Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
autoe

#276 Re: Real Madrid C.F.

Post by autoe »

"MADRIDSKI dnevnik Marca donosi informaciju kako je napadač Valencije i španjolske nogometne reprezentacije David Villa (27) sve dogovorio s Realom, te će sljedećeg tjedna biti i službeno predstavljen u klubu.

Do konačnog dogovora klubove još dijele samo detalji, a tada će vijest o transferu, čija se vrijednost procjenjuje na 40 milijuna eura, biti i službeno objavljena, piše Marca"

Ima se , može se :mrgreen: :mrgreen:
charvel.

#277 Re: Real Madrid C.F.

Post by charvel. »

Real stvarno gradi zastrasujucu ekipu, i ako nista, bar na papiru ce bit najjaci na svijetu. Al mislim da, i sa svim tim zvijezdama, protiv Barce ce uvjek bit donji.
Real ce se sam ugusit sa tolikim zvijezdama i njihovim enormnim egoima. Bice za jedno dvije godine kad budu prodavali Kaku za nekih 35 miliona eura, ili Ronalda za 50, ili nekog drugog kapitalca, jer nece bit sloge u timu, bice svadja, prebacivanja, rezultati ispod ocekivanja, belaji ...

Pobjednicki tim se ne kupuje, vec gradi.
R9..

#278 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

mnogo smo jaci od Barse
mikelandjelo

#279 Re: Real Madrid C.F.

Post by mikelandjelo »

ovaj real postaje sve ogavniji klub. djaba im opet ce ih atletiko zgazit...
adcor

#280 Re: Real Madrid C.F.

Post by adcor »

R9.. wrote:mnogo smo jaci od Barse
Image
sto su skuplji realovi igraci, vise cemo uzivati svaki put kad ih pobjedimo :thumbup:
autoe

#281 Re: Real Madrid C.F.

Post by autoe »

Tema o katalonskoj fukari je na istom podforumu , pa bi bilo lijepo da se tamo presele vajni navijači istih :

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 14&t=36094
JThomas

#282 Re: Real Madrid C.F.

Post by JThomas »

reprezentacija brazila na svjetskom 2006., e tako nešto će ovo biti u stvarnosti.
R9..

#283 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

adcor wrote:
R9.. wrote:mnogo smo jaci od Barse
Image
sto su skuplji realovi igraci, vise cemo uzivati svaki put kad ih pobjedimo :thumbup:
Vidis to si u pravu, ako neko u sledecoj sezoni i uspije da dobije Real Madrid taj treba da uziva
Eweleen

#284 Re: Real Madrid C.F.

Post by Eweleen »

Villa 40 miliona, znači još ostaje cirka 100 :mrgreen:

Nakon što je prva Realova ponuda za Alonsa teška 18 milijuna funti odbijena, sada je navodno Realov predsjednik odlučio primjeniti drugu strategiju. Budući da Liverpool Alonsa ne misli pustiti za manje od 27 milijuna funti, iz Reala su spremni u zamjenu ponuditi holandskog krilnog igrača Arjena Robbena (25), čija se vrijednost procjenjuje upravo na 27 milijuna funti.

Perez vjeruje da bi u Liverpoolu bili spremni na zamjenu igrača bez novčane nadoplate, a u slučaju da ipak ne bude tako, iz madridskog bi kluba za Xabija Alonsa ponudili 31-godišnjeg argentinskog braniča Gabriela Heinzea plus 18 milijuna funti.

The Sun procjenjuje da se realnijom čini opcija da Liverpool pristane na zamjenu s Heinzeom, budući da su ga i sami pokušali dovesti prije dvije godine kada je napuštao Manchester United.

Bilo bi dobro jedino ovo sa Heinzeom, bilo bi glupo da daju Robbena, on je baš opasan igrač :/

baj d vej nadam se da će sad počet napokon odbranu ...
autoe

#285 Re: Real Madrid C.F.

Post by autoe »

Ako uspiju uvaliti Heinzea u tu razmijenu, bilo bi ok ali Robena nipošto, prošlu sezonu po meni najjači igrač Reala ubijedljivo.
Samo još jednog stopera upariti sa Pepeom i to je to...
zecko_kupuz

#286 Re: Real Madrid C.F.

Post by zecko_kupuz »

Ko li gura tog Heinzea da mi je znati. Tip je ništa drugo nego jedna obična trkaća kokoška :-D .
ja.neron

#287 Re: Real Madrid C.F.

Post by ja.neron »

autoe wrote:"MADRIDSKI dnevnik Marca donosi informaciju kako je napadač Valencije i španjolske nogometne reprezentacije David Villa (27) sve dogovorio s Realom, te će sljedećeg tjedna biti i službeno predstavljen u klubu.

Do konačnog dogovora klubove još dijele samo detalji, a tada će vijest o transferu, čija se vrijednost procjenjuje na 40 milijuna eura, biti i službeno objavljena, piše Marca"

Ima se , može se :mrgreen: :mrgreen:

ni jedan igrač za kojeg je plaćena odšteta ne može biti predstavljen jer prijelazni rok počinje 01.07. izuzev onih kojima je istekao ugovor :P :P :P
Neelix

#288 Re: Real Madrid C.F.

Post by Neelix »

charvel. wrote:Real stvarno gradi zastrasujucu ekipu, i ako nista, bar na papiru ce bit najjaci na svijetu. Al mislim da, i sa svim tim zvijezdama, protiv Barce ce uvjek bit donji.
Real ce se sam ugusit sa tolikim zvijezdama i njihovim enormnim egoima. Bice za jedno dvije godine kad budu prodavali Kaku za nekih 35 miliona eura, ili Ronalda za 50, ili nekog drugog kapitalca, jer nece bit sloge u timu, bice svadja, prebacivanja, rezultati ispod ocekivanja, belaji ...

Pobjednicki tim se ne kupuje, vec gradi.
Kaka ce za 2 godine na posudbu u Milan :D
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 28/05/2015 09:08, edited 2 times in total.
cyprus

#290 Re: Real Madrid C.F.

Post by cyprus »

Ma ako imaju nek kupuju, ali neće se po njih povoljno koliko očekivaju odrazit ovo nabacivanje opet čini mi se zbrda zdola svjetskih zvjezda. Opet očekujem veliki debalans na relaciji napad-odbrana.
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 28/05/2015 09:08, edited 2 times in total.
sinus

#292 Re: Real Madrid C.F.

Post by sinus »

I imali kakvih vijesti novih?

Koga su danas kupili :D :D
charvel.

#293 Re: Real Madrid C.F.

Post by charvel. »

Cujem kako su kupili Bundesligu kao svoj rasadnik talenata.
Al jos nije sigurno, nije potvrdjeno od strane Pereza. :-)
JohnnyS

#294 Re: Real Madrid C.F.

Post by JohnnyS »

musac wrote:
Ali_G wrote:Na stranu sto Barca igra lijep fudbal, al citava filozofija popularnosti kluba se zasniva na nekom pacenistvu. Nikad mi nije bilo jasno zasto su ubrajani u najvece klubove do 2005 godine.
Pacenistvu?

Pa jest, furaju se na neku potlačenost od strane Madrida, pogotovo ih je Franco "krao". A činjenica jest da su za vrijeme 39-godišnje vladavine generalissima osvojili 8 titula (očito su bili jako potlačeni pa su 8 puta bili prvaci), a Real 14 (nije neka drastična razlika koliko se priča), pogotovo da ne govorimo da je u tom razdoblju Barca digla 9 Kupova, a Real 5. Tako da priče o tome kako je Real povlašten, a Barca jadna izrabljivana - priča za maloumne idiote. Ko je kriv Barci kad se preseravaju i ne žele zaraditi cca 25-30 milijuna godišnje od reklame na dresu. Da ne glume nešto s Unicefom, imali bi i oni love da kupuju (a nije da im i ovako fali)
ja.neron

#295 Re: Real Madrid C.F.

Post by ja.neron »

@JohnnyS

jesi li upoznat kako je Real doveo Di Stefana u svoje redove pored potpisanog ugovora sa Barsom i navijam za Man Utd
JohnnyS

#296 Re: Real Madrid C.F.

Post by JohnnyS »

ja.neron wrote:@JohnnyS

jesi li upoznat kako je Real doveo Di Stefana u svoje redove pored potpisanog ugovora sa Barsom i navijam za Man Utd

Jesam, ali samo želim ukazati da nije tolika potlačenost kakvom se želi pokazati. Za Barcu se nateže i u Primieri, vidjeli smo i u Ligi Prvaka, Barci se isto opraštaju dugovi ko Realu i jednako je sumnjivo postala klub sa ustrojem poput Reala tako da priče o podređenom položaju Barce ne drže vodu. Dapače, između tretmana ta dva kluba da se lako staviti znak jednakosti...
Art-Vandaley

#297 Re: Real Madrid C.F.

Post by Art-Vandaley »

vecih lopova od katalonske bagre na kugli zemaljskoj nema!
fixer

#298 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

ja.neron wrote:@JohnnyS

tako sto ga se odrekao ;)
Art-Vandaley

#299 Re: Real Madrid C.F.

Post by Art-Vandaley »

doveli ljudi regularno di stefana, koji je bio u vlasnistvu dva kluba i od jednog ga kupila barcelona a drugi puno trazio i katalonci nisu pristali i tu uletio real i kupio tu drugu polovinu ugovora. poslije su se dogovorili da di stefano nastupa mescini dvije sezone za real dvije za barcu pa je poslije real od barcelone otkupio tu drugu polovinu...

gledajuci na sportklubu barca tv jedna emisija je bila posvecena ovom transferu i sve je fino receno katalonska cerga se zajebala nije htjela dati love....
Bušman

#300 Re: Real Madrid C.F.

Post by Bušman »

Uzivajte :D
Post Reply