Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hrastov žižak

#9551 Re: Real Madrid C.F.

Post by hrastov žižak »

sihri meščini
tzipiripi

#9552 Re: Real Madrid C.F.

Post by tzipiripi »

ekrem jevrić wrote:mislim da jedno dva puta ovako naskoci na Ibru, da mu ovaj dvije vaspitne udari
Jes da su nas išamarali golovima, al' barem nema zahebancije s našima. :D Ibro je ipak dijelom šved...
Image
Charuga
Globalni moderator

#9553 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:I jel iko skontao ovo?
Skonat ce onaj ko dozivi 2013. ... 8-)
Muhamed Đakmić

#9554 Re: Real Madrid C.F.

Post by Muhamed Đakmić »

:lol: :lol: :lol: kako je neko pismen ono pisao, plačem od smijeha :D
Ime postoji

#9555 Re: Real Madrid C.F.

Post by Ime postoji »

Jedino sto se kao moze skontati da je ovo sve dio taktike...a lude taktike :-)
ekrem jevrić

#9556 Re: Real Madrid C.F.

Post by ekrem jevrić »

Ono kao da je pisao @blue city sa teme o Manchester Cityu :-)
Revolucionar ★

#9557 Re: Real Madrid C.F.

Post by Revolucionar ★ »

hahah, ovo isto ono " Apstrakcija filmskog izraza kao jezika specifikuma i apstrakcija umjetničkog akta uopšte, de jure, predstavlja jednu vrstu sakralne ratifikacije, vlastite inferiornosti i vlastitog infalcizma, bez obzira o kojoj se vrsti supremacije na tom istom jeziku kao specifikumu radi i bez obzira na kojem nivou aspiracija mi o njemu govorili " :lol:
omar little

#9558 Re: Real Madrid C.F.

Post by omar little »

DonVito wrote:
"A Bola" prenosi ostatak intrvj.

"Pa zar mislite daje ovih 11 b koje ima Barcelona ispred Josea realnost, zar stvarno mislite daje realnost, zar stvarno mislite dabi Real Madrid izgubio od obadva kluba iz Sevilje a prosle godine su ih prosto pregazili na njihovom stadionu i pisalo se kako je spanska liga slaba ", nastavio je prijetalj od Mourinha.

Medij u Spaniji su smjesni, narocitu u Katalunji.
Jose je pocetkom sezone imao u planu da dozive debakl, znao je sta ce se desiti unaprijed u medijima Katalunje, znao je kakvo ce ime dobiti u Katalunji, zna da navijaci i igraci Barce neznaju proslaviti pobj. nad R.Madridom, Jose je bio tamo, zna koliko mrze grad Madrid(Spaniju).

Real Madrid je velik klub ima veliku historiju mnogo vecu od Barce, a Jose zna dace u aprilu bit prisutan duh pobj.kluba. sa realnom slikom.

Mislite da bi ostao u Madridu da gospodin Perez nezna za njegov plan (osmijeh) sigurno ce mi se smijati navijaci Barce (Katalonci) na moje rijeci ali... nastavio je prijatelj, ko dozivi 2013..
Mene je peklo u dusi, iskreno imam puno dobri prijatelja u Katalunji.
Ja znam istinu, zna i bog.

Napaceni katalonci koji jos zive u eri Franca i tako prenose sa koljena na koljeno lazi neznaju da uzivaju u povjesnom trenutku katalanskog nogometa, a tako i igraci, Jose im je zamazao oci sa svojim planom.

Nisam u kontaktu sa njim ima nekih 40tak dana, Barca igra ljepsi nogomet ali protiv sudbine se ne moze, kao sto je Joseu bilo zapisano da pada u Sevilji od 2 kluba, njima su oci zamazane..

Nisam ljudi vise mogao, cak ni zeni, sinu nisam rekao, evo vama kazem.. lakse mi je sada, iskreno nisam ni za Real Madrid ni za Barcu, moj zivot je Benfica kao sto svi znate.
Samo se nadam sada dace mi Jose jednog dana oprostiti zavrsio je José Mendes Pereira Cabeçadas.
djizs krajst, jel' ovo negdje objavljeno? :shock:
moze link, pliz, da ne guglam sad?
BHF_Manijak

#9559 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

Jebote kako ovaj sa ushicenjem ovo prica (u nadi da je ovaj intervju i izjava istina!) ko da se u najmanju ruku invazija na Poljsku sprema! Plan, plan, zao mi Katalonije, plan, tajna, zao mi ih je...Pa sta je to tol'ko bolan, ko da im Mourinho blitzkrieg sprema ili atomsku! :roll:
kory_galaktikos

#9560 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

jedva cekam 2013. heh taj april cini mi se ce biti ubitacan :P
burekdzijabezmesa

#9561 Re: Real Madrid C.F.

Post by burekdzijabezmesa »

još jedna u nizu ubleha made in Catalonia, buraz ;-)
barca_9

#9562 Re: Real Madrid C.F.

Post by barca_9 »

Sjećam se da sam jednom pročitao nešto slično tome kada je Real izgubio 5-0 od Barce pa sam pronašao :D
Jedan Mourinhov poznanik ( Manuel Periera del Santos Nazario Mendes Marhina de Toledo ) , izletilo liku jucer..
Citiram ga "Pa zar mislite daje onih 5-0 na Camp Nou, zar stvarno mislite daje ono realnost, zar stvarno mislite dabi Ramos udario Puyola ", sve je njegov plan..

Jose je njima dao 5-0, pustio ih da teferice 3,4m, da ga novopeceni fanovi Barce zovu "The Special Five" da prave grupe po portalima- sportskim forumima, facebook-u, on je genijalan, spremao se za april u novembru ljudi..
Znao je dace sa Barcom pred kraj sezone tj. finalu Kupa, 1/2 LP, liga odigrati 3 o 4 kljucne tekme..
Nisam vise mogao da izdrzim ovo, olaksao sam sebi zivot.

Medij u Spaniji su smjesni, naricitio u Katalunji, Jose je pocetkom sezone imao u planu da dozive debakl, znao je sta cese desiti unaprijed u medijima Katalunje, znao je kakvo ce ime dobiti u Katalunji, zna da navijaci i igraci Barce neznaju proslaviti pobj. nad R.Madridom, Jose je bio tamo zna koliko mrze grad Madrid(Spaniju).

Real Madrid je velik klub ima veliku historiju mnogo vecu od Barce, a Jose zna dace u aprilu bit prisutan duh pobj.kluba..
Mislite da bi ostao u Madridu, gospodin Perez nezna za njegov plan (osmijeh) sigurno ce mi se smijati navijaci Barce (Katalonci).
Ja znam istinu, zna i bog, i cudno bas onu vecer kisa je padala, kao daje poruka od boga bila.

Nisam veliki vjernik, neznam na cijoj je strani bog, ali ja sam na strani mog zemljaka, mog fam.prijatelja, napacene katalonci koji jos zive u eri Franca i tako prenose sa koljena na koljeno lazi neznaju da uzivaju u povjesnom trenutku katalanskog nogometa..

Nisam u kontaktu sa njim ima nekih 40tak dana, ali nebi me cudilo da prva tekma u La Ligi (koja je fakticki izgubljena) bude debakl, i tako jos jednom ohrabri igrace Barce (lako cemo sa njima) a onda kad naostri atmosferu u timu, ima da gori sve, cak i navijaci R.Madrida ce gledati u nevjerici, ma ima da ih uzme u finalu Kupa, i izbaci Barcu iz LP, Mourinho je znao dace doci do ovog, Barca igra ljepsi noogmet od R.Madrida ali sve je radjeno po planu Jose Mourinha..

Nisam ljudi vise mogao, cak ni zeni, sinu nisam rekao, evo vama kazem.. lakse mije sada, iskreno nisam ni za Real Madrid ni za Barcu, moj zivot je Benfica kao sto svi znate.
Samo se nadam sada dace mi Jose jednog dana oprostiti zavrsio je Manuel Periera del Santos Nazario Mendes Marhina de Toledo.
Muhamed Đakmić

#9563 Re: Real Madrid C.F.

Post by Muhamed Đakmić »

:lol: :lol: kakve idiotarije.
p206

#9564 Re: Real Madrid C.F.

Post by p206 »

barca_9 wrote:Sjećam se da sam jednom pročitao nešto slično tome kada je Real izgubio 5-0 od Barce pa sam pronašao :D
Jedan Mourinhov poznanik ( Manuel Periera del Santos Nazario Mendes Marhina de Toledo ) , izletilo liku jucer..
Citiram ga "Pa zar mislite daje onih 5-0 na Camp Nou, zar stvarno mislite daje ono realnost, zar stvarno mislite dabi Ramos udario Puyola ", sve je njegov plan..

Jose je njima dao 5-0, pustio ih da teferice 3,4m, da ga novopeceni fanovi Barce zovu "The Special Five" da prave grupe po portalima- sportskim forumima, facebook-u, on je genijalan, spremao se za april u novembru ljudi..
Znao je dace sa Barcom pred kraj sezone tj. finalu Kupa, 1/2 LP, liga odigrati 3 o 4 kljucne tekme..
Nisam vise mogao da izdrzim ovo, olaksao sam sebi zivot.

Medij u Spaniji su smjesni, naricitio u Katalunji, Jose je pocetkom sezone imao u planu da dozive debakl, znao je sta cese desiti unaprijed u medijima Katalunje, znao je kakvo ce ime dobiti u Katalunji, zna da navijaci i igraci Barce neznaju proslaviti pobj. nad R.Madridom, Jose je bio tamo zna koliko mrze grad Madrid(Spaniju).

Real Madrid je velik klub ima veliku historiju mnogo vecu od Barce, a Jose zna dace u aprilu bit prisutan duh pobj.kluba..
Mislite da bi ostao u Madridu, gospodin Perez nezna za njegov plan (osmijeh) sigurno ce mi se smijati navijaci Barce (Katalonci).
Ja znam istinu, zna i bog, i cudno bas onu vecer kisa je padala, kao daje poruka od boga bila.

Nisam veliki vjernik, neznam na cijoj je strani bog, ali ja sam na strani mog zemljaka, mog fam.prijatelja, napacene katalonci koji jos zive u eri Franca i tako prenose sa koljena na koljeno lazi neznaju da uzivaju u povjesnom trenutku katalanskog nogometa..

Nisam u kontaktu sa njim ima nekih 40tak dana, ali nebi me cudilo da prva tekma u La Ligi (koja je fakticki izgubljena) bude debakl, i tako jos jednom ohrabri igrace Barce (lako cemo sa njima) a onda kad naostri atmosferu u timu, ima da gori sve, cak i navijaci R.Madrida ce gledati u nevjerici, ma ima da ih uzme u finalu Kupa, i izbaci Barcu iz LP, Mourinho je znao dace doci do ovog, Barca igra ljepsi noogmet od R.Madrida ali sve je radjeno po planu Jose Mourinha..

Nisam ljudi vise mogao, cak ni zeni, sinu nisam rekao, evo vama kazem.. lakse mije sada, iskreno nisam ni za Real Madrid ni za Barcu, moj zivot je Benfica kao sto svi znate.
Samo se nadam sada dace mi Jose jednog dana oprostiti zavrsio je Manuel Periera del Santos Nazario Mendes Marhina de Toledo.
kory_galaktikos

#9565 Re: Real Madrid C.F.

sad ispada cjela liga namjestena heeh...sta li nam to mou sprema
miki.ba

#9566 Re: Real Madrid C.F.

Post by miki.ba »

Kaka napušta Real u januaru kako bi C. Ronaldo dobio veću plaću
Kaka će najvjerovatnije napustiti Real Madrid u januarskom prijelaznom roku nakon čega će čelni ljudi Kraljevskog kluba početi pregovore sa Cristianom Ronaldom o novom ugovoru.

Kako se bliži zimski prijelazni rok sve je izvjesnije da će Kaka napustiti Santiago Bernabeu. Brazilac se nije naigrao otkako je došao u Real u kojem trenutno ima jednu od najvećih plaća.

Zbog toga Florentino Perez namjerava prodati veznjaka i sredstva koja su do sada išla na račun bivšeg igrača Milana preusmjeriti na Cristiana Ronalda koji je prije nekoliko sedmica javno izrazio svoje nezadovoljstvo u Kraljevskom klubu, a mediji su spekulirali kako je razlog za to mala plaća što je, ispostavit će se, bila i istina.

Prema pisanju španske Marce, za Kakine usluge zainteresirani su brazilski Corinthians kao i američki New York Red Bullsi.

Jose Mourinho je još proteklog ljeta htio prodati Kaku, međutim, Uprava Madriđana nije se složila sa Portugalcem jer Kaka je, u marketinškom smislu, još uvijek "zlatna koka". klix.ba
Nadam se da ce biti zadovoljan.
Koolin1

#9567 Re: Real Madrid C.F.

Post by Koolin1 »

burekdzijabezmesa wrote:
još jedna u nizu ubleha made in Catalonia, buraz ;-)
Care, ti si zbunjen kao I ovaj murinhov drug... Kako si povezo ovo I kataloniu?
DonVito

#9568 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Iako Real Madrid nije u formi kao proslu godinu.
Ocekujem da nastavi niz tj. rutinski razbiju protivnika kako kazu nikad "jači" Patetiko da budem precizan mali klubi iz Madrida.

Koliko vec 13, 14 g :? a Getafe je dostojan za "madridski derbi" ne ovaj vojni Frankov pokusaj od kluba.
p206

#9569 Re: Real Madrid C.F.

Post by p206 »

kad vam Falcao uvali tricu...
burekdzijabezmesa

#9570 Re: Real Madrid C.F.

maximum respect!

Mourinho: Izaći ću sam na teren u 21.20, pa ko želi, neka mi zviždi
http://www.klix.ba/sport/nogomet/mourin ... /121130168
Last edited by burekdzijabezmesa on 01/12/2012 01:34, edited 1 time in total.
burekdzijabezmesa

#9571 Re: Real Madrid C.F.

p206 wrote:kad vam Falcao uvali tricu...
daj Bože, jer je to jedini način da ti budeš sretan
DonVito

#9572 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

burekdzijabezmesa wrote:maximum respect!

Mourinho: Izaći ću sam na teren u 21.20, pa ko želi, neka mi zviždi
http://www.klix.ba/sport/nogomet/mourin ... /121130168
A jeste sad kao nasao gdje da se qurci na velikom Santiago Beranbeu :lol: :-) .. placen 15 mill kako ga nije sram.
Ako mi žele zviždati, prihvatit ću to ponizno i mirno
Postaje jadan sa ovim izjavama..
p206

#9573 Re: Real Madrid C.F.

Post by p206 »

burekdzijabezmesa wrote:
p206 wrote:kad vam Falcao uvali tricu...
daj Bože, jer je to jedini način da ti budeš sretan
jesi mi šukn´o...
sumirprimus

#9574 Re: Real Madrid C.F.

Post by sumirprimus »

kako samo skida pritisak sa igraca...
velemajstor nema sta...
kory_galaktikos

#9575 Re: Real Madrid C.F.

sumirprimus wrote:kako samo skida pritisak sa igraca...
velemajstor nema sta...
a to je njegova velika prednost u odnosu na ostale igrace,to je njegova filozofija ko jos voli da ga novinari i svi ostali vazda pljuju pa nije niko lud a on to radi namernio samo da skloni pritisak sa igraca da se prica o njemu...a sjecam se kad je osvojio LP cini mi se sa interom kak je odma otrco u svlacionicu,da sva slava ode na igrace
Post Reply