Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Majstore, ono sto je Rafael uradio je cist crveni karton i penal za Real! Rukom odbranio loptu na gol liniji. Sudija nije vidio.. duduk ne bi svirao? Mani se suplje.
Evo objektivno
Slazem se ono je bilo cisto vadjenje lopte iz gola.
Nego i dalje se pitam zasta im sluze one sudije kraj gola, neki predmet... onako stoje kao ovce...
Objektivno u prvoj utakmici vratimo film MU je dao gol nakon kornera kojeg nije bilo, ma nista kako ce sudija da vidi ili onaj kraj gola Di Maria srusen u 16m ma nista kakav penal vidio bi i sudija kraj gola bar
Jucer u drugoj utakmici domacin postize gol tj. autogol Ramosa a prije toga samo 4 sekunde bio je offs. RVP ma nista. Rafael vadi loptu iz gola ma nista, nije sudija vidio a nije ni onaj kraj gola
Najjaci su mi ovi MU pokraden Nani nije trebao dobiti crveni, Realu pomogao sudija turcin sudija how yes no pa ako je neko nekome pomogao da se drzi i dalje u igri to su sudije uradile za MU i na koncu konca zasluzena pobjeda Reala sto je trebalo biti i u prvoj utakmici sto jest jest objektivno.
ultima_palabra wrote:Eh sad recite ko je uvijek branio Luku
Jedino smo ja i ti i LiP govorili da je dobar igrac.
Aye aye Sir Sinoć je donio dosta toga svojim ulaskom, potpunu kontrolu sredine u tih ključnih 10-tak minuta. Skroz je druga priča kad protivnik ne može samo zatvoriti Xabija i riješiti priču. Svaka čast i za Josea zbog dobre izmjene.
Odbrane Diega me nisu iznenadile, strašan golman kojemu je malo falilo za veće stvari u karijeri... Iker može polako da su oporavlja i da se vrati kad bude 100% spreman.
Varane je mislim napravio onu grešku zbog previše samopouzdanja, navikao je da brzinom i dugim nogama s lakoćom odnosi loptu, ali u onakvim situacijama se ne treba kockati.
Vidjeli smo i sinoć da Madrid nije ekipa koja se zna braniti u svom 16-ercu, u situacijama kao poslije drugog gola ekipa se sama povlači tamo, za što su mogli platiti cijenu. Zato sljedeći trener treba inzistirati na visokoj liniji i boljoj kontroli sredine.
ultima_palabra wrote:
Aye aye Sir Sinoć je donio dosta toga svojim ulaskom, potpunu kontrolu sredine u tih ključnih 10-tak minuta. Skroz je druga priča kad protivnik ne može samo zatvoriti Xabija i riješiti priču. Svaka čast i za Josea zbog dobre izmjene.
Odbrane Diega me nisu iznenadile, strašan golman kojemu je malo falilo za veće stvari u karijeri... Iker može polako da su oporavlja i da se vrati kad bude 100% spreman.
Varane je mislim napravio onu grešku zbog previše samopouzdanja, navikao je da brzinom i dugim nogama s lakoćom odnosi loptu, ali u onakvim situacijama se ne treba kockati.
Vidjeli smo i sinoć da Madrid nije ekipa koja se zna braniti u svom 16-ercu, u situacijama kao poslije drugog gola ekipa se sama povlači tamo, za što su mogli platiti cijenu. Zato sljedeći trener treba inzistirati na visokoj liniji i boljoj kontroli sredine.
I mene je iznenadio zamjenom Arbeloa Modric. Ipak sam ocekivao Khediru. Ali ovo je bilo puno bolje. Svidja mi se kod Modrica to sto je bas trazio loptu. I bukvalno sva igra je u tim minutama isla preko njega.
Nadam se da nece doci nikakav novi trener. Mislim da je s ove tri pobjede Mo vratio povjerenje u njega od strane svih nevjernika.
A ne, ne... Mou je odavno spalio mostove Drag mi je lik, larger than life što kažu, ali njegov ostanak bi bio totalno kontraproduktivan. Nadam se da će uspjeti otići kao pobjednik.
ultima_palabra wrote:A ne, ne... Mou je odavno spalio mostove Drag mi je lik, larger than life što kažu, ali njegov ostanak bi bio totalno kontraproduktivan. Nadam se da će uspjeti otići kao pobjednik.
S obzirom na rezultate do ove tri utakmice, odnos s Mo nije ni bio toliko los, kakav bi odnos Madrid imao s drugim trenerom ko je napravio isto. Mislim da nakon ove tri pobjede Mo ce biti ponovo prigrljen od strane uprave. Njegov odlazak je kontraproduktivan. Svaka ekipa koja je imala njega za trenera nakon njegovog odlaska se raspala.
ultima_palabra wrote:A ne, ne... Mou je odavno spalio mostove Drag mi je lik, larger than life što kažu, ali njegov ostanak bi bio totalno kontraproduktivan. Nadam se da će uspjeti otići kao pobjednik.
S obzirom na rezultate do ove tri utakmice, odnos s Mo nije ni bio toliko los, kakav bi odnos Madrid imao s drugim trenerom ko je napravio isto. Mislim da nakon ove tri pobjede Mo ce biti ponovo prigrljen od strane uprave. Njegov odlazak je kontraproduktivan. Svaka ekipa koja je imala njega za trenera nakon njegovog odlaska se raspala.
Ma mislim da je taj odnos loš i da se ne može popraviti... razlog zašto nije smijenjen je njegova reputacija pobjednika, niko ne bi bolje od njega mogao spasiti ovu sezonu.
ultima_palabra wrote:
Ma mislim da je taj odnos loš i da se ne može popraviti... razlog zašto nije smijenjen je njegova reputacija pobjednika, niko ne bi bolje od njega mogao spasiti ovu sezonu.
Slična stvar je bila sa Capellom 2007.
Ali 2007 Barcelona nije utjerala ovakav strah u kosti. Mislim da su ovi problemi s Barcelonom mnogo izmijenili Pereza. Ne mislim da ce se vise qrciti sa trenerima.
ultima_palabra wrote:
Slična stvar je bila sa Capellom 2007.
Ali 2007 Barcelona nije utjerala ovakav strah u kosti. Mislim da su ovi problemi s Barcelonom mnogo izmijenili Pereza. Ne mislim da ce se vise qrciti sa trenerima.
Objektivno, meni se ne sviđa trenutna igra... idealna je za Barcelonu, ali sa drugim ekipama se pokažu slabosti. Valjda do kraja LP ne nalete na nekog velikog taktičara koji će to iskoristiti.
Mislim da Mou to ne može promijeniti, i kad bi mogao to bi zahtijevalo radikalne rezove i njegovu dugoročnu posvećenost u koju sumnjam da postoji.
ultima_palabra wrote:
Objektivno, meni se ne sviđa trenutna igra... idealna je za Barcelonu, ali sa drugim ekipama se pokažu slabosti. Valjda do kraja LP ne nalete na nekog velikog taktičara koji će to iskoristiti.
Mislim da Mou to ne može promijeniti, i kad bi mogao to bi zahtijevalo radikalne rezove i njegovu dugoročnu posvećenost u koju sumnjam da postoji.
Meni se ne svidja ponuda trenera na trzistu. Trziste vapi za nekim kvalitetnim, ali sve je to tanko. Nemas vise koga ni dovest.
Ma joj, sumnjam ja u ove trenere. Jest nas igrac, jest sve, ali opet je rizik ovakvu ekipu njemu dati. Pa kod Mo-a ima razdora bez obzira kakav je autoritet, zamisli kod ovog.
nicaze_072 wrote:
Majstore, ono sto je Rafael uradio je cist crveni karton i penal za Real! Rukom odbranio loptu na gol liniji. Sudija nije vidio.. duduk ne bi svirao? Mani se suplje.
Sudar Vidica i Diego Lopeza je 3 puta opasniji nego ono sto je napravio Nani! Covjek se zabio sa dvije sake u lice Vidicu! I da to nije crveni karton. Ali po istim osnovama neopreznosti Nani dobi crveni bez problema.
Penal na Youngu u 89. minuti cist ko suza ispred njega. Nece da svira.
I opet tvrdim. Nema to veze sa stimanjem, vec sa debilizmom i neiskustvom sudije koji sudi kukurz ligu u kojoj se sudije po terenu ganjaju i udaraju...
Jeste po sudackom kriteriju iz Cevljanovica, kad sudija popije dvije litre neke brlje i sudi... Normalno je da sudar Vidica i Diego Lopeza nije ni crveni karton ni penal. A ko prati Manchester zna da je Young jedan od najpoznatijih dajver, padavicara...
budite realni,da lukica sinoć ne zabi, zbijale bi se šale na njegov račun,ala bolje da je osto glavom udarat o klupu...
al momak zabi... i ćorava koka zrno ubode ponekad...i luka nije loš igrač,al daleko od tog da je išta posebno,plus daleko od toga da je išta posebno pokazo u realu u ovoj sezoni.ovaj go i?
sumirprimus wrote:budite realni,da lukica sinoć ne zabi, zbijale bi se šale na njegov račun,ala bolje da je osto glavom udarat o klupu...
al momak zabi... i ćorava koka zrno ubode ponekad...i luka nije loš igrač,al daleko od tog da je išta posebno,plus daleko od toga da je išta posebno pokazo u realu u ovoj sezoni.ovaj go i?
Nije samo gol, generalno je odigrao strašnih pola sata.
A nije mu bilo lako, kad si plaćen 40 miliona ljudi hoće da vide asistencije i golove, a on nije baš taj tip igrača. Plus mu se valjalo uklapati u nestabilnu ekipu, nije prošao ni pripreme, minutaža mala...
da neznalica sam i kompleksas i da ponovim, luka u realu nije nista posebno..
sjedi na klupi,odmara ozila i to je to,a da ne pricam za hrvatske sajtove,jebo drigienta,vodje momcadi,da nije gola i indexa tita mi ne bi ni znao da igra u realu...
luka da nije dobar igrac sigurno ne bi igro u engleskoj i sada u spanskoj ligi..ali poseban,maestralan,vodja,...
sumirprimus wrote:budite realni,da lukica sinoć ne zabi, zbijale bi se šale na njegov račun,ala bolje da je osto glavom udarat o klupu...
Nije samo gol, generalno je odigrao strašnih pola sata.
A nije mu bilo lako, kad si plaćen 40 miliona ljudi hoće da vide asistencije i golove, a on nije baš taj tip igrača. Plus mu se valjalo uklapati u nestabilnu ekipu, nije prošao ni pripreme, minutaža mala...
jebte ultima led,nemoj zajebavat po sata sa igracem vise, i frajer ubacuje i njeg i kaku,nisam ih nikad vidio da svi odjednom igraju,dosad mešćini da ih je uvijek kombinovo...ko tu nije valjo u tih po sata?
sumirprimus wrote:da neznalica sam i kompleksas i da ponovim, luka u realu nije nista posebno..
sjedi na klupi,odmara ozila i to je to,a da ne pricam za hrvatske sajtove,jebo drigienta,vodje momcadi,da nije gola i indexa tita mi ne bi ni znao da igra u realu...
luka da nije dobar igrac sigurno ne bi igro u engleskoj i sada u spanskoj ligi..ali poseban,maestralan,vodja,...
Pa on po meni ima dva lica. Ono jucer kad trazi loptu, rizikuje i kad je vrhunski, te onda kad je ko pickica, kad igra na siguricu i ne rizikuje puno. Razlika izmedju ta dva izdanja je 25 miliona. Mislim da ce se on uskoro osloboditi i da ce igrat vrhunski stalno. Ja njegovom driblingu vjerujem, njegovoj kreativnosti i sto mi ima izvanredno je primanje lopte. U stanju je izbaciti igraca samo kad prima loptu. To je ipak odlika vrhunskog igraca.