Uzivo sam u ciganluku igraca Reala na klupi i strucnom stozeru. Na sta su spali sa Mourinhom, da cigance protiv Atletika u kupu kralja....
Cestitke El Cholo za titulu.

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ne uvlacim se ja u te diskusije o sudjenjima vec odavno. uvijek sam govorio da je sudiji dozvoljeno napraviti gresku. mislim da si me zamijenio s nekim drugim. a i kada sam o tome dumao, barcelona je uvijek pobjedjivala. na sudjenje su se zalili neki drugi.fixer wrote: A neki drugi trener bi napravio bolji rez? Zaboravljas cinjenicu da je Real prije Josea vodilo jedno osam trenera koji nisu bili u igri ni za jedan trofej. Od koga su sve trenercine tipa Pelegrino i ostali ispadali u kupu i koliko su dobacivali u LP?
Ti volis podjebavat i Mo-a i Real i pitanje je sta jos ne. Izgubite ligu i nisi dosao da cestitas, nego je bilo sudija ovo sudija ono.
Pardoniram. Ove fine rijeci su se izgubile u po'ebavanju nakonfixer wrote:fixer wrote:Cestitke na osvojenoj tituli. Sasvim zasluzeno.
Druze, nije vrijeme za lekcije a znas da ja ne skacem po glavi kada se izgubi. Samo cu ti reci da pravite gresku u analizi . Nije kriv ni Mou ni Pelegrini ni Luxemburgo i sta ja znam ko je sve bio trener Madrida u zadnje vrijeme. Ovo je deseta sezona Florentina Pereza na celu Reala. Jedna L.S, tri lige i jedan kup. Priznaces da je malo za klub kao sto je Madrid. A ako oduzmes titule koje je osvojio Del Bosque ( znaci nesto sto Florentino mrzi, nesto sto nije njegova ideja ,nesto sto ne podnosi i sto je na kraju i unistio) moze pod ruku sa predsjednikom Deportiva Lendoirom.fixer wrote:Kako nije? Dosta puta je govorio da ce on biti kriv za neuspjeh. Ma ja volim temperamentne trenere. Da mi je Terima u Real, valjalo bi
nije deseta. pobrkao si ti to nesto. on jeste bio prije nekih desetak godina. ali od tad ih se izmijenjalo 5-6.skenderija04 wrote:Ovo je deseta sezona Florentina Pereza na celu Reala.
Prvi mandat cetiri godine. Izbori i jos dvije godine nakon kojih podnosi ostavku i sad cetiri. Izmedju zamo Boluda kao VD. i Calderon505sCrtom wrote:nije deseta. pobrkao si ti to nesto. on jeste bio prije nekih desetak godina. ali od tad ih se izmijenjalo 5-6.skenderija04 wrote:Ovo je deseta sezona Florentina Pereza na celu Reala.
Ima li jos koji slican ?DonVito wrote:Safet Susic Pape u Real Madrid.
Tito & Roura vs Safet Susic Papekakav prijateljski duel.
Hvala prijateljuDonVito wrote:Sve cekam hoces mu odg.
Vidi se da je @skenderija04 upucen u spanjolski nogomet nije on od jucer simpatizer Barse kao ova 505.
upravu si ti. samo sto su oni 2006 imali 3 predsjednika (na kratko).skenderija04 wrote: Prvi mandat cetiri godine. Izbori i jos dvije godine nakon kojih podnosi ostavku i sad cetiri. Izmedju zamo Boluda kao VD. i Calderon
Del Bosque prvi put na klupu Reala dolazi 1994 nakon smjene prvog trenera, bio je vatrogasac... 1996 opet samo da zavrsi sezonu.koji je trener ostao 3 sezone, poslije del bosquea? ako nadjes takvog, ili blizu, usporedi trofeje. pa cemo vidjeti.
PicvajzRiddle wrote:Sta je ovo bilo? Je li se pobio neko?![]()
Dajte snimke.
skenderija04 wrote: PicvajzJa trazim snimak kada su Pepe i Rui Faria uletili u onaj prostor ispred klupe Atletica da se biju. Ulecu Arda , Diego Costa, Mono Burgos i Simeone i izbacuju ih samo tako. Vidi se Simeone koji nekome vice " Ubicu te kurvin sine"
skenderija04 wrote:PicvajzRiddle wrote:Sta je ovo bilo? Je li se pobio neko?![]()
Dajte snimke.Ja trazim snimak kada su Pepe i Rui Faria uletili u onaj prostor ispred klupe Atletica da se biju. Ulecu Arda , Diego Costa, Mono Burgos i Simeone i izbacuju ih samo tako. Vidi se Simeone koji nekome vice " Ubicu te kurvin sine"
Brko je najmocniji strucnjak na svijetu.Lud i ponosan wrote:"Brko" je osvojio sve sto se u fudbalu moze osvojiti (klub i reprezentacija) i mislim da zasluzuje barem malo vise postovanja.DonVito wrote:Del Bosque prvi put na klupu Reala dolazi 1994 nakon smjene prvog trenera, bio je vatrogasac... 1996 opet samo da zavrsi sezonu.koji je trener ostao 3 sezone, poslije del bosquea? ako nadjes takvog, ili blizu, usporedi trofeje. pa cemo vidjeti.
Treci put opet tzv. vatrogasac sredinom sezone 99/00 kad su svi fakticki digli ruke u grupi gdje se Real M. jedva zavrsio na poz. 2 ispred tad jakog D.Kieva dok je Bayern je bio prvi u grupi.. treba dodati da je sjeo na klupu Reala u momentu kad je fakticki citav Realov tim bio u bolnici tek sredinom marta se brki poceli vracati najjaci igraci a brki se osmjesila i sreca malo a i genijalni potezi Redonda i Raula izbacili aktuelnog prvaka Man.U pa u 1/2, medjuvremenu vratio se i Anelka koji je fakticki svojim kljucnim golovima izbacio jakog Bayerna a Real u finalu malo je reci pobjedio - razbio je tad super jaku Valenciju predovodjenom Mendijetom, Lopezom, Killy.G u Ligi zavrsili kao peti, dosli novi izbori Perez postao predsj. kluba
Brko ovaj put potpisao 3 godine tj. do 2003 do kad je i ostao helem je kasnije imao jaci tim, jedino sto su mu navijaci Reala zamjerili sto je bio hladan kod 3-0 za Real Madrid i 0-2.. a svi imaju svoj put, brki je treca sreca upalila..
Ta prica sve mu se poklopilo, vile ga pronosale i sl. je smijesna. No, tvoji postovi su vecinom u tom duhu.