Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pao mi je u ocima nakon posljednjeg eura, ispo je diletant jebo li ga Kroos na krilu! Jurgen Klopp i samo Klopp. Najvrednije trenersko blago Nijemaca u ovom trenutku!
BHF_Manijak wrote:Pao mi je u ocima nakon posljednjeg eura, ispo je diletant jebo li ga Kroos na krilu! Jurgen Klopp i samo Klopp. Najvrednije trenersko blago Nijemaca u ovom trenutku!
Bolje bi moja nana sastavila ekipu Njemačke na prošlom euru od njega.. Izbacili bi mrtvu Italiju da on nije bio glup.
Niti jedan zbrinuti svapski trener nece otici u neizgledno tj u Real dok je Barca ovako dominantna. Löw ima extra dobar posao i ukopo bi sam sebe kad bi otisao u Real a tako i Klop, ako vec svabu traze onda nek uzmu svog bivseg trenera Hejkensa ili Magata. Mada mislim da bi mogli probat sa nekim juznoamerom mozda Simeone ili onaj iz Bilabaoa.
Mada tipujem da Arsen Wenger ima najvece sanse.
Nema se sta Löw ukopavati. Prosjecan trener, ako je i to. Porediti Carla Velikog i njega je u najmanju ruku smijesno. Kad bi Mourinho stvarno otis´o najbolje bi im bilo dovesti Kloppa Jürgena, ako ne njega onda k´o sto neko rece Simeonea ili Laudrupa. Ostali su tanki za Reala.
Ako vec pricamo o eventualnoj zamjeni Mourinha (ali mislim da je trenutno besmisleno o tome sad polemisati) jedina dostojna zamjena bi bila Guus Hiddink i niko drugi, samo steta sto stari ide u penziju na kraju sezone...
Mogao bi Luka kod Josea transformisati svoju igru i postati ubojitiji po protivnički gol. Ja još uvijek vjerujem da će Mourinho iz njega izvući maksimum. I kontam da je ovo Realova sezona za osvajanje Lige prvaka, vakat je više.
kory_galaktikos wrote:nisam gledo tekmu,pratio ovog naseg dilbera dzeku al nista...kakav je bio kaka?? vidim fin gol dao
Odličan!
sinoc gledam onu formaciju zamisli jarane xabi khedira-ronaldo kaka ozil amaan kako bi oni gazili pred sobom moze on igrat nemoze se fudbal tek tako zaboravit igrat kad je mogo u milanu sa inzagijem osvojit LP moze vala i pokazat puno vise ovdje sa ozilom ronaldom benzemom...meni je di maria puno bolji kad udje sa klupe i samo ostaje sve modric koje se moze mijenjati sa trocijom igraca iz te "moje" postave sa kakom,khedirom i ozilom al sta sam ja nula heh
A sto se tice trenera, 'ta ce nam ti svapski diletanti, ja glasam za Aitora Karanku, covjeka koji poznaje ekipu i kojeg svi postuju. A i dobro bi izgledalo za popravljanje imidja kluba i vracanje starim tradicijama . Taj covjek bi iskoristio Castillu gdje nam leze next-gen zvijezde fudbala vjerovatno, a mi se sjebasmo trazeci van kluba nesto .
A sto se tice trenera, 'ta ce nam ti svapski diletanti, ja glasam za Aitora Karanku, covjeka koji poznaje ekipu i kojeg svi postuju. A i dobro bi izgledalo za popravljanje imidja kluba i vracanje starim tradicijama . Taj covjek bi iskoristio Castillu gdje nam leze next-gen zvijezde fudbala vjerovatno, a mi se sjebasmo trazeci van kluba nesto .
Pa jebote ti ko da od jucer pratis Reala! Kad su to oni zasnivali svoju filozofiju na vlastitoj skoli fudbala? Uvijek je prioritet i furka bila kupiti za 100 mil eura (maraka, ili cega vec), makar i precijeniti igraca, samo da bi se dovelo ono sto je trenutno u evropskom izlogu.
Nije baš uvijek Real bio takav. U godinama kada je osvajao po 4-5 titula uzastopno, Real je igru bazirao na domaćim igračima, dok je Barcelona uvozila sa strane. Davno su te godine bile, i ja ih se naravno ne sjećam, ali eto, bilo je i takvih perioda. A realno, nije da Real ne može napraviti nešto slično Barceloninom sistemu, samo treba godina. Da li će početi sa tim, ostaje da se vidi.