Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#6626 Re: Real Madrid C.F.

Post by odesveuhonduras »

ma ništa sudije, nie ovo večeras bilo to
Distortion

#6627 Re: Real Madrid C.F.

Post by Distortion »

Nisu penali zato sto padaju ko pokoseni oko ivice kaznenog prostora, pa ne moze 20 penala svirat u sezoni...
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#6628 Re: Real Madrid C.F.

motorola01 wrote:Jos jedan kiks i nigdje ih vise nece biti :D
ko je tebe pustio iz matematike u drugi razred :D :D
palermo

#6629 Re: Real Madrid C.F.

Post by palermo »

Mah, to je fudbal, nekad se lopta mora okrenuti i protiv tebe. Malaga je praktički jednom na gol opucala. Al bod nije nikako nezaslužen.
abondanzieri

#6630 Re: Real Madrid C.F.

Post by abondanzieri »

Ne mogu da vjerujem,Cazorla care :D :thumbup:
Jos kad bi i Villareal u srijedu uradio nesto slicno,sve bi bilo potpuno otvoreno :dance:
Tomahawk11
Globalni moderator

#6631 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Quark_m wrote:
missko wrote:Sudije su ih unistavale cijelu tekmu, 3 cista penala im nisu svirali i 3 ofsajda koja nisu postojala su svirali a ni ovo nije vidjelo faula
Ma ja ba odmah po sudijama :lol:
Dosta su Barcini navijaci/simpatizeri pricali o sudijama ;-)
Zbog svih promasaja Reala, Malaga je zasluzila ovaj bod. Kiks nije toliko strasan obzirom da je jos uvijek velika prednost. Veci je problem sto su igrali sistemom ''lahko cemo''. Ovo je dobro da se malo trznu, pa da ne bude prosipanja bodova ubuduce.
missko

#6632 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

Distortion wrote:Nisu penali zato sto padaju ko pokoseni oko ivice kaznenog prostora, pa ne moze 20 penala svirat u sezoni...
E ja veze nemam onda sta je penal
Madrid

#6633 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Real poceo igrat kao i Barcelona sistemom "lako cemo", zato se ovo i desi, Calehon i pogotovo Benzema su morali utrpati bar jos jedan, ali fudbal je to...
motorola01

#6634 Re: Real Madrid C.F.

Post by motorola01 »

odesveuhonduras wrote:
:D ali zaboravio si na psihu :dance: .Danas se na tekmi zgledaju samo,a jos vodili,a sta ce biti u sljedecim tekmama :dance: I jos nesto,razlika nije 8 bodova nego 5 :D .Njima je debeli minus u Barseloni i tu tekmu mogu zaboraviti,ali ljudski se je nadati :D
LSD

#6635 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

Još samo da Braga kiksa i eto Želje ne prvom mjesto sa njavecim nizom pobjeda ;-) :D
odesveuhonduras

#6636 Re: Real Madrid C.F.

motorola01 wrote:
odesveuhonduras wrote:
:D ali zaboravio si na psihu :dance: .Danas se na tekmi zgledaju samo,a jos vodili,a sta ce biti u sljedecim tekmama :dance: I jos nesto,razlika nije 8 bodova nego 5 :D .Njima je debeli minus u Barseloni i tu tekmu mogu zaboraviti,ali ljudski se je nadati :D
ma kako god okreneš, ne možeš ga navući pa da si i visočak :D
Beno

#6637 Re: Real Madrid C.F.

Post by Beno »

.
Last edited by Beno on 23/05/2018 22:53, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#6638 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

motorola01 wrote:
odesveuhonduras wrote:
Imas 8 bodova prednosti, a psihicki si u podredjenom polozaju :?
VIdjecemo sad sa Villarealom.
abondanzieri

#6639 Re: Real Madrid C.F.

Post by abondanzieri »

LSD wrote:Još samo da Braga kiksa i eto Želje ne prvom mjesto sa njavecim nizom pobjeda ;-) :D
:-D :thumbup:
BHF_Manijak

#6640 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

Ljudi dragi pa ne mogu sve do kraja pobjedit, moraju negdje i kiksati, pa nisu Zeljo jeste i vi sega... 8-) :wink:
motorola01

#6641 Re: Real Madrid C.F.

Post by motorola01 »

Kako bolan,jos jedan kiks i bice dva ili tri boda razlike i onda psiha radi.Posto su vecinom sve pic.e,ulazi voda u usi i eto ti belaja.Zati i kazem jos jedan kiks i onda sta im dragi Bog da :D
Madrid

#6642 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Beno wrote:dosta je bilo bodova sa pola snage, ako hocete bodove valja igrati, muda oznojiti. ovo veceras je samo slika reala od zadnjih pa recimo mjesec dana. izaces na teren, malo protrckarati i pobjediti.e hoces al´ ... nabijem ja taj fudbal na kurac. lafo bayerna proci sigurno, aha ali na ..dima. zasluzi da prodjes pa prodji. vise mi se svidj´o onaj capellov real, jest da je bio slabiji barem duplo ali su makar grizli do 95. minute
Barcelona tako igra protiv pola ekipa vec godinu dana, pa se svijet kao divi njihovom fudbalu?
Taj cudesni Bayern do prije 3 utakmice nije mogao da uveze seriju pobjeda protiv daleko slabijih ekipa od njih...
LSD

#6643 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

motorola01 wrote:Kako bolan,jos jedan kiks i bice dva ili tri boda razlike i onda psiha radi.Posto su vecinom sve pic.e,ulazi voda u usi i eto ti belaja.Zati i kazem jos jedan kiks i onda sta im dragi Bog da :D
Prije ce Barca praviti nove kiksove nego ovaj Real ;-) ...sad ce ih Mourinho postrojiti i yebat im sve po spisku, pogotovu nakon kiksa na svom terenu.
motorola01

#6644 Re: Real Madrid C.F.

Post by motorola01 »

LSD wrote:
motorola01 wrote:Kako bolan,jos jedan kiks i bice dva ili tri boda razlike i onda psiha radi.Posto su vecinom sve pic.e,ulazi voda u usi i eto ti belaja.Zati i kazem jos jedan kiks i onda sta im dragi Bog da :D
Prije ce Barca praviti nove kiksove nego ovaj Real ;-) ...sad ce ih Mourinho postrojiti i yebat im sve po spisku, pogotovu nakon kiksa na svom terenu.
Ne znam,tesko mislim jer je barsa tek sad usla u seriju.Tek sad su poceli da melju,dok se na ovom realu vidi pomalo zasicenost u igri i pad forme.Ali eto vidjecemo,ima jos dosta da se igra.
fidoremilienko

#6645 Re: Real Madrid C.F.

Post by fidoremilienko »

RMD :skoljka:
Madrid

#6646 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

motorola01 wrote:
LSD wrote:
Ne znam,tesko mislim jer je barsa tek sad usla u seriju.Tek sad su poceli da melju,dok se na ovom realu vidi pomalo zasicenost u igri i pad forme.Ali eto vidjecemo,ima jos dosta da se igra.
Ma moze igra biti kakva hoces, ali 8 bodova ne mogu izgubiti nikako, teorijska sansa kao i postoji, ali svi znamo da je teorija i praksa nesto sasvim drugo ;-)
ruud

#6647 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

nakon nekolicine promašenih prilika, za očekivati je bila kazna, samo što je došla u najgorem mogućem vaktu u 92' :oops: ali je gol :shock: :thumbup:
al ce im se Mou sad keve ... svakako je i tokom tekme skako, maho rukama i derao se vise nego inace :mrgreen:

vidim neki se raduju sto su opet na jednocifrenoj razlici ko da su na prvom mjestu :lol:
todd_smith

#6648 Re: Real Madrid C.F.

Post by todd_smith »

leškarenje wrote:
ruud wrote:nakon nekolicine promašenih prilika, za očekivati je bila kazna, samo što je došla u najgorem mogućem vaktu u 92' :oops: ali je gol :shock: :thumbup:
al ce im se Mou sad keve ... svakako je i tokom tekme skako, maho rukama i derao se vise nego inace :mrgreen:

vidim neki se raduju sto su opet na jednocifrenoj razlici ko da su na prvom mjestu :lol:
I ja zajedno sa njim....

Image
:lol: :lol: :lol: :lol:

i ja sam imao 13 parova, 12 pogodio Barca mi zadnji upropastila xD
ultima_palabra

#6649 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Realno svaki veliki niz pobjeda nosi određeni pritisak i nekad mu mora doći kraj. Na par gostovanja su imali sreće da ne izgube bodove, sad se sreća okrenula na drugu stranu. Mourinho bi mogao ovaj kiks iskoristiti da im pojača motivaciju i objasni da je prvenstvo daleko od gotovog. Villarreal je u vrlo lošoj formi i sa Madrigala bi se trebali vratiti sa tri boda.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#6650 Re: Real Madrid C.F.

Post by bordo gandalf »

:thumbup:
Image
Post Reply