ma nek bude i ovaj sledeci nesto slicno,bas bi bilo super heh mada bit ce punoo teze..Teufik wrote:Cestitke svim simpatizerima Reala![]()
Razvrnuli ste ih da valja.
Samo nemoj da Vam se takav utorak vise ponovi u ovoj godini.
ii hvala na cestitci
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ma nek bude i ovaj sledeci nesto slicno,bas bi bilo super heh mada bit ce punoo teze..Teufik wrote:Cestitke svim simpatizerima Reala![]()
Razvrnuli ste ih da valja.
Samo nemoj da Vam se takav utorak vise ponovi u ovoj godini.
Hoce li Webb suditi ?ja1986 wrote:Man.utd ce lagano proci reala. Ako madridjani imaju utjecaj na sudije u spaniji, pa oni ne vide ocite penale, blokiraju igrace itd. to iskreno se nadam nece upaliti i na otoku. Historija i politika ovaj put nece imati uticaja! Znaci lagano
u madridu uticaj na sudije,penali???? mozes li mi to malo objasnit sviju ti..cuij penali hahaaja1986 wrote:Man.utd ce lagano proci reala. Ako madridjani imaju utjecaj na sudije u spaniji, pa oni ne vide ocite penale, blokiraju igrace itd. to iskreno se nadam nece upaliti i na otoku. Historija i politika ovaj put nece imati uticaja! Znaci lagano
kako zaobidje,nisu se pozz ili sta??ultima_palabra wrote:Sad gledam, kako Xabi zaobiđe Mourinha kod proslave trećeg gola![]()
Mora se reći da su uradili odličan posao dovođenjem Diega na gol.
a drazi mu modric heehLud i ponosan wrote:ultima_palabra wrote:Varane kad je zabio počeo trčati prema klupi, a za njim grupa igrača... Varane skoči u zagrljaj Moua, Arbeloa za njim, a Xabi elegantno zaobiđe cijelu scenu i kao fol raduje se sa ovima na klupi![]()
![]()
![]()
Nije zelio frajer da se gura, a mozda i Specijalni nije koristio dezadorans, ko ce znati.
Naravno. Prvo, manco ce proci reala, jer ce takticki postaviti igru, a za real nece biti ocekivanog i laganog penala u prvim minutama kao protiv barce, jer mislim da real nema uticaj u evropi kao u spaniji, sto je ustvari cinjenica. Drugo, klub kao real, ne moze se zadovoljiti osvajanjem jednog trofeja po sezoni, bar ne bi trebalo, i tada stupa politika na scenu, sudija pomaze, real osvaja bar kup (koji je najmanje vazan) kako bi se zadovoljili nacionalisti u spaniji. Realu kup, barci liga i zadovoljni. Mozda mislite da je ovo puno politike u sportu, ali je tako u zemljama gdje postoji politicka i nacionalna netrpeljivost. Vi ste klub koji je kroz historiju imao pomoc i uvijek ce je imati.kory_galaktikos wrote:u madridu uticaj na sudije,penali???? mozes li mi to malo objasnit sviju ti..cuij penali hahaaja1986 wrote:Man.utd ce lagano proci reala. Ako madridjani imaju utjecaj na sudije u spaniji, pa oni ne vide ocite penale, blokiraju igrace itd. to iskreno se nadam nece upaliti i na otoku. Historija i politika ovaj put nece imati uticaja! Znaci lagano
@Don Vito...bravo, odlicno zapazanje, sto mancester ima u liku weba, to real ima u liku maljenka i to je tako
ma bravo,i onda se probudis i vidis kakve si nebuloze ovdje pisaoja1986 wrote:Naravno. Prvo, manco ce proci reala, jer ce takticki postaviti igru, a za real nece biti ocekivanog i laganog penala u prvim minutama kao protiv barce, jer mislim da real nema uticaj u evropi kao u spaniji, sto je ustvari cinjenica. Drugo, klub kao real, ne moze se zadovoljiti osvajanjem jednog trofeja po sezoni, bar ne bi trebalo, i tada stupa politika na scenu, sudija pomaze, real osvaja bar kup (koji je najmanje vazan) kako bi se zadovoljili nacionalisti u spaniji. Realu kup, barci liga i zadovoljni. Mozda mislite da je ovo puno politike u sportu, ali je tako u zemljama gdje postoji politicka i nacionalna netrpeljivost. Vi ste klub koji je kroz historiju imao pomoc i uvijek ce je imati.kory_galaktikos wrote:u madridu uticaj na sudije,penali???? mozes li mi to malo objasnit sviju ti..cuij penali hahaaja1986 wrote:Man.utd ce lagano proci reala. Ako madridjani imaju utjecaj na sudije u spaniji, pa oni ne vide ocite penale, blokiraju igrace itd. to iskreno se nadam nece upaliti i na otoku. Historija i politika ovaj put nece imati uticaja! Znaci lagano
@Don Vito...bravo, odlicno zapazanje, sto mancester ima u liku weba, to real ima u liku maljenka i to je tako.
Zasto barcelona ima to sto ti kazes? Evo ja sam tebi objasnio, tj. nasao motiv u vidu politickih desavanja u spaniji, odnosa madrid-katalonija, otcjepljenja, historije itd. Za svaku radnju postoji neki motiv koji je pokrece. Koji je to motiv da sudije pomazu barci u evropi? Jel barca toliko ima para da plati sudije, tj. potkupljuje ih? Nije, ima i bogatijih.Jel barca ima toliko znacajnu historiju, da joj mozda zbog toga pomazu? Nije ni to. Uefa, platini, ovo-ono? Mislim da bi prije gurao francusku ekipu, npr. liona. Jel barca ima bas bas utjecajnih ljudi u klubu? Mislim da je jedan berluskoni utjecajniji. Sudijama se svidjaju igraci barce jer su pederi? Nije, u drugim ekipama ima zgodnijih igraca. Znaci, pronadji mi motiv zasto su sudije na strani barce, a ne nekog drugog kluba?DonVito wrote:@Don Vito...bravo, odlicno zapazanje, sto mancester ima u liku weba, to real ima u liku maljenka i to je tako![]()
Zapazio sam da i Barsa faktički ima čitav štab arbitražnog suda kako u Španiji tako i u Europi.
džaba ti to njima pišeš... ne vide to onija1986 wrote:Naravno. Prvo, manco ce proci reala, jer ce takticki postaviti igru, a za real nece biti ocekivanog i laganog penala u prvim minutama kao protiv barce, jer mislim da real nema uticaj u evropi kao u spaniji, sto je ustvari cinjenica. Drugo, klub kao real, ne moze se zadovoljiti osvajanjem jednog trofeja po sezoni, bar ne bi trebalo, i tada stupa politika na scenu, sudija pomaze, real osvaja bar kup (koji je najmanje vazan) kako bi se zadovoljili nacionalisti u spaniji. Realu kup, barci liga i zadovoljni. Mozda mislite da je ovo puno politike u sportu, ali je tako u zemljama gdje postoji politicka i nacionalna netrpeljivost. Vi ste klub koji je kroz historiju imao pomoc i uvijek ce je imati.kory_galaktikos wrote:u madridu uticaj na sudije,penali???? mozes li mi to malo objasnit sviju ti..cuij penali hahaaja1986 wrote:Man.utd ce lagano proci reala. Ako madridjani imaju utjecaj na sudije u spaniji, pa oni ne vide ocite penale, blokiraju igrace itd. to iskreno se nadam nece upaliti i na otoku. Historija i politika ovaj put nece imati uticaja! Znaci lagano
@Don Vito...bravo, odlicno zapazanje, sto mancester ima u liku weba, to real ima u liku maljenka i to je tako.
Slazem se s korisnikom @leet.leet wrote:ko je ove ss.ba mislioce posl'o na ovaj forum
Prvi put je mozda nekom bilo i smijesno ovo ali kad sam ti izbrisao sljedecih 5-6 trebao si skontati da je vise postalo dosadno. Odmori malo ...DonVito wrote:Drzite se teme Real Madrid C.F. politika je na drugom pdf.
ma bravo,i onda se probudis i vidis kakve si nebuloze ovdje pisaoja1986 wrote: