necevatana wrote:Hajd sto poredi Radnika sa Majorkom, al tip poredi Sarajevo i Real.
Jos gore
Nazalost, Real ce izgleda biti prvak...
barsa vodi 3:0
- TheWatcher
#19 Re: Barca sampion
nisu sihre neg 2 miliona eura koje barca daje majorci za pobjeduFayko wrote:Bome, neko Realu sihre bacio, s obzirom na trenutne rezultate. Neka je vala, nece im dva Capella Pomoc!
-
mawkish
E MOJ FAYKO PSUJEŠ REYESA A JOSE ANTONIO JE DONIO 30 TITULU KRALJEVSKOM KLUBU, TITULA SE VRATILA KUĆI NA BERNABEU GDJE ĆE OPET OSTATI JOŠ GODINAMA, REAL JE PRVAK ŠPANIJE A SAD VI LJUBITELJI BARCE PSUJTE I PLJUJTE PO GALAKTIKOSIMA ALI TO NEMOŽETE PROMJENITI, KOJA SAMO ATMOSFERA U MADRIDU
- Guevara
eto nek ti znas kako je sada u Madridu, pa ne bi ga na atlasu znao pokazatmawkish wrote:E MOJ FAYKO PSUJEŠ REYESA A JOSE ANTONIO JE DONIO 30 TITULU KRALJEVSKOM KLUBU, TITULA SE VRATILA KUĆI NA BERNABEU GDJE ĆE OPET OSTATI JOŠ GODINAMA, REAL JE PRVAK ŠPANIJE A SAD VI LJUBITELJI BARCE PSUJTE I PLJUJTE PO GALAKTIKOSIMA ALI TO NEMOŽETE PROMJENITI, KOJA SAMO ATMOSFERA U MADRIDU
-
edin van der Saray
divna noc
Barca, nemoj plakat' ba

..i da li je Madrid u atlasu ili na atlasu
..u karti
ili na karti nije ni bitno.. bitno je da je u Madridu veceras perverzija

Barca, nemoj plakat' ba
..i da li je Madrid u atlasu ili na atlasu