Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sarajevo1946 wrote:De mi recite, kakav je Mourinhov omjer otkad je preuzeo Real protiv Barcelone? Ako neko već ima spremne podatke, mrsko mi kopati sad
Sa posebnim osvrtom na svaku sezonu, pošto mislim da su ove sezone pozitivni u odnosu na Barcelonu.
2010 Real Madrid vs Barcelona w0 d0 l2
2011 Real Madrid vs Barcelona w1 d3 l3
2012 Real Madrid vs Barcelona w2 d1 l2
2013 Real Madrid vs Barcelona w1 d1 l0
Last edited by NoWayOut on 27/02/2013 00:57, edited 1 time in total.
Hvala obojici. Nego Ultima, kad su izgubili u ovoj sezoni, nešto se toga ne sjećam. 2-2 u ligi na Camp Nou, sad remi i pobjeda Reala, u Super kupu pobjeda Reala u revanšu, zar nije prva bila remi?
Sarajevo1946 wrote:Hvala obojici. Nego Ultima, kad su izgubili u ovoj sezoni, nešto se toga ne sjećam. 2-2 u ligi na Camp Nou, sad remi i pobjeda Reala, u Super kupu pobjeda Reala u revanšu, zar nije prva bila remi?
Uglavnom, djeluje mi da se Real konsolidovao i da može igrati sa Barcelonom napokon.
Ovaj drugi prikaz od NoWayOuta je i najbolji, hvala.
Otprilike da je prelomna utakmica bila revanš kupa prošle sezone, bar meni tako djeluje, kad ih je Real nadigrao na Camp Nou i pored ispadanja. Tad su stekli samopouzdanje i nisu više u pretjerano podređenoj ulozi.
Uglavnom, djeluje mi da se Real konsolidovao i da može igrati sa Barcelonom napokon.
Ovaj drugi prikaz od NoWayOuta je i najbolji, hvala.
Otprilike da je prelomna utakmica bila revanš kupa prošle sezone, bar meni tako djeluje, kad ih je Real nadigrao na Camp Nou i pored ispadanja. Tad su stekli samopouzdanje i nisu više u pretjerano podređenoj ulozi.
a tako nekako...sad su manje vise ravnopracni zadnje 2 god
znaci za godinu, 2 mjeseca i 20 dana Real i Barce "su odigrali", brojeci i ovu za vikend 10 utakmica, sto je previse, previse jbt
Postojel 2 kluba koja su vise odigrala međusobnih utakmica u tako malo vremena ?
Madrid wrote:znaci za godinu, 2 mjeseca i 20 dana Real i Barce "su odigrali", brojeci i ovu za vikend 10 utakmica, sto je previse, previse jbt
Postojel 2 kluba koja su vise odigrala međusobnih utakmica u tako malo vremena ?
Nebi sada o nekim teorijama "zavjere" ali fakat je da je utakmica izmedju Reala i Barce medju najvecim dogadjajima u toku godine gdje se uzima ogromna lova na TV prava, reklame itd i sl tako da i namjestaljke nebi iskljucio hehehe
Madrid wrote:znaci za godinu, 2 mjeseca i 20 dana Real i Barce "su odigrali", brojeci i ovu za vikend 10 utakmica, sto je previse, previse jbt
Nebi sada o nekim teorijama "zavjere" ali fakat je da je utakmica izmedju Reala i Barce medju najvecim dogadjajima u toku godine gdje se uzima ogromna lova na TV prava, reklame itd i sl tako da i namjestaljke nebi iskljucio hehehe
a nzm tesko je to provalit,jbg u ligi 2 moraju igrat,u kupu bili bolji,prosli i sudarili se,super kup dolazi sam po sebi tako da samo se moglo namjestit u LP al cisto sumnjam,mada danas je za pare sve moguce
NoWayOut wrote:Jest logicno, ali je i smunjivo sto se to desava tri sezone za redom a prije toga se nije desilo vise od 10 god
a mislim da je ovo bas vrijeme da su oba kluba izuzetno jaka,dosad bude bar u mom vijeku heh da je jedan klub ono vrhunski hara,a drugi u potpunosti podredjen,pa se malo zamjene
Nego da mebi bilo zabune, bio u raskoraku jedva dosao do lopte nabio je ispred sebe i bacio se cime je vidio Alonsa ili osjetio bilo kakav kontak, po meni nije penal.
NoWayOut wrote:NIsam nista tvrdio, vise se htio malo nashalit
Nego da mebi bilo zabune, bio u raskoraku jedva dosao do lopte nabio je ispred sebe i bacio se cime je vidio Alonsa ili osjetio bilo kakav kontak, po meni nije penal.
ovaj padao prije kontakta i ovaj ga puhno i odleti čojek
Guardiola: "Ne shvatam kako se iz igre može izbaciti Xavi, trebalo je hrabrosti za to. Fascinirala me postava Real Madrida, svaka čast, nevjerovatna igra"
cek jel igro xavi ikako?? on i messi su swe slikali pozz za igracima i otisli u svlacionicu
kory_galaktikos wrote:Guardiola: "Ne shvatam kako se iz igre može izbaciti Xavi, trebalo je hrabrosti za to. Fascinirala me postava Real Madrida, svaka čast, nevjerovatna igra"
cek jel igro xavi ikako?? on i messi su swe slikali pozz za igracima i otisli u svlacionicu
ne vjerujem da je on to izjavio... on ne daje takve izjave