Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Eweleen

#251 Re: Real Madrid C.F.

Post by Eweleen »

trenutni sastav

---------------------Casillas-------------------
Ramos - Metzelder ---- Pepe ----- Marcelo
--------------------Diarra----------------------
Ronaldo--------------------------------Robben
-------------------Kaka-------------------------
------Higuain----------------Raul-------------

Ovdje bi najosnovnije bilo zamijenit Metzeldera i Raula. Villom i nekim dobrim stoperom tipa Toure ili Vidić.

Eh sad pošto im je ostalo još 150 miliona onda zamijenit Diarru i Marcela. Tu bi uzeo onog malog Santona iz Intera, a na zadnjeg veznog Mascherana ili Alonsa iz Liverpoola.

Prodat ove spomenike koje ničemu ne služe a Drenthea eventualno nekome poklonit!

Raula neće prodat nikad a i ne treba, takođe i Salgada on je zet od Pereza ili nekog drugog guzonje. Samo se nadam da ga neće više forsirat da igra...
Eweleen

#252 Re: Real Madrid C.F.

Post by Eweleen »

Sve u svemu biće nenadjebivi :thumbup:
pOZz

#253 Re: Real Madrid C.F.

Post by pOZz »

Eweleen wrote:Sve u svemu biće nenadjebivi :thumbup:
To si zaključio po imenima? :oops: Super. Jedva čekam namete iz Katalonije da ih malo... 8-)
Eweleen

#254 Re: Real Madrid C.F.

Post by Eweleen »

pOZz wrote:
To si zaključio po imenima? :oops: Super. Jedva čekam namete iz Katalonije da ih malo... 8-)
Jesam. I po dokazima šta je bilo kad su prošli put bila IMENA :mrgreen:
adcor

#255 Re: Real Madrid C.F.

Post by adcor »

Eweleen wrote:
pOZz wrote:
Jesam. I po dokazima šta je bilo kad su prošli put bila IMENA :mrgreen:
samo da im imena ne z***bu :lol: :lol: :lol:

Image
adcor

#256 Re: Real Madrid C.F.

Post by adcor »

pOZz wrote:
ovako nesto??? :lol: :lol: :lol:

Image

Image

Image

Image

:D :D :D
dr. sci

#257 Re: Real Madrid C.F.

Post by dr. sci »

real je imao katastrofalno losu sezonu i to stoji, nisam neki navijac ovog kluba, ali ono jbg iskreno ovi barcelonini fanovi pretjeruju, jer ovo je barcelonina prva briljantna sezonu zadnjih nekoliko godina, ne znam cemu takva euforija!? i ne bih komentariso rezultate koji slijede sljedece sezone, tek cemo to vidjeti, ali ocigledno je da je na pomolu velika borba i kvalitetna igra oba kluba...
hidrant

#258 Re: Real Madrid C.F.

Post by hidrant »

Da hoce kupit Kolo Tourea za jedno 30-40 mil.
Bušman

#259 Re: Real Madrid C.F.

Post by Bušman »

Lijepo je da ce ljudi konacno shvatiti da je La Liga jaca od EPLa. Zao mi je jedino sto se to radi na pogresan nacin. Postavlja se pitanje koliko ce igraca iz Spanije igrati za Real u prvom timu: Raul(?), Villa (ako dodje uopce), Ramos(?), Casillas (sigurno :) ). Dakle, to su dva igraca, no sacekajmo pocetak sezone. Steta je sto Real postaje kao timovi iz EPLa...
Fordas

#260 Re: Real Madrid C.F.

Post by Fordas »

dr. sci wrote:real je imao katastrofalno losu sezonu i to stoji, nisam neki navijac ovog kluba, ali ono jbg iskreno ovi barcelonini fanovi pretjeruju, jer ovo je barcelonina prva briljantna sezonu zadnjih nekoliko godina, ne znam cemu takva euforija!? i ne bih komentariso rezultate koji slijede sljedece sezone, tek cemo to vidjeti, ali ocigledno je da je na pomolu velika borba i kvalitetna igra oba kluba...
:D :D :D :D

Tj. druga titula erope u zadnjih nekoliko godina. Da, prosjek, nista specijalno :roll: :roll:
Baltazar_khan

#261 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baltazar_khan »

ja.neron wrote: 1.MANCHESTER UNITED
:D

Image
dr. sci

#262 Re: Real Madrid C.F.

Post by dr. sci »

Kad kazem zadnjih par godina, mislim na 10ak godina :)

Prvaci primere su bili 1998 pa su cak 6 godina cekali na taj trofej, da bi onda dvije godine za redom to imali (2004/05 i 2005/06), i onda evo opet nakon tri godine...

Spanski kup (Copa del Rey) 1998, pa su cekali cak 10 godina do ovog trofeja ove godine

Liga prvaka je bila 2006, i evo sad, ali kad prije toga? 1992...

Ne kazem da ove godine nisu napravili cudo, dakako da jesu, ali previse se navijaci ovog kluba dizu i stvaraju euforicnu atmosferu bez razloga, jer svi znamo da je barcelona velik klub i ima velikih uspjeha, ali isto je poznato veliko oscilovanje u kvalitetu - kako se brzo razviju, isto tako brzo i padnu. Opet ponavljam, nisam navijac nit reala, nit barcelone, ali samo cinjenice iznosim ;)
adcor

#263 Re: Real Madrid C.F.

Post by adcor »

dr. sci wrote: ...ali previse se navijaci ovog kluba dizu i stvaraju euforicnu atmosferu bez razloga, jer svi znamo da je barcelona velik klub...
pa da si fan barce i ujedno mrzis real vjerovatno bi i ti imao isti ukus zadovoljstva i zaj***v'o se na njihovom topicu :)

Image
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 28/05/2015 09:08, edited 2 times in total.
dr. sci

#265 Re: Real Madrid C.F.

Post by dr. sci »

adcor wrote:
dr. sci wrote: ...ali previse se navijaci ovog kluba dizu i stvaraju euforicnu atmosferu bez razloga, jer svi znamo da je barcelona velik klub...
pa da si fan barce i ujedno mrzis real vjerovatno bi i ti imao isti ukus zadovoljstva i zaj***v'o se na njihovom topicu :)

Image
bojim se da te nisam bas najbolje razumio, ali nije ni bitno, nemojmo spamat temu.
fatality

#266 Re: Real Madrid C.F.

Post by fatality »

Neelix wrote:al nidje veze majke mi, dovedu kaku kojem treba lopta u nogama da bi ista postigao (nit je aman shuter, niti poznati dodavac, a igra ofanzivnog veznog), poznat po prodorima i brzini...i onda dovedu ronalda koji samo dribla i solira :lol: ako je vec htio kupovati iz manchestera, mogao je za 3 puta manje pare dovesti vidica, valjao bi realu 10 puta vishe nego sto ce im valjat ronaldo. predvidjam otpustanje pellegrinija 2 mjeseca nakon pocetka sezone.
kaka nije "aman" suter ???
nemoj me tjerat da sa youtube kopiram neke linkove :)
ja.neron

#267 Re: Real Madrid C.F.

Post by ja.neron »

Baltazar_khan wrote:
ja.neron wrote: 1.MANCHESTER UNITED
:D

Image

prvi put tri titule dok MAN UTD već drugi put :D i neću da postavljam slike MAN UTD jer ih nema u malim rezolucijama :D :D :D
omar little

#268 Re: Real Madrid C.F.

Post by omar little »

aaa ja nikad do sad nisam vidjela ovu temu ovdje :shock: corava :D

zdravo dzemmo :D :D
Fordas

#269 Re: Real Madrid C.F.

Post by Fordas »

dr. sci wrote:Kad kazem zadnjih par godina, mislim na 10ak godina :)

Prvaci primere su bili 1998 pa su cak 6 godina cekali na taj trofej, da bi onda dvije godine za redom to imali (2004/05 i 2005/06), i onda evo opet nakon tri godine...

Spanski kup (Copa del Rey) 1998, pa su cekali cak 10 godina do ovog trofeja ove godine

Liga prvaka je bila 2006, i evo sad, ali kad prije toga? 1992...

Ne kazem da ove godine nisu napravili cudo, dakako da jesu, ali previse se navijaci ovog kluba dizu i stvaraju euforicnu atmosferu bez razloga, jer svi znamo da je barcelona velik klub i ima velikih uspjeha, ali isto je poznato veliko oscilovanje u kvalitetu - kako se brzo razviju, isto tako brzo i padnu. Opet ponavljam, nisam navijac nit reala, nit barcelone, ali samo cinjenice iznosim ;)
A sta je u tom periodu uradio Real, koji je za razliku od Barce uvijek morao imati neke 'galaktikose', inace... corak... Nisam ni ja neki fan Barce ali jednostavno volim ekipe koje igraju lijep i napadacki fudbal a Real to vec dugo ne radi. Barci ne trebaju 'galaktikosi', oni imaju svoje igrace kojima tu i tamo svakih par godina 'prislone' pokojeg Rivalda, Figa, Ronaldhina ili Messija, pa cak i Anrija kojeg su vec svi otpisali. Sta real radi? Kupi pet zvijezda odjednom ne bi li nesto napravio. Ok, uradite tako, nema problema, vidimo se u sljedecoj sezoni.... 8-)
dr. sci

#270 Re: Real Madrid C.F.

Post by dr. sci »

nista ja nisam rekao ni da je barca gora od reala, ni da je bolja, nego jednostavno prenapuhano je to od strane ovih njihovih naiscrpnih fanatika... i ja sam za razigran i lijep nogomet kakav je i u realu bio za vrijeme zidanea, ali generalno sam se osvrnuo samo na euforiju ovih barca fanova, nista vise... Btw, navijam za liverpool, da ne bude sad nekih nejasnih situacija :)
Neelix

#271 Re: Real Madrid C.F.

Post by Neelix »

fatality wrote:
Neelix wrote:al nidje veze majke mi, dovedu kaku kojem treba lopta u nogama da bi ista postigao (nit je aman shuter, niti poznati dodavac, a igra ofanzivnog veznog), poznat po prodorima i brzini...i onda dovedu ronalda koji samo dribla i solira :lol: ako je vec htio kupovati iz manchestera, mogao je za 3 puta manje pare dovesti vidica, valjao bi realu 10 puta vishe nego sto ce im valjat ronaldo. predvidjam otpustanje pellegrinija 2 mjeseca nakon pocetka sezone.
kaka nije "aman" suter ???
nemoj me tjerat da sa youtube kopiram neke linkove :)
hajde kopiraj :) (btw razgovaras sa navijacem Milana, mislim da bih znao :-D )
musac

#272 Re: Real Madrid C.F.

Post by musac »

Fordas wrote:
dr. sci wrote:A sta je u tom periodu uradio Real, koji je za razliku od Barce uvijek morao imati neke 'galaktikose', inace... corak... Nisam ni ja neki fan Barce ali jednostavno volim ekipe koje igraju lijep i napadacki fudbal a Real to vec dugo ne radi. Barci ne trebaju 'galaktikosi', oni imaju svoje igrace kojima tu i tamo svakih par godina 'prislone' pokojeg Rivalda, Figa, Ronaldhina ili Messija, pa cak i Anrija kojeg su vec svi otpisali. Sta real radi? Kupi pet zvijezda odjednom ne bi li nesto napravio. Ok, uradite tako, nema problema, vidimo se u sljedecoj sezoni.... 8-)
Messi je dosao u Barcelonu s 12 godina. Prosao je Barcinu skolu, tako da se on ne moze uklopiti u tu tvoju skupinu. Samo da se razumije. :)
fixer

#273 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

ja se nadam da real nece prodati robbena
Ali_G

#274 Re: Real Madrid C.F.

Post by Ali_G »

Na stranu sto Barca igra lijep fudbal, al citava filozofija popularnosti kluba se zasniva na nekom pacenistvu. Nikad mi nije bilo jasno zasto su ubrajani u najvece klubove do 2005 godine.
musac

#275 Re: Real Madrid C.F.

Post by musac »

Ali_G wrote:Na stranu sto Barca igra lijep fudbal, al citava filozofija popularnosti kluba se zasniva na nekom pacenistvu. Nikad mi nije bilo jasno zasto su ubrajani u najvece klubove do 2005 godine.
Pacenistvu?
Post Reply