Otprilike do prvog Capellovog mandata.Sarajevo1946 wrote:Nije baš uvijek Real bio takav. U godinama kada je osvajao po 4-5 titula uzastopno, Real je igru bazirao na domaćim igračima, dok je Barcelona uvozila sa strane. Davno su te godine bile, i ja ih se naravno ne sjećam, ali eto, bilo je i takvih perioda. A realno, nije da Real ne može napraviti nešto slično Barceloninom sistemu, samo treba godina. Da li će početi sa tim, ostaje da se vidi.
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#9726 Re: Real Madrid C.F.
- KPNCTNJAH
#9728 Re: Real Madrid C.F.
dječak sa šibicama wrote:
Ne znam sto ga vrijedjaju ti novinari, nije toliko los.
- Muhamed Đakmić
#9729 Re: Real Madrid C.F.
Meni muka od ove teme, postoji jedan tabor koji se javlja samo kad Modrić odigra loše, i drugi koji se javlja samo kad Modrić odigra dobro. Meni je to totalno niđe veze.
- burekdzijabezmesa
#9730 Re: Real Madrid C.F.
BHF_Manijak wrote:Pa jebote ti ko da od jucer pratis Reala!Revolucionar ★ wrote:Bacite nam Ajax da se igramo![]()
A sto se tice trenera, 'ta ce nam ti svapski diletanti, ja glasam za Aitora Karanku, covjeka koji poznaje ekipu i kojeg svi postuju. A i dobro bi izgledalo za popravljanje imidja kluba i vracanje starim tradicijama . Taj covjek bi iskoristio Castillu gdje nam leze next-gen zvijezde fudbala vjerovatno, a mi se sjebasmo trazeci van kluba nesto .Kad su to oni zasnivali svoju filozofiju na vlastitoj skoli fudbala? Uvijek je prioritet i furka bila kupiti za 100 mil eura (maraka, ili cega vec), makar i precijeniti igraca, samo da bi se dovelo ono sto je trenutno u evropskom izlogu.
ti se sjeti Celtica i šuti, samo palamudite o posjedu lopte i školi fudbala, koga to uopšte interesuje osim fanova Uefalone, nikoga, preko noći je posjed lopte postao "važan faktor", samo zahvaljujući ovim ubicama fudbala što žive i zarađuju u jednoj državi a bore se za drugu, još uvijek nepostojeću.
i kakva škola fudbala uopšte, Messi je kupljen igrač(da ne idem dalje), nije rođen na Nou Campu jbt, dosadili ste i Bogu i narodu sa istim spikama
- BHF_Manijak
#9731 Re: Real Madrid C.F.
A ko to MI?! Koji lik jebote...
Iz dosadasnjih postova si mogo skontati da preferiram Real u odnosu na Barcu, ali hajd nebitno...
Iz dosadasnjih postova si mogo skontati da preferiram Real u odnosu na Barcu, ali hajd nebitno...
- Layne
#9732 Re: Real Madrid C.F.
Mislim da nijedan igrač nije rođen na Nou Camp-u 
- KPNCTNJAH
#9733 Re: Real Madrid C.F.
Sto ga naruzi... pa ti razmisli hoces li napisati nesto protiv Reala
tako ja stavim na temu Barcelona simuliranje Halilovica i odmah mi odgovaraju sa +11, kao ono to me pogadja
valjda mi Barcelona moze biti mrska, bez da simpatisem Real...
a ti jos jednom napisi "Uefalona" i bices prijavljen !
tako ja stavim na temu Barcelona simuliranje Halilovica i odmah mi odgovaraju sa +11, kao ono to me pogadja
- Koolin1
#9734 Re: Real Madrid C.F.
Ovom burekdzijibezmesa je Katalonije kriva i za 2. Svijetski rat izgleda...
Svako malo se nesto fata Katalonije lol

Svako malo se nesto fata Katalonije lol
-
kory_galaktikos
#9735 Re: Real Madrid C.F.
Mogući protivnici: Juventus, Bayern, PSG, Schalke ili Manchester United
- ultima_palabra
#9736 Re: Real Madrid C.F.
Vrlo jebeni... protiv Bayerna bi bilo 50-50, Juve, United 60-40, PSG 70-30 i Schalke 80-20.kory_galaktikos wrote:Mogući protivnici: Juventus, Bayern, PSG, Schalke ili Manchester United
-
kory_galaktikos
#9737 Re: Real Madrid C.F.
a nzm zasto meni opet nekako taj juve najgore izgleda..vazda me bilo ajde kao strah njih a nemaju neki extra sastav al su po meni najtezi protivnik,bavarci jedan od 3-4 glavna favorita za osvajat a ovo ostalo mislim da se mozeultima_palabra wrote:Vrlo jebeni... protiv Bayerna bi bilo 50-50, Juve, United 60-40, PSG 70-30 i Schalke 80-20.kory_galaktikos wrote:Mogući protivnici: Juventus, Bayern, PSG, Schalke ili Manchester United
- BHF_Manijak
#9738 Re: Real Madrid C.F.
Jes vidio, napade me ni kriva ni duzna. Sto ti rece jebote ne mozes spomenuti Real (iako kako rekoh mi je drazi od Barcelone) u negativnom kontekstu a da dezurni braniosi ne skoce u odbrani i da dokazu kako si navijac Uefalone!KPNCTNJAH wrote:Sto ga naruzi... pa ti razmisli hoces li napisati nesto protiv Reala![]()
- DonVito
#9739 Re: Real Madrid C.F.
Volio bi da Real dobije Juvepunto tj. da im nogometnu bukvicu jos jednoc očita Žože Murinjokory_galaktikos wrote:Mogući protivnici: Juventus, Bayern, PSG, Schalke ili Manchester United
ManU je uvijek cini mi se ispadao protiv Reala u K.O fazi ali.. tako i Real ima polovican ucinak protiv Bayerna ali..
PSG nije losa opcija, placenici iz Pariza bi dobili odma u prvoj 4 kmoda
Salke je .. sigurno da oni ne zele Real Madrid
- Revolucionar ★
#9740 Re: Real Madrid C.F.
Pa frajeru, nije oduvijek bilo sve po parama, ne baziraj se samo na posljednjih 10 godina majka mu stara, iako je i u tom periodu bilo igraca koji su barem potekli iz Realove skole. Evo, meni je dovoljno da vidim Moratu, Callejona, Nacha i da vidim da ce ti igraci, ukoliko se prodaju, za koju godinu bljesnuti, i onda ce Real istovarat 50+ mil za iste. Meni kao navijacu Reala bi bilo daleko draze da se forsira i Castilla , i bilo bi mi drago da Karanka preuzme tim, ako do toga vec mora doci. Neki igraci se ponasaju placenicki prema dresuBHF_Manijak wrote:Pa jebote ti ko da od jucer pratis Reala!Revolucionar ★ wrote:Bacite nam Ajax da se igramo![]()
A sto se tice trenera, 'ta ce nam ti svapski diletanti, ja glasam za Aitora Karanku, covjeka koji poznaje ekipu i kojeg svi postuju. A i dobro bi izgledalo za popravljanje imidja kluba i vracanje starim tradicijama . Taj covjek bi iskoristio Castillu gdje nam leze next-gen zvijezde fudbala vjerovatno, a mi se sjebasmo trazeci van kluba nesto .Kad su to oni zasnivali svoju filozofiju na vlastitoj skoli fudbala? Uvijek je prioritet i furka bila kupiti za 100 mil eura (maraka, ili cega vec), makar i precijeniti igraca, samo da bi se dovelo ono sto je trenutno u evropskom izlogu.
Sto se tice protivnika, Schalke je premija, ostali, tu se vec da nadigravat. Samo nedaj Boze Bayerna, Svabe ce ginut do zadnje sekunde. Mozda bi United u ovom trenutku i odgovarao, jer izgledaju nekako ranjivo na svim pozicijama
- BHF_Manijak
#9741 Re: Real Madrid C.F.
Kako bi vas potopio Klaas-Jan!
Sto se igrackog kadra tice, kazem ti ja pricam generalno, dakle nije da Real nikad nije forsirao nijednog igraca iz svog pogona, pa evo golman im je upravo njihov potomak, ali kazem ti generalno je to neko pravilo da moraju imati planetarnu zvijezdu(e) u svom timu koju ce basnoslovnim ciframa platiti.
Sto se igrackog kadra tice, kazem ti ja pricam generalno, dakle nije da Real nikad nije forsirao nijednog igraca iz svog pogona, pa evo golman im je upravo njihov potomak, ali kazem ti generalno je to neko pravilo da moraju imati planetarnu zvijezdu(e) u svom timu koju ce basnoslovnim ciframa platiti.
- DonVito
#9742 Re: Real Madrid C.F.
Ma pojeo bi ga Ramos o Pepe.Kako bi vas potopio Klaas-Jan!
Pa taj se pati da potopi Firt, Frajburg a ni protiv Fortune nema srece
- Logovan
#9743 Re: Real Madrid C.F.
Volio bih da Real dobije PSG, jednim dijelom zato što bi se sreli Ronaldo i Ibrahimović.kory_galaktikos wrote:Mogući protivnici: Juventus, Bayern, PSG, Schalke ili Manchester United
-
kory_galaktikos
#9744 Re: Real Madrid C.F.
a i ibro je skoro nesto o pepeu mrljavio :pzlo87 wrote:Volio bih da Real dobije PSG, jednim dijelom zato što bi se sreli Ronaldo i Ibrahimović.kory_galaktikos wrote:Mogući protivnici: Juventus, Bayern, PSG, Schalke ili Manchester United
- ultima_palabra
#9745 Re: Real Madrid C.F.
Pa jeste, kad prokontaš Juve istorijski ne leži Madridu, a trenutno imaju ekipu prepunu energije sa jakim veznim redom i trenerom.kory_galaktikos wrote:a nzm zasto meni opet nekako taj juve najgore izgleda..vazda me bilo ajde kao strah njih a nemaju neki extra sastav al su po meni najtezi protivnik,bavarci jedan od 3-4 glavna favorita za osvajat a ovo ostalo mislim da se mozeultima_palabra wrote:Vrlo jebeni... protiv Bayerna bi bilo 50-50, Juve, United 60-40, PSG 70-30 i Schalke 80-20.kory_galaktikos wrote:Mogući protivnici: Juventus, Bayern, PSG, Schalke ili Manchester United
Unitedov vezni red je vrlo loš i na ovom nivou će im neko to pokazati, pa zašto to ne bi bio Madrid... i klub i Mourinho imaju odličan skor protiv njih
Siguran sam da bi se Mou želio osvetiti Bayernu, ali ipak bih volio da to bude u kasnijoj fazi takmičenja.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9746 Re: Real Madrid C.F.
S druge strane, ako se i izvuce Bayern, lakse ih je sad izbaciti nego, recimo, u polufinalu. Tad se puno vise naloze, a i momenat srece je na njihovoj strani. Real je uvijek osvajao kad je preko velikih protivnika stizao do finala.
-
kory_galaktikos
#9747 Re: Real Madrid C.F.
a i ja sam tog misljenja..po meni samo da nedodje taj neugodni juve..al i oni ako nas zapadnu nema del piera hehe..nije to sad neka sila pa da zemlja drti pod njima :d ako hocemo osvojit LP trebaju proc najjaceTomahawk11 wrote:S druge strane, ako se i izvuce Bayern, lakse ih je sad izbaciti nego, recimo, u polufinalu. Tad se puno vise naloze, a i momenat srece je na njihovoj strani. Real je uvijek osvajao kad je preko velikih protivnika stizao do finala.
- drugtito2011
#9748 Re: Real Madrid C.F.
Bice glasanje za navijace Reala koga bi zeljeli, pa cete na osnovu vasih glasova dobiti protivnika. Jedino tako Real moze proci u sljedeci krug (mada ni to nije sigurno) 
- burekdzijabezmesa
#9749 Re: Real Madrid C.F.
drugtito2011 wrote:Bice glasanje za navijace Reala koga bi zeljeli, pa cete na osnovu vasih glasova dobiti protivnika. Jedino tako Real moze proci u sljedeci krug (mada ni to nije sigurno)

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9750 Re: Real Madrid C.F.
drugtito2011 wrote:Bice glasanje za navijace Reala koga bi zeljeli, pa cete na osnovu vasih glasova dobiti protivnika. Jedino tako Real moze proci u sljedeci krug (mada ni to nije sigurno)
Moze li Celtic
U pravu si. Nema pomoci za Real. Svi moguci protivnici su prejaki. Mourinho, adio