Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#7101 Re: Real Madrid C.F.
Uh, kakav gol Kake 
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#7103 Re: Real Madrid C.F.
ne može se zaboraviti igrati fudbal 
-
Madrid
#7104 Re: Real Madrid C.F.
odesveuhonduras wrote:hljeb mu daje njegova stručnost i klub za kojeg radi. Ne ovisi on niti njegov klub od uefe, već uefa od njegovog i drugih klubova.
Da li Mourinho pretjera nekad? Da!
Da li je neka uberbabaroga zbog toga? Ne, naravno, siguran sam da je dobar dio moralista koji pljuju po njemu zbog nekog prsta u oko nekome, u svom životu kakvog komšiju ili rođaka s*ebalo triput više nego što je Mournho Karanku sa prstom u oko.
A sudiju je trebao išamarati, dok ih se ne počne šamarati, dotad će se više o njima pričati nego o fudbalu
Nego prelijep gol Kake, plus zamalo repriza, samo stativa se isprjeci
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#7105 Re: Real Madrid C.F.
haha, dobro skonta..
ma onog Broza
ma onog Broza
- ultima_palabra
#7106 Re: Real Madrid C.F.
Zabiše i ovi... ko je skontao da je Altintop kalibar za Madrid debelo se zajebao
Eno ušao brat Santija Solarija
Eno ušao brat Santija Solarija
- bordo gandalf
#7107 Re: Real Madrid C.F.
'vako se pucaju "paneli"Lud i ponosan wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
caros
#7108 Re: Real Madrid C.F.
Šta je ba ovo, samo padaju golovi
Last edited by caros on 04/04/2012 22:26, edited 1 time in total.
- bordo gandalf
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7111 Re: Real Madrid C.F.
Sinoc fudbalska poezija
Koliko lijepih golova u posljednje dvije tekme Reala
Koliko lijepih golova u posljednje dvije tekme Reala
-
Abacija
#7112 Re: Real Madrid C.F.
Mourinho je na konferenciji za stampu poslije utakmice bio veliki gospodin kada je pohvalio APOEL-ovu igru u 1/4-finalu. Kaze, mogu i Real i Barecelona i Bayern osvojiti LP ali to nece biti uspjeh kao sto je APOEL dosao ovako daleko. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7113 Re: Real Madrid C.F.
Naravno da su uspjesi ovih divova nemjerljivi sa onim sto je postigao mali APOEL. Sumnjam da ce se u skorije vrijeme desiti da neki mali klub ponovi uspijeh APOELA.Abacija wrote:Mourinho je na konferenciji za stampu poslije utakmice bio veliki gospodin kada je pohvalio APOEL-ovu igru u 1/4-finalu. Kaze, mogu i Real i Barecelona i Bayern osvojiti LP ali to nece biti uspjeh kao sto je APOEL dosao ovako daleko.
Kad je u pitanju Mourinho, je li se meni cini ili mu novinari u startu lijepe etiketu ironije i sarkazma
- Obuca9
#7114 Re: Real Madrid C.F.
Jašta radi, eno Chelsea, Porto i Inter se još crvene od bruke koju im je ovaj nanio.LSD wrote:Nije to nekome, vec treneru suparnicke ekipe....e ako je to normalna pojava u svijetu profi fudbala, pogotovu na elitnom nivou - onda OK.odesveuhonduras wrote:hljeb mu daje njegova stručnost i klub za kojeg radi. Ne ovisi on niti njegov klub od uefe, već uefa od njegovog i drugih klubova.
Da li Mourinho pretjera nekad? Da!
Da li je neka uberbabaroga zbog toga? Ne, naravno, siguran sam da je dobar dio moralista koji pljuju po njemu zbog nekog prsta u oko nekome, u svom životu kakvog komšiju ili rođaka s*ebalo triput više nego što je Mournho Karanku sa prstom u oko.
A sudiju je trebao išamarati, dok ih se ne počne šamarati, dotad će se više o njima pričati nego o fudbalu
Išamarati sudije, jel...pa ne brini, doci ce i to na red sa naradnim porazom...portugalski kabadahija nema skrupula to je jasno, ali prvo mora stisnuti petlju pa krenuti u šamaranje.
Takvim je najbolje dati da prevode i donose vodu igracima, kao što je to radio u Barci svojevremeno...jer inace brukaju i sebe i klub koji vode.
- ultima_palabra
#7115 Re: Real Madrid C.F.
"Šta kažete, shvatio je Zlatan? Ma, Ibra je pametan dečko, znao je on to i ranije"
-
GoodTaste
#7116 Re: Real Madrid C.F.
Bit' ce tesko protiv Bayerna al' moze to REAL M.

-
missko
#7117 Re: Real Madrid C.F.
Ako ne mogu Bayerna razbit nemaju razloga gajiti snove o tituli pored Barce koja je jaca od Bayerna pet puta.GoodTaste wrote:Bit' ce tesko protiv Bayerna al' moze to REAL M.![]()
- Bosanski_kralj
#7118 Re: Real Madrid C.F.
To o Bayernu već par dana trubiš nekoliko neistina, a sa ovom si prešao svaku mjeru. Od Uniteda, Dinama, Citya i ostalih timova koji su se još u grupnoj fazi oprostili od LP je Barcelona bolja 5 puta, ali od bilo kojeg polufinaliste toliko bolja nije.missko wrote:Ako ne mogu Bayerna razbit nemaju razloga gajiti snove o tituli pored Barce koja je jaca od Bayerna pet puta.GoodTaste wrote:Bit' ce tesko protiv Bayerna al' moze to REAL M.![]()
To je pokazala i ova utakmica protiv Milana kojeg su prošli tako kako su prošli, a to će pokazati i ove nadolazeće utakmice protiv Chelsea.
-
kory_galaktikos
#7119 Re: Real Madrid C.F.
ma mene je vazda strah bayerna..svabo je to haha..jos sad evo ovi neki rezultati bas dobri,mada njemacka liga znamo kakva je..mislim da ce bit zanimljiva utakmica..samo problem je u tome sto je el cllasico ja mislim izmedju 2 polufinala heh..bice to zastoka sedmica
-
missko
#7120 Re: Real Madrid C.F.
Eto vidjet cemo polufinalistu Celsija kako ce proci pa cu ti se javit onda, da te sad ne uznemiravam.Bosanski_kralj wrote:To o Bayernu već par dana trubiš nekoliko neistina, a sa ovom si prešao svaku mjeru. Od Uniteda, Dinama, Citya i ostalih timova koji su se još u grupnoj fazi oprostili od LP je Barcelona bolja 5 puta, ali od bilo kojeg polufinaliste toliko bolja nije.missko wrote:Ako ne mogu Bayerna razbit nemaju razloga gajiti snove o tituli pored Barce koja je jaca od Bayerna pet puta.GoodTaste wrote:Bit' ce tesko protiv Bayerna al' moze to REAL M.![]()
To je pokazala i ova utakmica protiv Milana kojeg su prošli tako kako su prošli, a to će pokazati i ove nadolazeće utakmice protiv Chelsea.
-
Madrid
#7121 Re: Real Madrid C.F.
Pa taj polufinalista Chelsea je derao Uniteda 3-0, dok sudija nije odlucio da malo izmiksa situacijumissko wrote: Eto vidjet cemo polufinalistu Celsija kako ce proci pa cu ti se javit onda, da te sad ne uznemiravam.
Bayern je dobar, bilo bi glupost da nemamo bar jedno polufinale neizvjesno, ali sam uvjeren da ce Real proci (ne kazem da ce bezveze biti Chelsea i Barca, ali Chelsea je samo slika ovosezonske EPL, pa cak i da uspiju nesto uraditi znamo da barca mora proci na bilo koji nacin)
-
missko
#7122 Re: Real Madrid C.F.
Ti tekmu Uniteda i Celsija nisi ni gledao, jer da jesi znao bi kakva je jednostrana tekma bila i kako je Celsi uopste dosao do golova.Madrid wrote:Pa taj polufinalista Chelsea je derao Uniteda 3-0, dok sudija nije odlucio da malo izmiksa situacijumissko wrote: Eto vidjet cemo polufinalistu Celsija kako ce proci pa cu ti se javit onda, da te sad ne uznemiravam.![]()
Bayern je dobar, bilo bi glupost da nemamo bar jedno polufinale neizvjesno, ali sam uvjeren da ce Real proci (ne kazem da ce bezveze biti Chelsea i Barca, ali Chelsea je samo slika ovosezonske EPL, pa cak i da uspiju nesto uraditi znamo da barca mora proci na bilo koji nacin)
United s ovim nema veze nikakvea Prije 2-3 godine je Barca pokazala Bayernu svu raskos fudbala i mlatnula ih ko Leverguzena mal te ne.
- BHF_Manijak
#7123 Re: Real Madrid C.F.
A kakva je? Ako aludiras na visoke rezultate Bayerna, mnogo cesce se u Spaniji desava da Real ili Barca nekog mlatnu 4-5-6 pa cak i 8 razlika nego li u Njemackoj.kory_galaktikos wrote:ma mene je vazda strah bayerna..svabo je to haha..jos sad evo ovi neki rezultati bas dobri,mada njemacka liga znamo kakva je..mislim da ce bit zanimljiva utakmica..samo problem je u tome sto je el cllasico ja mislim izmedju 2 polufinala heh..bice to zastoka sedmica
- odesveuhonduras
#7124 Re: Real Madrid C.F.
pa evo vidjesmo večeras i prije heftu otprilike kakva je, da ne spominjemo barcelonu i leverkusen, neozbiljno je.BHF_Manijak wrote:A kakva je? Ako aludiras na visoke rezultate Bayerna, mnogo cesce se u Spaniji desava da Real ili Barca nekog mlatnu 4-5-6 pa cak i 8 razlika nego li u Njemackoj.kory_galaktikos wrote:ma mene je vazda strah bayerna..svabo je to haha..jos sad evo ovi neki rezultati bas dobri,mada njemacka liga znamo kakva je..mislim da ce bit zanimljiva utakmica..samo problem je u tome sto je el cllasico ja mislim izmedju 2 polufinala heh..bice to zastoka sedmica![]()
Španci imaju 5 polufinalista u dva evropska takmičenja i to dovoljno govori da su trenutno ubjedljivo najjača fudbalska nacija, i fudbalska liga kad je kvaliteta igre u pitanju. To što Real Madrid i Barcelona trpaju kod kuće je samo zbog toga što su oni još jedna dodatna stepenica kvalitete, trpali bi isto tako, a vjerovatno i više u Bundesligi jer su tamo obrane lošije nego u Španiji.
- BHF_Manijak
#7125 Re: Real Madrid C.F.
Sto Hoeness rece "dok im mi drzavu pomazemo i dajemo kojekakve kredite, oni se rasipaju i daju stotine miliona za transfere", neka doci ce sve na naplatu, valjda ce nekad profitirati i klubovi koji nemaju dugova i koji racionalno trose pare!