REAKCIJE NA FORUMASE SA STRANE...POJEDINCI IH TERAJU...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
bpsang

Post by bpsang »

debela wrote:kome bolan smeta njena ekavica :? utripovala cura momacki. nije ona prva na ovom forumu koja pise tako.
evo ni ja nisam cura pa pisem ekavicu :D :D
danas

Post by danas »

100_KA wrote:
debela wrote:kome bolan smeta njena ekavica :? utripovala cura momacki. nije ona prva na ovom forumu koja pise tako.
evo ni ja nisam cura pa pisem ekavicu :D :D
i mi te kao napadamo... a onda se ti kao branis...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bpsang

Post by bpsang »

jeftinifilmovi wrote:... pretpostavljam da gos`n Stotka misli na Sandzaklije koji rade u GRAS-u.
Ne slazem se sa Vama gos`n Stotko, vecina ridzovana ( revizora ) su Bosanci i naravno Hercegovci.
Pa red je da i vas ispravim, da se moja lepa sugradjanka ne ljuti, pise se sarajevskim tramvajima a ne Sarajevskim. :D
*ja uvek imao losu iz srpsko-hratskog al eto opet ziv i zdrav
i ja nisam Stotka nego 100_KA :D nit sam gos`n
jeftinifilmovi

Post by jeftinifilmovi »

... niste me dovoljno dobro ispravili, naime... lukavo sam se ogradio stavljajuci revizora u zagradu za svaki slucaj.
Inace... po slengu je ridza. :D :D
P.S. - Nedavno ortaka ( jarana :D ) priupitah, po kojoj ceni se tapkaju karte za tekmu... on se odvali od smejanja na ono tapkaju. Nije nikad cuo... pa Vas pitam, koji je sinonim u sarajevskom slengu za tapkanje?
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Jesu, jesu ove Sarajlije....hoce oni tjerat nas "ta trane" :D ja sam iz Tuzle, al' se ovdje osjecam ko da sam iz Zenice :D :D
debela

Post by debela »

jeftinifilmovi wrote:...po kojoj ceni se tapkaju karte za tekmu...
ja bih rekla po kojoj cijeni se tuse karte :D
bpsang

Post by bpsang »

Alo ba ...
sta da ti kazem neznam SHANERSKE izraze jer sam odavno ovde a i ne kanim nigdje odavde,a te izraze ne koristim

Tapkarosi ili PREPRODAVACI ako si mislio na to...

a jos samo da dodam za ekavicu lakse se i krace pise i izgovara,
sta vi Gospodine mislite o tome
Harrys

Post by Harrys »

:D Kao sto tapkarosi tapkaju :D tako sverceri svercuju. :D :D
jeftinifilmovi

Post by jeftinifilmovi »

ja bih rekla po kojoj cijeni se tuse karte
... to kao da prodaju pilice. :D :D
sta da ti kazem neznam SHANERSKE
sta vi Gospodine mislite o tome
Mislim da se negacija pise odvojeno od glagola. :D :D
Bez ljutnje.
bpsang

Post by bpsang »

sad ce tutanmiwci da razrijesi situaciju :D Image
zivjeli svi ljudi svih boja
jeftinifilmovi

Post by jeftinifilmovi »

... ja to zbog moje drage end lepe sugradjanke. Da se ne naljuti. ;-)
rajvosa^

Post by rajvosa^ »

100_KA wrote:sad ce tutanmiwci da razrijesi situaciju :D Image
zivjeli svi ljudi svih boja
sto slaga, fali ti bjeli i crni u navijacima :D
bpsang

Post by bpsang »

e vala necu ponovo uciti glagole pa makar, DOSTA

mi je vise...
odoh na lakse teme,
:D :D :D

jer ovde neko nekogImage
Lace

Post by Lace »

100_KA wrote:
jeftinifilmovi wrote:... pretpostavljam da gos`n Stotka misli na Sandzaklije koji rade u GRAS-u.
Ne slazem se sa Vama gos`n Stotko, vecina ridzovana ( revizora ) su Bosanci i naravno Hercegovci.
Pa red je da i vas ispravim, da se moja lepa sugradjanka ne ljuti, pise se sarajevskim tramvajima a ne Sarajevskim. :D
*ja uvek imao losu iz srpsko-hratskog al eto opet ziv i zdrav
i ja nisam Stotka nego 100_KA :D nit sam gos`n
hoce da kaze da je on STOKA :D
Lace

Post by Lace »

jeftinifilmovi wrote:... niste me dovoljno dobro ispravili, naime... lukavo sam se ogradio stavljajuci revizora u zagradu za svaki slucaj.
Inace... po slengu je ridza. :D :D
P.S. - Nedavno ortaka ( jarana :D ) priupitah, po kojoj ceni se tapkaju karte za tekmu... on se odvali od smejanja na ono tapkaju. Nije nikad cuo... pa Vas pitam, koji je sinonim u sarajevskom slengu za tapkanje?
tapkanje :D
Lace

Post by Lace »

debela wrote:
jeftinifilmovi wrote:...po kojoj ceni se tapkaju karte za tekmu...
ja bih rekla po kojoj cijeni se tuse karte :D
a ko ce ti tusnut kartu?

tapkaros :D
bpsang

Post by bpsang »

gavrilo wrote:nema normalnih srba ba :D

... to nas cini specificne 8-) :D

jel to znaci da ni ti nisi taj
da kazem normalan

pssss.... Dobro dos dobro doso Gavro , dugo te nije bilo a samo sedam dana u Bosni bio , kud iso kud *iso kud stao tu ... uh boze me oprosti :D :D :D
gogili9

Post by gogili9 »

jeftinifilmovi wrote:... ja to zbog moje drage end lepe sugradjanke. Da se ne naljuti. ;-)
Hahahahaha.....nemoj me vise braniti molim te k'o boga!
Voli tebe tvoja bivsa sugradjanka, ali ti to jos nisi primetio!
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

eto @gogili jos te je i sugradjanin startovao. :)
jeftinifilmovi

Post by jeftinifilmovi »

hoce da kaze da je on STOKA Very Happy
Upsss, izvinjavam se gos`n Stoci. :D :D
Nisam provalio ( skonto ), ipak su moji Bosanci. :D
Lace

Post by Lace »

jeftinifilmovi wrote:
hoce da kaze da je on STOKA Very Happy
Upsss, izvinjavam se gos`n Stoci. :D :D
Nisam provalio ( skonto ), ipak su moji Bosanci. :D
stoka stoki...ko breka breki :D
gogili9

Post by gogili9 »

Ana_Ana wrote:eto @gogili jos te je i sugradjanin startovao. :)
E da je startov'o ni po' jada, nego mi juri gramaticke greske. Kukala mi majka da mi je on k'o sef. Nisam ti ja bona dosla ovde zbog startovanja, vec zbog malo zabave i razgovora. Pozz...
Diamond73

Post by Diamond73 »

Opet se nasla jedna ZENA, kojoj ocigledno smeta ekavica kojom se sluzim pri pisanju i zdusno se trudi da ispljuje svaki moj komentar, a pri tom, buduci da me nije mrzelo, nema misljenje niti komentarise neku temu, vec izvuce iz konteksta deo teksta i jednom prosirenom recenicom ( za vise ocigledno nije sposobna )
Vidi ovako,draga zemljakinjo.Ja zivim u okolini bg-a,a rodom sam iz "unutrasnjosti" :D srbije.

Elem,nisam bas puno bio po ovom sajtu,ali ljudi su pre svega normalni.
Cek pa zar na srpskim forumima nema idiota ? ima,naravno da ima.Ne razumem te,zasto te vredja tamo neka zena i cemu sve ovo.

Ja sam imao problem jer sam trazio prijateljicu i ljudi su zlatni,predivni bili i pomogli mi.
Zaista me interesuju vasi komentari na temu da li odobravate, bolje, da li zelite da se i mi iz drugih republika ukljucujemo na vase forume, jer su nam problematike identicne ili...
Malo mi je i nejasan naslov ove teme,pa mozda mi je promaklo,ali niko nikog ne tera.Mozda su to samo usamljeni slucajevi na koje ne vredi obracati paznju,tj trebalo bi neko od nadleznih da pripazi da nema vredjanja bez obzira na kakvoj osnovi.Kao sto je na forumima sirom sveta,bez obzira da li su warez forumi,chill out forumi ili muzicki forumi,vredjanja nisu dozvoljena.

Mislim da yugonostalgija nema nigde dobar prizvuk.U srbiji jedino ima kao nekakvu dobru konotaciju,ali mi je bezveze da neko to pise ovde,ipak nije goreo Beograd kao Sarajevo,dajte malo respecta.Znam da to nije namerno yugonostalgicarko,i ne ljuti se,nisam zeleo da te povredim ovim mojim opaskama.

Ja sam ovde nasao na najbolji prijem,a vec 3 godine i kusur sam po svakakvim forumima,jos ovde nekog traziti,znam i ja sam bio malo stegnut,razumem te.Jednostavno opusti se i nemoj da te lose stvari uznemiravaju.
Lace

Post by Lace »

ling ling...you forgot your bling bling :D
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

Diamond73 wrote:
Opet se nasla jedna ZENA, kojoj ocigledno smeta ekavica kojom se sluzim pri pisanju i zdusno se trudi da ispljuje svaki moj komentar, a pri tom, buduci da me nije mrzelo, nema misljenje niti komentarise neku temu, vec izvuce iz konteksta deo teksta i jednom prosirenom recenicom ( za vise ocigledno nije sposobna )
Vidi ovako,draga zemljakinjo.Ja zivim u okolini bg-a,a rodom sam iz "unutrasnjosti" :D srbije.

Elem,nisam bas puno bio po ovom sajtu,ali ljudi su pre svega normalni.
Cek pa zar na srpskim forumima nema idiota ? ima,naravno da ima.Ne razumem te,zasto te vredja tamo neka zena i cemu sve ovo.

Ja sam imao problem jer sam trazio prijateljicu i ljudi su zlatni,predivni bili i pomogli mi.
Zaista me interesuju vasi komentari na temu da li odobravate, bolje, da li zelite da se i mi iz drugih republika ukljucujemo na vase forume, jer su nam problematike identicne ili...
Malo mi je i nejasan naslov ove teme,pa mozda mi je promaklo,ali niko nikog ne tera.Mozda su to samo usamljeni slucajevi na koje ne vredi obracati paznju,tj trebalo bi neko od nadleznih da pripazi da nema vredjanja bez obzira na kakvoj osnovi.Kao sto je na forumima sirom sveta,bez obzira da li su warez forumi,chill out forumi ili muzicki forumi,vredjanja nisu dozvoljena.

Mislim da yugonostalgija nema nigde dobar prizvuk.U srbiji jedino ima kao nekakvu dobru konotaciju,ali mi je bezveze da neko to pise ovde,ipak nije goreo Beograd kao Sarajevo,dajte malo respecta.Znam da to nije namerno yugonostalgicarko,i ne ljuti se,nisam zeleo da te povredim ovim mojim opaskama.

Ja sam ovde nasao na najbolji prijem,a vec 3 godine i kusur sam po svakakvim forumima,jos ovde nekog traziti,znam i ja sam bio malo stegnut,razumem te.Jednostavno opusti se i nemoj da te lose stvari uznemiravaju.
opaaaaa, vidi zemljaka mojih koliko hoces! :D u kom kraju si ziveo?
Post Reply