Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
- respo
#10252 Re: Real Madrid C.F.
preopterecen siburekdzijabezmesa wrote:malo poštovanja prema aktuelnim šampionima Španije, osvajačima Kupa, i Super Kupa, ne bi vam škodilo.
što se tiče trenera, u vrijeme totalne dominacije Barcelone voditi klub do osvajanja svih domaćih trofeja je više nego fenomenalan uspjeh, a to što nas iritira kao pojava, to nema veze sa fudbalom, zbog trofeja koje je donio Madridu ga izuzetno poštujem, poštujem ga i zbog njegove bogate karijere, i što daje sve od sebe za klub koji trenira, i smatram da treba da ostane jer smo haman ko Abramovichev Chelsea postali, čim sezona ne ide kako treba mjenjaj trenera, nema to smisla ljudi, nema apsolutno nikakvog, pa jel vi zaboravljate da je Ferguson dok je Mourinho bio u Engleskoj bio bez trofeja, niko ga nije otjerao, i evo danas još uvijek osvaja, ispao iz Lige Prvaka u Grupnoj fazi prošle sezone, nadmašio ga gradski rival u Ligi, neoprostivo, ali opet, ima podršku. Nema potrebe da se RM pretvara u Abramovichev Chelsea.
što se Casillasa tiče i njegovog ostanka na klupi, to je više nego glupa tema, iz jednog jednostavnog razloga, Adan nije direktni krivac ni kod jednog gola protiv Malage.
a na komentare simpatizera Barcelone neću uopšte da repliciram , niti mogu biti objektivni, niti opraštaju uspjeh Bijelih od prošle sezone na čelu sa Mourinhom i potpuno istom ekipom koja je danas:
100 bodova
121 postignut gol
gdje je tu defanzivan fudbal?
kako se defanzivnom igrom postiže da stoperi stoje praktično na centru, da se igra skoro cijela utakmica u polju protivnika, a postiže 121 gol i osvaja 100 bodova?
ne pričajte gluposti, i cijenite ovu ekipu malo duže od 3 mjeseca.
pusti to sto je bilo sda nisu takvi i tacka to je cinjenica a ti zivi na staroj slavi
-
kory_galaktikos
#10253 Re: Real Madrid C.F.
cuj sad nisu takvi,pa nije to bilo prije 20 godina,nego prije par mjeseci...prije 2 god barsa harala evropom,prosle god je real ostavio u prvenstvu nego slicno kao sad barsa reala i opet ove god barsa prva,znaci svak ima uspone i padove,,ekipa je ista ko prosle god samo jos pojacana nisu zab igrali nogomet,samo par povreda i jednostavno lose odradjena predsezona,umor su uradii sta su uradili..ja sam uvjeren u potpuno drugo izdanje madrida u ovoj polusezoni,vidjet ceterespo wrote:preopterecen siburekdzijabezmesa wrote:malo poštovanja prema aktuelnim šampionima Španije, osvajačima Kupa, i Super Kupa, ne bi vam škodilo.
što se tiče trenera, u vrijeme totalne dominacije Barcelone voditi klub do osvajanja svih domaćih trofeja je više nego fenomenalan uspjeh, a to što nas iritira kao pojava, to nema veze sa fudbalom, zbog trofeja koje je donio Madridu ga izuzetno poštujem, poštujem ga i zbog njegove bogate karijere, i što daje sve od sebe za klub koji trenira, i smatram da treba da ostane jer smo haman ko Abramovichev Chelsea postali, čim sezona ne ide kako treba mjenjaj trenera, nema to smisla ljudi, nema apsolutno nikakvog, pa jel vi zaboravljate da je Ferguson dok je Mourinho bio u Engleskoj bio bez trofeja, niko ga nije otjerao, i evo danas još uvijek osvaja, ispao iz Lige Prvaka u Grupnoj fazi prošle sezone, nadmašio ga gradski rival u Ligi, neoprostivo, ali opet, ima podršku. Nema potrebe da se RM pretvara u Abramovichev Chelsea.
što se Casillasa tiče i njegovog ostanka na klupi, to je više nego glupa tema, iz jednog jednostavnog razloga, Adan nije direktni krivac ni kod jednog gola protiv Malage.
a na komentare simpatizera Barcelone neću uopšte da repliciram , niti mogu biti objektivni, niti opraštaju uspjeh Bijelih od prošle sezone na čelu sa Mourinhom i potpuno istom ekipom koja je danas:
100 bodova
121 postignut gol
gdje je tu defanzivan fudbal?
kako se defanzivnom igrom postiže da stoperi stoje praktično na centru, da se igra skoro cijela utakmica u polju protivnika, a postiže 121 gol i osvaja 100 bodova?
ne pričajte gluposti, i cijenite ovu ekipu malo duže od 3 mjeseca.
pusti to sto je bilo sda nisu takvi i tacka to je cinjenica a ti zivi na staroj slavi
- respo
#10254 Re: Real Madrid C.F.
kakve to veze ima
sad trenutno je real u klincu to je cinjenica i naravno da ce ih ljudi kritikovati
pa cak ih i madridjani kritikuju al eto nasli se neki u bosni koji vole vise real od nekoh hozea iz madrida
prosle godine barca je izgubila prvenstvo al nije bila kao real ove polusezone
real bio bolji sretniji spretniji uzeli prvenstvo
sada barcelona da kiksa 4 utakmice namjerno opet bi bila ispred reala a tu jos dodamo atletico koji je ispred i nije potrebno ni komentarisati
to cu isto reci i za barcu i za bilo koji klub na svijetu da je takva situacija
pomiris se da je tako a ne da branis nebranjeno
sad trenutno je real u klincu to je cinjenica i naravno da ce ih ljudi kritikovati
pa cak ih i madridjani kritikuju al eto nasli se neki u bosni koji vole vise real od nekoh hozea iz madrida
sada barcelona da kiksa 4 utakmice namjerno opet bi bila ispred reala a tu jos dodamo atletico koji je ispred i nije potrebno ni komentarisati
-
fixer
#10255 Re: Real Madrid C.F.
Izgovori slobodno.respo wrote:kakve to veze ima
- respo
#10256 Re: Real Madrid C.F.
fixer wrote:Izgovori slobodno.respo wrote:kakve to veze ima
- DonVito
#10257 Re: Real Madrid C.F.
Ovaj gore kao da nogomet prati od jučer ili je to ova nova era simpatizera Barse od 2006
ok smiri se dečko 16b je velika prednost logično da ako Barsa kiksa i 5 kola da ce biti 1.
Čini mi se da je Barsa bila jedno kolo na -13b prošle sezone ili se varam.
Čini mi se da je Barsa bila jedno kolo na -13b prošle sezone ili se varam.
-
fixer
#10258 Re: Real Madrid C.F.
Cisto da bude zabiljezeno. Real Madrid je prosle godine bio bolji, ne sretniji.respo wrote:
koji dio nisi razumio?
- respo
#10259 Re: Real Madrid C.F.
kakve ba biljeskefixer wrote:Cisto da bude zabiljezeno. Real Madrid je prosle godine bio bolji, ne sretniji.respo wrote:
koji dio nisi razumio?
pa ne mozes reci da je bio tako bolji vise sretniji i spretniji u odnosu na barcelonu
al je bio bolji u tome i osvojio prvenstvo a sto je ove sezone sasvim suprotno jer barsa nije samo sretnija i spretnija nego bukvalno bolja sve pobjede i 1 remi dok real ima bruku kiksova od poraza do same igre
shvatas li ti razliku uopste?
jesi ti malo mentol pa ti treba objasnjavati?
-
fixer
#10260 Re: Real Madrid C.F.
Ja kad pricam tako, dobijem ban. Sad si ti prijavljen. Pa cemo vidjeti.
Barca bolja ove godine, a Real joj uzeo titulu. Barca taj isti Real nije uspjela dobiti na svom terenu u liga utakmici. Ok, moguce.
Ali zasto onda prosle godine Real nije bolji? Neobjektivan si.
Barca bolja ove godine, a Real joj uzeo titulu. Barca taj isti Real nije uspjela dobiti na svom terenu u liga utakmici. Ok, moguce.
- respo
#10261 Re: Real Madrid C.F.
koja je razlika izmedju barce i reala bila prosle godine koja je ove?fixer wrote:Ja kad pricam tako, dobijem ban. Sad si ti prijavljen. Pa cemo vidjeti.
samo mi to odgovori i sve ce ti biti jasno
a za prijavu boli me sta ja mogu kad si klinjo i ponasas se kao "sad ces vidjeti od mog tate"
ustvari sigurno i jesi neki klinjo koji je dosao sa ss foruma real poimas kao da ti ga je dedo osnovao i ne das nikome da kazes nesto protiv njega koliko god cinjenicno bilo da je tako
jbt i ja se bezveze prepisujem sa balavcima
-
fixer
#10262 Re: Real Madrid C.F.
Neces da se prepires sa "balavcima" i dobijas batine od staraca. Nije ti puno ostalo.respo wrote:koja je razlika izmedju barce i reala bila prosle godine koja je ove?fixer wrote:Ja kad pricam tako, dobijem ban. Sad si ti prijavljen. Pa cemo vidjeti.
a za prijavu boli me sta ja mogu kad si klinjo i ponasas se kao "sad ces vidjeti od mog tate"
ustvari sigurno i jesi neki klinjo koji je dosao sa ss foruma real poimas kao da ti ga je dedo osnovao i ne das nikome da kazes nesto protiv njega koliko god cinjenicno bilo da je tako
-
kory_galaktikos
#10263 Re: Real Madrid C.F.
plus real prosle god dero guzove svima na strani plus ona calma calma a koga je barsa dobila na strani,svi oni sruseni rekordi i opet su bili sretniji i spretniji al ajd..ako hocetefixer wrote:Ja kad pricam tako, dobijem ban. Sad si ti prijavljen. Pa cemo vidjeti.
mene fascinira kako je zadnjih dana vise navijava barse azurno na ovoj temi heh..prosle god su cesto suteli pa sta ces docekali sovjih 5 minuta treba ih reazumjeti,cast realnim i objektivnim pojedincima..srdacan sportski pozdrav svima
Last edited by kory_galaktikos on 24/12/2012 23:45, edited 1 time in total.
-
fixer
#10264 Re: Real Madrid C.F.
kory_galaktikos wrote:plus real prosle god dero guzove svima na strani plus ona calma calma a koga je barsa dobila na strani i opet su bili sretniji i spretniji al ajd..ako hocetefixer wrote:Ja kad pricam tako, dobijem ban. Sad si ti prijavljen. Pa cemo vidjeti.
mene fascinira kako je zadnjih dana vise navijava barse azurno na ovoj temi heh..prosle god su cesto suteli pa sta ces docekali sovjih 5 minuta treba ih reazumjeti,cast realnim i objektivnim pojedincima..srdacan sportski pozdrav svima
- respo
#10265 Re: Real Madrid C.F.
kad bi fino citao postove onda bi mogao i odgovaratifixer wrote:Neces da se prepires sa "balavcima" i dobijas batine od staraca. Nije ti puno ostalo.respo wrote:koja je razlika izmedju barce i reala bila prosle godine koja je ove?fixer wrote:Ja kad pricam tako, dobijem ban. Sad si ti prijavljen. Pa cemo vidjeti.
jbg sta ces opet bolje da dobijes batine od starca nego da dobijes mentalni sklop balavca
-
fixer
#10266 Re: Real Madrid C.F.
PRestani zachatavati i kvariti temu. NE pada mi na pamet da ti odgovaram. Glup nisi, sam shvacas sta mislim reci.
P.S. da bi neko dosao u situaciju da se obracunava sa starcima, sigurno ima mentalni sklop balavca.
P.S. da bi neko dosao u situaciju da se obracunava sa starcima, sigurno ima mentalni sklop balavca.
- burekdzijabezmesa
#10267 Re: Real Madrid C.F.
kakva ti je ovo komunikacija ?respo wrote: jesi ti malo mentol pa ti treba objasnjavati?
- respo
#10268 Re: Real Madrid C.F.
pa ti sam kvaris temu svojim postovimafixer wrote:PRestani zachatavati i kvariti temu. NE pada mi na pamet da ti odgovaram. Glup nisi, sam shvacas sta mislim reci.
i najveci realovci bi ti se smijali kad bi citali
oko ps kad ne znas sta je bilo onda ne mozes ni pricati o tome
-
Laki 007
#10270 Re: Real Madrid C.F.
cuj neobjektivan ...
Ovaj je jos u osnovnoj

PS: dobro, ovo je srpskohrvatski ... da ne uvrijedim momka ako je srbin ili hrvat
Ovaj je jos u osnovnoj
PS: dobro, ovo je srpskohrvatski ... da ne uvrijedim momka ako je srbin ili hrvat
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10271 Re: Real Madrid C.F.
Cinjenica je da se fanovi/navijaci anamo onih nesto puno sikiraju za Real otkako mu ne ide bas najbolje. Neka, tako i treba, kad je komsija na postelji, treba malo pripaziti
Mogla bi se disertacija uraditi od onog sto je napisano u posljednje vrijeme, naslov bi bio: Real Madrid - konacna propast - by fanovi Barce
Mogla bi se disertacija uraditi od onog sto je napisano u posljednje vrijeme, naslov bi bio: Real Madrid - konacna propast - by fanovi Barce
-
kory_galaktikos
#10272 Re: Real Madrid C.F.
a jbg trebamo ih razumit od onakve masinerije od prosle god plus 2 pojacanja mozes mislit kako su se zabrinuli za svoj tim,al et spletom okolnosti jos se nije sve poslozilo u madridu ali hoce u brzo siguran sam...neka se nasladjuju ovim trenutcima ipak vidi se ko to pise,ja nikda dosad nisam vidjeo te nickove sve neki novi navijaci i mrzitelji reala..oni ozbiljni i pravi navijaci barse su kolko tolko realniTomahawk11 wrote:Cinjenica je da se fanovi/navijaci anamo onih nesto puno sikiraju za Real otkako mu ne ide bas najbolje. Neka, tako i treba, kad je komsija na postelji, treba malo pripaziti![]()
- respo
#10273 Re: Real Madrid C.F.
cudno je kako niko ne moze primiti kritiku pa cak i ako je "vas" klub milion kilometara od vasTomahawk11 wrote:Cinjenica je da se fanovi/navijaci anamo onih nesto puno sikiraju za Real otkako mu ne ide bas najbolje. Neka, tako i treba, kad je komsija na postelji, treba malo pripaziti![]()
i za tvoju informaciju fan navijac nazovi kako hoces sam jednog kluba u italiji koji se takmici u drugoj ligi a barca mi je naravno draza od reala sto ne znaci da i njih ne bi kritikovao da su u istoj situaciji kao real sada
a vas ostavljam da se takmicite ciji je veci kad ionako nemate nista pametno za vrijeme raspusta
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10274 Re: Real Madrid C.F.
@respo, ne takmicim se ni sa kim
Kakvu kritiku?! Ja samo vidim prepucavanje. Prije ce biti da si ti i ostala ekipa s kontra strane mjerili s pojedincima ciji je veci. Toga nije bilo prosle sezone, a nije ni ove dok se nisu poceli redati porazi. Nakon poraza od Malage, svi su potrcali da napisu kako je Real u krizi, kako se raspada, bla bla.
Naravno da je u krizi. Rezultati to pokazuju. Nije to kritika, to je cinjenicno stanje.
I ne znam sto se povlaci prica o prosloj sezoni, tipa Real bio sretniji, jasta je, pa ako cemo tako gledati i Barcelona je bila sretnija ove sezone, sve joj se poslozilo, Real kiksa gdje inace ne bi, a bilo je nekoliko utakmica u kojima je faktor srece bio na strani Barcelone pa su ih dobili. Sve je to sastavni dio igre
Kakvu kritiku?! Ja samo vidim prepucavanje. Prije ce biti da si ti i ostala ekipa s kontra strane mjerili s pojedincima ciji je veci. Toga nije bilo prosle sezone, a nije ni ove dok se nisu poceli redati porazi. Nakon poraza od Malage, svi su potrcali da napisu kako je Real u krizi, kako se raspada, bla bla.
Naravno da je u krizi. Rezultati to pokazuju. Nije to kritika, to je cinjenicno stanje.
I ne znam sto se povlaci prica o prosloj sezoni, tipa Real bio sretniji, jasta je, pa ako cemo tako gledati i Barcelona je bila sretnija ove sezone, sve joj se poslozilo, Real kiksa gdje inace ne bi, a bilo je nekoliko utakmica u kojima je faktor srece bio na strani Barcelone pa su ih dobili. Sve je to sastavni dio igre
- respo
#10275 Re: Real Madrid C.F.
ko kaze da prosle sezone nije bilo kritike?
ako pogledas moje postove kritikovao sam ja i to
normalno da je prosle godine real imao vise srece i bio spretniji u odnosu na barcelonu sto sama tabela pokazuje
da su bili "bolji" i nisu jer koja je razlika bila tada koja je sada?
dovoljan je dokaz da je sada izmedju njih atletico
da je barca u ovoj sezoni imala srece normalno al kad uzmes da ima samo jedan nerijesen bez poraza onda je valjda to dovoljan dokaz pored ovoga vec pomenutog
ako pogledas moje postove kritikovao sam ja i to
normalno da je prosle godine real imao vise srece i bio spretniji u odnosu na barcelonu sto sama tabela pokazuje
da su bili "bolji" i nisu jer koja je razlika bila tada koja je sada?
dovoljan je dokaz da je sada izmedju njih atletico
da je barca u ovoj sezoni imala srece normalno al kad uzmes da ima samo jedan nerijesen bez poraza onda je valjda to dovoljan dokaz pored ovoga vec pomenutog