Ja sam uvijek govorio da se obojica trebaju hvaliti, jer su obojica znalci, mašine za golove i sve ostalo. Ne može se jedan omalovažavati.Crvena Tifoza wrote: Nemam ja ništa protiv. Nek se dižu i jedan i drugi. Ali čemu ovoliko drkanje nakon golova protiv jebenog Egipta i konstantno pišanje po Messiju? Jel se to ne može jedan pohvalit a da se ne sere po drugom? Dosta je jedan debilni komentar i onda se uhvate ko pjan plota, slikice postavljaju, jbt dječurlija.
A vjeruj da ovo što u posljednje vrijeme čitaš po Realovoj temi nije baš drkanje po Ronaldu i pišanje po Messiju, barem ne jednim dijelom. Stvar je u tome što se pišu sarkastični postovi i zajebancije na račun forumaša koji za Portugalca govore da je tap-in i da je penaldo, a zabija golove i ovako i onako. A onda isti ti forumaši ga prozivaju radi loše sezone ili su ga prozivali pa se ušutili, a nakucao je više golova od Messija ove sezone gledajući sva takmičenja. Ovo valjda nije bitno, ali zato je bitno reći da je padavičar ili penaldo ili neku sličnu glupost.
Razumiješ šta hoću da ti kažem, pojedincima se samo obilo od glavu zbog raznih prozivanja i ismijavanja šta će on, penaldo, tap-in, a sad se situacija dobro promijenila.
Još na ovo dodaj da pojedinci preskaču statističke podatke koji njima ne idu u prilog. Konkretno mislim na statistiku oko penala. Ili recimo na podatak da ima 20-tak golova više što se tiče reprezentacije.