Ne znam, ali u ovom trenutku mi on više liči na Kennyja Dalglisha.
Pa Rafa više nije nenadjebiv ni u kup takmičenjima, a tu je prije bio bog i batina.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ispucao je sve ideje. Ovo sad je spašavanje sezone na inspiraciju i voljni momenat.skenderija04 wrote:A zasto vidite Mourinha izvan Reala? Gdje ce? Koja mu je opcija bolja od Madrida?
Vec su pocele neke price kako ce mu se ponuditi ugovor do 2018.ultima_palabra wrote:Ispucao je sve ideje. Ovo sad je spašavanje sezone na inspiraciju i voljni momenat.skenderija04 wrote:A zasto vidite Mourinha izvan Reala? Gdje ce? Koja mu je opcija bolja od Madrida?
A negdje će se već snaći.
Moguce da je tako, ali danas vidim da su mu rekli (ako je istina naravno) da do 2 aprila obavijesti klub o svojim planovima. Klub je zainteresovan da nastave saradnju. @Ultima, jedina ozbiljna prepreka (problem) koji je imao Mou u Madridu su bili Iker i Ramos. Diego Lopez i Varane su taj problem sveli na minimum. Ako je prve godine otjerao kuhara i doktora, druge Valdana a trece Zidana, ne bi me iznenadilo da cetvrte otjera i ovu dvojicu. Na kraju u fudbalu je rezultat glavni a fudbalski navijac je gadna sorta. Dok pobjedjuje najbolji je ako pocne da gubi traze smjenu. Za sada mu ide dobro, u finalu kupa , prosao je Manchester i dva puta zaredom pobijedio i nadigrao Barcelonu. Jedino sto ja vidim u korist teorije odlaska je cinjenica su ljudi shvatili da je za uspjehe Madrida najzasluzniji Cristiano a ne Mourinhova taktika. Ako Florentino produzi sa Ronaldom nece biti toliko tuge ako ode Mourinho-ultima_palabra wrote:Ispucao je sve ideje. Ovo sad je spašavanje sezone na inspiraciju i voljni momenat.skenderija04 wrote:A zasto vidite Mourinha izvan Reala? Gdje ce? Koja mu je opcija bolja od Madrida?
Barem ste vi shvatili da je trener bitan za rezultat.skenderija04 wrote: Moguce da je tako, ali danas vidim da su mu rekli (ako je istina naravno) da do 2 aprila obavijesti klub o svojim planovima. Klub je zainteresovan da nastave saradnju. @Ultima, jedina ozbiljna prepreka (problem) koji je imao Mou u Madridu su bili Iker i Ramos. Diego Lopez i Varane su taj problem sveli na minimum. Ako je prve godine otjerao kuhara i doktora, druge Valdana a trece Zidana, ne bi me iznenadilo da cetvrte otjera i ovu dvojicu. Na kraju u fudbalu je rezultat glavni a fudbalski navijac je gadna sorta. Dok pobjedjuje najbolji je ako pocne da gubi traze smjenu. Za sada mu ide dobro, u finalu kupa , prosao je Manchester i dva puta zaredom pobijedio i nadigrao Barcelonu. Jedino sto ja vidim u korist teorije odlaska je cinjenica su ljudi shvatili da je za uspjehe Madrida najzasluzniji Cristiano a ne Mourinhova taktika. Ako Florentino produzi sa Ronaldom nece biti toliko tuge ako ode Mourinho-
Nisu iste svlacionice i odnosi u njoj . Nisu isti uslovi u kojima su dosli, nisu isti ciljevi, jedan je nadogradjivao a drugi je poceo od nule....dosta stvari je razlicito da bi se mogli porediti, jedan je dosao kao pocetnik drugi kao najbolji na svijetu. Na kraju, u Realu je historijski trener uvijek bio nuzno zlo a u Barceloni najbitniji faktor.fixer wrote:Barem ste vi shvatili da je trener bitan za rezultat.skenderija04 wrote: Moguce da je tako, ali danas vidim da su mu rekli (ako je istina naravno) da do 2 aprila obavijesti klub o svojim planovima. Klub je zainteresovan da nastave saradnju. @Ultima, jedina ozbiljna prepreka (problem) koji je imao Mou u Madridu su bili Iker i Ramos. Diego Lopez i Varane su taj problem sveli na minimum. Ako je prve godine otjerao kuhara i doktora, druge Valdana a trece Zidana, ne bi me iznenadilo da cetvrte otjera i ovu dvojicu. Na kraju u fudbalu je rezultat glavni a fudbalski navijac je gadna sorta. Dok pobjedjuje najbolji je ako pocne da gubi traze smjenu. Za sada mu ide dobro, u finalu kupa , prosao je Manchester i dva puta zaredom pobijedio i nadigrao Barcelonu. Jedino sto ja vidim u korist teorije odlaska je cinjenica su ljudi shvatili da je za uspjehe Madrida najzasluzniji Cristiano a ne Mourinhova taktika. Ako Florentino produzi sa Ronaldom nece biti toliko tuge ako ode Mourinho-
Opet mislim da bi Ronaldo bez dobrog trenera bio nista.skenderija04 wrote: Nisu iste svlacionice i odnosi u njoj . Nisu isti uslovi u kojima su dosli, nisu isti ciljevi, jedan je nadogradjivao a drugi je poceo od nule....dosta stvari je razlicito da bi se mogli porediti, jedan je dosao kao pocetnik drugi kao najbolji na svijetu. Na kraju, u Realu je historijski trener uvijek bio nuzno zlo a u Barceloni najbitniji faktor.
Pa saglasili smo se oko ovoga prije dva-tri mjeseca i predvidili sve što će se desiti. Ne vidim zašto bi sada bilo nešto drugačije. A Iker i Ramos nisu isto kao kuhar i konobar.skenderija04 wrote:Moguce da je tako, ali danas vidim da su mu rekli (ako je istina naravno) da do 2 aprila obavijesti klub o svojim planovima. Klub je zainteresovan da nastave saradnju. @Ultima, jedina ozbiljna prepreka (problem) koji je imao Mou u Madridu su bili Iker i Ramos. Diego Lopez i Varane su taj problem sveli na minimum. Ako je prve godine otjerao kuhara i doktora, druge Valdana a trece Zidana, ne bi me iznenadilo da cetvrte otjera i ovu dvojicu. Na kraju u fudbalu je rezultat glavni a fudbalski navijac je gadna sorta. Dok pobjedjuje najbolji je ako pocne da gubi traze smjenu. Za sada mu ide dobro, u finalu kupa , prosao je Manchester i dva puta zaredom pobijedio i nadigrao Barcelonu. Jedino sto ja vidim u korist teorije odlaska je cinjenica su ljudi shvatili da je za uspjehe Madrida najzasluzniji Cristiano a ne Mourinhova taktika. Ako Florentino produzi sa Ronaldom nece biti toliko tuge ako ode Mourinho-ultima_palabra wrote:Ispucao je sve ideje. Ovo sad je spašavanje sezone na inspiraciju i voljni momenat.skenderija04 wrote:A zasto vidite Mourinha izvan Reala? Gdje ce? Koja mu je opcija bolja od Madrida?
To je pitanje na koje jos ne mozemo odgovoriti. Ronaldo nije od juce u Realu a Mourinhu je treca sezona sa Cristianom. Ja mislim da sada gledamo najboljeg Cristiana u njegovoj karijeri. Nalazi se u trenutku kada su se spojile fizicka snaga, psihicki mir,i iskustvo. Nema vise djecijih glupih sitnica koje su mu samo odmagale. Kako bi to izgledalo sa drugim trenerom ne znamofixer wrote:Opet mislim da bi Ronaldo bez dobrog trenera bio nista.skenderija04 wrote: Nisu iste svlacionice i odnosi u njoj . Nisu isti uslovi u kojima su dosli, nisu isti ciljevi, jedan je nadogradjivao a drugi je poceo od nule....dosta stvari je razlicito da bi se mogli porediti, jedan je dosao kao pocetnik drugi kao najbolji na svijetu. Na kraju, u Realu je historijski trener uvijek bio nuzno zlo a u Barceloni najbitniji faktor.
Ti si sigurno jedan od onih realnih i objektivnih forumaša.Static-X wrote:De prestanite sa ovakvim izjavama. Ovakvih se Real rijesava, a ti bi ga nazor uguru u Real.Bosanski_kralj wrote:Realu treba napadač, evo navodno bi Džeku pustili za 20 miliona Eura, njihovom stilu igre bi on odlično pasao.
Objektivno nema Dzeko mjesta u Realu ni dzaba da ga nude pa onaj mali Morata je strasan a nema mjesta..Bosanski_kralj wrote:Ti si sigurno jedan od onih realnih i objektivnih forumaša.Static-X wrote:De prestanite sa ovakvim izjavama. Ovakvih se Real rijesava, a ti bi ga nazor uguru u Real.Bosanski_kralj wrote:Realu treba napadač, evo navodno bi Džeku pustili za 20 miliona Eura, njihovom stilu igre bi on odlično pasao.
Ma džaba svi uspjesi, odlazi on sigurno iz Reala. Volio bih ja da ostane ali teško, minimalne šanse.popokatepetl_com wrote:Ja mislim da ce Mourinho jos jednu godinu ostati u Madridu. Za uspjehe Reala on je najzasluzniji a ne Cristiano, vidjeli smo Cristiana sto se naosvajao trofeja one sezone pod Pelegrinijem. Dok Jose nije dosao nisu mogli osminu finala LP da prodju.
Ostaje on sigurno. Osim ako osvoji LP._terminaš_ wrote:Ma džaba svi uspjesi, odlazi on sigurno iz Reala. Volio bih ja da ostane ali teško, minimalne šanse.popokatepetl_com wrote:Ja mislim da ce Mourinho jos jednu godinu ostati u Madridu. Za uspjehe Reala on je najzasluzniji a ne Cristiano, vidjeli smo Cristiana sto se naosvajao trofeja one sezone pod Pelegrinijem. Dok Jose nije dosao nisu mogli osminu finala LP da prodju.
Ma dobro naši igrači qrcu ne valjaju.Mikady wrote: Objektivno nema Dzeko mjesta u Realu ni dzaba da ga nude pa onaj mali Morata je strasan a nema mjesta..
Nista protiv Dzeke uz Pjanica, Salihovica, Ibisevica najdrazi rep. BIH
Luka je bio previse placen,a ne ovo..ovo je katastrofa,idu u krajnost...MOSALJOZE wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/real-d ... /130310021
"samo" 110 miliona malo je to![]()
Mislim da su ovo samo novinarska nagađanja. Neće oni ove pare dati, iako vjerujem da bi mogli.MOSALJOZE wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/real-d ... /130310021
pa totenhem bi za te pare mogao uzeti falkaoa,i još 3 jako dobra igrača_terminaš_ wrote:Mislim da su ovo samo novinarska nagađanja. Neće oni ove pare dati, iako vjerujem da bi mogli.MOSALJOZE wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/real-d ... /130310021
![]()