Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Dugi nožni nokti

#11551 Re: Real Madrid C.F.

Post by Dugi nožni nokti »

Meni izgleda da Benitez nije ništa napredovao kao trener. U Valenciji i Liverpoolu je bio na vrhuncu, ali kada je "ispuhao", onda nije pronašao način da se vrati u samu kremu trenerskih imena, u koju je upao zahvaljujući odličnim rezultatima.
Ne znam, ali u ovom trenutku mi on više liči na Kennyja Dalglisha. :D Davno prevaziđene metode, nikakvih inovacija i život isključivo na staroj slavi.
Pa Rafa više nije nenadjebiv ni u kup takmičenjima, a tu je prije bio bog i batina. :-)
skenderija04

#11552 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

A zasto vidite Mourinha izvan Reala? Gdje ce? Koja mu je opcija bolja od Madrida?
ultima_palabra

#11553 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

skenderija04 wrote:A zasto vidite Mourinha izvan Reala? Gdje ce? Koja mu je opcija bolja od Madrida?
Ispucao je sve ideje. Ovo sad je spašavanje sezone na inspiraciju i voljni momenat.

A negdje će se već snaći.
fixer

#11554 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

ultima_palabra wrote:
skenderija04 wrote:A zasto vidite Mourinha izvan Reala? Gdje ce? Koja mu je opcija bolja od Madrida?
Ispucao je sve ideje. Ovo sad je spašavanje sezone na inspiraciju i voljni momenat.

Vec su pocele neke price kako ce mu se ponuditi ugovor do 2018. :D
bosanska senzacija

#11555 Re: Real Madrid C.F.

Post by bosanska senzacija »

Kao idućeg trenera Reala ja vidim Laudrupa iz Swansea, iako ne vidim ni jedan razlog da tjeraju Mourinha.
skenderija04

#11556 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

ultima_palabra wrote:

Moguce da je tako, ali danas vidim da su mu rekli (ako je istina naravno) da do 2 aprila obavijesti klub o svojim planovima. Klub je zainteresovan da nastave saradnju. @Ultima, jedina ozbiljna prepreka (problem) koji je imao Mou u Madridu su bili Iker i Ramos. Diego Lopez i Varane su taj problem sveli na minimum. Ako je prve godine otjerao kuhara i doktora, druge Valdana a trece Zidana, ne bi me iznenadilo da cetvrte otjera i ovu dvojicu. Na kraju u fudbalu je rezultat glavni a fudbalski navijac je gadna sorta. Dok pobjedjuje najbolji je ako pocne da gubi traze smjenu. Za sada mu ide dobro, u finalu kupa , prosao je Manchester i dva puta zaredom pobijedio i nadigrao Barcelonu. Jedino sto ja vidim u korist teorije odlaska je cinjenica su ljudi shvatili da je za uspjehe Madrida najzasluzniji Cristiano a ne Mourinhova taktika. Ako Florentino produzi sa Ronaldom nece biti toliko tuge ako ode Mourinho-
fixer

#11557 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

skenderija04 wrote: Moguce da je tako, ali danas vidim da su mu rekli (ako je istina naravno) da do 2 aprila obavijesti klub o svojim planovima. Klub je zainteresovan da nastave saradnju. @Ultima, jedina ozbiljna prepreka (problem) koji je imao Mou u Madridu su bili Iker i Ramos. Diego Lopez i Varane su taj problem sveli na minimum. Ako je prve godine otjerao kuhara i doktora, druge Valdana a trece Zidana, ne bi me iznenadilo da cetvrte otjera i ovu dvojicu. Na kraju u fudbalu je rezultat glavni a fudbalski navijac je gadna sorta. Dok pobjedjuje najbolji je ako pocne da gubi traze smjenu. Za sada mu ide dobro, u finalu kupa , prosao je Manchester i dva puta zaredom pobijedio i nadigrao Barcelonu. Jedino sto ja vidim u korist teorije odlaska je cinjenica su ljudi shvatili da je za uspjehe Madrida najzasluzniji Cristiano a ne Mourinhova taktika. Ako Florentino produzi sa Ronaldom nece biti toliko tuge ako ode Mourinho-
Barem ste vi shvatili da je trener bitan za rezultat.
skenderija04

#11558 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

fixer wrote:
skenderija04 wrote: Moguce da je tako, ali danas vidim da su mu rekli (ako je istina naravno) da do 2 aprila obavijesti klub o svojim planovima. Klub je zainteresovan da nastave saradnju. @Ultima, jedina ozbiljna prepreka (problem) koji je imao Mou u Madridu su bili Iker i Ramos. Diego Lopez i Varane su taj problem sveli na minimum. Ako je prve godine otjerao kuhara i doktora, druge Valdana a trece Zidana, ne bi me iznenadilo da cetvrte otjera i ovu dvojicu. Na kraju u fudbalu je rezultat glavni a fudbalski navijac je gadna sorta. Dok pobjedjuje najbolji je ako pocne da gubi traze smjenu. Za sada mu ide dobro, u finalu kupa , prosao je Manchester i dva puta zaredom pobijedio i nadigrao Barcelonu. Jedino sto ja vidim u korist teorije odlaska je cinjenica su ljudi shvatili da je za uspjehe Madrida najzasluzniji Cristiano a ne Mourinhova taktika. Ako Florentino produzi sa Ronaldom nece biti toliko tuge ako ode Mourinho-
Barem ste vi shvatili da je trener bitan za rezultat.
Nisu iste svlacionice i odnosi u njoj . Nisu isti uslovi u kojima su dosli, nisu isti ciljevi, jedan je nadogradjivao a drugi je poceo od nule....dosta stvari je razlicito da bi se mogli porediti, jedan je dosao kao pocetnik drugi kao najbolji na svijetu. Na kraju, u Realu je historijski trener uvijek bio nuzno zlo a u Barceloni najbitniji faktor.
fixer

#11559 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

skenderija04 wrote: Nisu iste svlacionice i odnosi u njoj . Nisu isti uslovi u kojima su dosli, nisu isti ciljevi, jedan je nadogradjivao a drugi je poceo od nule....dosta stvari je razlicito da bi se mogli porediti, jedan je dosao kao pocetnik drugi kao najbolji na svijetu. Na kraju, u Realu je historijski trener uvijek bio nuzno zlo a u Barceloni najbitniji faktor.
Opet mislim da bi Ronaldo bez dobrog trenera bio nista.
ultima_palabra

#11560 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

skenderija04 wrote:
ultima_palabra wrote:

Moguce da je tako, ali danas vidim da su mu rekli (ako je istina naravno) da do 2 aprila obavijesti klub o svojim planovima. Klub je zainteresovan da nastave saradnju. @Ultima, jedina ozbiljna prepreka (problem) koji je imao Mou u Madridu su bili Iker i Ramos. Diego Lopez i Varane su taj problem sveli na minimum. Ako je prve godine otjerao kuhara i doktora, druge Valdana a trece Zidana, ne bi me iznenadilo da cetvrte otjera i ovu dvojicu. Na kraju u fudbalu je rezultat glavni a fudbalski navijac je gadna sorta. Dok pobjedjuje najbolji je ako pocne da gubi traze smjenu. Za sada mu ide dobro, u finalu kupa , prosao je Manchester i dva puta zaredom pobijedio i nadigrao Barcelonu. Jedino sto ja vidim u korist teorije odlaska je cinjenica su ljudi shvatili da je za uspjehe Madrida najzasluzniji Cristiano a ne Mourinhova taktika. Ako Florentino produzi sa Ronaldom nece biti toliko tuge ako ode Mourinho-
Pa saglasili smo se oko ovoga prije dva-tri mjeseca i predvidili sve što će se desiti. Ne vidim zašto bi sada bilo nešto drugačije. A Iker i Ramos nisu isto kao kuhar i konobar.

Ja nisam zaboravio odvratnu igru u većini ove sezone, a ruku na srce ni na OT nije bila ništa bolja... osim u tih ključnih 15 minuta. Na kraju krajeva, mislim da ni Mourinho nema želje da nastavi... ako bi uzeo LP pogotovo.
skenderija04

#11561 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

fixer wrote:
skenderija04 wrote: Nisu iste svlacionice i odnosi u njoj . Nisu isti uslovi u kojima su dosli, nisu isti ciljevi, jedan je nadogradjivao a drugi je poceo od nule....dosta stvari je razlicito da bi se mogli porediti, jedan je dosao kao pocetnik drugi kao najbolji na svijetu. Na kraju, u Realu je historijski trener uvijek bio nuzno zlo a u Barceloni najbitniji faktor.
Opet mislim da bi Ronaldo bez dobrog trenera bio nista.
To je pitanje na koje jos ne mozemo odgovoriti. Ronaldo nije od juce u Realu a Mourinhu je treca sezona sa Cristianom. Ja mislim da sada gledamo najboljeg Cristiana u njegovoj karijeri. Nalazi se u trenutku kada su se spojile fizicka snaga, psihicki mir,i iskustvo. Nema vise djecijih glupih sitnica koje su mu samo odmagale. Kako bi to izgledalo sa drugim trenerom ne znamo
skenderija04

#11562 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

@ Ultima Palabra

Sve je to 100% tacno ali u ovom biznisu rezultat je glavni. U fudbalu je gore i prevrtljivije nego na berzi. Prije dva mjeseca Mou je bio zavrsena prica, danas je realna opcija za nastavak saradnje a sutra ko zna :D .
Bosanski_kralj

#11563 Re: Real Madrid C.F.

Post by Bosanski_kralj »

Static-X wrote:
Bosanski_kralj wrote:Realu treba napadač, evo navodno bi Džeku pustili za 20 miliona Eura, njihovom stilu igre bi on odlično pasao.
De prestanite sa ovakvim izjavama. Ovakvih se Real rijesava, a ti bi ga nazor uguru u Real.
Ti si sigurno jedan od onih realnih i objektivnih forumaša. :roll:
Tomahawk11
Globalni moderator

#11564 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Al cuj Benitez :-)
Nece taj doci, nema sanse.
Mikady

#11565 Re: Real Madrid C.F.

Post by Mikady »

Bosanski_kralj wrote:
Static-X wrote:
Bosanski_kralj wrote:Realu treba napadač, evo navodno bi Džeku pustili za 20 miliona Eura, njihovom stilu igre bi on odlično pasao.
De prestanite sa ovakvim izjavama. Ovakvih se Real rijesava, a ti bi ga nazor uguru u Real.
Ti si sigurno jedan od onih realnih i objektivnih forumaša. :roll:
Objektivno nema Dzeko mjesta u Realu ni dzaba da ga nude pa onaj mali Morata je strasan a nema mjesta..
Nista protiv Dzeke uz Pjanica, Salihovica, Ibisevica najdrazi rep. BIH
Muhamed Đakmić

#11566 Re: Real Madrid C.F.

Post by Muhamed Đakmić »

Kakav ba Morata, šta vam je :roll:
popokatepetl_com

#11567 Re: Real Madrid C.F.

Post by popokatepetl_com »

Ja mislim da ce Mourinho jos jednu godinu ostati u Madridu. Za uspjehe Reala on je najzasluzniji a ne Cristiano, vidjeli smo Cristiana sto se naosvajao trofeja one sezone pod Pelegrinijem. Dok Jose nije dosao nisu mogli osminu finala LP da prodju.
Logovan

#11568 Re: Real Madrid C.F.

Post by Logovan »

popokatepetl_com wrote:Ja mislim da ce Mourinho jos jednu godinu ostati u Madridu. Za uspjehe Reala on je najzasluzniji a ne Cristiano, vidjeli smo Cristiana sto se naosvajao trofeja one sezone pod Pelegrinijem. Dok Jose nije dosao nisu mogli osminu finala LP da prodju.
Ma džaba svi uspjesi, odlazi on sigurno iz Reala. Volio bih ja da ostane ali teško, minimalne šanse.
fixer

#11569 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

_terminaš_ wrote:
popokatepetl_com wrote:Ja mislim da ce Mourinho jos jednu godinu ostati u Madridu. Za uspjehe Reala on je najzasluzniji a ne Cristiano, vidjeli smo Cristiana sto se naosvajao trofeja one sezone pod Pelegrinijem. Dok Jose nije dosao nisu mogli osminu finala LP da prodju.
Ma džaba svi uspjesi, odlazi on sigurno iz Reala. Volio bih ja da ostane ali teško, minimalne šanse.
Ostaje on sigurno. Osim ako osvoji LP.
Bosanski_kralj

#11570 Re: Real Madrid C.F.

Post by Bosanski_kralj »

Mikady wrote: Objektivno nema Dzeko mjesta u Realu ni dzaba da ga nude pa onaj mali Morata je strasan a nema mjesta..
Nista protiv Dzeke uz Pjanica, Salihovica, Ibisevica najdrazi rep. BIH
Ma dobro naši igrači qrcu ne valjaju.

Jeste sad zadovoljni?

:roll:
MOSALJOZE

#11571 Re: Real Madrid C.F.

Post by MOSALJOZE »

Ime postoji

#11572 Re: Real Madrid C.F.

Post by Ime postoji »

MOSALJOZE wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/real-d ... /130310021
"samo" 110 miliona malo je to :x :x
Luka je bio previse placen,a ne ovo..ovo je katastrofa,idu u krajnost... :x :x :x
Muhamed Đakmić

#11573 Re: Real Madrid C.F.

Post by Muhamed Đakmić »

Šta vam je ba, kakvih 110 miliona :lol:
Logovan

#11574 Re: Real Madrid C.F.

Post by Logovan »

Mislim da su ovo samo novinarska nagađanja. Neće oni ove pare dati, iako vjerujem da bi mogli. :D :-)
MOSALJOZE

#11575 Re: Real Madrid C.F.

Post by MOSALJOZE »

_terminaš_ wrote:
Mislim da su ovo samo novinarska nagađanja. Neće oni ove pare dati, iako vjerujem da bi mogli. :D :-)
pa totenhem bi za te pare mogao uzeti falkaoa,i još 3 jako dobra igrača
Post Reply