Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Revolucionar ★
#10376 Re: Real Madrid C.F.
Nek isto to iskuca sad, samo nek stavi ime Van der Sara umjesto Cassilasa .. Da li imas osjecaj da si se sam zaklao ili ti je fakat takvo misljenje .. 
- DonVito
#10377 Re: Real Madrid C.F.
Zato svake godine ovaj Kasiljas kupi nagrade za najboljeg golmana godine kraj jos aktivni golmana tipa Buffon, Ceh, Neura itd.., oni ne znaju ali zna @Bosanski_kraljBosanski_kralj wrote:Iker je stalno među 2-3 najbolja svjetska golmana, ali nikad se za njega nije moglo reći da je najbolji na svijetu. Nekad je ispred njega bio Khan, nekad Buffon, a sada imamo i Ceha i Neura koji su bolji od njega.
Mogu ija napisati da je Brad Friedel bolji od Van der Sara
Zanimljivo sta kaze Don Fabio
Capello: Niko nije veći od Real Madrida
"Kada vodite Real Madrid trebate znati da prije vas i poslije vas postoji Madrid i navijači Madrida. Iznad trenera i igrača, iznad svih ostalih je ime Madrida", rekao je Capello te je dodao na kraju:
"Jedini koji su uradili nešto drugačije i čije je ime najbliže imenu Madrida su nekadašnji predsjednik Santiago Bernabeu i nekadašnji trener i igrač, Di Stefano".
- burekdzijabezmesa
#10378 Re: Real Madrid C.F.
šta se Capello ima petljat uopšte, on više nije dio ekipe, što ne mogu ovih bivših i "zabrinutih"DonVito wrote:Zato svake godine ovaj Kasiljas kupi nagrade za najboljeg golmana godine kraj jos aktivni golmana tipa Buffon, Ceh, Neura itd.., oni ne znaju ali zna @Bosanski_kraljBosanski_kralj wrote:Iker je stalno među 2-3 najbolja svjetska golmana, ali nikad se za njega nije moglo reći da je najbolji na svijetu. Nekad je ispred njega bio Khan, nekad Buffon, a sada imamo i Ceha i Neura koji su bolji od njega.
Mogu ija napisati da je Brad Friedel bolji od Van der Saraa Brad Friedel jeste odlican golman..
Zanimljivo sta kaze Don Fabio
Capello: Niko nije veći od Real Madrida
"Kada vodite Real Madrid trebate znati da prije vas i poslije vas postoji Madrid i navijači Madrida. Iznad trenera i igrača, iznad svih ostalih je ime Madrida", rekao je Capello te je dodao na kraju:
"Jedini koji su uradili nešto drugačije i čije je ime najbliže imenu Madrida su nekadašnji predsjednik Santiago Bernabeu i nekadašnji trener i igrač, Di Stefano".
a te nagrade koje spominješ se uopšte ne dijele prema zaslugama nego prema talovima, tako da to nema veze sa kvalitetom i trenutnom formom.
- Herr Flick
#10379 Re: Real Madrid C.F.
Smijesno je to da je Mourinho iznad Ikera u Realu,otjerao je Raula a Ikera nece

-
fixer
#10380 Re: Real Madrid C.F.
Ko ne zna sta je iker sve branio u Realu tamo onih godina kad je Real dovodio Woodgatea moze samo da izjavi da je Iker nikad nije bio najbolji golman na svijetu. Tad je skidao po tri stopostotne sanse. Real uzasno imao losu odbranu. A Iker branio kao da je bozanstvo. Obrana bila porozna i tih godina je samo Iker valjao.
- mrtva kokoš
#10381 Re: Real Madrid C.F.
kao simaptizer barce mogu reci da je iker jedan od najboljih golmana svih vremena ako ne i najbolji kojeg sam gledao, mogli bi se tu svrstati i kahn, buffon ali opet za ovu dvojicu se ne bih usudio reci da su najbolji za razliku od ikera..
-
kory_galaktikos
#10382 Re: Real Madrid C.F.
osvojio je iker jos puno vise,a to su inidividualne nagrade za najboljeg golmana svijeta i to bas u vrijeme kad je edwin bio aktivan...pa cak se ove godine vodila i kampanja da iker bude ozbiljni kandidat za zlatnu loptu,al nemoze to prec preko messia jbgBetter Man wrote:Itekako mogu! Šta je Iker kao Golman Reala osvojio više trofeja od Van Der Sara? Ništa! Jedino je na reprezentativnom planu uspješniji, a i koji golman ne bi bio sa onakvom veznom linijom i napadom. Iker jeste vrhunski golman, ali ne i najbolji.LSD wrote:Casillas je vec godinama najbolji golman svijeta, i nema šanse da Van der Sar može u istu klasuBetter Man wrote:Svaka čast Casillasu kao golmanu, ali jedan Edwin Van Der Sar je meni uvijek bio daleko bolji golman od njega! Treba biti realan i priznati da za jednog golmana koji se smatra najboljim na svijetu ipak puno golova prima!(ništa protiv VDS koji je bio jako dobar golman)
-
Madrid
#10383 Re: Real Madrid C.F.
Iker mozda nije trenutno u najboljoj formi, ali je jbna institucija, jedino sa njime u istu recenicu od golmana koje sam ja gledao mogu Kahn i Buffon
Od ostalih golmana jedino im se donekle priblizio Cech, ostali trebaju jos pure, iskustva i godinaaaa svjetskog nivoa da bi mogli u istu recenicu...
Van Der Sar je isto dobar golman, mozda odmah ispod ostalih navedenih u blizoj proslosti, ali je imao jebenu odbranu, Real igra utakmice na 5 i vise golova, a Van Der Sarov United je igrao blize talijanskom stilu, vec spanskom, ali opet da je imao obranu kakvu sad ima United pitao bih ja vas ko je bolji
Od ostalih golmana jedino im se donekle priblizio Cech, ostali trebaju jos pure, iskustva i godinaaaa svjetskog nivoa da bi mogli u istu recenicu...
Van Der Sar je isto dobar golman, mozda odmah ispod ostalih navedenih u blizoj proslosti, ali je imao jebenu odbranu, Real igra utakmice na 5 i vise golova, a Van Der Sarov United je igrao blize talijanskom stilu, vec spanskom, ali opet da je imao obranu kakvu sad ima United pitao bih ja vas ko je bolji
-
kory_galaktikos
#10384 Re: Real Madrid C.F.
dragi moji madridisti sretna nova godina,sve najbolje svakome od vas,a ovako kolektivno nama zelim da se radujemo tamo nekad u maju kad Iker bude dizo uhonju
sve najbolje i ostalim forumasima
- R9..
#10385 Re: Real Madrid C.F.
kory_galaktikos wrote:dragi moji madridisti sretna nova godina,sve najbolje svakome od vas,a ovako kolektivno nama zelim da se radujemo tamo nekad u maju kad Iker bude dizo uhonju![]()
Pridruzujem se

- BHF_Manijak
#10386 Re: Real Madrid C.F.
mrtva kokoš wrote:kao simaptizer barce mogu reci da je iker jedan od najboljih golmana svih vremena ako ne i najbolji kojeg sam gledao, mogli bi se tu svrstati i kahn, buffon ali opet za ovu dvojicu se ne bih usudio reci da su najbolji za razliku od ikera..
De bolan covjece, pa Kahn je proglasen za najboljeg IGRACA Svjetskog prvenstva (2002) sto nijednom golmanu u historiji prvenstava nije poslo za rukom!
Jedan je Titan!
- MyTao
#10387 Re: Real Madrid C.F.
Smijesno je kako neki osporavaju Casiljasov kvalitet da bi opravdali Mourinha.
Ovo izostavljanje Casiljasa iz tima nema ama bas nista s njegovim greskama za vrijeme utakmice, koliko god da je grijesio (a nije) opet je klasa za onog drugog golmana. Kapiten je i legenda kluba... sta se ustvari desilo izmedju Mourniha i njega mi mozda nikad necemo ni saznati, ali samo budala moze tvrditi da je na klupi zbog lose igre
Ne kazem da njegovo izostavljanje nije opravdano, mozda svojim izjavama i stavovima kvari nesto u timu... to razumijem, ali reci da je na klupi zbog lose igre je van svake pameti.
Ovo izostavljanje Casiljasa iz tima nema ama bas nista s njegovim greskama za vrijeme utakmice, koliko god da je grijesio (a nije) opet je klasa za onog drugog golmana. Kapiten je i legenda kluba... sta se ustvari desilo izmedju Mourniha i njega mi mozda nikad necemo ni saznati, ali samo budala moze tvrditi da je na klupi zbog lose igre
Ne kazem da njegovo izostavljanje nije opravdano, mozda svojim izjavama i stavovima kvari nesto u timu... to razumijem, ali reci da je na klupi zbog lose igre je van svake pameti.
- burekdzijabezmesa
#10388 Re: Real Madrid C.F.
znaš koliko pravog simpatizera Reala taj trener zanimaMyTao wrote:Smijesno je kako neki osporavaju Casiljasov kvalitet da bi opravdali Mourinha.![]()
![]()
![]()
-
Verocious
#10389 Re: Real Madrid C.F.
Buffon, Cassilas i Kahn(alfabetski poredani) su sami vrh sto se golmanstva(jel se to tako kaze
), ko je nekome bolji izmedju njih je stvar subjektivnog gledanja nikako objektivnog sagledavanja situacije 
- Cyrax
#10390 Re: Real Madrid C.F.
Druzi se sa kolegama iz reprezentacije ooooooo izdaja izdaja!!!.
Treba staviti Real ispred Spanije
- burekdzijabezmesa
#10391 Re: Real Madrid C.F.
Cyrax wrote:Druzi se sa kolegama iz reprezentacije ooooooo izdaja izdaja!!!.
ja još nisam vidio da Valdes ne proslavlja gol Messija
- MyTao
#10392 Re: Real Madrid C.F.
Pa ostaviti ga na klupi zbog tih ispada je mozda i opravdano... jos ako narusava red u timu... svatam... i sigurno to i jest razlog... nikako njegov kvalitet.
- Cyrax
#10393 Re: Real Madrid C.F.
Pa sta ako nije slavio Kristinin gol? Valjda je to njegova i Kristinina stvar. Ne Ikera i Reala ipak je covjek citavu karijeru u Realu.burekdzijabezmesa wrote:ja još nisam vidio da Valdes ne proslavlja gol MessijaCyrax wrote:Druzi se sa kolegama iz reprezentacije ooooooo izdaja izdaja!!!.
Staviti portugalskog supka, ovdje mislim na Mourinha
Ja bar mislim da je vise Ikeru stalo do Reala nego supku. Onaj sutra kad predje u drugi tim jebace Realu majcinu majku na sav glas.
- burekdzijabezmesa
#10394 Re: Real Madrid C.F.
tebe kao simpatizera Barcelone na ovoj temi treba samo ignorisati, pogotovo kad počneš sa ovim nadimcima za jednog od najboljeg fudbalera današnjice.Cyrax wrote:Pa sta ako nije slavio Kristinin gol? Valjda je to njegova i Kristinina stvar. Ne Ikera i Reala ipak je covjek citavu karijeru u Realu.burekdzijabezmesa wrote:ja još nisam vidio da Valdes ne proslavlja gol MessijaCyrax wrote:Druzi se sa kolegama iz reprezentacije ooooooo izdaja izdaja!!!.
Staviti portugalskog supka, ovdje mislim na Mourinha, za kojeg svi znaju kakav je, ispred legende kluba...e jbg sad
ćao ćao vozdrica
- Cyrax
#10395 Re: Real Madrid C.F.
Estakvirulah 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10396 Re: Real Madrid C.F.
Hajd ba, ne svadjajte se. Sretna Nova! 
- burekdzijabezmesa
#10397 Re: Real Madrid C.F.
Tomahawk11 wrote:Hajd ba, ne svadjajte se. Sretna Nova!

-
kory_galaktikos
#10398 Re: Real Madrid C.F.
sta je ovo nema nikog u odbrani..albiol pepe marcelo coentrao povrijedjeni a ramos valjda zbog zutih neigra...interesantno ce bit cc
- burekdzijabezmesa
#10399 Re: Real Madrid C.F.
Llorente, Suárez, Álvaro, Burgui
problemi traže suluda rješenja
problemi traže suluda rješenja
- DonVito
#10400 Re: Real Madrid C.F.
Eto Modric u Spaniji i sluzbeni dobitnik kante za 'najveći promašaj u Primeri' istina djeli prvo mjesto sa ovim Song-om ali Song je bar kostao 20 mill a ne 40 mill, tako da je pobj. Modric.
Ova vijest me nije iznenadila.
Ova vijest me nije iznenadila.