respekt za Mou-a, zna biti ljudina kad hoće505sCrtom wrote:
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- p206
#11976 Re: Real Madrid C.F.
- skenderija04
#11977 Re: Real Madrid C.F.
To je drugo, organizacija lige u Njemackoj je najbolja u evropi (mozda engleska). Spanska liga kao cjelina ima taj rez ali pogledaj samo proslu godinu gdje su finalisti bili dva Atletica. Ove godine su ubacili sva 4 tima medju 16. Dakle, dobro rade i imaju rezultate. O fudbalu ko kakav voli, stvar ukusa. Ja volim pogledati Rayo,Malagu ili R.Socieda. Neko Ausburga i Mainza a neko West Hama. Ali kako izmjeriti ko je bolji?
- Layne
#11978 Re: Real Madrid C.F.
Koji omladinski fudbal?gidra wrote:Ovo što se dešava sa Dortmundom i Bayernom ništa nije slučajno. Sve je ovo produkt dugoročnog ulaganja u omladinski fudbal i u stabilnu i haman podjednako finansijsku ligu koja je realno uvijek bila u sjeni engleske i španske lige. Ovo što sada radi BVB se prognozira da će za par godina biti Koln.
- BHF_Manijak
#11979 Re: Real Madrid C.F.
Kako mislis koji? Dugo se pricalo o tome na forumu a i u Evropi, kada su Nijemci nakon kraha 2000. i 2003. "posadili" sirom zemlje oko 200 (cini mi se) kampova za djecu, ulozili oko 200 miliona eura u taj projekat itd...Layne wrote:Koji omladinski fudbal?gidra wrote:Ovo što se dešava sa Dortmundom i Bayernom ništa nije slučajno. Sve je ovo produkt dugoročnog ulaganja u omladinski fudbal i u stabilnu i haman podjednako finansijsku ligu koja je realno uvijek bila u sjeni engleske i španske lige. Ovo što sada radi BVB se prognozira da će za par godina biti Koln.
Svidja mi se kako kontas!skenderija04 wrote:To je drugo, organizacija lige u Njemackoj je najbolja u evropi (mozda engleska). Spanska liga kao cjelina ima taj rez ali pogledaj samo proslu godinu gdje su finalisti bili dva Atletica. Ove godine su ubacili sva 4 tima medju 16. Dakle, dobro rade i imaju rezultate. O fudbalu ko kakav voli, stvar ukusa. Ja volim pogledati Rayo,Malagu ili R.Socieda. Neko Ausburga i Mainza a neko West Hama. Ali kako izmjeriti ko je bolji?
- Layne
#11980 Re: Real Madrid C.F.
Sve je to u dure, ja pitam gdje su ti omladinci iz Dortmunda i Minhena u tim klubovima?BHF_Manijak wrote:Kako mislis koji? Dugo se pricalo o tome na forumu a i u Evropi, kada su Nijemci nakon kraha 2000. i 2003. "posadili" sirom zemlje oko 200 (cini mi se) kampova za djecu, ulozili oko 200 miliona eura u taj projekat itd...
- skenderija04
#11981 Re: Real Madrid C.F.
@ BHF_Manijak
Hvala jarane.Steta sto se sretnemo samo na temama o eurokupovima ili prvenstvima reprezentacija. Ja prvenstveno volim fudbal i nije mi tesko priznati ako "moji" izgube. Osim toga, ako pratis Barcelonu duze vrijeme pelcovan si na poraze, tako da sam se sinoc osjetio kao nekad
Ono sto sam vidio u ova dva dana zasluzuje samo cestitka Sta treba? Da se zalim na sudije? Ne zivim od fudbala. Samo zelim da gledam dobru tekmu,....I gledati sa kojim forumasem diskutujem 
Hvala jarane.Steta sto se sretnemo samo na temama o eurokupovima ili prvenstvima reprezentacija. Ja prvenstveno volim fudbal i nije mi tesko priznati ako "moji" izgube. Osim toga, ako pratis Barcelonu duze vrijeme pelcovan si na poraze, tako da sam se sinoc osjetio kao nekad
- p206
#11982 Re: Real Madrid C.F.
Ja sam glasao za njega da bude forumaš godine, Kemal je bio na drugom mjestu... da je pobijedio bila bi tuga u kući MalovčićaBHF_Manijak wrote:
Svidja mi se kako kontas!![]()
![]()
Po ko zna koji put, moram ti reci da si jedan od najgotivnih likova na forumu, i za citanje i za diskutovanje! Otkud ti bolan toliki sabur, uvijek odmjeren, smiren, realan, nada sve objektivan...
Vito je to organizovao, čini mi se...dobar je i on, al mi nekad zna povući živac
- BHF_Manijak
#11983 Re: Real Madrid C.F.
Furas nas ili fakat???Layne wrote:Sve je to u dure, ja pitam gdje su ti omladinci iz Dortmunda i Minhena u tim klubovima?BHF_Manijak wrote:Kako mislis koji? Dugo se pricalo o tome na forumu a i u Evropi, kada su Nijemci nakon kraha 2000. i 2003. "posadili" sirom zemlje oko 200 (cini mi se) kampova za djecu, ulozili oko 200 miliona eura u taj projekat itd...
Muller, Badstuber, Goetze, Reus, Schmelzer, Hummels, Bender, Gundogan, Gomez, Boateng, Sahin, pa onda u drugim klubovima, Schurrle, Bender iz Leverkusena, Draxler, Ozil, Khedira itd itd itd...
Njemacka je u posljednjih 5-6 godina izbacila najvise mladih talenata koji obecavaju i ti pitas gdje su ta djeca?! Pa evo Bayern i Dortmund ih imaju 11 zajedno!
-
Static-X
#11984 Re: Real Madrid C.F.
Sto ga mi dobismo po picki.
Ovo je Bayernova godina, a nama ostaje da idalje postimo.
Steta sto svabe nisu vako dobro igrali na evropskom, da vako ponize spance...
Ovo je Bayernova godina, a nama ostaje da idalje postimo.
Steta sto svabe nisu vako dobro igrali na evropskom, da vako ponize spance...
-
gidra
#11985 Re: Real Madrid C.F.
Ne kažem da su direktno produkt Bayernove ili Dortmundove škole, već da su dio jednog velikog projekta kao što ti je kolega BHF_Manijak rekao i ne kažem da su trenutno Švabe najbolji već predviđam njihovu dominaciju uskoro. Uzmi prosjek godina u Njemačkim ekipama i vidjet ćeš kako su to vrlo vrlo mlade ekipe.Layne wrote:Sve je to u dure, ja pitam gdje su ti omladinci iz Dortmunda i Minhena u tim klubovima?BHF_Manijak wrote:Kako mislis koji? Dugo se pricalo o tome na forumu a i u Evropi, kada su Nijemci nakon kraha 2000. i 2003. "posadili" sirom zemlje oko 200 (cini mi se) kampova za djecu, ulozili oko 200 miliona eura u taj projekat itd...
-
gidra
#11986 Re: Real Madrid C.F.
Rode, Subotić, Holtby, pa i naš Kološinac (nadam se) ma ima ih bruka...BHF_Manijak wrote:Furas nas ili fakat???Layne wrote:Sve je to u dure, ja pitam gdje su ti omladinci iz Dortmunda i Minhena u tim klubovima?BHF_Manijak wrote:Kako mislis koji? Dugo se pricalo o tome na forumu a i u Evropi, kada su Nijemci nakon kraha 2000. i 2003. "posadili" sirom zemlje oko 200 (cini mi se) kampova za djecu, ulozili oko 200 miliona eura u taj projekat itd...
Muller, Badstuber, Goetze, Reus, Schmelzer, Hummels, Bender, Gundogan, Gomez, Boateng, Sahin, pa onda u drugim klubovima, Schurrle, Bender iz Leverkusena, Draxler, Ozil, Khedira itd itd itd...
Njemacka je u posljednjih 5-6 godina izbacila najvise mladih talenata koji obecavaju i ti pitas gdje su ta djeca?! Pa evo Bayern i Dortmund ih imaju 11 zajedno!
- ultima_palabra
#11987 Re: Real Madrid C.F.
http://www.zonalmarking.net/2013/04/25/ ... th-halves/
Potpuna taktička pobjeda Kloppa. Golovi jesu došli iz nekih bezveznih situacija, ali i to je proizvod pritiska koji je Dortmund izvršio na vezni red Madrida.
Realno, mislim da ni navijači RM ne bi bili sretni čak i da nekako osvoje Decimu sa ovakvom beskrvnom igrom.
Potpuna taktička pobjeda Kloppa. Golovi jesu došli iz nekih bezveznih situacija, ali i to je proizvod pritiska koji je Dortmund izvršio na vezni red Madrida.
Realno, mislim da ni navijači RM ne bi bili sretni čak i da nekako osvoje Decimu sa ovakvom beskrvnom igrom.
- Pingwin
#11988 Re: Real Madrid C.F.
Ma navijači RM-a bi bili zadovoljni samo da su vidjeli CR-a na terenu +. Na to svršavaju
- Layne
#11989 Re: Real Madrid C.F.
Ne furam te, osvrtao sam se na post gdje piše samo za Dortmund i Bayern.BHF_Manijak wrote:Furas nas ili fakat???
Dobro, za Dortmund priznajem da sam pogriješio, ali u Bayernu ima 7 švaba, od toga mislim 3 iz njihove škole fudbala i ti mi kažeš da je Bayern ovdje gdje jeste zbog ulaganja u omladinski fudbal, how yes no
-
Madrid
#11990 Re: Real Madrid C.F.
Ljudi nas poderase ko napolitanke, al još se necemu nadam u revanšu 
Imam osječaj da barca nije onako nahebala da ne bi ni real, sad zbog čega je to tako...
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
Imam osječaj da barca nije onako nahebala da ne bi ni real, sad zbog čega je to tako...
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
- ultima_palabra
#11991 Re: Real Madrid C.F.
Al jest Pepe propo, kaj stari šporet lapuzan 
- BHF_Manijak
#11992 Re: Real Madrid C.F.
A sto nije u barazu tako prop0o jebo nanu svoju!
Kod onog treceg gola ne mogu da vjerujem da je Lewandowski isceprkao loptu pored dvojice fudbalera Reala, i to bas mislim da je Pepe bio tu!

Kod onog treceg gola ne mogu da vjerujem da je Lewandowski isceprkao loptu pored dvojice fudbalera Reala, i to bas mislim da je Pepe bio tu!
- fosil
#11993 Re: Real Madrid C.F.
Cjerkus.ultima_palabra wrote:Al jest Pepe propo, kaj stari šporet lapuzan
-
gidra
#11994 Re: Real Madrid C.F.
Ma i Realu treba potpuni remont. Pošto Mourinho ode 90%, treba sačekati da vidimo novog trenera i njegovu viziju, a ovih do sada pola prodati: Pepe, Carvalho, Arbeloa(meni taj igrač nije ni za Osasune), Coentrao, Essien, Kaka, Di Maria, Benzema, Higuain....
- AmiĐa_Idriz
#11995 Re: Real Madrid C.F.
ma nikome nije noge sinoć polomio..odma znaj da nešto nije u reduultima_palabra wrote:Al jest Pepe propo, kaj stari šporet lapuzan
- DonVito
#11996 Re: Real Madrid C.F.
Pepe je direktno uticao kod sva cetri primljena gola, nebi ga ni u Napoli dzaba 
- AmiĐa_Idriz
#11997 Re: Real Madrid C.F.
a gdje je :Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva SorteDonVito wrote:Pepe je direktno uticao kod sva cetri primljena gola, nebi ga ni u Napoli dzaba
- DonVito
#11998 Re: Real Madrid C.F.
AmiĐa_Idriz wrote:a gdje je :Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva SorteDonVito wrote:Pepe je direktno uticao kod sva cetri primljena gola, nebi ga ni u Napoli dzaba
Simpatizer Suarezubica.
- AmiĐa_Idriz
#11999 Re: Real Madrid C.F.
ne,nisam njegov simpatizer već sam simpatizer Liverpoola..naravno da osuđujem ono što je uradio i ni malo mi nije krivoDonVito wrote:AmiĐa_Idriz wrote:a gdje je :Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva SorteDonVito wrote:Pepe je direktno uticao kod sva cetri primljena gola, nebi ga ni u Napoli dzaba![]()
Simpatizer Suarezubica.
-
old school23
#12000 Re: Real Madrid C.F.
Pepe nista pokazao nije. Higuain nije igrac za Reala vise,ako Klop dodje u Real M. mogao bi Lewandowski
treba onakav napadac Realu