Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Madrid

#13376 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

505sCrtom wrote:
Sarajevo1946 wrote: Ronaldo i Bale nisu kompaktibilni, da ne govorimo o tome šta bi bilo sa ostatkom ekipe, Modrićem, Ozilom, di Mariom, Kakom itd.
mozda ne planiraju zadrzati ronalda jos dugo :?
Ne bi Perez stalno trubio da ce Ronaldo osatat da ga planira prodat...
Naravno da tu gleda i svoje pluseve kod te izjave, ali mislim da ce Ronaldo bit u Realu sve dok je Perez tu...
Za Balea ni sam ne znam, al slicno se govorilo i za Bayern kad je Roben presao, da se nece moc uklopit on i Ribery, pa eto vidimo sad...
Ma ustvari ne moramo do Bayerna, eto ti u Barci Messi i Neymar, nije to puno manje egoistican duo od Rone i Balea :-D

Al ga ja nikad ne bi platio toliko kolko se prica, to je cisto preseravanje...
fixer

#13377 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Madrid wrote:
Ne bi Perez stalno trubio da ce Ronaldo osatat da ga planira prodat...
Naravno da tu gleda i svoje pluseve kod te izjave, ali mislim da ce Ronaldo bit u Realu sve dok je Perez tu...
Za Balea ni sam ne znam, al slicno se govorilo i za Bayern kad je Roben presao, da se nece moc uklopit on i Ribery, pa eto vidimo sad...
Ma ustvari ne moramo do Bayerna, eto ti u Barci Messi i Neymar, nije to puno manje egoistican duo od Rone i Balea :-D

Slazem se. Ronaldo bi jos lakse zabijao golove da ima neko opasan i na drugoj strani koga treba cuvat.
Muhamed Đakmić

#13378 Re: Real Madrid C.F.

Post by Muhamed Đakmić »

fixer wrote:
ultima_palabra wrote:Ma pusti ih... vidjeli na FM-u da može.
Nisam nesto siguran da ga Zidane igra, a ni da on manje zna od tebe i Sarajeva.
Glup argument do bola. Ne znamo Ultima i ja ništa u odnosu na Guardiolu, baš pojma nemamo, pa je Guardiola insistirao na Ibrahimoviću.
fixer

#13379 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Sarajevo1946 wrote:
Glup argument do bola. Ne znamo Ultima i ja ništa u odnosu na Guardiolu, baš pojma nemamo, pa je Guardiola insistirao na Ibrahimoviću.
Glupa konsatacija je da Bale, najbolji igrac PL-a, ne vrijedi ni 30 milja. O tome kako ce se uklopiti, mozemo filozofirati danima, pa bi najbolje bilo da sacekamo.
ultima_palabra

#13380 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Madrid wrote:Ne bi Perez stalno trubio da ce Ronaldo osatat da ga planira prodat...

Bayern igra bolje kad je Robben na klupi. Messi i Neymar su igrali zajedno, koliko puta? :-D

No nebitno, Pipita izgleda definitivno u Napoli za 37 miliona... Rafa, hvala ti :music2:
fixer

#13381 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Kakav posao. Cuj 37 :D
ultima_palabra

#13382 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Higuain, Albiol i Callejon za 60 miliona :shock: Je li Rafa socio? Trebaju mu dati neko premium članstvo plus omanju statuu u muzeju kluba :D
fixer

#13383 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Plus Pedro Leon za 6 miliona. :shock: :lol: Otici ce jos Adan. I na Coentrau se moze uzeti 25 miliona ako budu pametni.
Prodajom sam prezadovoljan.
ultima_palabra

#13384 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Jah, i taj "crack" :-) Nikad nisu ovako dobro pregovarali za prodaje.

Jel Coentrao još fura to nezadovoljstvo? Neka ide za 20tak miliona, Nacho je sasvim ok.
aveos

#13385 Re: Real Madrid C.F.

Post by aveos »

Image
fixer

#13386 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

ultima_palabra wrote:Jah, i taj "crack" :-) Nikad nisu ovako dobro pregovarali za prodaje.

Jel Coentrao još fura to nezadovoljstvo? Neka ide za 20tak miliona, Nacho je sasvim ok.
Ma fura. Ja bi volio da on ode, ali onda moramo dovesti nekog ko ce pokrivati ili CB ili LB. Nacho je zamisljen da preuzme ulogu Albiola, pa ako ode i ovaj Coentrao, premalo bi tu igraca bilo u slucaju povreda.
fixer

#13387 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Meni je jedino zao Callejona. Volim kad taj mali poljubi grb :D
Madrid

#13388 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Dobro to Real rasproda :D
Al ne bih volio da Coentrao ode, moze igrat na vise pozicija, a i zamjenit Marcella kvalitetno, nema puno boljih lijevih bekova koji bi mogli uskocit...
Mislim da nam treba jos jedan kvalitetan cb, al prvo da je uvalit Pepea negdje...
fixer

#13389 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Madrid wrote:Dobro to Real rasproda :D
Al ne bih volio da Coentrao ode, moze igrat na vise pozicija, a i zamjenit Marcella kvalitetno, nema puno boljih lijevih bekova koji bi mogli uskocit...
Mislim da nam treba jos jedan kvalitetan cb, al prvo da je uvalit Pepea negdje...
Neka Pepe-a. Ne moze on samo tako zaboraviti da igra.
Madrid

#13390 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Pepe ima 30 godina, a ponasa se kao balavac, nema od njega nista...
Kolko je Real samo primio golova iz prekida prosle godine ?
Kad je Varane usao u prvu postavu igra iz prekida se popravila i to znacajno...
Treba ga prodat dok se moze :D
fixer

#13391 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Veceras protiv Lyona. Nadam se linkovima.
aveos

#13392 Re: Real Madrid C.F.

Post by aveos »

Image

Sletio pipita u italiju u 18:00 lijecnicki
fixer

#13393 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Jesse produzio ugovor. Pipita u Napoli. Odlican dan :D
kory_galaktikos

#13394 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

pipita hvala ti za neke dobre golove,dobre trenutke bio si dobar ne znam d ali mogu halalit neke propustene prilike al ajd jedan od kapitena podugo je tu ja mu zelim svu srecu :thumbup:

ronaldo-bale prejak tandem samo tada bi ili isco ili ozil bili na klupi :?

ma i ja bi da coentrao ostane,nije on toliko los ali nije cupi ni do koljena,hoce li on htjet bit na klupi
po meni je potrebniji napadac ( suarez mozda) nego bale
Madrid

#13395 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Pa Isco ce se i ovako borit sa Di Mariom prvo, Ozil je nedostizan za njega u ovome trenutku, tacnije Ozil uz Ramosa i Ronalda jedini ima zagarantovano mjesto u prvih 11, ma ko god dosao :D
5 0 5

#13396 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

Madrid wrote:Pa Isco ce se i ovako borit sa Di Mariom prvo, Ozil je nedostizan za njega u ovome trenutku, tacnije Ozil uz Ramosa i Ronalda jedini ima zagarantovano mjesto u prvih 11, ma ko god dosao :D
isco ti je nova zvijezda u madridu. you've heard it here first.
popokatepetl_com

#13397 Re: Real Madrid C.F.

Post by popokatepetl_com »

Pa Coentrao je bolji igrac od smijesnog Marcela. Kad se samo sjetim sta su ovom mediokritetu radili igraci Barcelone u medjusobnim duelima mene stid, tek kad je Mourinho doveo Coentraoa igra na lijevoj strani se poboljsala pogotovo u defanzivi.
kory_galaktikos

#13398 Re: Real Madrid C.F.

popokatepetl_com wrote:Pa Coentrao je bolji igrac od smijesnog Marcela. Kad se samo sjetim sta su ovom mediokritetu radili igraci Barcelone u medjusobnim duelima mene stid, tek kad je Mourinho doveo Coentraoa igra na lijevoj strani se poboljsala pogotovo u defanzivi.
jel ti to ozbiljno?? marcelo je najbolji lijevi bek na svijetu trenutno..naravno pravi marcelo kad ja u formi..nemoj ti gledat sad posle povrede i to,al kako god daleko je bolji od coentra-a koji je takodjer sasvim dobar ali je losiji od cupe 100%
kory_galaktikos

#13399 Re: Real Madrid C.F.

protiv lyona 2:2

morata i casemiro (opet) dali golove...modric ogra bas fino,al kako je meni muka kad vidim khediru u protivnickom sesneastercu fujj
popokatepetl_com

#13400 Re: Real Madrid C.F.

Post by popokatepetl_com »

kory_galaktikos wrote:
popokatepetl_com wrote:Pa Coentrao je bolji igrac od smijesnog Marcela. Kad se samo sjetim sta su ovom mediokritetu radili igraci Barcelone u medjusobnim duelima mene stid, tek kad je Mourinho doveo Coentraoa igra na lijevoj strani se poboljsala pogotovo u defanzivi.
jel ti to ozbiljno?? marcelo je najbolji lijevi bek na svijetu trenutno..naravno pravi marcelo kad ja u formi..nemoj ti gledat sad posle povrede i to,al kako god daleko je bolji od coentra-a koji je takodjer sasvim dobar ali je losiji od cupe 100%
Ma daj ba gdje je on najbolji lijevi bek na svijetu :lol: u defanzivi je jedan od najlosijih lijevih bekova u ovim velikim klubovima nije on ni blizu najboljeg na svijetu na svojoj poziciji.
Post Reply