posto tema aligatora tone medju ostalim temama u dno forumskog okeana, a temu posvecenu najvecem vojniku hiphop kulture T. A. Shakur-u su nam izbrisali bez pitanja/razloga/veze, mozemo poceti nesto novo uporedo s rashomonovim odlicnim thread-om. posto je bilo dobrih linkova na Pac-ovoj temi, ovdje mozemo svrstati i napraviti bazu podataka i izvore raznih informacija vezanih ISKLJUCIVO SAMO za hiphop. onaj video sto je
auto postvaio koliko se ne varam u vezi teorije zavjere Simon-a na Tupac-a treba ovde.
i slicnih stvari. molim mrzitelje da se nejavljaju, ko nije u hiphop krugovima nema sta pametno reci ovde (bice nas troje

, jebiga. zato su to trojica najjacih)
zapocecu sa odlicnim otkricem (sad ce me svi nazvati kolumbom), radio live365. odlican player koji hvata neznam koliko hiljada radio stanica, sa oko 260 zanrova (??). pronasao sam svoj omiljeni: nuttin but 90's hip hop
old school, old school malo novije, mjesano sa RnB-om, metal rap

, trip hop....... al sranja cemo odstraniti, ja sam stavio u favorites 7-8 stanica koje sviraju po cijeli dan na poslu
http://www.live365.com
volio bih znati od gospodina rashomona kako i gdje nabavlja svoje svakodnevne doze pravog hiphop-a.
idemo hip hop hooraaaaaay, hoooooooo, heyyyyyyyy, hoooooooo