Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
5 0 5
#10652 Re: Real Madrid C.F.
znaci protiv osasune bez ramosa, ronalda, pepea i xabija.skenderija04 wrote:Ramos 5 utakmica
- ascari
#10653 Re: Real Madrid C.F.
Zar se ne odnosi na CDR? Ili je dobio crveni i u ligi?
-
5 0 5
#10654 Re: Real Madrid C.F.
na oba takmicenja. 3 u primeri i dvije u cdrascari wrote:Zar se ne odnosi na CDR? Ili je dobio crveni i u ligi?
- ascari
#10655 Re: Real Madrid C.F.
Znaci oba polufinalna meca bez Ramosa i Pepea. Eto Ikeru prilike ponovo da zablista505sCrtom wrote:na oba takmicenja. 3 u primeri i dvije u cdrascari wrote:Zar se ne odnosi na CDR? Ili je dobio crveni i u ligi?
- urban.
#10656 Re: Real Madrid C.F.
ma mozda bude zalba, mozda se smanji 
- burekdzijabezmesa
#10657 Re: Real Madrid C.F.
drugtito2011 wrote:Kako je RM trenutno prosječan klub, kojeg su Portugalski firauni srozali do bola, negdje u sredini tabele...Onda će te biti oslobodjeni stresova i ostalih s.r.a.nj.a koje firaun pravi...
aplauz za komičara.
- aveos
#10658 Re: Real Madrid C.F.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/benite ... /130111053
Rafa za josea,ova marca je smijurija od novina
- Ironman1921
#10659 Re: Real Madrid C.F.
Pa ok,vazu opcije i tako.Mislim da su pogodili sa Wengerom ili Kloppom.Bas me zanima kako bi Wenger uradio u Realu,kad bi imao dobar i velik budzet za igrace,mislim da je takav trener super rijesenje za Real.Ali tesko da ce Arsenal tako lako da se odvoji od njega.Ima da vidimo.aveos wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/benite ... /130111053
- Ironman1921
#10661 Re: Real Madrid C.F.
Ako u skorije vrijeme ne pocnu sa dobrom igrom i rezultatima,nece Mourinho jos dugo.aveos wrote:Ja sam za mourinha!
Plus,previse je se i oslobodio.Ali ima da vidimo.
- ultima_palabra
#10663 Re: Real Madrid C.F.
Baš me zanima koji su to ljudi glasali
Benitez igra ružniji fudbal od Mourinha i osvaja manje trofeja... nadrkan je skoro kao i ovaj, ali nema karizmu.
Klopp i Low se meni sviđaju, ali potrebna bi im bila ogromna prilagodba... o ovim metuzalemima tipa Wenger, Ancelotti, Lippi neću ni da govorim, vrijeme ih je pregazilo.
Mourinhov ostanak poslije juna je nemoguć iz više razloga.
Laudrup je bivši igrač RM, zna šta se očekuje od njega, formirao se trenerski u Španiji, mlad, taktički zreo... on bi bio moj kandidat.
Klopp i Low se meni sviđaju, ali potrebna bi im bila ogromna prilagodba... o ovim metuzalemima tipa Wenger, Ancelotti, Lippi neću ni da govorim, vrijeme ih je pregazilo.
Laudrup je bivši igrač RM, zna šta se očekuje od njega, formirao se trenerski u Španiji, mlad, taktički zreo... on bi bio moj kandidat.
- Ironman1921
#10664 Re: Real Madrid C.F.
Ja mislim da je otisao na kraci izlet u Banoviceaveos wrote:A di je kory kako ga nema,zanima me njegovo misljenje tekme protiv celte
- aveos
#10665 Re: Real Madrid C.F.
Hah ne zna lessi na engleski reci ni zdraoSon1 wrote:
- Ironman1921
#10666 Re: Real Madrid C.F.
Pa vidis da je montirano,ovo je uzeto neke reklame njih dvojice,i onda netko ,taj sto snima to tipka i pise.
Ali inace mogu reci da je vrlo zanimljivo.
Ali inace mogu reci da je vrlo zanimljivo.
- Ironman1921
- Logovan
#10668 Re: Real Madrid C.F.
aveos wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/benite ... /130111053
-
fixer
#10669 Re: Real Madrid C.F.
Ne bih se ja zakleo u ovo. Mislim da Murinho ima u Realu puno veci rejting nego sto mozemo pomisliti. Zamisli da je neko prije Ikera pomancinioultima_palabra wrote:Baš me zanima koji su to ljudi glasaliBenitez igra ružniji fudbal od Mourinha i osvaja manje trofeja... nadrkan je skoro kao i ovaj, ali nema karizmu.
- urban.
#10670 Re: Real Madrid C.F.
Marcelo je danas trenirao normalno sa ekipom, te je dobio poziv za sutrašnju utakmicu protiv Osasune. 
- ultima_palabra
#10671 Re: Real Madrid C.F.
Ja bih... previše je zakuhao sa svima, a izgleda da ekipa to ne može više pratiti i ima otpora. I sama igra je dosta neinventivna i kao da nema rješenja kako da to dovede na viši nivo. Ako bude trofeja ove sezone, to će biti rezultat trenutne naloženosti i inspiracije.fixer wrote:Ne bih se ja zakleo u ovo. Mislim da Murinho ima u Realu puno veci rejting nego sto mozemo pomisliti. Zamisli da je neko prije Ikera pomancinioultima_palabra wrote:Baš me zanima koji su to ljudi glasaliBenitez igra ružniji fudbal od Mourinha i osvaja manje trofeja... nadrkan je skoro kao i ovaj, ali nema karizmu.
Florentino ima izbore na ljeto, i vjerovatno će plasirati priču kako se vraća pravim vrijednostima kluba, cantera, club senor bla bla... razlaz sa Mourinhom će se uklopiti u to, jer njega sociosi ne gotive.
A sigurno da ima rejting... bilo koji drugi trener bi dosad dobio otkaz
-
fixer
#10672 Re: Real Madrid C.F.
Sumnjam. Prije nego sto je zasjeo Ikera, sociosi su ga podrzavali u svim anketama izrazenije od navijaca. Sigurno se Ikerom taj procenat spustio, ali ukoliko ovim pokaze da je napravio zaokret u ekipi, mislim da ce imati jos izrazeniju podrsku. Mislim da ekipa nema otpora prema njemu, nego ih je ujebao u pocetku mentalitet "lako cemo", a onda su stigle povrede i slicno. Neinventivnost u igri vuce korijenje u cinjenici da bez Marcela tu ekipu je lakse braniti, a i lose uradjena predsezona je ucinila svoje da u sezonu igraci udju nespremni. Sam je rekao da mu se te turneje ne svidjaju, da se tu igraci setkaju.ultima_palabra wrote: Ja bih... previše je zakuhao sa svima, a izgleda da ekipa to ne može više pratiti i ima otpora. I sama igra je dosta neinventivna i kao da nema rješenja kako da to dovede na viši nivo. Ako bude trofeja ove sezone, to će biti rezultat trenutne naloženosti i inspiracije.
Florentino ima izbore na ljeto, i vjerovatno će plasirati priču kako se vraća pravim vrijednostima kluba, cantera, club senor bla bla... razlaz sa Mourinhom će se uklopiti u to, jer njega sociosi ne gotive.
A sigurno da ima rejting... bilo koji drugi trener bi dosad dobio otkazDobio bi ga i nakon prve sezone.
Ove godine, velik problem je i slaba forma Di Marie, s kojim ta desna strana bezopasna.
No, mislim da, ako se povrede saniraju, Real postaje opasniji nego ikad. Ranjena zvijer je najopasnija zvijer, a Murinho ce sigurno to znati da iskoristi.
- Ironman1921
#10673 Re: Real Madrid C.F.
urban. wrote:Marcelo je danas trenirao normalno sa ekipom, te je dobio poziv za sutrašnju utakmicu protiv Osasune.
Znaci,Marcelo se vratio u tim,tu je i Coentrao, a ima i da vidimo oce li Mou dati priliku mladom Joseu.Goalkeepers: Casillas, Jesús and Tomás Mejías.
Defenders: Varane, Marcelo, Coentrão, Albiol, Arbeloa and Carvalho.
Midfielders: Özil, Xabi Alonso, Kaká, Khedira, Essien, Modric, Callejón, Di María and José Rodríguez.
Forwards: Benzema and Higuaín.
Ashley Cole se spominje u vezi Reala,mediji govore da je njegov menadzer dosao u Madrid na pregovore.
I di Stefano je pricao sa CR-om,u vezi njegove buducnosti u Realu.

-
didgeridoo