Do konačnog dogovora klubove još dijele samo detalji, a tada će vijest o transferu, čija se vrijednost procjenjuje na 40 milijuna eura, biti i službeno objavljena, piše Marca"
Ima se , može se
Moderators: Charuga, Tomahawk11
R9.. wrote:mnogo smo jaci od Barse

Vidis to si u pravu, ako neko u sledecoj sezoni i uspije da dobije Real Madrid taj treba da uzivaadcor wrote:R9.. wrote:mnogo smo jaci od Barse
sto su skuplji realovi igraci, vise cemo uzivati svaki put kad ih pobjedimo
autoe wrote:"MADRIDSKI dnevnik Marca donosi informaciju kako je napadač Valencije i španjolske nogometne reprezentacije David Villa (27) sve dogovorio s Realom, te će sljedećeg tjedna biti i službeno predstavljen u klubu.
Do konačnog dogovora klubove još dijele samo detalji, a tada će vijest o transferu, čija se vrijednost procjenjuje na 40 milijuna eura, biti i službeno objavljena, piše Marca"
Ima se , može se![]()
Kaka ce za 2 godine na posudbu u Milancharvel. wrote:Real stvarno gradi zastrasujucu ekipu, i ako nista, bar na papiru ce bit najjaci na svijetu. Al mislim da, i sa svim tim zvijezdama, protiv Barce ce uvjek bit donji.
Real ce se sam ugusit sa tolikim zvijezdama i njihovim enormnim egoima. Bice za jedno dvije godine kad budu prodavali Kaku za nekih 35 miliona eura, ili Ronalda za 50, ili nekog drugog kapitalca, jer nece bit sloge u timu, bice svadja, prebacivanja, rezultati ispod ocekivanja, belaji ...
Pobjednicki tim se ne kupuje, vec gradi.
musac wrote:Pacenistvu?Ali_G wrote:Na stranu sto Barca igra lijep fudbal, al citava filozofija popularnosti kluba se zasniva na nekom pacenistvu. Nikad mi nije bilo jasno zasto su ubrajani u najvece klubove do 2005 godine.
ja.neron wrote:@JohnnyS
jesi li upoznat kako je Real doveo Di Stefana u svoje redove pored potpisanog ugovora sa Barsom i navijam za Man Utd
tako sto ga se odrekaoja.neron wrote:@JohnnyS
jesi li upoznat kako je Real doveo Di Stefana u svoje redove pored potpisanog ugovora sa Barsom i navijam za Man Utd