nemoj zaboraviti da je dečku 24 godine. Nadam se da će imati dobru sezonu u Dortmundu i da će se dogodine vratiti kao pravo pojačanje. A najbolje fudbalske godine su svakako 25-28, tako da to sigurno nije propala Realova investicija, osim ako ga povrede ne sjebu.DonVito wrote:Posudili ga BVB na 1.5 godinu.kory_galaktikos wrote:jel sahin jos igrac reala na posudbi u dortmundu ili je on prodat??
LFC platio 5mill za posudbuBVB slicno.. pa tako reci, njegov transfer su isplatili posudbama a kad je dosao potpisao 6 godine sa Realom.
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
gidra
#13176 Re: Real Madrid C.F.
- skenderija04
#13177 Re: Real Madrid C.F.
Illara je drugi tip igraca. Sahin mi je potpuno nejasan, niti je u Liverpoolu uspio a u BVB je rezerva. Ko zna sta se desilo sa tiim momkom. Illara Isco plus Modric i Ozil, strasno kreativno. Ako ode X.Alonso a izgleda da su sve prilike da ide, mozda ce trebati jos jedan uz Khediru. Za napadaca ne znam, navodno nije prioritet jer misli Cristiana primaci golu. Ipak, ovdje fali jedno Florentinovo spektakularno dovodjenje Bale, Cavani,Zlatan, Suarez...kory_galaktikos wrote:zaboravljen a beton igrac,bolji od ovog Illare..ma je extra ekipa al fali jos napadac..sam benzema i morata nisam siguranskenderija04 wrote:Dobro pitanje. Potpuno zaboravljen. Vidim d je Illara prakticno zavrsen posao. Uzivaj Kory, imacete ekstra ekipu uz pravog trenera i Zidanea. Mozda prve godine plate neiskustvo, ali ovo je jedini pravi put.kory_galaktikos wrote:jel sahin jos igrac reala na posudbi u dortmundu ili je on prodat??
-
gidra
#13178 Re: Real Madrid C.F.
nije tačno, ostala je samo još ova sezona 13/14123456789 wrote:Jos tacno 2 godine posudjen igrac..kory_galaktikos wrote:jel sahin jos igrac reala na posudbi u dortmundu ili je on prodat??
"on August 2012 he agreed to a one year loan deal with Liverpool, which was terminated in January 2013 to allow him to return to Dortmund on an 18-month loan."
- skenderija04
#13179 Re: Real Madrid C.F.
Ha, ja mislim da bi ga Valencia npr platila 20 ali Real placa plus. Meni se strasno svidja Illara. Inteligentan kao malo ko. Prirodni nasljednik Xabi Alonsa i u Realu i u Reprezntaciji.ultima_palabra wrote:@skenderija, jel ovo preskupo? Moram reći da nisam upratio ovog igrača...
- DonVito
#13180 Re: Real Madrid C.F.
Glavni problem Sahina vec dvije sezone su povr.gidra wrote:nemoj zaboraviti da je dečku 24 godine. Nadam se da će imati dobru sezonu u Dortmundu i da će se dogodine vratiti kao pravo pojačanje. A najbolje fudbalske godine su svakako 25-28, tako da to sigurno nije propala Realova investicija, osim ako ga povrede ne sjebu.DonVito wrote:Posudili ga BVB na 1.5 godinu.kory_galaktikos wrote:jel sahin jos igrac reala na posudbi u dortmundu ili je on prodat??
LFC platio 5mill za posudbuBVB slicno.. pa tako reci, njegov transfer su isplatili posudbama a kad je dosao potpisao 6 godine sa Realom.
Wenger takodjer zeli Iljarija.
-
kory_galaktikos
#13181 Re: Real Madrid C.F.
a jest to povrede ga zdrobise,nesto slicno kao kaka neda se nikako..al je mladji valjda ce moc to zalijecit sad igrat u dortmundu..a to sam i ja konto skenderija,ovoliko gomila vezni red vjerovato ce ronalno bit blize golu puno,prec u klasicnog napadaca mozda
- ultima_palabra
#13182 Re: Real Madrid C.F.
A misliš da ide Xabi? Po meni bi bilo logično da ostane još ovu sezonu sa smanjenim minutama i bude mentor ovom dečku. Ionako ne mogu nešto zaraditi na njemu.skenderija04 wrote:Ha, ja mislim da bi ga Valencia npr platila 20 ali Real placa plus. Meni se strasno svidja Illara. Inteligentan kao malo ko. Prirodni nasljednik Xabi Alonsa i u Realu i u Reprezntaciji.ultima_palabra wrote:@skenderija, jel ovo preskupo? Moram reći da nisam upratio ovog igrača...
- skenderija04
#13183 Re: Real Madrid C.F.
Pazi, kad tad ce biti klasicna devetka. Sa godinama ce opadati fizicka snaga i oni sprintevi ce biti sve rijedji. Ne kazem da je to sada , cak ne i sljedece godine, ali kako bude prolazilo vrijeme igrace sve blize golukory_galaktikos wrote:a jest to povrede ga zdrobise,nesto slicno kao kaka neda se nikako..al je mladji valjda ce moc to zalijecit sad igrat u dortmundu..a to sam i ja konto skenderija,ovoliko gomila vezni red vjerovato ce ronalno bit blize golu puno,prec u klasicnog napadaca mozda
-
kory_galaktikos
#13184 Re: Real Madrid C.F.
ma tako ce i bit,slabo gdje on moze sad odigrat cjelu godinu..ovdje mu je fino ima dobru platu,dobar tim a i bitan je ekipi ostat ce vjerovatno jos godinuultima_palabra wrote:A misliš da ide Xabi? Po meni bi bilo logično da ostane još ovu sezonu sa smanjenim minutama i bude mentor ovom dečku. Ionako ne mogu nešto zaraditi na njemu.skenderija04 wrote:Ha, ja mislim da bi ga Valencia npr platila 20 ali Real placa plus. Meni se strasno svidja Illara. Inteligentan kao malo ko. Prirodni nasljednik Xabi Alonsa i u Realu i u Reprezntaciji.ultima_palabra wrote:@skenderija, jel ovo preskupo? Moram reći da nisam upratio ovog igrača...
-
kory_galaktikos
#13185 Re: Real Madrid C.F.
a je to..al igro je on jednu tekmu kao devetka ne znam protiv koga,svi su bili povrijedjeni i on je igro mislim da je bilo gostovanje zabio go i asistencija..nisam siguran al mislim da je tako nekako biloskenderija04 wrote:Pazi, kad tad ce biti klasicna devetka. Sa godinama ce opadati fizicka snaga i oni sprintevi ce biti sve rijedji. Ne kazem da je to sada , cak ne i sljedece godine, ali kako bude prolazilo vrijeme igrace sve blize golukory_galaktikos wrote:a jest to povrede ga zdrobise,nesto slicno kao kaka neda se nikako..al je mladji valjda ce moc to zalijecit sad igrat u dortmundu..a to sam i ja konto skenderija,ovoliko gomila vezni red vjerovato ce ronalno bit blize golu puno,prec u klasicnog napadaca mozda
- skenderija04
#13186 Re: Real Madrid C.F.
Kazu da ide. Logicno bi bilo da odradi ugovor jos jednu sezonu i da nakon toga napusti klub. Vidjecemo. Real je ove godine hermeticki zatvoren sto se tice transfera. Valjda kako je Carlo novi pa ga novinari jos ne poznaju i nigdje ne pusta informacije. Zadnje onako vjerodostojno, je Coentrao i Benfica. Tvrdi se pazar.ultima_palabra wrote:A misliš da ide Xabi? Po meni bi bilo logično da ostane još ovu sezonu sa smanjenim minutama i bude mentor ovom dečku. Ionako ne mogu nešto zaraditi na njemu.skenderija04 wrote:Ha, ja mislim da bi ga Valencia npr platila 20 ali Real placa plus. Meni se strasno svidja Illara. Inteligentan kao malo ko. Prirodni nasljednik Xabi Alonsa i u Realu i u Reprezntaciji.ultima_palabra wrote:@skenderija, jel ovo preskupo? Moram reći da nisam upratio ovog igrača...
- DonVito
#13187 Re: Real Madrid C.F.
Ronaldo je krilo tu je mnogo korisniji od klasicnog napadaca.kory_galaktikos wrote:a jest to povrede ga zdrobise,nesto slicno kao kaka neda se nikako..al je mladji valjda ce moc to zalijecit sad igrat u dortmundu..a to sam i ja konto skenderija,ovoliko gomila vezni red vjerovato ce ronalno bit blize golu puno,prec u klasicnog napadaca mozda
-
kory_galaktikos
#13188 Re: Real Madrid C.F.
ma moze se uvjek izvuc na rub 16 da dobije loptu zategne koju,ne mora to bit napadac tipa pipo inzagi da je ceka na gol linijiDonVito wrote:Ronaldo je krilo tu je mnogo korisniji od klasicnog napadaca.kory_galaktikos wrote:a jest to povrede ga zdrobise,nesto slicno kao kaka neda se nikako..al je mladji valjda ce moc to zalijecit sad igrat u dortmundu..a to sam i ja konto skenderija,ovoliko gomila vezni red vjerovato ce ronalno bit blize golu puno,prec u klasicnog napadaca mozda
- ultima_palabra
#13189 Re: Real Madrid C.F.
Vidim da Marca sanja o novoj "Quinti": Isco, Carvajal, Jese, Morata i Illaramendi 
-
fixer
#13190 Re: Real Madrid C.F.
Dovoljno za trece mjesto u Spaniji.ultima_palabra wrote:Vidim da Marca sanja o novoj "Quinti": Isco, Carvajal, Jese, Morata i Illaramendi
- ultima_palabra
#13191 Re: Real Madrid C.F.
-
fixer
#13192 Re: Real Madrid C.F.
Morata nikad nece biti igracina. Smijem se kladiti.ultima_palabra wrote:Za sve ostalo tu je Chelsea
Provokacije su ti smijesne.
- DonVito
#13193 Re: Real Madrid C.F.
Morata nikad nece biti igracina. Smijem se kladiti.
- ultima_palabra
#13194 Re: Real Madrid C.F.
Ja mislim da ima u sebi nešto od Raula i Morientesa... hoće li mu se kockice posložiti za veliku karijeru, ne znam.
Pa kako je egomanijak napustio Madrid, ništa živo ti ne valja... šta da zaključim?
Pa kako je egomanijak napustio Madrid, ništa živo ti ne valja... šta da zaključim?
-
fixer
#13195 Re: Real Madrid C.F.
Mogu se ja ne slagati sa stanjem, ali kakav Chelsea?ultima_palabra wrote:Ja mislim da ima u sebi nešto od Raula i Morientesa... hoće li mu se kockice posložiti za veliku karijeru, ne znam.
Po meni je Real krenuo u krivom smjeru. Elaborirao sam to milion puta. Necu ponovo.
-
LSD
#13196 Re: Real Madrid C.F.
Morata je extra talenat....bolje ti se ne kladiti....a ovaj Jese bi mogao biti još bolji, sviđa mi se kako igra taj momakfixer wrote:Morata nikad nece biti igracina. Smijem se kladiti.ultima_palabra wrote:Za sve ostalo tu je Chelsea
Provokacije su ti smijesne.
Sad sve zavisi kako ce ih Karlo forsirati.
Uglavnom, Real (sa Iscom i ovim mlađim momcima) ce biti opasniji nego lani.
-
fixer
#13197 Re: Real Madrid C.F.
Meni je uzasan bio u kupu kad je dobio sansu. Njega hoce gol, ali sumnjam da ce neko ponovo izgraditi karijeru samo na tome. On ce biti solidan igrac, cak i iznad toga, ali nikad nece biti igrac koji ce praviti prevagu u LP.DonVito wrote:Morata nikad nece biti igracina. Smijem se kladiti.
![]()
-
fixer
#13198 Re: Real Madrid C.F.
Jese i Isco je vec druga prica. Po meni su to potencijali za najboljeg igraca svijeta. Morata to ne moze biti.LSD wrote: Morata je extra talenat....bolje ti se ne kladiti....a ovaj Jese bi mogao biti još bolji, sviđa mi se kako igra taj momak
Sad sve zavisi kako ce ih Karlo forsirati.
Uglavnom, Real (sa Iscom i ovim mlađim momcima) ce biti opasniji nego lani.
- ultima_palabra
#13199 Re: Real Madrid C.F.
Ne pamtim kad su išli u boljem smjeru... bio sam dijete kad su igrali Buitre i družina, i oduvijek sam se čudio zašto niko neće da usmjeri RM u tom pravcu. Da se ovo dešava pod palicom Florentina me iznenađuje još više.fixer wrote:Mogu se ja ne slagati sa stanjem, ali kakav Chelsea?ultima_palabra wrote:Ja mislim da ima u sebi nešto od Raula i Morientesa... hoće li mu se kockice posložiti za veliku karijeru, ne znam.
Po meni je Real krenuo u krivom smjeru. Elaborirao sam to milion puta. Necu ponovo.
-
fixer
#13200 Re: Real Madrid C.F.
Mozda zato jer im je tad plafon bila La Liga?ultima_palabra wrote: Ne pamtim kad su išli u boljem smjeru... bio sam dijete kad su igrali Buitre i družina, i oduvijek sam se čudio zašto niko neće da usmjeri RM u tom pravcu. Da se ovo dešava pod palicom Florentina me iznenađuje još više.