Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#10876 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

ProgNozer :lol:

Varane :thumbup:
Diego Lopez :thumbup:
ruud

#10877 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

a od tih nebuloza, izdvojio bih tvoj sljedeci post,
pun gluposti i gramatickih gresaka, sto govori o samom tebi i na kraju o tvoj objektivnosti :-)
Mikady wrote:
Zavrsna rijec je ipak na Camp Nou
Naravno i opet ce sudije biti krive Realu za 8 primiti golova a malo je reci da su sudci veceras Barsu zakacile za 7 datih i cist crveni karton za Ronalda i Karvalja a neko je Pikea pogodio u glavu tupim predmetom pa se ovaj nije zalio, svaki normalan sudac bi automatski prekinuo tekmu cim je igrac gadjan tj. pogodjen na terenu sa tupim predmetom.

Sto zbog cistih golova svirani su smijesni tzv offs. naravno nije ih uopce bilo a i smijesni faulovi gdje se prednost trebala pustiti tj. golovi Barse.

Samo sam objektivan.
primiti golova :-) > primljenih golova
sudci :x > suci
cist crveni karton za Ronalda i Karvalja > njih 2 cine mnozinu, shodno tome > ciste crvene kartone za C.R. i R.C. :wink:
tupim predmetom > kad si tako objektivan i perfekcionista, pa brojis faulove, kartone, ofsajsde,
ne znam kako ti je promaklo da je taj tupi predmet upaljač ?
ovo o prekidu utakmice zbog upaljaca sam samo podvukao, jer svaki komentar je suvisan, pa i ovaj :run:

Ovo izdvojeno, nauci prije spavanja, za svoje dobro :wink:
Ime postoji

#10878 Re: Real Madrid C.F.

Post by Ime postoji »

Sramotno ponašanje Messija nakon utakmice.Dok je Arbeloa na parkingu ulazio u auto s suprugom,Messi ga je počeo vrijeđati i provovocirati na čuđenje svih okupljenih.Veće nerede spriječio je Barcelonin zaposlenik.

http://www.intereconomia.com/noticias-/ ... g-20130131

Koliko je tacno ne znam.
5 0 5

#10879 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

mozda zbog ovoga?

ascari

#10880 Re: Real Madrid C.F.

Post by ascari »

Punto Pelota i njihovi prilozi :lol:
PriNc_ba

#10881 Re: Real Madrid C.F.

Post by PriNc_ba »

kakva je ba ovo glupost ? :D cuj poceo ga provocirati i vrijedjati :D lik mu dobacio jednu rijec i to je to ... a i neka je... treba biti mangup van terena kao i na terenu ;) arbeloa jedan obicni kreten kao i xabi ;)
ultima_palabra

#10882 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Messi je zaboravio da silu i ters može provoditi samo u svojoj ekipi :)

Arbeloa manje-više, ali gospodina Xabi Alonsa kad se spominje treba prvo ustati ;-)
ja1986

#10883 Re: Real Madrid C.F.

Post by ja1986 »

Jel moguce da se ne spominju suci od strane madridista? Jeste to zadovoljni sudjenjem? Mislim, kako i ne bi bili zadovoljni, pa ja :lol:
fixer

#10884 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Mislim da ovo nije istina, jer Messi nije ni bio u Madridu
Ime postoji

#10885 Re: Real Madrid C.F.

Post by Ime postoji »

PriNc_ba wrote:kakva je ba ovo glupost ? :D cuj poceo ga provocirati i vrijedjati :D lik mu dobacio jednu rijec i to je to ... a i neka je... treba biti mangup van terena kao i na terenu ;) arbeloa jedan obicni kreten kao i xabi ;)
Iskreno se nadam da si ironican.
ascari

#10886 Re: Real Madrid C.F.

Post by ascari »

ultima_palabra wrote:Messi je zaboravio da silu i ters može provoditi samo u svojoj ekipi :)

Arbeloa manje-više, ali gospodina Xabi Alonsa kad se spominje treba prvo ustati ;-)
A i tebe nekad prokenja subjektivnost...
skenderija04

#10887 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

Ime postoji wrote:Sramotno ponašanje Messija nakon utakmice.Dok je Arbeloa na parkingu ulazio u auto s suprugom,Messi ga je počeo vrijeđati i provovocirati na čuđenje svih okupljenih.Veće nerede spriječio je Barcelonin zaposlenik.

Koliko je tacno ne znam.
Punto Pelota :D Nigdje snimka,nigdje izvora,nigdje fotografije....Price sa parkinga se moraju potkrijepiti slikom kao i prije tacno godinu dana :D . Ko hoce da vjeruje neka vjeruje.
ultima_palabra

#10888 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

ascari wrote:
ultima_palabra wrote:Messi je zaboravio da silu i ters može provoditi samo u svojoj ekipi :)

A i tebe nekad prokenja subjektivnost...
Baš ružna riječ :(
fixer

#10889 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Kad vidim kako kukate i cmizdrite, te kakvi ste licemjeri, iskreno se nadam da ce Realovi igraci nastaviti klepanje, provociranje. Ono sto mi se nikako nije svidjelo sad volim. :D
Nadam se da povreda nece biti, kao ni iskljucenja, ali da ce se balerinama pokazat sta je muska igra - to se nadam.
tendzera

#10890 Re: Real Madrid C.F.

Post by tendzera »

fixer wrote:Kad vidim kako kukate i cmizdrite, te kakvi ste licemjeri, iskreno se nadam da ce Realovi igraci nastaviti klepanje, provociranje. Ono sto mi se nikako nije svidjelo sad volim. :D
Nadam se da povreda nece biti, kao ni iskljucenja, ali da ce se balerinama pokazat sta je muska igra - to se nadam.
Samo sto su igraci Reala preozbiljno shvatili rijec "muska igra". :lol:
fixer

#10891 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

tendzera wrote:
fixer wrote:Kad vidim kako kukate i cmizdrite, te kakvi ste licemjeri, iskreno se nadam da ce Realovi igraci nastaviti klepanje, provociranje. Ono sto mi se nikako nije svidjelo sad volim. :D
Neka. Tako i treba. Muski i oprezno. Taman da Real bude tehnicki kvalitetniji, opet bi volio da ih malo izdegenece. :D
tendzera

#10892 Re: Real Madrid C.F.

Post by tendzera »

fixer wrote:
tendzera wrote:
Neka. Tako i treba. Muski i oprezno. Taman da Real bude tehnicki kvalitetniji, opet bi volio da ih malo izdegenece. :D
Svako ima svoj pogled na fudbal :D
Logovan

#10893 Re: Real Madrid C.F.

Post by Logovan »

Ime postoji wrote:Sramotno ponašanje Messija nakon utakmice.Dok je Arbeloa na parkingu ulazio u auto s suprugom,Messi ga je počeo vrijeđati i provovocirati na čuđenje svih okupljenih.Veće nerede spriječio je Barcelonin zaposlenik.

Koliko je tacno ne znam.
Da je ova informacija izašla za Neymara, Rooneya, Ronalda, Teveza ili nekog desetog igrača, onda bi ovdje bio razapet od dosta forumaša. :oops: Pošto je to Messi onda to nije istina ili ako ga je vrijeđao onda je to bilo opravdano. :skoljka: :-)
Mikady

#10894 Re: Real Madrid C.F.

Post by Mikady »

505sCrtom wrote:mozda zbog ovoga?

Cuj zbog toga :lol: pa nisu djeca iz vrtica..

Punto Pelota i njihovi prilozi
Druze nisu to Punto Pelota prilozi nego svjedoka koji su bili prisutni, vidjecemo sta kaze Arbeloa.

Ne znam zasto je ovo trebalo Mesiju :sad: imao je i on svoji ispada.. a namazan je i Messi :mrgreen: on to radi van terena..
skenderija04

#10895 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

Ovo nisu nikakvi prilozi svjedoka. Ovo je kao informacija bez ikakvog osnova. Nema nikakve baze(snimak,video zapis, svjedok koji je bio prisutan se ne spominje, ime uposlenika Barcelone koji ga kao rastavlja se ne spominje....) Opet kazem ko hoce da vjeruje neka vjeruje. I slazem se da bi Arbeloa trebao potvrditi informaciju. E sad, ako si pratio, "informacija" izlazi pola sata nakon Twitta Dani Alvesa

https://twitter.com/DaniAlvesD2

"Veliki posao moje ekipe. Zal zbog rezultata ali zalosnije su rasisticke uvrede koje se desavaju na nekim mjestima. Ja sam sretan onakav kakav sam"

Znaci nije neko vec D.Alves. Snimci postoje, video zapis takodje. I osoba koja se osjetila pogodjenom prica o slucaju. Znaci sve je jasno kao dan. Ja mislim (ne kazem da sam u pravu) da je ovo ciljano,da se ne prica o rasizmu u Madridu. Na kraju informaciju daje djevojka koja cita SMS-ove gledatelja . Niti jedan novinar na platou, a bilo ih je 5-6 nije htio da se prlja.
Mikady

#10896 Re: Real Madrid C.F.

Post by Mikady »

Veliki posao moje ekipe. Zal zbog rezultata ali zalosnije su rasisticke uvrede koje se desavaju na nekim mjestima. Ja sam sretan onakav kakav sam"

Znaci nije neko vec D.Alves. Snimci postoje, video zapis takodje. I osoba koja se osjetila pogodjenom prica o slucaju. Znaci sve je jasno kao dan. Ja mislim (ne kazem da sam u pravu) da je ovo ciljano,da se ne prica o rasizmu u Madridu. Na kraju informaciju daje djevojka koja cita SMS-ove gledatelja . Niti jedan novinar na platou, a bilo ih je 5-6 nije htio da se prlja.

Nebi se slozio sa Alvesom on sad se poziva a svagdje je docekan na noz eto recimo kad igra.

Namazan je Alves docekao je svoje minute za twitera :mrgreen: samo kad se sjetim malo proslosti i povika sa trebina za R.Carlosa ili onog crnog Makaleleta na Camp Nou rasizma ima svagdje..
Isto tako Ronaldo se nikad ne zali sto mu na svakom terenu dobacivaju tokom 90 min "Taj portugalac kurvin sin olelalealae olealeale taj portugalac kurvin sin.. naravno na spanjolskom :mrgreen:
skenderija04

#10897 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

Naravno da ima rasizma na svim stadionima. Treba te situacije sasjeci u korjenu, bilo gdje da se dese. Ali koliko vidim po tebi je Alves kriv a ne ovi sto mu uzvikuju.Priznaces da je FCB u tom pogledu jedina povukla konkretan potez i rastjerala ultra grupu sacinjenu od fasista. Jos nisam vidio nesto slicno od drugih klubova.
Mikady

#10898 Re: Real Madrid C.F.

Post by Mikady »

Ali koliko vidim po tebi je Alves kriv a ne ovi sto mu uzvikuju.Priznaces da je FCB u tom pogledu jedina povukla konkretan potez i rastjerala ultra grupu sacinjenu od fasista. Jos nisam vidio nesto slicno od drugih klubova.

Ma nije Alves kriv nego je namazan bas posle ove tekme pise a svagdje je ovako docekan.. a imamo jos igraca pa ne pisu i ne zale se, kao sto rekoh i Ronaldi se dobaciva "taj portugalski kurvin sin itd" a Murinji sam cuo redovno Murinjo umri, Murinjo umri.. ima jos ne samo u Realu i Barsi, onog Susaetu iz Athletika docekaju na noz na svakom terenu (100 % Spanija) znas i sam razlog valjda, nije samo protiv crnaca.
skenderija04

#10899 Re: Real Madrid C.F.

Post by skenderija04 »

Mikady wrote:
Ali koliko vidim po tebi je Alves kriv a ne ovi sto mu uzvikuju.Priznaces da je FCB u tom pogledu jedina povukla konkretan potez i rastjerala ultra grupu sacinjenu od fasista. Jos nisam vidio nesto slicno od drugih klubova.

Ma nije Alves kriv nego je namazan bas posle ove tekme pise a svagdje je ovako docekan.. a imamo jos igraca pa ne pisu i ne zale se, kao sto rekoh i Ronaldi se dobaciva "taj portugalski kurvin sin itd" a Murinji sam cuo redovno Murinjo umri, Murinjo umri.. ima jos ne samo u Realu i Barsi, onog Susaetu iz Athletika docekaju na noz na svakom terenu (100 % Spanija) znas i sam razlog valjda, nije samo protiv crnaca.
Pa neka se zale imaju dobar razlog. Ako se Cristiano zali ja sam prvi koji ce reci bravo majstore. I neka napuste teren kao onaj mudonja iz Milana. SVAKA MU CAST.
ultima_palabra

#10900 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Pitanje je jel ima to neku rasističku osnovu ili je čisto usmjereno protiv Alvesa koji je omražen lik na svakom stadionu u Španiji? Na kraju krajeva, Alves nije baš ni crnac, a Barcelona je imala i igrače tamnije puti od njega pa se to nije dešavalo...
Post Reply