Reagovanje :)

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Dori

#1 Reagovanje :)

Post by Dori »

Image
Image
*mima*

#2 Re: Reagovanje :)

Post by *mima* »

Bahriji se po faci vidi da je jako obrazovan.
*mima*

#3 Re: Reagovanje :)

Post by *mima* »

Dje si ovo nasla......suze me zalise........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Banksy

#4 Re: Reagovanje :)

Post by Banksy »

mima wrote:Dje si ovo nasla......suze me zalise........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry: :( :roll:
shljashtecha

#5 Re: Reagovanje :)

Post by shljashtecha »

zipa potpisa- BIG B :D
Banksy

#6 Re: Reagovanje :)

Post by Banksy »

Kako li tek izgleda sve ovo rukom napisano :lol:
*mima*

#7 Re: Reagovanje :)

Post by *mima* »

Banksy wrote:Kako li tek izgleda sve ovo rukom napisano :lol:
Ne znas kako izgleda?????? Jaaaaaaaaaaooooo.........sta propustas......
njeka

#8 Re: Reagovanje :)

Post by njeka »

O majkice mila šta je ovo?! :lol: :lol: :lol: :lol:
Preko štele je on osnovnu završiJo!!!
Tužno da papak nepismeni ima toliko love!!!
omar little

#9 Re: Reagovanje :)

Post by omar little »

Dajte ljudi nije valjda ovo neko ozbiljno napisao?! Ako jeste....neam rijeci :D Ne mogu vjerovati da nego moze biti ovoliko glup i nepismen.
sheilak

#10 Re: Reagovanje :)

Post by sheilak »

:lol: :-D :lol: :-? :lol: :lol: :cry:

Pa pored onolike love zar nema portparola grdne rane moje? Na ovakvim se temelji " nova bosnjacka elita" :cry:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#11 Re: Reagovanje :)

Post by mIRCerka »

Bahrija ima i PR i menadzere i ostalu masineriju, i ovo je neka cudna sala...
quantum

#12 Re: Reagovanje :)

Post by quantum »

Trebao bi zaposliti kakvog studenta/icu da mu pise tekstove. Valjda lova nije problem? :roll:

Takva nam je stvarnost, sto si nepismeniji imas vise sansi da budes uspijesan biznisemen
njeka

#13 Re: Reagovanje :)

Post by njeka »

sheilak wrote::lol: :-D :lol: :-? :lol: :lol: :cry:

Pa pored onolike love zar nema portparola grdne rane moje? Na ovakvim se temelji " nova bosnjacka elita" :cry:
Pa on je izgleda uvjeren da je pismen i da mu ne treba portparol!! :-)
Last edited by njeka on 13/08/2008 22:19, edited 1 time in total.
Neelix

#14 Re: Reagovanje :)

Post by Neelix »

ja ne mogu da vjerujem da neko moze povjerovati u ovakve "sale" :)
Citizen-X

#15 Re: Reagovanje :)

Post by Citizen-X »

mIRCerka wrote:Bahrija ima i PR i menadzere i ostalu masineriju, i ovo je neka cudna sala...
A sala je da 95 posto naseg "poglavarstva" - a mogu se nazvati i plemenskim vodjama obzirom na to kakvi smo divljaci i obzirom na to koji smo mi indijanci u velikoj kolicini, ne zna beknut engleski kako treba a da o bosanskom-srpskom-hrvatskom i ne pricamo. Zasto te to cudi? Okreni se gdje god hoces i vidjeces koji je ljakan, papson, brizonja stek'o ono sto je stek'o. Emancipacije na sve strane - i sto je postalo dno samog dna - ljakani sa dna kace pricaju i krkanluku i osudjuju nekog drugog kako je neko "seljak".

Seljak tezak je jedan castan i tezak posao. Institucija koju bi trebalo njegovati, Josip Broz davno rekao - zemlja seljacima fabrike radnicima. Nazalost desilo se da su seljaci odnosno malogradjani uzeli i zemlju i seljake. Jest, Bahrija moj, imaces ti jos kad je Aqua dupke puna, Aqua-u sam i ja posjetio jednom - cisto da vidim kuda tolika "rulja" ide i bio sam dio iste te rulje i sebi dao obecanje - ne's vise bit' dio te rulje. Ponijecu "kasetas" na Rakitnicu a morem i bez njega da slusam ribe ako treba da ne postanem pocasni dio tog krkanluka. Ma nije to vise ni krkanluk to je moronluk. Ma ni je to ni moronluk - to je uvreda za bolesne ljude sa greskama u razvoju. To su casni ljudi ostecenog intelekta i oni zapravo nemaju u svom "software-u" unistenje, degradaciju, razor i razdor kao sto to imaju zdravi idioti, koji okrenu par slepera u ratu, nekoliko sati tunela licno na raspolaganju i onda otvaraju bakljava restorane, koljosejum kockarnice i razne djilskoteke - ah zajebah se, nisu vise diskoteke - sad su foLJkoteke "sisa mi je ispala ja ti nisam pipala" pjesmama bogatim repertoarima "za svaciju dusu - a vala i telo" kad se orandz kora supak zalahori pred masom koja svrsava na tange iz kojih vire neobrijane pola centa dlake.

Neka vam i neka nam, spomenik bosanskog krkanluka i idiotizma, ratnog profiterstva, kompletne mentalne, dusevne i materijalne kolektivne bijede nice visoko podno naselja Breka blizu Velusica - i gledajte ga svaki dan gospodo - dok vam djeca gladuju, nemaju za knjiga, nemaju za jebene autobuske karte, dok necija voze aute jos u osnovnoj skoli idu "na muziku" u Dubrovnik, u soping u Bec, Tito nije valj'o Tito je supak, Alija je valj'o i dao vam je - sad lijepo uzivajte, a ja cu sa vizom EU da planiram da "skoknem" do Sikstinske kapele.
Dori

#16 Re: Reagovanje :)

Post by Dori »

mima wrote:Dje si ovo nasla......suze me zalise........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kruzi danas mail :D
juli

#17 Re: Reagovanje :)

Post by juli »

mIRCerka wrote:Bahrija ima i PR i menadzere i ostalu masineriju, i ovo je neka cudna sala...
nije sala.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#18 Re: Reagovanje :)

Post by mIRCerka »

juli wrote:
nije sala.
Ja ti kazem da sumnjam.
juli

#19 Re: Reagovanje :)

Post by juli »

i ja bih sumnjao, odvec nakaradno i nepismeno. no, 'reagovanje' datira vec duze. pricali mi ljudi, vidjeli svojim ocima. :)
bice_bice

#20 Re: Reagovanje :)

Post by bice_bice »

Citizen-X wrote:
A sala je da 95 posto naseg "poglavarstva" - a mogu se nazvati i plemenskim vodjama obzirom na to kakvi smo divljaci i obzirom na to koji smo mi indijanci u velikoj kolicini, ne zna beknut engleski kako treba a da o bosanskom-srpskom-hrvatskom i ne pricamo. Zasto te to cudi? Okreni se gdje god hoces i vidjeces koji je ljakan, papson, brizonja stek'o ono sto je stek'o. Emancipacije na sve strane - i sto je postalo dno samog dna - ljakani sa dna kace pricaju i krkanluku i osudjuju nekog drugog kako je neko "seljak".

Seljak tezak je jedan castan i tezak posao. Institucija koju bi trebalo njegovati, Josip Broz davno rekao - zemlja seljacima fabrike radnicima. Nazalost desilo se da su seljaci odnosno malogradjani uzeli i zemlju i seljake. Jest, Bahrija moj, imaces ti jos kad je Aqua dupke puna, Aqua-u sam i ja posjetio jednom - cisto da vidim kuda tolika "rulja" ide i bio sam dio iste te rulje i sebi dao obecanje - ne's vise bit' dio te rulje. Ponijecu "kasetas" na Rakitnicu a morem i bez njega da slusam ribe ako treba da ne postanem pocasni dio tog krkanluka. Ma nije to vise ni krkanluk to je moronluk. Ma ni je to ni moronluk - to je uvreda za bolesne ljude sa greskama u razvoju. To su casni ljudi ostecenog intelekta i oni zapravo nemaju u svom "software-u" unistenje, degradaciju, razor i razdor kao sto to imaju zdravi idioti, koji okrenu par slepera u ratu, nekoliko sati tunela licno na raspolaganju i onda otvaraju bakljava restorane, koljosejum kockarnice i razne djilskoteke - ah zajebah se, nisu vise diskoteke - sad su foLJkoteke "sisa mi je ispala ja ti nisam pipala" pjesmama bogatim repertoarima "za svaciju dusu - a vala i telo" kad se orandz kora supak zalahori pred masom koja svrsava na tange iz kojih vire neobrijane pola centa dlake.

Neka vam i neka nam, spomenik bosanskog krkanluka i idiotizma, ratnog profiterstva, kompletne mentalne, dusevne i materijalne kolektivne bijede nice visoko podno naselja Breka blizu Velusica - i gledajte ga svaki dan gospodo - dok vam djeca gladuju, nemaju za knjiga, nemaju za jebene autobuske karte, dok necija voze aute jos u osnovnoj skoli idu "na muziku" u Dubrovnik, u soping u Bec, Tito nije valj'o Tito je supak, Alija je valj'o i dao vam je - sad lijepo uzivajte, a ja cu sa vizom EU da planiram da "skoknem" do Sikstinske kapele.
imaces, ba, ako Bog da i ti sve to... polahko...
dinosaur

#21 Re: Reagovanje :)

Post by dinosaur »

omg, sta ovo bi? Iz iskustva znam da ovo nije ni nivo drugog osnovne.... daj nek nam neko kaze jel autenticno il je zeza, jer ja,majke mi,ne mogu da vjerujem ,o boze, smiluj se ..... :lol: :lol: :lol:
sheilak

#22 Re: Reagovanje :)

Post by sheilak »

Ako je sala, neko mu je plaho " oprljo" ugled :-D i neko ce od njih reagirati, na pravom bosanskom da ga ocisti.
Dioda

#23 Re: Reagovanje :)

Post by Dioda »

Bahrija je moj idol :lol: Image
Ovo je za plakati :shock:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#24 Re: Reagovanje :)

Post by Chmoljo »

Image Image

Image
zambaklija