evo ni ja nisam cura pa pisem ekavicudebela wrote:kome bolan smeta njena ekavicautripovala cura momacki. nije ona prva na ovom forumu koja pise tako.
REAKCIJE NA FORUMASE SA STRANE...POJEDINCI IH TERAJU...
- bpsang
*ja uvek imao losu iz srpsko-hratskog al eto opet ziv i zdravjeftinifilmovi wrote:... pretpostavljam da gos`n Stotka misli na Sandzaklije koji rade u GRAS-u.
Ne slazem se sa Vama gos`n Stotko, vecina ridzovana ( revizora ) su Bosanci i naravno Hercegovci.
Pa red je da i vas ispravim, da se moja lepa sugradjanka ne ljuti, pise se sarajevskim tramvajima a ne Sarajevskim.
i ja nisam Stotka nego 100_KA
-
jeftinifilmovi
... niste me dovoljno dobro ispravili, naime... lukavo sam se ogradio stavljajuci revizora u zagradu za svaki slucaj.
Inace... po slengu je ridza.
P.S. - Nedavno ortaka ( jarana
) priupitah, po kojoj ceni se tapkaju karte za tekmu... on se odvali od smejanja na ono tapkaju. Nije nikad cuo... pa Vas pitam, koji je sinonim u sarajevskom slengu za tapkanje?
Inace... po slengu je ridza.
P.S. - Nedavno ortaka ( jarana
-
FFK as Lucy01
Jesu, jesu ove Sarajlije....hoce oni tjerat nas "ta trane"
ja sam iz Tuzle, al' se ovdje osjecam ko da sam iz Zenice

- bpsang
Alo ba ...
sta da ti kazem neznam SHANERSKE izraze jer sam odavno ovde a i ne kanim nigdje odavde,a te izraze ne koristim
Tapkarosi ili PREPRODAVACI ako si mislio na to...
a jos samo da dodam za ekavicu lakse se i krace pise i izgovara,
sta vi Gospodine mislite o tome
sta da ti kazem neznam SHANERSKE izraze jer sam odavno ovde a i ne kanim nigdje odavde,a te izraze ne koristim
Tapkarosi ili PREPRODAVACI ako si mislio na to...
a jos samo da dodam za ekavicu lakse se i krace pise i izgovara,
sta vi Gospodine mislite o tome
-
jeftinifilmovi
... to kao da prodaju pilice.ja bih rekla po kojoj cijeni se tuse karte
sta da ti kazem neznam SHANERSKE
Mislim da se negacija pise odvojeno od glagola.sta vi Gospodine mislite o tome
Bez ljutnje.
-
jeftinifilmovi
... ja to zbog moje drage end lepe sugradjanke. Da se ne naljuti. 
- Lace
hoce da kaze da je on STOKA100_KA wrote:*ja uvek imao losu iz srpsko-hratskog al eto opet ziv i zdravjeftinifilmovi wrote:... pretpostavljam da gos`n Stotka misli na Sandzaklije koji rade u GRAS-u.
Ne slazem se sa Vama gos`n Stotko, vecina ridzovana ( revizora ) su Bosanci i naravno Hercegovci.
Pa red je da i vas ispravim, da se moja lepa sugradjanka ne ljuti, pise se sarajevskim tramvajima a ne Sarajevskim.
i ja nisam Stotka nego 100_KAnit sam gos`n
- Lace
tapkanjejeftinifilmovi wrote:... niste me dovoljno dobro ispravili, naime... lukavo sam se ogradio stavljajuci revizora u zagradu za svaki slucaj.
Inace... po slengu je ridza.![]()
![]()
P.S. - Nedavno ortaka ( jarana) priupitah, po kojoj ceni se tapkaju karte za tekmu... on se odvali od smejanja na ono tapkaju. Nije nikad cuo... pa Vas pitam, koji je sinonim u sarajevskom slengu za tapkanje?
- bpsang
gavrilo wrote:nema normalnih srba ba![]()
... to nas cini specificne![]()
jel to znaci da ni ti nisi taj
da kazem normalan
pssss.... Dobro dos dobro doso Gavro , dugo te nije bilo a samo sedam dana u Bosni bio , kud iso kud *iso kud stao tu ... uh boze me oprosti
-
jeftinifilmovi
Upsss, izvinjavam se gos`n Stoci.hoce da kaze da je on STOKA Very Happy
Nisam provalio ( skonto ), ipak su moji Bosanci.
-
Diamond73
Vidi ovako,draga zemljakinjo.Ja zivim u okolini bg-a,a rodom sam iz "unutrasnjosti"Opet se nasla jedna ZENA, kojoj ocigledno smeta ekavica kojom se sluzim pri pisanju i zdusno se trudi da ispljuje svaki moj komentar, a pri tom, buduci da me nije mrzelo, nema misljenje niti komentarise neku temu, vec izvuce iz konteksta deo teksta i jednom prosirenom recenicom ( za vise ocigledno nije sposobna )
Elem,nisam bas puno bio po ovom sajtu,ali ljudi su pre svega normalni.
Cek pa zar na srpskim forumima nema idiota ? ima,naravno da ima.Ne razumem te,zasto te vredja tamo neka zena i cemu sve ovo.
Ja sam imao problem jer sam trazio prijateljicu i ljudi su zlatni,predivni bili i pomogli mi.
Malo mi je i nejasan naslov ove teme,pa mozda mi je promaklo,ali niko nikog ne tera.Mozda su to samo usamljeni slucajevi na koje ne vredi obracati paznju,tj trebalo bi neko od nadleznih da pripazi da nema vredjanja bez obzira na kakvoj osnovi.Kao sto je na forumima sirom sveta,bez obzira da li su warez forumi,chill out forumi ili muzicki forumi,vredjanja nisu dozvoljena.Zaista me interesuju vasi komentari na temu da li odobravate, bolje, da li zelite da se i mi iz drugih republika ukljucujemo na vase forume, jer su nam problematike identicne ili...
Mislim da yugonostalgija nema nigde dobar prizvuk.U srbiji jedino ima kao nekakvu dobru konotaciju,ali mi je bezveze da neko to pise ovde,ipak nije goreo Beograd kao Sarajevo,dajte malo respecta.Znam da to nije namerno yugonostalgicarko,i ne ljuti se,nisam zeleo da te povredim ovim mojim opaskama.
Ja sam ovde nasao na najbolji prijem,a vec 3 godine i kusur sam po svakakvim forumima,jos ovde nekog traziti,znam i ja sam bio malo stegnut,razumem te.Jednostavno opusti se i nemoj da te lose stvari uznemiravaju.
-
Ana_Ana
opaaaaa, vidi zemljaka mojih koliko hoces!Diamond73 wrote:Vidi ovako,draga zemljakinjo.Ja zivim u okolini bg-a,a rodom sam iz "unutrasnjosti"Opet se nasla jedna ZENA, kojoj ocigledno smeta ekavica kojom se sluzim pri pisanju i zdusno se trudi da ispljuje svaki moj komentar, a pri tom, buduci da me nije mrzelo, nema misljenje niti komentarise neku temu, vec izvuce iz konteksta deo teksta i jednom prosirenom recenicom ( za vise ocigledno nije sposobna )srbije.
Elem,nisam bas puno bio po ovom sajtu,ali ljudi su pre svega normalni.
Cek pa zar na srpskim forumima nema idiota ? ima,naravno da ima.Ne razumem te,zasto te vredja tamo neka zena i cemu sve ovo.
Ja sam imao problem jer sam trazio prijateljicu i ljudi su zlatni,predivni bili i pomogli mi.
Malo mi je i nejasan naslov ove teme,pa mozda mi je promaklo,ali niko nikog ne tera.Mozda su to samo usamljeni slucajevi na koje ne vredi obracati paznju,tj trebalo bi neko od nadleznih da pripazi da nema vredjanja bez obzira na kakvoj osnovi.Kao sto je na forumima sirom sveta,bez obzira da li su warez forumi,chill out forumi ili muzicki forumi,vredjanja nisu dozvoljena.Zaista me interesuju vasi komentari na temu da li odobravate, bolje, da li zelite da se i mi iz drugih republika ukljucujemo na vase forume, jer su nam problematike identicne ili...
Mislim da yugonostalgija nema nigde dobar prizvuk.U srbiji jedino ima kao nekakvu dobru konotaciju,ali mi je bezveze da neko to pise ovde,ipak nije goreo Beograd kao Sarajevo,dajte malo respecta.Znam da to nije namerno yugonostalgicarko,i ne ljuti se,nisam zeleo da te povredim ovim mojim opaskama.
Ja sam ovde nasao na najbolji prijem,a vec 3 godine i kusur sam po svakakvim forumima,jos ovde nekog traziti,znam i ja sam bio malo stegnut,razumem te.Jednostavno opusti se i nemoj da te lose stvari uznemiravaju.