Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Danss

#126 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

Koji je King ovaj Raul...
Danss

#127 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

A i Robben... :D
Danss

#128 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

Sporting Gijon - Real Madrid 0:4
15' Raul
37' Huntelaar
49' M. Vieira
76' Raul
:dance: Raul, a bogami i ostali...
fixer

#129 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

dobro ide realu sad ali puno bodova razlike
Danss

#130 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

fixer wrote:dobro ide realu sad ali puno bodova razlike
10...a ima jos 15 kola do kraja...
vidjecemo... :run:
bato99

#131 Re: Real Madrid C.F.

Post by bato99 »

Danss wrote:
samo nemoj lažnu nadu da mi daš....pozdravi je pozdravi :lol: :lol: :lol: :lol: BARSA ŠAMPION VALJDA JE TO JASNO
Danss

#132 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

bato99 wrote:
Danss wrote:
samo nemoj lažnu nadu da mi daš....pozdravi je pozdravi :lol: :lol: :lol: :lol: BARSA ŠAMPION VALJDA JE TO JASNO
E, moj @bato, ne sikiraj se ti za Real, nema potrebe :D
Vidjecemo hoces li to isto reci poslije posljednjeg sucevog zvizduka.
P.S. Jel' ti uvijek zaredas po svim temama, ''ispametujes'' ili je to danas neka svecana prilika?! :-)
bato99

#133 Re: Real Madrid C.F.

Post by bato99 »

ti valjda dosad nisi skužio zašto se teme postavljaju pa valjda da se na njih može i odgovoriti..........aki si tako plitak da možeš samo na jednoj temi dat svoje mišljenje onda sve ok takav si i gotovo...pozdrav :thumbup:
Danss

#134 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

bato99 wrote:ti valjda dosad nisi skužio zašto se teme postavljaju pa valjda da se na njih može i odgovoriti..........aki si tako plitak da možeš samo na jednoj temi dat svoje mišljenje onda sve ok takav si i gotovo...pozdrav :thumbup:
Eto tvoji komentari su ''dubokoumni'', na svakoj temi imas po jedan svoj klub...Barcelona, Liverpool...odluci se...ili nemoj... :D ,nije mi cilj pokretati svadju, al' teme su postavljene ako imas sta komentarisati, a ne tek onako da se skupljaju postovi...al' hajd', komentarisi, ko ti brani, o ukusima se ne raspravlja... :D budi ti meni pozdravljen i sta reci...
REAL MADRID!!!!! :thumbup:
bato99

#135 Re: Real Madrid C.F.

Post by bato99 »

samo se za jedan klub navija a to je ZRINJSKI MOSTAR .... a to što su mi dragi LIVERPOOL,BARCELONA,LAZIO od stranih klubova je sasvim normalno...svak ima svoj klub u najačim ligama koji mu je drag ...zapamti to svak ima neki svoj klub u najačim ligama koji mu je drag ... budi ti meni pozdravljen i nek BARSA BUDE ŠAMPION :thumbup:
bato99

#136 Re: Real Madrid C.F.

Post by bato99 »

samo mi ti nisi jasan nikako ..evo drag ti real madrid pa normala ali za koga ti navijaš brate,odakle si,šta si..imaš li ti svoj klub u svom gradu brate mili
Danss

#137 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

bato99 wrote:samo mi ti nisi jasan nikako ..evo drag ti real madrid pa normala ali za koga ti navijaš brate,odakle si,šta si..imaš li ti svoj klub u svom gradu brate mili
Ma navijao sam ja za FK Sarajevo (jes' da je off topic, al' da ti odgovorim kad pitas) cijelu vjecnost, al' mi se ovo u zadnje vrijeme sve kod nas ogadilo. Nisam propustao jedne utakmice na Kosevu, al' ovo sto se sad desava nema veze sa sportom, fudbalom...katastrofa...pa proglaseni smo najjadnijom ligom...propast i u klubovima i oko njih...na sve strane samo optuzba...prati se to jos uvijek, onako iz prikrajka, al' ne sa tolikim zarom kao nekad...treba nam neko cudo, pa da stvari krenu na bolje...jedina svijetla tacka sto se klupskih takmicenja tice je KK Bosna (opet off topic, al sta cu)...ovo ostalo...kriza. :(
Ja sam k'o mali imao tako po jedan klub u svakoj ligi velike cetvorke: Real, Bayer L., Roma i Man U. Ostao je samo Real Madrid, ono za njih navijam, nije to k'o sto je bilo za Sarajevo, jer je ovo ipak nase domace.
Eto, sad se nadam da ti je jasnije, znam da mnogi jos uvijek zive u iluziji da kod nas ima sporta, pogotovo u nogo/fudbalskim klubovima, ali ja ne... kad nam 3. pretkolo Lige prvaka i 1. kolo Lige UEFA ne bude ''cudo nevidjeno'', onda se moze pricati o fudbalu...Zalosno, da barem nije...
Zato uvijek vise volim gledati Real M. na TV-u, nego nazovi utakmice naseg prvenstva 99% dobija domacin, nebitno kako igra...Jos da odes samo jednom na Bernabeu (znam da bi ti vishe volio na Camp Nou :D ), i ti bi promjenio misljenje...
Moje jedino moze promjeniti vracanje fudbala u nase klubove... :thumbup:
bato99

#138 Re: Real Madrid C.F.

Post by bato99 »

Danss wrote:
bato99 wrote:samo mi ti nisi jasan nikako ..evo drag ti real madrid pa normala ali za koga ti navijaš brate,odakle si,šta si..imaš li ti svoj klub u svom gradu brate mili
Ma navijao sam ja za FK Sarajevo (jes' da je off topic, al' da ti odgovorim kad pitas) cijelu vjecnost, al' mi se ovo u zadnje vrijeme sve kod nas ogadilo. Nisam propustao jedne utakmice na Kosevu, al' ovo sto se sad desava nema veze sa sportom, fudbalom...katastrofa...pa proglaseni smo najjadnijom ligom...propast i u klubovima i oko njih...na sve strane samo optuzba...prati se to jos uvijek, onako iz prikrajka, al' ne sa tolikim zarom kao nekad...treba nam neko cudo, pa da stvari krenu na bolje...jedina svijetla tacka sto se klupskih takmicenja tice je KK Bosna (opet off topic, al sta cu)...ovo ostalo...kriza. :(
Ja sam k'o mali imao tako po jedan klub u svakoj ligi velike cetvorke: Real, Bayer L., Roma i Man U. Ostao je samo Real Madrid, ono za njih navijam, nije to k'o sto je bilo za Sarajevo, jer je ovo ipak nase domace.
Eto, sad se nadam da ti je jasnije, znam da mnogi jos uvijek zive u iluziji da kod nas ima sporta, pogotovo u nogo/fudbalskim klubovima, ali ja ne... kad nam 3. pretkolo Lige prvaka i 1. kolo Lige UEFA ne bude ''cudo nevidjeno'', onda se moze pricati o fudbalu...Zalosno, da barem nije...
Zato uvijek vise volim gledati Real M. na TV-u, nego nazovi utakmice naseg prvenstva 99% dobija domacin, nebitno kako igra...Jos da odes samo jednom na Bernabeu (znam da bi ti vishe volio na Camp Nou :D ), i ti bi promjenio misljenje...
Moje jedino moze promjeniti vracanje fudbala u nase klubove... :thumbup:
svaka ti čast na ovom postu...vidim da si iskren i sa dosta toga se slažem s tobom :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Image
živio ti meni
PS. bio sam na Camp Nou i Stadio Olimpico ali mi je najveća želja neispunjena Anfield i čuveni KOP...mislim da će ta želja ostati neostvarena jer Liverpool pravi novi veći stadion
Baltazar_khan

#139 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baltazar_khan »

Šta uradi Juande Ramos kad osvoji primeru sa Realom?

Ugasi playstation :oops:
Danss

#140 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

Baltazar_khan wrote:Šta uradi Juande Ramos kad osvoji primeru sa Realom?

Ugasi playstation :oops:
Meni se cini da Guardiola gasi Playstation... :D
Danss

#141 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

Real M. - Betis 6:1 :thumbup:
Raul nikad bolji...Ovaj ''mali'' sto je dos'o zimus (Huntelaar) kren'o pravo...
Uozbiljili se, krenula je serija pobjeda, forma je dosla u pravo vrijeme, a velike zasluge Ramosu sto je sve slozio kako treba... :thumbup:
Elvo

#142 Re: Real Madrid C.F.

Post by Elvo »

Samo jos 7, a jos nam moraju u Santiago de Bernabeo... :thumbup:
Danss

#143 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

Elvo wrote:Samo jos 7, a jos nam moraju u Santiago de Bernabeo... :thumbup:
Da, da... :-) rek'o sam ja: josh nije gotovo...tek sad postaje interesantno... :D
Za poluvrijeme, brate, uhhh... nisu morali drugo ni igrati... kazem, forma u pravo vrijeme.
shadow

#144 Re: Real Madrid C.F.

Post by shadow »

Drago mi je da Real pristize, ima tu jos dosta igre, sve je moguce. U srijedu im dolazi Liverpool, nadam se da ce ih pregaziti :dance:
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 28/05/2015 08:40, edited 2 times in total.
fixer

#146 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

opa, dosli smo do 4 boda zaostatka :)
dimu

#147 Re: Real Madrid C.F.

Post by dimu »

ne bi se uopste iznenadio ako Real sada uzme titulu...
deny95

#148 Re: Real Madrid C.F.

Post by deny95 »

dimu wrote:ne bi se uopste iznenadio ako Real sada uzme titulu...
Ma ako idalje bude Juande trener pobjeda je 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 28/05/2015 08:38, edited 2 times in total.
belafonte

#150 Re: Real Madrid C.F.

Post by belafonte »

Da li je neko gledao sinoc tekmu Reala, neko neutralan po mogucnosti ako moze da prokomentarise sudjenje, nisam gledao tekmu, otvorim jutros livescore kad tamo 2 crvena za Bilbao :-) :-)

Interesuje me sve ovo iz razloga sto je Real ponizen, pometen, ubijen u utorak pa me ne bi zacudilo da su povukli neke veze u sudackoj organizaciji da se sto prije vrate u normalu i spase sto se spasit moze :skoljka: :(
Post Reply