Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#7001 Re: Real Madrid C.F.
Vrlo, vrlo, vrlo teško gostovanje... trebaju izaći u napadačkoj formaciji, nikako ulivati protivniku samopouzdanje sa nekakva 3 zadnja vezna i sličnim glupostima.
Tri pobjede u slijedeća tri meča i Liga je vjerovatno u vitrinama.
Tri pobjede u slijedeća tri meča i Liga je vjerovatno u vitrinama.
- bboobbyy
#7002 Re: Real Madrid C.F.
ne bih rekao da se povecava ta sansa za osvajanje protiv Osasune ima jos puno teskih utakmica, sada je svaka i domaca utakmica puno teza nego prosle jer razumljivo pritisak ce se povecavat i to ce uticat i na psihu citavog tima tako i na samu igrukory_galaktikos wrote:ljudi moji..hocel ovi nasi dobit osasunu...ja mislim ako tu dobijemo da je 70% povecana sansa za osvajanje lige onda smo gotov sigurni...
Osasuna - R. Madrid 01-04-2012 veoma teska utakmica
R. Madrid - Valencia 08-04-2012 veoma teska utakmica
At. Madrid - R. Madrid 11-04-2012 teska utakmica
R. Madrid - Sporting 15-04-2012 lagana utakmica
Barcelona - R. Madrid 22-04-2012 veoma teska utakmica
R. Madrid - Sevilla 29-04-2012 teska utakmica
Granada - R. Madrid 06-05-2012 lagana utakmica
R. Madrid - R. Mallorca 13-05-2012 lagana utakmica
evo kako ja vidim tezinu utakmica do kraja
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#7003 Re: Real Madrid C.F.
sevillu je vrlo teško nazvati teškom utakimicom s obzirom na zadnje dvoje utakmice i 12 komada koje su popili - igra se kod kuće, 4 komada glatko
Valencia i Barcelona su teške utakmice, Atletico bi trebao ovako na prvu biti teška utakmica ali ne sjećam se kad je Real kiksao protiv njih, i tu su još Osasuna i Granada kao utakmice na kojima se treba biti oprezan
Mislim da bi pobjede protiv Osasune, Valencie i Atletika osigurale titulu bez obzira na rezultat u Barceloni, a ako se ne izgubi u Barceloni, onda se ionako može kiksati u dvije utakmice
Teško će Real zijaniti tiulu, a ako i zijane, pa bit će zasluženo. Imali su 10 bodova prednosti,ako to prospu nisu ni zaslužilibiti prvi
Valencia i Barcelona su teške utakmice, Atletico bi trebao ovako na prvu biti teška utakmica ali ne sjećam se kad je Real kiksao protiv njih, i tu su još Osasuna i Granada kao utakmice na kojima se treba biti oprezan
Mislim da bi pobjede protiv Osasune, Valencie i Atletika osigurale titulu bez obzira na rezultat u Barceloni, a ako se ne izgubi u Barceloni, onda se ionako može kiksati u dvije utakmice
Teško će Real zijaniti tiulu, a ako i zijane, pa bit će zasluženo. Imali su 10 bodova prednosti,ako to prospu nisu ni zaslužilibiti prvi
- Zmijuga loma
#7004 Re: Real Madrid C.F.
@bboobbyy
Fali ti na spisku San Mames, možda i najteže gostovanje pored Barce. Valja Bielsi na oči.
Fali ti na spisku San Mames, možda i najteže gostovanje pored Barce. Valja Bielsi na oči.
- ultima_palabra
#7005 Re: Real Madrid C.F.
Sve zavisi od okolnosti... Bilbao do 2.maja može biti u finalu dva kupa, a da nema motiva za igru u prvenstvu. Ili Valencia koja je u slobodnom padu trenutno.
S druge strane, Gijon se grčevito bori za opstanak a prošle sezone je dobio na Bernabeu, nedavno umalo uzeo bod na Camp Nou... još ta utakmica dolazi prije vjerovatne tekme sa Bayernom
Clasico ima baš tajming iz snova, između dvije utakmice polufinala LP... pa ko izdrži
S druge strane, Gijon se grčevito bori za opstanak a prošle sezone je dobio na Bernabeu, nedavno umalo uzeo bod na Camp Nou... još ta utakmica dolazi prije vjerovatne tekme sa Bayernom
Clasico ima baš tajming iz snova, između dvije utakmice polufinala LP... pa ko izdrži
- Zmijuga loma
#7006 Re: Real Madrid C.F.
Spot on.
Biće mnogo interesantno do kraja. Klasiko tajming paklen, mada bi tu moglo biti bitnog lufta ako Barca zijani protiv Milana.
- BHF_Manijak
#7007 Re: Real Madrid C.F.
Bilbao u Spaniji je u evidentnom padu forme, 4-5 poraza za redom kako se sjecam, ono protiv Uniteda je bila carolija stvarno ali u ligi bi vrlo lahko mogli ostati bez Evrope, no njihovu srecu to se nece desiti jer su u finalu kupa, ali ako bi se samo pozicija u ligi gledala ne bi oni Evrope ocima vidjeli.
-
Static-X
#7008 Re: Real Madrid C.F.
Ma pustite sad to, spanska titula ce biti nasa
Nego vidjostel sinoc kako barsi ponestade benzina pa nesto ko stadose u drugom poluvremenu. dobar znak za nas da ih mozemo razvaliti konacno!
Nego vidjostel sinoc kako barsi ponestade benzina pa nesto ko stadose u drugom poluvremenu. dobar znak za nas da ih mozemo razvaliti konacno!
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#7009 Re: Real Madrid C.F.
Nisam ovo očekivao od Casillasa.
- budva
#7010 Re: Real Madrid C.F.
Entropio wrote:Nisam ovo očekivao od Casillasa.![]()
- skenderija04
#7011 Re: FC Barcelona
Sutra cemo vidjeti kako reaguje Madrid. Izgleda da su usli u neki interni rat. Vise se i ne krije pa cak i mediji bliski Realu objavljuju detalje o sukobu Casillas - Mourinho. Mou hoce da otjera Ikera ali ovdje je udario u tvrdo. Juce su rekli da trener ide u City, ali to je rekao novinar koji je svojevremeno tvrdio da se mundijal nece igrati u Juznoj Africi pa to treba uzeti sa rezervom. Sutra igraju u Pamploni, gdje nikada nisu bili dobrodosli. Jedan od rjetkih terena gdje ih docekuju gore nego u Barceloni. Bice sutra zanimljivo.
- ultima_palabra
#7012 Re: Real Madrid C.F.
http://www.marca.com/2012/03/30/futbol/ ... 04620.html
Madrid se interesuje za 19-godišnjeg Rubena Parda iz Real Sociedada... dečka proglašavaju nasljednikom Xabi Alonsa.
Madrid se interesuje za 19-godišnjeg Rubena Parda iz Real Sociedada... dečka proglašavaju nasljednikom Xabi Alonsa.
- ultima_palabra
#7013 Re: FC Barcelona
Mourinho namjerno baca bombeskenderija04 wrote:Sutra cemo vidjeti kako reaguje Madrid. Izgleda da su usli u neki interni rat. Vise se i ne krije pa cak i mediji bliski Realu objavljuju detalje o sukobu Casillas - Mourinho. Mou hoce da otjera Ikera ali ovdje je udario u tvrdo. Juce su rekli da trener ide u City, ali to je rekao novinar koji je svojevremeno tvrdio da se mundijal nece igrati u Juznoj Africi pa to treba uzeti sa rezervom. Sutra igraju u Pamploni, gdje nikada nisu bili dobrodosli. Jedan od rjetkih terena gdje ih docekuju gore nego u Barceloni. Bice sutra zanimljivo.
- skenderija04
#7014 Re: FC Barcelona
Pa ne znam bas...Ovo za Manchester City je vjerovatno Mourinho filtrirao.Ali da As otvara sa temom Mourinho - Casillas je cudno. Koji je cilj izmisljanja sukoba? Da se Bayern i Barca opuste? Sumnjam. Ovo je unosenje nemira u vlastitu kucu ali mi jos nisu jasni interesi. Ako je ova bomba o odlasku u City povezana sa sukobom sa Ikerom onda je poruka jasna- ili on ili ja. Ako zeli da stvori napetost,ok ali Madrid je funkcionisao bolje kada je bila tisina i mir u klubu.
- ultima_palabra
#7015 Re: FC Barcelona
Pa mislim da on ne započinje bitke koje ne može dobiti... ali nije tema.
- veljaca
#7016 Re: FC Barcelona
Mislim da, ako bi stvarno doslo do ovoga sukoba - mister Five tu ne bi imao sanse ..... jer Casillas je legenda kluba ..... bar je to moje misljenje ....skenderija04 wrote:Pa ne znam bas...Ovo za Manchester City je vjerovatno Mourinho filtrirao.Ali da As otvara sa temom Mourinho - Casillas je cudno. Koji je cilj izmisljanja sukoba? Da se Bayern i Barca opuste? Sumnjam. Ovo je unosenje nemira u vlastitu kucu ali mi jos nisu jasni interesi. Ako je ova bomba o odlasku u City povezana sa sukobom sa Ikerom onda je poruka jasna- ili on ili ja. Ako zeli da stvori napetost,ok ali Madrid je funkcionisao bolje kada je bila tisina i mir u klubu.
-
LSD
#7017 Re: FC Barcelona
A može li on išta normalno, ko i svi ostali treneriultima_palabra wrote:Mourinho namjerno baca bombeskenderija04 wrote:Sutra cemo vidjeti kako reaguje Madrid. Izgleda da su usli u neki interni rat. Vise se i ne krije pa cak i mediji bliski Realu objavljuju detalje o sukobu Casillas - Mourinho. Mou hoce da otjera Ikera ali ovdje je udario u tvrdo. Juce su rekli da trener ide u City, ali to je rekao novinar koji je svojevremeno tvrdio da se mundijal nece igrati u Juznoj Africi pa to treba uzeti sa rezervom. Sutra igraju u Pamploni, gdje nikada nisu bili dobrodosli. Jedan od rjetkih terena gdje ih docekuju gore nego u Barceloni. Bice sutra zanimljivo.Održava napetost u timu kroz konfrontacije... interne i eksterne, stvarne i izmišljene.
- skenderija04
#7018 Re: FC Barcelona
Pa to je to. Covjek je promjenio klub. Cak nisam siguran za koga je navijac Reala ako bi morao da izabere. Stampa je za Ikera ,logicno, ali mislim da je navijac Reala za Mourinha.
- ganjeta
#7019 Re: Real Madrid C.F.
A što bi nešto mjenjao, kad ovakav način rada donosi rezultate?
-
omar little
#7020 Re: FC Barcelona
jel' ima neki link na taj trac o mourinhu i ikeru? ne mogu vjerovati da je na ikera se navalio. covjek je nasljednik raula, gospodin i realovac do srzi. sta je tom mourinhu?!
- ultima_palabra
#7021 Re: Real Madrid C.F.
Ja vam kažem, nemojte se plaho nadati da je ovo stvarni sukob
Pogledajte Mourinhove ekscese po Chelseaju i Interu... nije niko lud da tjera kapitena i legendu pred najvažniji dio sezone.
-
5 0 5
#7022 Re: Real Madrid C.F.
moze jedna moja teorija zavjere
mourinho ostaje u madridu jedino ako osvoji ligu. vjerovatno je vec zatrazio od uprave da mu nadju drugog golmana. iker pusta golove znajuci da je jedini nacin da ostane u u svom klubu ako izgube ligu i mourinho ode. zbog toga iker stavlja i mourinha i madrid na pritisak pokazujuci da se racun ne pravi bez krcmara. pored svega toga i novinarska zatezanja tipa "mogao bih i ja otici" sa obje strane (od pocetka marta). a iker/jose koskanje je pocelo jos prosle sezone. (treba imati na umu i da je ronaldu zapala kapitenska traka za oko vec duze vrijeme, a zna se ko je numero uno u spaniji, bez premca)
eto, ovo sam smislio dok sam se tusirao da se malo zabavim. inace nikako ne volim teorije zavjere, tako da ni sam ne vjerujem u ovo sto sam napisao. ali, treba obratiti obratiti paznju iduci put, kada iker bude morao skociti u desno. za svaki slucaj.

mourinho ostaje u madridu jedino ako osvoji ligu. vjerovatno je vec zatrazio od uprave da mu nadju drugog golmana. iker pusta golove znajuci da je jedini nacin da ostane u u svom klubu ako izgube ligu i mourinho ode. zbog toga iker stavlja i mourinha i madrid na pritisak pokazujuci da se racun ne pravi bez krcmara. pored svega toga i novinarska zatezanja tipa "mogao bih i ja otici" sa obje strane (od pocetka marta). a iker/jose koskanje je pocelo jos prosle sezone. (treba imati na umu i da je ronaldu zapala kapitenska traka za oko vec duze vrijeme, a zna se ko je numero uno u spaniji, bez premca)
eto, ovo sam smislio dok sam se tusirao da se malo zabavim. inace nikako ne volim teorije zavjere, tako da ni sam ne vjerujem u ovo sto sam napisao. ali, treba obratiti obratiti paznju iduci put, kada iker bude morao skociti u desno. za svaki slucaj.
-
LSD
#7023 Re: Real Madrid C.F.
To je novinska patka garant, katalonski mediji uzvracaju niski udarac za onu pricu oko Guardiole i Piquea
Iker kapiten Reala i Španije, covjek institucija i da ga ovaj nešto tjera...vijest za temu Vicevi.
- skenderija04
#7024 Re: Real Madrid C.F.
Evo link
Original: http://www.as.com/futbol/articulo/mouri ... ftb_26/Tes
Prevod Google http://translate.google.es/translate?sl ... es&act=url
Original: http://www.as.com/futbol/articulo/mouri ... ftb_26/Tes
Prevod Google http://translate.google.es/translate?sl ... es&act=url
-
kory_galaktikos
#7025 Re: Real Madrid C.F.
ma i ja nevjerujem u to...bas sad da murinjo prica o tome u najgorem mogucem trenutku..zna on kolika bi to konfuzija u klubu bila,i zbrka iker idol madrida pa i spanije protiv njeg nidje veze,plus sve to pisu katalonske novine,ma vidjet cemo sve uskoro heh..
sad je vaznija osasuna,sta li ce tu biti..samo treba krenut kaka ozil i ronaldo skupa..neko je vec pisao bet 3 zadnja vezna to bi ih ubilo,
sad je vaznija osasuna,sta li ce tu biti..samo treba krenut kaka ozil i ronaldo skupa..neko je vec pisao bet 3 zadnja vezna to bi ih ubilo,